074_.jpeg
Blogi

Päivän asut kuluneelta viikolta

 Maanantai 
Tunika Yours Leggins Anttila Enell Lumingerie

 Tiistai 
Toppi Yours Leggins Anttila Enell Lumingerie

 Keskiviikko 
Toppi Lindex Leggins Anttila Enell Lumingerie

 Torstai 
Toppi Ellos Leggins Anttila Enell Lumingerie

 Perjantai 
Tunika Yours Leggins Anttila Sea Breeze Lumingerie

70 kommenttia

 • Anonyymi

  sulla on aina samat housut, kui et käytä mitään muita? esim sortseja,yms?:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Miks te aina valitatte? Viimeksi se oli et miksen käytä legginssejä – nyt kun ois legginssit ni mikset käytä sortseja. Voi teidän kanssanne. En omista sortseja, en tykkää joten en siksi käytäkään.

  • Anonyymi

   Aattelinvaan et eiks sul tuu kuuma reisistä tmv..en tarkottanu mitenkään valitettavasti kysyy..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pahoittelen omaa reaktiotani mutta kun aina jos teenkin toisin, niin siitäkin osataan valittaa. Niin oletin tämän heti sellaiseksi. Mutta siis ei, ei tuu kuuma reisistä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No enkös mää tuossa just ylempänä sanonu et ei oo sortseja kunnen niistä pidä. Niin onhan se vähän tyhmää hommata sortsit kaappiin…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näääh, suorana seisominen on soooo last season 😉

  • Anonyymi

   Pipsa on lukenut vähän muotiblogeja ja niissähän seisotaan aina juuri noin, toinen jalka vähän koukussa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Öö… Pipsa ei oo kyllä lukenu mitään muotiblogeja – ainakaa sillä silmällä – että osaisi seisoa jotenkin ihmeellisesti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en tietenkään, mutta omistan mustia legginssejä useammatkin kappaleet. 🙂

 • Anonyymi

  Oot kyllä hoikistunut roimasti 🙂 ja toi vika asu oli meikäläisen miälestä kyl kaunein, en tiä miks. Kivoja muutkin paitsi punainen ei oon mun kesäväreistä mieluisimpia. Kyllä sä voisit pitää jo aivan hyvin valkoisia, tai värillisiäkin housuja, kohan ne eivät levene yhtään alaspäin mentäessä. Jotkut materiaalit kyl kestävät hankaustakin vaiks ovat ohkaistakin kangasta. Hyvä, sileä puuvillakin kestää. Elloksella oli ainakin keväällä pehmeitä ja keveitä vyötärö-kuminauha "farkkuja", näkisin sut sellaisissa niin mielelläni myös. Niistä olis kannattanut ostaa koko pari pienemmät kuin tavallisesti eli sulle varmaankin joku 46-48? Hyvää viikonloppua sinne 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai, kiitoksia. 🙂 Vika asu on omakin suosikkini näistä. 🙂 hehhehe, sen päivän kun näkisi että mulle menee housuista 46-48. 🙂 Joistain erittäin venyvistä voi mennä koko 50 mutta ei kyllä nelosella alkavat 🙂 Mut näillä helteillä mää en kyl jegginssien (eli näiden farkkutyylisten) kanssa mene. Legginssit, käärittynä on kaikista parhaimmat. 🙂

 • Anonyymi

  Eikö jotkut puuvillaiset kankaiset caprit olisi kaikkein vilpoisimmat housut? Tosin itse pidän kyllä farkkuja, kun ei minua tuo kuumuus haittaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä varmaankin, mutta en tuollaisia kankaisia ole kovinkaan monessa kaupassa nähnyt myytävänä.

 • Anonyymi

  Minulla olisi vaaleat caprit kokoa 54 (reilua mitoitusta) joutavana, koska ovat itselle liian suuret. Olisitko kiinnostunut? Ovat ihanan pehmeää ja joustavaa puuvillaa. Kappahlista viime kesänä ostettu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No pistähän kuule sähköpostia! (osoite löytyy tuosta vasemmasta sivubannerista)

 • Anonyymi

  Hei pipsa! Luin jonkun postauksen kommenteista, että sinulle on lähetetty kysymyksiä ja aioit tehdä siitä videon 🙂 milloin se tulee?

  -Linda-

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heippa! Joo, niin on lähetetty ja aion tehdä – keskityn siihen paremmin tuossa kesälomani aikana. Ja teen sen varmaankin erissä eli kymmenen kysymyksen paketteina. 🙂 Helpottaa videon editointia. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No trikoo tuntuu olevan ainut joka sopii mun muodoilleni eli on tiukka yläosasta mutta löysähkö alaosasta 🙁 Mut en mä kyllä kaikkea trikoista halvaksi laskisi vaikka kyllähän niitäkin joukkoon mahtuu.

 • Anonyymi

  Teikäläinen hoikistuu silmissä! Erityisen kiva tuo viimeinen asu. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Viimoinen on oma suosikki myöskin. 🙂

 • Anonyymi

  Ihanaa nähdä, että Suomessakin on naisia, jotka näyttävät kauniilta ja itsevarmoilta, vaikka eivät nollakokoa olekaan <3 Kannat hyvin nuo kaikki asukokonaisuudet. Tiistain asu miellyttää ehkä silmää kaikkein eniten.

  Peukku iloisille ja rohkeille naisille 🙂 !

  Mahtavaa kesää sinulle ja miehellesi Pipsa!

  – Emppu

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia sinulle ja mukavaa kesää sinnekin suunnille! 🙂

 • Anonyymi

  siiis mitä, miksei vois käyttää samoja legginssejä viikkoa? Mulla menee helposti parikin viikkoa ennen kun käytän pesussa. Ei ne mulla mitenkään likaannu, enkä hikoile jaloista..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nii jos ei pahemmin hikoile niin miksei, mutta kun itse käytän noita töissä niin ei niitä voi käyttää kuin maksimissaan kahtena päivänä. Ellei sitten halua haista tooooodella karsealta. 🙂

  • Anonyymi

   Ei luoja! Kaksi viikkoa samat leggarit ja ei muka haise, Haistappa ihan siitä haaruksen kohdalta, varmasti haisee jo parin päivän päästä.

  • Anonyymi

   Se, että sä haiset kahden päivän päästä, ei tarkoita, että muut haisisi. On myös toivottavaa, ettei käy haistelemassa vieraiden ihmisten haarovälejä, ellei sitten ole koira.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä tiedän että on tapauskohtaista alkaako haisemaan vai ei. Ja myöskin housut vaikuttaa – esim. sillon kuin itse käytin farkkuja niin niillä pystyi kyllä menemään melko pitkään pesemättä. Tosin hygieniasyistä pesisin kerran viikossa.

 • Anonyymi

  Heiii, sullehan passaa pinkki näköjään oikein hyvin! 🙂

  Maarit

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, niinhän se näyttää sopivan. Tarttis vissii alkaa metsästää tuota väritystä itselle. 🙂

 • Anonyymi

  Voisitko rehellisesti kertoa paljonko olet laihtunut esim. viimeisen vuoden aikana. Riippuen kuvakulmasta (tai oletko käyttänyt kuvankäsittelyä) jotkut ovat innoissaan, että oletpa laihtunut jne., turhaa kuvittelua.
  Olen vuoden seurannut blogiasi, enkä huomaa valitettavasti mitään. Nyt kun sulla on tämä "vauvakuume", et varmaan liiku sitäkään mitä normaalisti. Kotoa ei voi poistua. On pelkkää saamattomuutta, ettet saa vauhtia laihtumiseesi. Ei tarvitse kovinkaan paljon, että 20kg – 30kg tippuu. Tiedän jo, että tätä ei julkaista, turhia kehuja pitäisi olla. Älä elä pumpulissa vaan toimi pois mukavuusalueelta. Vaikkei mitään sairauksia vielä ole, iän myötä tulee, miksei siis voi toimia tässä ja nyt?? Tykkään kyllä blogistasi, mutta jo vuosi sitten kun aloin lukemaan tätä sanoit laihduttavasi omaan tahtiin, mutta sitä ei vain näy.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voin kyllä vastata rehellisesti, etten aio kertoa mitään kilotietoja. Pidän ne tiedot itselläni. Kiloja on mennyt eikä ole takaisin tullut. Kuvankäsittelyä en pakkaa käyttämään – paitsi tosinaan voi innostua terävöittämään mutta en suinkaan kavenna itseäni! Kuvakulmat voivat vaikuttaa tietenkin mutta en niitäkään tietentahtoen ole niin ottanut.

   Mulla ei ole vauvakuumetta ja Siiri pärjää kotona ihan hyvin tunnin, kun se kerran kestää työpäivänkin verran. 🙂 Eka viikko meni kyllä niin, etten isompia poistumisia kotoa tehnyt. Mutta se oli vain eka viikko.

   Se voi olla, ettet sinä näe mitään laihtumista mutta itse tiedän laihtuneeni kun vaatteet löystyy (jopa sellaiset joita ei ole ehtinyt juurikaan käyttämään eli ei voi syyttää että on löystynyt ajanmittaa) On mulla kuvat olemassa vaakapunnituksista mutta ne on mun käytössäni vain. Tämä ei ole laihdutusblogi. Ja sitten kun olen nähnyt jo muutamat kerrat että jotkut eivät osaa käsitellä aiheena laihdutus, laihduttajan ruokavalio ja liikunta, niin mitenkään enkä jaksa sellaista stressipesäkettä. Joten aihe on tyystin pois blogista.

  • -jenni

   No se, että _sinä_ et ole huomannut mitään, ei vielä tarkoita, etteikö mitään olisi tapahtunut. Eiköhän Pipsa itse sen parhaiten tiedä miten paljon kiloja on lähtenyt ja se on hänen aivan oma asiansa.

   Minä ainakin huomaan laihtumisen ja niin tuntuu yllättävän moni muukin huomaavan…vaikka se nyt vain "turhaa kuvittelua" onkin, kun kerta _sinä_ et sitä huomaa. Höhö.

   Ja lähtöpaino on kuitenkin sen verran suuri, että mitään radikaalia muutosta tuskin ulkonäössä huomaa ihan tuosta noin vain sormia napsauttamalla. Ja varsinkaan kun se tahti ei ole mitään älyvapaata Suurin Pudottaja -tahtia kymmenellä kilolla viikossa. Eikä tarvitsekaan olla.

  • Anonyymi

   Minäkään en ole huomannut minkäänlaista laihtumista, samanlainen olet kuin vuosi sitten ottamissasi kuvissa.

   Kummallista, että syöt noin terveellisesti ja liikut paljon mutta et kuitenkaan laihdu

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep, pääasia on että itse näen tilanteen. Ja tiedän jo vanhastaan että mitään ei uskota, ei vaikka löisi ne kuvatodisteetkin matkaan – ne kun katsos voi olla photoshopattuja tai ties mitä muuta. Joten haluan pitää nämä stressipesäkkeet kaukana blogista ja mun pääkopasta. Mut voin mä sen verran sanoa, ettei mulla nyt mikää kilokaupalla joka kuukausi mene. Onhan tuossa ollut takana muutamien kuukauden jumituskin mutta mä oon jo tyytyväinen siihen ettei se ainakaan nouse. Enkä koe omaksi ongelmakseni sitä jos nyt joku lukija ei näe mitään kaventumista. Enkä mää oo kaulin kädessä huutamassa et varmana oon laihtunu, paa usoen vaa! 🙂 🙂

  • Möllikkä

   Ihmettelen kyllä millainen ihminen sanoo, ettei 20-30kg painon pudotukseen tarvitse paljoa? Itse olen tässä viimeiset 7kk tehnyt töitä ihan älyttömästi ja rääkännyt itseni puolittain kuoliaaksi saadakseni 25kg pois. Ei kulle lähde helpolla ja joka ikisen kilon pois saamisen eteen täytyy todella tehdä duunia. Lisäksi painon poissa pitämisen kannalta, mitä hitaammin laihtuminen tapahtuu sen parempi.

   Hienoa, että Pipsa hoikistut ja teet homman omaan tahtiin ja niinkuin sinulle on parasta. Näin se paino myös pysyy paremmin poissa.

 • Anonyymi

  Lyhyelle ihmiselle ei oikein sovi toi caprimitta, noi legginssit saa vaan sun jalat näyttämään entistä lyhemmiltä. :/ Mutta toki ymmärrän et ne on mukavat, varsinkin kotikäyttöön. (:

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No onhan se noinkin, mutta mää en välitä noista säännöksistä – pääasia on että on itellä mukava olla. 🙂 Ja nuo on legginssit jotka on kiverretty, joten pituutta pystyn helposti muokkaamaan. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin… En mä nyt osaa sitä selittää mut nuo on siis ihan kokopitkät legginssit joiden lahkeet oon kivertänyt ylös caprimittaisiksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sekin sopii. 🙂 Meillä päin on aina vaa sanottu kiverretty.

 • Anonyymi

  KappAhlilla on tuollaisia caprimittaisia leggingsejä kokoon 3xl/56 saakka. Ovat todella miellyttävää materiaalia (viskoosi + elastaani), mukavan ohuet ja viileät helteelläkin. Suosittelen jos kaipaat Anntilan housuille vaihtelua!

  Tuo turkoosi tunika on minusta tosi kaunis 🙂

  -hss

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aijaa, no täytyy mennä kattomaan. 🙂 En kyllä Porin KappAhlissa ollu näkevinäni mutta en kyllä silleen sillä silmällä kattonutkaan. 🙂

 • Anonyymi

  Hei, olet kyllä hyvännäköinen ja nuo valitsemasi vaatteet sopii sulle todella hyvin!! Kyllä noilla kehtaa esiintyä!!

 • Anonyymi

  Kiva idea kuvata viikon asut, itse tykkäsin eniten tiistain ja perjantain asuista. 🙂

  Joku kommentoi, että blogi meni liikaa kissajuttuihin, mutta mun mielestä kyllä saa ja pitääkin uuden perheenjäsenen elosta kertoa. Kunhan ei pelkkää kissailua, ja eihän se sitä ole ollutkaan.

  Käytätkö muuten kynsilakkaa, siis sormissa – ei vain akkavarpaassa. 🙂 Itse en osaa ilman olla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, idea oli kiva ja oon sitä jo pitemmän aikaa miettiny mut oon aina unohtanu koko asian. 🙂 Blogi ei kokonaan kissajuttuihin mene, mutta sivussa tulee varmasti Siiristäkin kerrottua. Ja varsinkin kun kasvattaja lukee blogia, niin näkee/kuulee kasvattinsa kuulumisista. 🙂

   En pahemmin käytä kynsilakkaa, sormissa. Oon joskus kyl käyttänyt mut nyt on vaan jäänyt.

 • Anonyymi

  Hei! Keskiviikon asu ehdottomasti parhain!! Kaikki kohdallaan asussa. Ja itsekkin olen "lyhyt" ja kyllä vaan capripituisia leggareita käytän, ja mielestäni hyvältä näyttää(ja eritoten tuntuu!). – E

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Joo, siis enhän mää nyt ala helteillä paistumaan vain siksi että caprit leikkasee kultasen leikkauksen jotenkin tyhmästi. Mieluummin meen tyhmästi katkottuna kuin paistun elävältä. 😉

  • Anonyymi

   Sun caprit on 15 cm lyhemmät kuin normi housut, niin sekö sun olon viilentää?

 • Anonyymi

  Tykkään myös punaisesta! Ja muutkin sopii hyvin. Ja ohentunut olet, sanoo muut mitä sanoo! =)

  Tuli tuosta aiempien postausten kisuväännöstä mieleen, että onko neiti teillä ihan vaan lemmikki-lemmikkinä vai onko kasvattajan kanssa sovittu, että tulevaisuudessa näyttelyihin tai parit pennut? Rotukissa kun on.

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. 🙂
   Siiri on ihan lemmikki, leikataan tämän vuoden lopulla joten ei pentuja. 🙂

 • Anonyymi

  Sininen tunika oli tosi nätti!housuista vielä;itse kun löydän mieluisat,ostan kaksin kappalein.varmasti jotkut ihmettelevät etten koskaan vaihda.ostin jopa kolmet samanlaiset trikoocaprit kerralla.olen kokoa m eli housuvaihtoehtoja kyllä löytyy,en vaan jaksa luurata sovituskopissa ja etsiä kivoja miljoonien seasta.
  Pipsa;näytät hyvältä!ja kaikki laihtumiseen (jos itse tahdot) kannattaa tehdä omaan tahtiin.ilman paineita ja rennon rantein!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hehhehe, mulla on sama hamsterimaisuus eli jos löytyy hyvät housut ni ostan kyl monet kappaleet. 🙂 Ja juu, rennoin rantein tässä on laihtumista harrastettu. En oo ottanu stressiä vaikka nyt jossain kuussa ei tapahtuisi mitään (pääasia ettei ainakaa nouse)