29 kommenttia

 • Anonyymi

  En nyt oikeastaan nähnyt tässä mitään pakollista ostosta, kosmetiikka korkeintaan, mutta puhut videolla, ettet enää juurikaan tee turhia ostoksia.
  Oletko koskaan kriittisesti tarkastellut kuluttamistasi, esim. ostospäiväkirjan tai tilikirjan muodossa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, ehkä se oli vähän väärin sanottu etten koskaan tee turhia ostoksia. Kyllä niitä tulee, mut harvemmin kuin ennen. Oon itseasiassa tehnyt tommosta ostopäiväkirjaa, mut siitä on jo aikaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hei, valitettavasti tällainen ei onnistu koska en tuo työkuvioitani blogiin.

 • Anonyymi

  Mun mielestäni ainoa järkevä ostos oli kengät.Kaikki muu oli hömpänpömppää.Mut mitäpä se nyt oikeastas meille kuuluu,mihin joku rahansa haaskaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, makuasiahan se on mikä on hömppää ja mikä ei. 🙂

 • Anonyymi

  Myönnän, että en enää muista mitä siinä kassissa oli, mutta sanon vaan että rakastan "hömppäkamaa"! Tarvitsen niitä niin kuin ruokaan suolaa tai parempi sana ois ehkä mausteita ruokaan!

  Joo, ja välillä haluan päästä eroon kaikista heräte"ostoista! Olen elänyt ajan, jolloin en voinut ostaa mitään muuta kuin pakollisia, ruokaa jne. eikä se ole mielekästä elämää, ainakaan pitkään, ihminen tarvitsee kaikenlaista muutakin!

  "Ylellisyys"-esineet jne. ovat niin erilaisia eri ihmisellä, toinen ostaa hömppää ja tulee siitä iloiseksi, toinen kalliita tavaroita ja iloitsee niistä, joten eiköhän anneta "kaikkien kukkien kukkia" omalla tavallaan!

  Joskus toivon, että tapaan nämä negatiiviset haukkujat silmästä silmään, ja pääsen tarkastelemaan heidän elämäänsä! Uskokaa pois, löytäisimme kasan asioita joita voisimme yhdessä arvostella! Ehkä se vielä toteutuu?

  -Leila

  • Anonyymi

   Leila hyvä, kyllä vaan sopii tavata, ajelen toisinaan Sastamalaan suvun asioita hoitamaan. Sopiiko että nähdään Huittisten Säästömarketin pihalla? Voit sitten tarkastella mun elämää. Kai sitten vastaavasti minä saan tarkastella sinun elämääsi?

  • Anonyymi

   Kannatetaan.Minua voit Leila tulla tapaamaan Turkuun Wiklundin kahvilaan ja tarkastella minun elämääni.Vastaavasti myös minä tarkastelen sinun elämääsi erittäin suurella mielenkiinnolla.

  • Anonyymi

   Taitaa sun elämä olla aika raskasta kaiken ton negatiivisuuden keskellä, sääli.🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jospa nyt antaisitte Leilan olla. Tämä on hänen mielipiteensä, se hänelle sallittakoot. Samoin kuin sekin on ihan OK mielipide, jos jonkun mielestä mulla oli turhia ostoksia.

   Ja mitä tulee tuohon tapaamiseen, niin mä en oikeasti usko että sitä tulisi. Se on helppo sanoa tässä, tunteiden kuohunnassa, mutta kun se tilanne oikeasti olisi niin… en usko että pystyttäisi. Mä voisin ihan oikeasti mennä kaffeelle jonkun kanssa joka ei musta tykkää ja puhua asiat siinä halki, mut mä tiedän ettei kukaan tulisi. Tiedän ihan täältä läheltä henkilön jonka kanssa ois kiva puhua ne asiat halki.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, joistakin hömppäkamoista ois hyvä päästä eroon. Siis ettei nyt kokoajan ostele. Koristekivet ehkä tässä oli eniten sitä hömppää, vaikka niistä on saanut kivoja kuvia. 🙂 Mut mielipiteet on mielipiteitä, toiset tykkää ja toiset ei.

 • Anonyymi

  Arvoisa Leila.Kukaan ei ole haukkunut,vaan kertonut mielipiteensä.Jonkun mielestä tarpeellinen tavara on muuta,kuin kiiltäviä kiviä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvä anonyymi, mielipiteet on mielipiteitä. Se että jonkun mielestä kiiltävät kivet eivät ole tarpeellisia on ihan OK. Ei ne varmaan kaikille olekaan, mutta jotkut saattavat nähdä niissä tarpeellista. Ei kannata ampua kaikkea alas, vaikka ei itse pitäisikään.

 • Anonyymi

  En tiedä oletko poistanut kommentin vai enkö vain enää löydä, että missä kirjoituksessa oli, mutta mitä mieltä oot kun Lola ja Veronica putosi selviytyjistä? Aiotko katsoa enää?

  • Anonyymi

   Kommentti poistettiin ihan syystä, koska spoilasit seuraavan putoajan. Kiitos siitä.

  • Anonyymi

   Mutta sille voit, ettet spoilaa niitä etukäteen kun hyvin tiedät ettei kaikilla sitä ruuluplussaa ole käytössä.

  • Anonyymi

   Niin, maksun takana. En jaksa vääntää enempää koska tiedän että oikeasti ymmärrät.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Minä poistin sen aiemman kommentin koska spoilasit tulevaa jaksoa ja epähuomiossa sen alunperin julkaisin.

   Ei mulla putoamisiin mitään ihmeempää mielipidettä oo. Harmi että tippui. Mut kuten sanoin, en aio katsoa jos nuo henkilöt tippuvat enkä olekaan. Uutisista voi sitten lukea jos haluan. 🙂

 • Aurinkokujalla

  Kuljin täällä blogi maailmassa ja löysin tänne sinun blogiisi. Luin muutaman postauksesi ja päätin tänne minä jään seuraajaksi ja liityn blogisi lukijakskin.
  Kivoja tavaroita olit ostanut, varmasti just sulle tarpeellisia ja eikö se ole tärkeintä.
  Tuleppas sinäkin käymään kylässä aurinkokujalla.
  Rauhallista ja iloista viimeistä pääsiäispäivvää sinulle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tervetuloa tänne. 🙂 Joo, mulle nuo tavarat on tarpeellisia ja se n tosiaan tärkeintä. Pakkaa vaan joskus unohtumaan. 🙂

 • Anonyymi

  Mitäpä Pipsa jos osallistuisit vaatevallankumokseen?
  Helpoin ja yksinkertaisin tapa osallistua, on ottaa osaa sosiaalisessa mediassa. Kysy siis somen kautta vaatemerkiltä, kuka on tehnyt sinun vaatteesi. Ota kuva vaatteestasi, vaikkapa päälläsi, ja tägää kuvaan #whomademyclothes sekä kyseinen vaatemerkki. Voit myös haastaa kaverisi tekemään saman ja muutenkin käyttää somessa hashtageja #vaatevallankumous ja #fashionrevolution.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Pitääpä katsoa jos ehdin, luultavasti instan kautta voisin. 🙂