Kirjurissa1.jpeg
Blogi

Piknik Kirjurissa

Me käytiin maanantaina Siljan kanssa Kirjurissa vähän kuvailemassa ja pidettiin samalla kesäinen piknik. Tosin universumi taisi olla tätä meidän piknik päivää vastaan kun molemmille sattui edellisenä iltana pieniä ongelmia – esimerkiksi mun mekon olkain lähti irti ja sitä piti alkaa kovalla kiireellä parsimaan umpeen. Eikä ongelmat loppuneet tuohon, nimittäin kun päästiin Kirjuriin niin näytti siltä että alkaisi satamaan mut päätettiin mennä kuiteskin kun säätiedotus oli luvannu aurinkoa eikä sadetta, Silja siinä naureskeli että voidaan pitää piknik vaikka auton takapenkillä.

Pinkinvärinen Piknik viltti on katettu: Vadelmasihillä, patongilla, mansikoilla, mustikoilla, ananaksella, viinirypäleillä, ruisnachoilla, suolakekseillä ja suffelipuffeleilla + hyvällä seuralla. <3 <3

Olin paprazzikamerani kanssa sopivasti tilanteen tasalla kun sain hyvän tilannekuvan Siljasta avaamassa vadelmasihiä joka päätti lähteä valloilleen.

Saatiin me lopulta ihana auringonpaiste ja miekin sain mukavan päivetyksen iholle. Siinä me höpsöteltiin Siljan kanssa ja höpöteltiin niitä näitä. Meillä on aina Siljan kanssa niin hauskaa eikä voida koskaan nähä silleen pikaisesti koska aina me jäädään kiinni höpöttelemään yms. Niin kävi viime vuonna Jazzeilla – sielläkin piti olla vaan noin tunti mutta kuinkas sitten kävikään.

Hienot maisemat Kokemäenjoelta. Me oltiin tosiaan tuolla Kirjurinluodon kärjessä ja meillä oli upeat maisemat Kokemäenjoelle. Aina välillä tuosta suihkulähteestä tippui pisaroita päälle mutta se oli vain kivaa.

Sitten oltiin syöpötelty ja höpötelty joten oli aika viedä isommat kamppeet takaisin autolle ja lähteä kiertelemään Kirjuria ympäri ja nimenomaan kuvailemaan vaikka oltiin me tota kuvausta tehty jo syöpöttelynkin ääressä.

Nyt oltiin viety ruokakamppeet takas autoon ja otettu vain pakolliset eli bloggaajien työkalut, siis kamerat mukaan. Siinä kun lähdettiin kiertelemään, niin huomasin että noiden koivujen kanssa sai Siljasta ihanan kuvan ja tottakai otettiin myös musta ihanan keltamekkoni kanssa kuvaa.

Siljalla oli pien mietintä kesken. ”Minne mennään?” ”Hmm.. Mennään tonne”.

Tipuja! Nää oli ainot jotka bongattin ulkona, että ei vissiin ole ihan kaikki tiput viel tulleet Kirjuriin.

Löydettiin kiva kohta, mistä piti napata kuvia – mä tykkään tosta kuvasta jonka Siljasta nappasin. Ihan täydelline kun tuuli hieman osui hiuksiin. Opein myös hitusen käyttämään Canonia, jee! Tykkäsin tosi paljon kun sain kuvailla Siljaa ja ehdotinkin että mentäisi taas jossain vaiheessa kuvailemaan.


No kukas se sieltä labyrintin keskeltä kurkistelloo. Kirjurissa on tosiaan labyrintti mutta siellä on huijausraot joista voi kävellä suoraan pois. Sitten yritettiin etsiä semmosta isoa pyörrettä nimeltä Pirunkirnu mutta ei löydetty sitä kohtaa, olin kuullut että siinä kohdilla olisi joku infotaulu. Pitää katsoa jos joku muu kerta yritetään etsiä se kohta.

Korkattiin kesän ekat mango-melonit. Oli muuten hyvää ja kiva myyjä nappasi meistä kuvan kun ensin tiedustelin että onnistuisiko se. Me ollaan Siljan kanssa niin mango-melonisamikset!

Silja halus halailla puuta joka hymyili. Toisella puulla oli surullinen ilme mutta en ihmettele koska puolet sen naamasta oltiin rikottu.

Mutta sellainen piknik & kuvauspäivä meillä – meillä oli jättebra päivä ja tämmöinen varmaan uusitaan vielä kesän aikana. Seuraava kohde ehkä meren liki. Me Siljan kanssa toivotaan että teilläkin on ollut mukava päivä ja tykkäsitte ollan mukana meidän piknikpäivässä. <3

10 kommenttia

 • Anonyymi

  Mango-melonijäätelö on kyllä hyvää. Kivoja kuvia ja teillä näyttää olleen hauskaa.

 • Anonyymi

  Ihanan hyväntuulinen kesäpostaus.:) Teillä on Siljan kanssa molemmilla erilaiset tyylit, joten olisipa hauska jos Silja stailaisi sinut ja sinä Siljan. Siis oman vaatekaapin sisällöllä, mutta toinen saisi valita sieltä kaikki vaatteet asusteita myöten. 🙂

 • Anonyymi

  Ihania aurinkoisia kuvia. Olet kuin keltainen kukkanen tuo mekko päällä, sopii sulle tosi hyvin. Nyt näyttää myös, että paino olisi pudonnut reippaammin viimeisen kuukauden aikana. Oletko muuten miettinyt, tai keskustellut lääkärin kanssa, mitä tehdä ylimääräiselle iholle jota varmaan jää laihdutuksen myötä? Monille paljon laihduttaneille siitä on tullut iso ongelma, vaikkei ehkä nyt tunnukkaan niin tärkeälle.

 • Anonyymi

  Kauniit naiset ja ihanat maisemat. Hyviä kuvia olitte napsineet.
  >Leena

 • Anonyymi

  Kiitos Piia>! Sinä annat paljon toivoa ja elämän eteenpäin vievää voimaa esiintymällä omana itsenäsi näissäkin postauskuvissa! <Kuinka moni minä mukaan lukien miettii kilojaan ja sitä ettei uskalla ihmisten ilmoille. Hyvä Piia, että näytät esimerkkiä, miten asiat hoidetaan!

  Blogisi kautta minäkin saan itsetuntoa lähteä ulos kahville/kävelylle/salille jne. Silja on kyllä hieno ystävä sinulle monessakin mielessä.

  Kaunista kesää!
  raija

 • Marja-Leena

  Sinähän näytät jo aika hyvältä.Elämäntaparemonttisi on sujunut näyttävästi.Ei muuta kuin tsemppiä jatkossakin!

 • @follower 678463525789921

  Kiva puisto ja niin vihreetä! Me oltiin Kanadassa 10pvää ja kun kotiin tultiin, niin kaikki kukkii. Suomessa ollut ihan uskomattoman lämmin keli. Toivottavasti vielä jatkuu, tosin eilinen sadekaan ei ollut pahasta pölyallergikoille.

 • @follower 678463525789921

  Ja kannatusta täältäkin Stailauschallrngeen; Silja stailaa Sinut teillä vaatekaappisi nykyisellä sisällöllä ja Sinä Siljan hänen garderoobillaan. 😊

 • Jenni

  Onnistuin jotenkin lukemaan tuon otsikon "Pikkujurrissa" 😀 Kivalta näyttää teidän picnic ja mekko on oikein soma ^__^

 • Yuki

  Mäkin kannatan tuota postausta että stailaisitte Siljan kanssa toisenne! Olis tosi mielenkiintoista nähdä mitä laitatte toisillenne 🙂