004_.jpeg
Blogi

Perjantain päivän asua x 2

Tällä viikolla mulla on ollut työpäivän asuna tämä valkoviolettinen tunika. Tämän kanssa ei olekaan tullut niin kuuma kuin pitkähihaisten kanssa. Pitäisi ilmeisesti opetella pukeutumaan oikein. Taas! Siis okei, osaanhan minä nyt kylmällä ja kuumalla ihan selvästikin pukeutua mutta nämä välikaudet tuottaa päänvaivaa. Tosin nyt kun oon tuota kuvaa tuijottanut jo muutaman tunnin ajan, niin alan tulla enemmän ja enemmän vakuuttuneemmaksi ettei nuo vaaleat sävyt taida sittenkään olla ihan mun juttuni. Pliisu mikä pliisu mutta en luovu! 😉

Hähäää! Mää oon kans yks säästeliäs persoona. Eräät legginssisukkikset jotka tilasin Yoursilta mutta jotka eivät menneet haaruksista oikeaan kohtaan, jäivät kaapin perälle. Jostain syystä en niitä heittänyt menemään tai tarjonnut kenellekään. No nyt se syy on selvinnyt! Näistä sukkiksista tuli nimittäin loistavat puvut pikkusille, etteivät vain pääse närppimään leikkaushaavaa.

Tähän alempaan asuun halusin yhdistää mun kaks lempparia: Kotiasusta tuo beige neuletakki ja ns. hienommasta asusta nappasin tuon eläinkuviollisen mekon. Ja tällainen kokonasuus siitä sitten tuli. Tykkään! Beigen neuletakinhan olen saanut työkaverilta vaikka aluksi vähän ajattelinkin etteihän se voi päälle mahtua kun on kokoa L. Mut hyvinhän tuo päälle mahtuu.

4 kommenttia

 • Anonyymi

  Onko sulla joku neuletakki tuossa ylemmässä kuvassa? Mistä olet sen hankkinut?

 • Anonyymi

  Minä tykkään jotta tuo vaalea tunika on raikkaan näköinen, alempi jotenkin tunkkaisempi. Tai sitten olet esitellyt tuota eläinkuviollista niin paljon että kyllästyttää. Molemmat vaatii kyllä neuletakin päälle tähän aikaan vuodesta, ovat niin kesäisiä. Itse laitan aina syksyllä lyhythihaiset ylähyllylle kesää odottamaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin no joo, jos tuolleen ajattelee niin raikastahan se on. 🙂 Mutta niin, harmaata mekkoa olen esittellyt paljon mutta se nyt onkin lemppari. 😉 Saas nähä tuleeko joskus joku toinen syrjäyttämään.