103 kommenttia

 • Anonyymi

  Näissä kuvissa huomaa ensimmäistä kertaa sen kuinka lyhyt sä oot! Vaikka sullahan on korolliset kengät 🙂 Näytät hyvältä ja erityisesti tykkään sun hiuksista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo ei mua saa pidennettyä korollisillakaan kengillä 😉

 • Anonyymi

  Vaikka tässä kuvassa jo vastaus saattaa näkyäkin, niin kysäisenpä silti; Miten sinä Pipsa suhtaudut sellaiseen pukeutumissääntöön, että kengät ja laukku pitää olla samaa väriä? Näin ennenvanhaan. Ja täytyy kyllä myöntää – ehkä mieltäni vaivaa tuo sääntö – tässä kuvassa nuo riitelee aika pahasti…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai onks olemassa joku sääntökin? No ohoh, enpä tiennyt.

  • Anonyymi

   Tämähän on itse asiassa "vanhentunut" koko sääntö. Nykyään pitää luoda särmää kengillä ja/tai laukulla.

   Vaikka itsekin tunnustan liian hyvin muistavani tämän vanhan säännön, mutta siitä voi silti yrittää repäistä irti aika ajoin.

 • Kakkutaikuri

  Oli ihan pakko tulla kommaan kun Isosiskon blogilistalta tän bongasin. Sopii sulle kyllä kun nenä päähän! Kivan mallinen tunika! Eka reaktio oli että ootkos Pipsa laihtunut? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. En mä kyl ny hetkeen oo laihtunut, junnailee samoissa.

 • Anonyymi

  Nyt kyllä tulee tämä kyseinen tunika jo tämän lukijan korvista, silmistä ja nenästäkin ulos kun on joka postauksessa päällä. . Ja ei laukun ja kenkien samaa väriä tarvitse olla, mutta nämä kyllä riitelevät niin pahasti yhdessä niin värin kuin tyylinsäkin puolesta: kiilakorkolenkkarit ja hempeä ylisöpön naisellinen käsveska.. ei ei ei 😀

  • Anonyymi

   Voi, niin samaa mieltä. Etkö käytä mitään muuta tunikaa enää? Tosin nämä kaikki tunikasi ovat jo liikaa. Kaikissa kuvissasi on tunikaa tunikan perään.

   Pitäisit edes kesällä capri-pituisia ohuempia leggareita. Todella "tunkkainen" vaikutelma tästä asusta.

 • Ilona

  Laukku ja kenkä friikkinä ihmisenä kuolaan ja kovasti noita kumpaakin! Aivan ihanat!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kenkiä varmaankin saa vielä Kookengästä, sieltä vaa ostamaan 😉

 • Anonyymi

  Jotenki tässä nyt mättää kaikki, mikään tässä asussa ei sovi yhteen toistensa kans.

  • Anonyymi

   Minusta Pipsalle sopii just hyvin tuo että eivät ns. sovi yhteen. Tykkään paljon! Yksilöllistä.

 • Anonyymi

  Voi ei toi Pipsa toimi toi "kiitoksia mielipiteestä", koska käytät sitä vain siinä kohti, kun "loukkaannut" kommentista, etkä vastaa mitään muuta. Koskaan et kiitä muista mielipiteistä. Aivan sama kun kirjoittaisit vaikka haista paska, sillä sitähän se tarkoittaa? Ei silti, olen kylläkin tuon kommentoijan kanssa lähes samaa mieltä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No voi sentäs tuon vilkkaan mielikuvituksen! En minä loukkaannu jos asu on jonkun mielestä ihan kamala. En vain koe että siihen pitäisi vastata muuten kuin että kiitoksia mielipiteestä. 🙂 Varsinkin kun kaikkien ihmisten miellyttäminen on käytännössä mahdotonta.

  • Anonyymi

   Oletko sä se sama friikki joka postailee näitä Pipsan haukkumisia vähän mille palstalle sattuu? Oli tämä melkein sanasta sanaan kaksplussalta. Ihan oikeasti, hanki parempaa tekemistä. Mitä tuollaiseen idiotismiin pitäisi vastata? Haista *?

   Minusta puku ja kantajansa ovat oikein mukavan näköisiä.

  • Anonyymi

   Ano 12:44 Ei en ole se. Ikinä missään kaksplussalla. Huomaan, ettei sinun kommenttisi ole ainakaan yhtään vähempää idiootin kirjoittama. Kirjoitin tuon kommentin siksi, että olen aikoinaan Pipsaa neuvonut, ettei vaivautuisi kaikkien valittajien kommentteihin edes vastaamaan, mutta ei se nyt taas noin toimi. Jokainen voi nähdä, mistä Pipsa ei tykkää, sillä niihin hän kirjoittaa juuri tuon kiitos mielipiteestä. Olen monessa asiassa Pipsan puolella, mutta näissä vaateasioissa niin toista laitaa kun vain voi. Ja toisaalta olen varma, ettei Pipsa viitsisi blogia kirjoittaa (ja kuka muukaan viitsisi) jos ei saisi kommentteja. Minun kommenttini nyt vaan ovat juuri sitä, mitä mieltä olen. Jos en tykkää, niin kirjoitan sen, ja jos tykkään, niin kerron senkin. Jokainen saa pitää mielipiteensä. Omaan blogiinikaan en toivo pelkkää myötäkarvaan silittelyä, ei se ole uskottavaa.

   Se, että sinä toivot minun hankkivan parempaa tekemistä, on hyvin hyvin ajattelemattomasti sanottu. Voi voi kun tietäisit. Koskaan ei pidä arvostella toista tuntematta hänen taustojaan. Sanomisiani voit arvostella, muttet elämääni ja tekemisiäni, koska et niistä tiedä. Toivon, että arvostelet minua vasta sitten, kun olet hetken matkaa kulkenut kanssani tätä elämää. Ja luulen, että poistuisit näistä kuvioista hyvin äkkiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oikaisen nyt vain sinun erehdyksesi, se että kiitin mielipiteestä, ei tarkoita että olisin kyseisestä kommentista jotenkin närkästynyt. Minulla ei vain ollut siihen lisättävää mutta halusin silti kiittää toista hänen mielipiteestään. 🙂

 • Melissa

  Niin, jokainen pukeutuu juuri niin kuin tahtoo ja missä viihtyy.
  Kiilakorkolenkkareista tykkään itse valtavasti. Omani hankin keväällä ja niistä tuli lempparit heti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näinhän se on, enhän itsekään tykkää esim. eräästä mekosta mistä ystäväni taas tykkää. Muistan sen kun ystäväni näki sen kaupassa ja kysyi mielipidettä, johon vastasin ettei se olisi sellaista mitä itselleni ostaisin mutta ystäväni kannattaisi sovittaa koska voisi olla sen tyylinen. Ja olikin! Mä en siis loukkaannu jos joku sanoo ettei tykkää asusta tai se on vääränlainen mulle, koska se on vain tämän tyypin mielipide ja koska itse olen asun käyttäjä, on minun mielipiteellä vain väliä. 🙂 Kivahan se kun kommentoivat. 🙂 Ja noita kiilakorkolenkkareita oon etsinyt jo pitkään, koska mulle ei sovi (syystä!) kovin pitkävartiset ja sellaisia on tuntunut nyt olevan tarjolla eniten joten voit uskoa miten mie hihkui ku nuo punaiset löysin eivätkä olleet edes kalliit. 🙂

 • Anonyymi

  Musta toi asu on hieno,kelpais mullekin! Ja Pipsa on kyllä kadehdittavan rohkea nuori nainen 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nooo, ei tässä nyt vielä mitään rohkeutta tarvita. 🙂

 • Anonyymi

  Minustakin hieman hassua, että esittelet samaa tunikaa useampaan kertaan. Muistan jo ulkoa, että se on Yoursin ja leggarit Anttilasta 🙂 Tunika sopii kyllä tyyliisi, ei siinä mitään.

  Mielestäni tuo laukun ja kenkien mätsäys koskee lähinnä juhla-asuja; siis mielellään korkkareiden on täsmättävä pikkulaukkuun. Kattokaapas vaikka Jenni Haukiota siinä kohtaa. Seuraatko Pipsa muuten julkkisten tyyliä, jos niin kenen? Mitä mieltä Jenni Haukion, maan ensimmäisen naisen, tyylistä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No anteeeeeks… 😉 Tunika nyt vain sattuu olemaan lempparini ja ostopaikat mainitsen koska niitä aina joku kuitenkin kysyy. 🙂 Ja ei, en seuraa kenenkään julkkiksen tyyliä.

 • Anonyymi

  Tykkään asusta! Hiukset ja kengät mätsää kivasti 😀 Ja minäkin tajusin vasta nyt kuinka lyhkänen oletkaan 😀 Täällä toinen – mutta pituutta kertynyt tänne vain 153 senttiä.

  – Ninni

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, tämmönen tumppi täällä vaa terve. 🙂 Moni ilmeisesti kuvittelee mut pidemmäksi mitä oikeasti olenkaan. 🙂

 • Anonyymi

  Tosi kiva laukku. Hyvä kokonaisuus, rohkeanpunaiset hiukset parhaat.

  • Anonyymi

   Hyvä kokonaisuus kun mikään ei sovi mihinkään?:D sopimisessa ei auta, jos kengät ja laukku molemmat ovat jonkun sortin punertavia värejä. Eikä sekään tee paidasta hienoa, jos se mahtuu päälle.

  • Anonyymi

   Minä en voi mitään sille ajatukselle, että tätäkin asua kehuvatvtwkvät sen vähän kuin pikkulapselle jota kehutaan ihan vaan kun se on yrittänyt. Sellaista kehutaan nyt reppanaa tsemppaamisen vuoksi meininkiä. Sillä kuinka moni voi sanoa, että kehuisi tätä asukokonaisuutta onnistuneeksi jonkun hoikan tyylibloggaajan päällä? Pukeutuminen ei ole pipsan vahva alue eikä se muuksi mutu vaikka kuinka hymistellään, että onpa nättiä. Mun mielestä sä voisit pipsa keskittyä tuohon yleiseen höpinään täällä blogissa ja jättää nämä trikootunikat kuvailematta, sillä sen höpinän sä osaat. Nämä ns. Asut elijotain trikoota trikoon päällä ei varsinaisesti anna lukijoille kyllä yhtään mitään. Korkeintaan huvittuneisuutta, mutta toisaalta sitä täältä moni kai on hakemassakin..

  • Anonyymi

   Lukijoissa on myös paljon ylipainoisia joille pukeutuminen ja hyvältä näyttäminen ei ole niin yksinkertaista, siksi nämä Pipsan asukuvat on odotettuja ja toivottuja.

  • Anonyymi

   olen täysin samaa mieltä viimeisen kommentoijan kanssa! Ihailen PipSan rohkeutta näitten kuvien kanssa:)! Tämmösiä bloggaajia pitäis just olla enemmän! Ja oletkos muuten pipsa mistäpäin suomee kun puhut samanlaista murretta kun täälläkin missä ite asun:D

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, riippuu mistä päin suomea oot? No siis ihan Porilainen mä oon, mut ois kiva tietää mitä murretta kuulostan puhuvan. 🙂 Tai kirjottavan? 🙂

 • Anonyymi

  Joku on tainut ottaa sinut silmätikukseen..älä välitä. Kiva, kun pukeudut nuorekkaasti ja rohkeasti. Olen itse jo "hiukan" vanhempi,mutta yritän minäkin olla muuta kuin seinäruusu (tyyliin "älkää nyt minua vaan katsoko").

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ainahan sitä joku ottaa silmätikukseen, ihmettelen kyllä suuresti mutta eniten toivon että löytävät elämäänsä vähän parempaa sisältöä kun mun tökkimisen. 🙂

 • Anonyymi

  Vautsi! Olet kyllä hoikistunut 🙂 hyvältä näyttää! Punaiset hiukset sopii mainiosti, näytät jotenkin pirteältä! Ihanaa kesänjatkoa 🙂 -e-

 • Anonyymi

  No nyt kun tätä asukokonaisuutta on ruodittu, niin paremminhan tuohon sopisi esim. mustat ballerinat. Nuo kivat punaiset kengät vaatis jotain reippaampaa yläosaa, esim oversize t-paita tai college. Vai mitä ootte mieltä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Te voittekin tätä ehdotella kohta kunhan saan sen tehtyä, eli saatte itse ehdottaa yläosaa ja kenkiä. Ja miksei laukkuakin. Niin katsotaan mimmoisia sitten ovat. 🙂

  • Anonyymi

   Samaa mieltä, mustat ballerinat voiskin olla ihan sopivat. Näitten punasten kanssa joku huppari – mut ei missään tapauksessa tuota hienon rouvan laukkua!

   Niin samaa mieltä anonyymi 13:05 kanssa. Itsekin käyn täällä katsomassa (joka päivä ja joskus useamminkin) että mitä pöhköä taas…ja meitä lienee monta?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Täytyy kyllä kokeilla tuota huppariversiota syksymmällä.

 • Anonyymi

  Upeat hiukset ja upea mimmi ja kokonaisuus oikein hyvä! Mä tykkään tuosta tunikasta kovasti ja ottaisin samanlaisen koska tahansa, meille uhkeapovisille sopiva malli ; ). Ostatko koskaan Ebaysta vaatteita? Mä ostan Englannin Ebaysta, siellä kun on hyvät valikoimat isompiakin vaatteita ja ostan siis aina vain uusia, joissa laput vielä kiinni, en käytettyjä. Housuja en yleensä osta, ne vähän vaatisivat enemmän sovittelua kuin yläosat ja mekot. Olet niin tuottelias bloggaaja, että en jaksa kahlata kaikkia postauksiasi läpi, mutta jos sinulla on yhteen paikkaan koottuna suosikkiverkkokauppasi, otan linkin kiitollisuudella vastaan. Parasta tiistaita Porin suunnalle!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. En pahemmin oo ostanut Ebaysta, niin uus kauppa mulle.

 • Anonyymi

  Minusta tuntuu, että asussasi on nyt vähän liikaa kaikkea. Se näyttää hieman hätäisesti kootulta. Laukku on tosi hempeä, mutta siinä on myös kuvio, joten tunikan kuviot on siihen päälle vähän liikaan. Sekin tekee pukeutumisesta hankalaa, kun tukka on punainen. Asu olisi tyylikkäämpi, jos käyttäisit hillitymmin värejä, sekä kuoseja. Tällä hetkellä en oikein tiedä, että mikä on asussa se katseenkiinnittäjä kun siinä on niin sekaisin kaikkea. Kengät, laukku. ja tunika ovat kaikki erikseen oikein söpöjä, mutta yhteen ne eivät sovi :)-Micaela

 • Anonyymi

  Sillisalaatti on, mutta arvon Pipsa ei teitä usko eikä sitä, että tyylitajussa olisi vikaa. Tuo tunika on minusta kamala. En voi sietää trikoota ja tuollaista amisauton penkin verhoilua muistuttavaa kuosia. Säkki saisi laihankin näyttämään ylipainoiselta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Arvon anonyymi, mikäli asia on noin niin lopeta ihmeessä blogin lukeminen! 🙂 Edelleenkään en pakota ketään lukemaan tätä kamalaakin kamalampaa blogia. 😉

  • Anonyymi

   Ja tämä arvon ano voisi ymmärtää senkin, että meillä ihmisillä on erilaisia makuja vaateasioissakin. Kyllä olisi katukuvakin tylsän näköinen kun jokainen olisi yhtä pitkä, yhtä hoikka ja pukeutuisi täysin samalla tavalla. En minäkään pukisi itse päälle tuollaisia vaatteita, mutta pidän pääni kiinni. Alkaa menemään vähän yli tämä Pipsan mollaaminen!! Annetaan kaikkien kukkien kukkia, joohan? 😊

   terv. Toinen ano

 • Anonyymi

  Moi. Miten sun miehesi suhtautuu tähän roskaan, jota anonyymit kirjoittaa? Lukeeko hän blogiasi?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mies lukee joskus blogia, ei säännöllisesti. Ai miten suhtautuu? No ihmettelee aikuisten ihmisten käytöstapoja.

 • Anonyymi

  Minua mietityttää, että mikset keskustele ikinä niiden ihmisten kanssa, joilla on muutakin kuin positiivista sanottavaa? Ymmärrän, että asiattomiin kommentteihin ei huvita vastata sen kummemmin, mutta tuollainen ainainen ihmisten sivuuttaminen on mielestäni turhan töykeää. -Micaela

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllähän minä keskustelen jos on keskusteltavaa, harva vain lähtee keskustelemaan ja aina jokin kommentti ei jätä keskusteltavaa. 🙂 En sivuuta ketään ihmistä enkä mielestäni ole töykeä – toki tästäkin voidaan olla montaa mieltä. Mutta kerrohan toki miten minun pitäisi käyttäytyä jos mua kohtaan olla töykeitä? Hymyillä vain?

  • Anonyymi

   Harva lähtee keskustelemaan? Itsehän sinä torppaat jokaisen, jonka teksti ei ole pelkkää sinun ihkuttamista? Miten siinä voi keskustella?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No annahan toki esimerkki 🙂 Keskustelu on kivaa mutta kaikkien kanssa ei voi keskustella.

 • passenger

  moi! mietin vaan että millä tavalla se on töykeää jos sanoo että asu ei ole hyvä kokonaisuus? Olen nyt lukenut sun blogia aika paljon siitä asti kun sen löysin ja ihmetellyt sitä, miten kärsivällisesti ja nätisti jaksat vastata töykeisiinkin kommentteihin etkä sorru puolustuksen puheenvuoroihin tai anoille suunnattuihin kilometripostauksiin ( kuten esim mungoanna).

  Mä olen itsekin isonkokoinen pukeutuja ja jotenkin tekee mieli kompata näitä muita kommentoijia jotka sanoo että esim tän asun kehuminen on kuin kehuisi pikkulasta että hyvähän tuo on, ettei tulisi paha mieli. Mutta mielestäni täällä on asiallistakin kritiikkiä annettu ja rakentavaa. Isokokoisen pukeutumista ei oteta vakavasti edes vaateteollisuudessa koska ajatellaan just näin että mikä mahtuu päälle ni on hyvä. Ei sen niin pidä mennä ja mä ainakin haluan kauniita vaatteita eikä mitää trikoota mitä nyt myydään. Pointti on kuitenkin se että jos itse tykkäät ja viihdyt asussa ni fine mutta jos olet vakavasti sitä mieltä että tossa on ainesta vakavasti otettavaa blogiin miatä ihmiset saa inspistä puleutumiseen niin ei, koska suurin osa nuorista xl kokoisista ja isommistakin haluaa muutakin päälleen kuin trikoomekon. Itse haluan nähdä onnistuneita tyylikkäitä kokonaiauuksia jne…

  Ei ollenkaan pahalla Pipsa vaan nimenomaan oma mielipide. Hattua nostan sulle että omalla persoonallas bloggaat ja ei tässä auta kuin anona huudella kun ei ole pokkaa perustaa omaa blogia. Ihailen sua kyllä mutta en valitettavasti sun tyyliä!

  KAIKKEA HYVÄÄ 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moi!
   Siis eihän se ole töykeää jos joku ei tykkää asukokonaisuudesta, enhän mää sitä tarkoittanutkaan. Kyllähän mä tuossa sanoin että mä tiedän sen ettei kaikki voi tykätä. 🙂 Mutta pitääkö asiat ilmaista töykeästi? Tämä on mulle inhottava asia koska itse olen asiallinen ja haluan keskustella lukijoiden kanssa, mutta aina se ei onnistu. 🙁 Otetaan nyt esimerkiksi tuo Anonyymi klo 17.02 kommentti, tämä on töykeä viesti koska minun mielestäni asian olisi voinut ilmaista nätimminkin, kuten täällä aika moni on sen tehnytkin.

   Vaikka mä esittelenkin pukeutumista niin ei se tee tästä muotiblogia. Se voi olla, ettet sinä saa inspistä mutta joku muu voi saada. Mut en edes laskisi näitä mun muutamia vaatekuvia vakavasti otettavaksi, siis sellaiseksi mitä monilla muilla muotibloggaajilla esim. on. Määhän oon sanonu etten osaa yhdistellä mut nautin silti vaatteista. Ja mitä tulee mekkoihin, niin mun tyylini nyt on sitä, eikä oikein muuta. 🙂

  • passenger

   kiitos vastauksesta! joo ymmärrän nyt sun pointin paremmin ja se on ihan totta että joku voi saada inspiraatiota sun kuvista ja tyylejä on monenlaisia! niinkuin sanoin ihailen sun asennetta ja vastaat kyllä aina tyhjentävästi ja asiallisesti! on totta että asiat voi ilmaista monella tavalla ja ilkeä ei pidä olla. toivottavasti et kokenut kommenttiani asiattomana 🙂 tai ilkeänä..sitä sen ei ollut tarkoitus olla.

   jos olisit eri kokoinen niin pukeutuisitko samalla tavalla vai onko haaveissa jokin muu tyyli? itse haaveilen vartalonmyötäisistä ns. bodycon mekoista mutta ei vielä kroppa kestä 🙁 katso huviksesi sellaista blogia ku my plus size life…siinä ihana kaunis tess munster inspiroi erikoisella tyylillään ja upeana olemuksena!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oleppa hyvä! 🙂 Ehei, en pitänyt kommenttiasi mitenkään asiattomana mutta tätä mä oonkin pyytänyt että vaikka kuinka olisi eri mieltä asioista niin ne asiat voi mun mielestä sanoa nätistikin. 🙂 Tyylejä tosiaan on monia ja omani on ainakin tällä hetkellä tällainen – vielä 15 vuotta sitten mää inhosin kaikkia hameita ja mekkoja. Et niin se mieli ja maku muuttuu. 🙂

   Hmm… vaikea kysymys mutta en uskoisi että pukeutuisin sen erilaisemmin. Toki sillon olisi enemmän valinnanvaraa ja vaatekaappini ois tarvinnu sit muuttaa vaatehuoneeks. 😉 Piti oikein googlettaa tämä Bodycon mekko, mutta siis Ah! Joo, en voisi varmaan koskaan pitää moista. 🙂 Tuossa saa kyllä olla todella timmissä kunnossa. 🙂 Kiitos muuten blogivinkistä, nopeasti kun vilkaisin niin vaikuttaa aika kiintoisalta. 🙂 Kiitos!

  • Anonyymi

   "Tuossa saa kyllä olla todella timmissä kunnossa"
   Mut ku suahan ei nimenomaan haittaa muiden ihmisten katseet ja mielipiteet? Onhan sulla nytkin sellasia kuteita päällä joita ei kaikki ylipainoset ikinä laittais päälle. Miksi siis hoikan pitäisi olla TODELLA TIMMISSÄ KUNNOSSA että se voisi pitää Bodycon mekkoja?

   Ja siksi toiseekseen vielä jatkaakseni…Joo et ole aiemmin käyttänyt mekkoja mutta nyt käytät. Mutta Pipsa rakas kun sun ihanat ja hienot mekot näyttää kaikki TUNIKOILTA kun sulla on aina samat leggarit siellä alla. Mekko on sellainen vaate että sen kanssa on ohuet (paksutkin käy) sukkahousut ja kevyet kengät jalassa. Mekon kanssa siis ei näytä hyvältä jos on leggarit ja Eccot jalassa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä niin tyhmä ole että tässä kunnossa vetäisin päälleni Bodycon mekon. 🙂 Vähän toisenlaisille kurveille tarkoitettu. Enkä nyt tiedä että todella timmissä kunnossa mutta ei ainakaan tämmösen roikkuvatsan kanssa. 🙂 🙂

   Niin, nuo mekot ovat sen verran lyhyet että niiden kanssa ei voi ihmisten ilmoille mennä ilman legginssejä – tai voi mennä mutta mä koetan olla järkyttämättä teitä liikaa. 😉 Enkä edelleenkään tykkää sukkahousuista. Vaikka kyllä, tiedän että noin se oikeaoppisesti pitäisi tehdä. 🙂 Siksipä tässä suunnittelenkin tarpeeksi pitkää mekkoa että voin mennä ilman legginssejä ihmisten ilmoille. 🙂

  • passenger

   ano klo 15.16 mä ainakin käsitin niin että pipsa ei tarkoittanu laihoja vaan kaikkia ylipäätään. Kyllähän kuka vaan voi pitää bodycon mekkoja mutta on eri asia miltä ne kantajansa päällä näyttää. Itse en tuntisi oloani mukavaksi jos kaikki makkarat näkyisi ja sen vuoksi en k.o mekkoja käytä, kyllä siinä pitää olla timmissä kunnossa ja jokainen varmaan itse määrittelee oman timmin kuntonsa. Esim pienen ja siron timmi voi olla eri kuin mun kokoisen, koska tavoitepainoni on tällä hetkellä 70kg ja se on mulle tarpeeks timmiä 🙂 Pipsa myös pukeutuu kroppansa mukaisesti, sen olen huomannut koska en koskaan kiinnittänyt huomiota hänen "roikkumahaansa" kuten hän itse siis sanoo eli on onnistunu peittää ns. ongelmakohtansa ja korostaa vahvuudet esim rinnat ja vyötärön.

   Mitä legginseihin tulee olen itse leggarifani henkeen ja vereen. Juhliin puen sukkikset ja melkeen aina mekon kanssa talvella. Pipsa itsekin inhoon sukkahousuja mutta voin kertoo että esim lindexiltä ja kapphallilta ja varmaa muualtakin saa kunnon sukkiksia jotka ovat pehmeää matskua ja täysin peittävät ja hyvältä näyttää sekä tuntuu ihan leggareilta. Kokeie ihmeessä. Mielestäni sulla on nätti yläkroppa ja sitä kannattaa korostaa. Näkisin sun päällä pitkän hillityn värisen mekon ja lyhyen takin esim farkku tai nahka joka korostaa vyötäröä. Itse tilasin juuri new lookista sellaisen avoimen takin eli ilman nappeja ja kokoja oli tosi paljon.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mitä itse tosiaan googletin tuon Bodycon mekon niin aika hoikilla niitä näkyi olevan ja kyllähän se sopii kun imartelee kurveja ja hoikkaa vatsaa.

   Siksipä mä tosiaan suosin mekkoja ja tunikoita, kun ne tosiaan peittää tuon kaksoisvatsani. 😉 Tosin löytyy multa niitäkin tunikoita joissa se näkyy, oonkin miettiny et tarttis vissii myydä pois. Vaikka ne on kyl ihan mukavat päällä enkä koe mitään isoja tuskia jos masu näkyy. 🙂 Mut tuon takia mulle ei esim. sovi housut ja paitapusero tai lyhyt paita. Mekot ja tunikat on armollisempia 🙂

   No juhliin oon itekki pyrkiny laittamaan toisenlaiset legginssit, ne on vähän ku sukkikset mut ei kuitenkaan.

   Hei sä luit mun ajatukseni! Mä oon nimittäin vähän mutustellut mielessäni tommosta pitempää mekkoa sekä vyötärömittaista farkkutakkia, Yoursilta erityisesti oon kattonu. Mulla oli joskus tommonen vyötärömittanen farkkutakki mut jätin sen sit ostamatta, hitusen harmittaa 🙂 Oikein yhdisteltynä se ois ollu kiva. Mut et katselen tässä näin. 🙂

  • Anonyymi

   Minä melkein Pipsan kokoisena olen huomannut että on todella vaikea löytää sukkahousuja jotka mahtuvat päälle. Tai kun löytyy, ovatkin ne pitkille ja lihaville ihmisille tehty ja sellaset on lyhyellä ihmisellä sitten makkaralla nilkoista.

   Ei voi ostaa muutaman euron sukkiksia marketista. Isokokoisten sukkikset maksavat mansikoita. Legginsejä löytyy helpommin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllähän tuolta sukkahousuja saa, mutta miksi laittaisin kun en yksinkertaisesti tykkää. 🙂 Legginssejä kyllä löytyy paremmin, myönnettäköön enkä itse koe siinä minkäänlaista häpeää jos mulla nyt sattuu olemaan legginssit jalassa, mekon kanssa. 🙂 Tosin jos mekko on tarpeeksi pitkä niin sitten en pidä mitään. 🙂

  • Anonyymi

   Mistä saa helposti sukkiksia tän kokoiset? Kerro toki Pipsa jos tiedät, koska mulle kelpais.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sokokselta saa, Ellokselta näkyy saavan, Lumingerielta saa. Noista ulkomaalaisista nettikaupoistakin saa. Muihin pluskoon suomikauppoihin en oo niin perehtynyt et saako sukkiksia.

 • Anonyymi

  On tainnut se ilkimys-ano keksiä laittaa muka nimensäkin viesteihin … Älä Pipsa välitä , on ihanaa , että meitä on erilaisia! Ano lakatkoon lukemasta, kun ei kerran mikään miellytä . Hyvää kesän jatkoa !

 • Anonyymi

  Missään kohtaa en sanonut että blogi on kamala vaan sun vaatekerta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai no mutta sama asia pätee, että kun sitä vaatekertaa tulee näkymään blogissa niin viisainta olisi silloin lopettaa lukeminen tai katsominen jos kerran vaatekerran näkeminen ärsyttää. 🙂

 • Anonyymi

  "Mutta kerrohan toki miten minun pitäisi käyttäytyä jos mua kohtaan olla töykeitä? Hymyillä vain?" koitko kommenttini töykeäksi? Jos kyllä, niin miksi? -Micaela

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei ollut kyse sinun kommentistasi. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, enkä mä loukkaantunutkaan. 🙂

 • anita

  SIIS NYT AUKASEN SANASEN ARKKUNI MÄKIN.OLEN AIKOINANI VALMISTUNUT TAMPEREEN TAIDETEOLLISESTA KORKEAKOULUSTA MUOTISUUNNITTELIJAKSI.KYLLÄ ON TÄLLÄ BLOGILLA LAITTANUT SILMÄÄN,KOVA YRITYS HALVEKSIA JA SAADA TOINEN IHMINEN LOUKATUKSI MAHDOLLISIMMAN PAHASTI!!!!!! NYKY TRENDI ON OIKEASTI SE,ETTÄ ROHKEUS JA ERI VÄRIT,MATERIAALIT JA ITSE VAATTEEN KANTAJA OVAT ROHKEITA,KUN USKALTAVAT PUKEUTUA ERI TYYLIOPPEJA RIKKOEN.SE ETTÄ IHMINEN ON YLIPAINOINEN,NIIN ON IHMISEN OMA ASIA.JOKAINEN KANTAA KILONSA ITSE.MUTTA,TÄÄLLÄ TUO ÄLYTÖN LOUKKAAMISEN TARVE MENEE,YLI MINUN MORAALIN JA SEN MITEN MINUT ON OPETETTU LAPSESTA ASTI HYVÄKSYMÄÄN,JOKAINEN IHMINEN OMANA ITSENÄÄN.KYLLÄ JOS,AJATELLAAN ET MALLI ON KAUNIS ,HOIKKA.MUTTA TÄYSIN PERSOONATON,NIIN SE EI MUOTILEHTIEN SIVUILLA NÄYTÄ MILTÄÄN.PIPSA.VAIKKA OLET YLIPAINOINEN,NIIN SINUSSA ON TIETTY IHANA, ILOINEN ELÄMÄN ASENNE JA SE,ETTET HÄPEÄ ITSEÄSI.SULLA EI OLE MITÄÄN HÄVETTÄVÄÄ JOS USKALLAT OLLA OMA ITSESI.SE ON KUNNIOITETTAVA ASIA.JATKA SAMAAN MALLIIN.JA TE JOTKA OLETTE PIPSAA HAUKKUMASSA,NIIN OLIS TOSI KIVA NÄHDÄ TEIDÄN PUKEUTUMIS TYYLI.MUTTA ETTEHÄN TE USKALLA,EDES KIRJOITTAA OMALLA NIMELLÄ.JOKAISESSA IHMISESSÄ ON OMAT KAUNIIT PUOLENSA.MUTTA,JOS HAUKKUU TOISIA BLOGI SIVUSTOILLA,NIIN SE TEKEE IHMISESTÄ TOSI RUMAN SISÄISESTI.NIMITTÄIN SE ULKOKUORI,KUN EI MEINAA KAIKKEA. T.SIRPA-ANITA

  • Anonyymi

   Älä hyvä ihminen huuda!!!

   Samaa mieltä, mutta Anita, tällainen kirjoitustyyli virheineen kaikkineen ei anna itsestäsi kovin sivistynyttä kuvaa.
   Valmistunut Tampereen taideteollisesta korkeakoulusta? Mikähän se mahtaa olla?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No no, ei nyt huudeta 😉 Hihihih, mie en tiedä mittää nykytrendeistä vaikka Yoursista tuleekin osteltua vaatetta mikä on silloin jonkinlaisesssa huudossa. 🙂 Mun mielestä tämä vaateasia on muutenkin vhän hassu koska jokainen kuitenkin luo itselleen sen oman tyylin jossa tykkää olla. Itselläni se on tämä tunika ja mekkotyyli. Mutta esimerkiksi vielä 15 vuotta sitten olin niin mekkovastainen ja huusinkin etten IKINÄ pukeudu mekkoon vaan kuinkas kävikään. 🙂

   Totuus on että kaikki eivät tykkää tuosta asukokonaisuudesta vaikka omasta mielestäni se on just BUENO! Ja kaikkia ei voi miellyttää mutta pääasia on että itseään miellyttää. 🙂 Ja monet muotitrenditkin on jonkun mielestä ihan kamalia ja taas toisten mielestä hienoja. Makuasioita ja niitä on monia. 🙂

   Eikä tässä nyt kovinkaan moni meikäläistä loukannut, kiitos kuitenkin kun otit silti tähän kantaa. Sillä haluanki sanoa, että eri mieltä saa olla mutta asiat voi sanoa nätistikin. 🙂 Eikai sitä kukaan halua kaverin mieltä pahoittaa kun tämä kysyy mielipidettä vaatteesta, jos se näyttää kamalalta kaverin päällä niin kyllähän siitä pitää sanoa mutta sanoo sen nätisti. KOska on niin turhaa pahoittaa toisen mieltä. Mä en ainakaan halua uskoa, että kukaan on tahallisesti ilkeä.

  • Anonyymi

   Sirpa-Anita, jos kirjoituksesi olisi ollut ilman huutamista ja edes hitusen kielioppisääntöjen mukainen, saattaisi olla, että olisin ehkä samaa mieltäkin kanssasi, mutta nyt sitä oli ihan hirveä lukea. Eikö sinulle ole koskaan opetettu, että välimerkin jälkeen tulee välilyönti? Ja toisekseen – moitit meitä anonyymejä, mutta olet itsekin sellainen. Käytät kyllä nimimerkkiä Sirpa-Anita, mutta mitä se tarkoittaa? Voit silti olla oikeasti vaikka Matti-Kalle. Et sinä ole minulle anonyymiä kummoisempi: ei ole oikeaa koko nimeä, ei kuvaa, ei mitään, mikä tekisi sinusta tunnistettavan. Katsopa, kun kaikissa meissä on omat virheemme. Sekin on ikävää, kun joku nostaa itsensä toisten yläpuolelle, vedoten vaikkapa titteliin tai esim. kielioppiosaamiseensa.

 • Anonyymi

  Olen nyt hetken aikaa seurannut blogiasi ja tullut tulokseen että sinulla on vankkumaton mielipide pukeutumistyylistäsi ( kuten varmaan meillä kaikilla).

  Mutta ajattelin ehdottaa että varaisit aikaa jollekulle pukeutumisneuvojalle, joka voisi hieman avartaa katsontakantaa tuon pukeutumisen suhteen.
  Vaikka omasta mielestä joku vaate ei tuntuisikaan "omalta", kannattaa silti uskaltaa rikkoa rajoja vaikkapa värienkin suhteen. Useimmiten se kannattaa 🙂

  Jos mielipiteitä täältä netistä haluat niin niitä saat juuri yhtämonta kuin on lukijaakin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia vinkistä, pitää asiaa miettiä jos tuollaista edes Porista löytyy. Tai voittehan tekin toimia mun pukeutumisneuvojina? Blogista löytyy koko mun vaatevarastoni, laukkuineen ja kenkineen päivineen. 🙂 JOten sieltä vain ehdottelemaan. 🙂

  • Anonyymi

   Porin Sokoksessa on ainakin pukeutumisneuvoja, mutta et taida tykätä Sokoksen vaatteista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kaikki Gossipin vaatteet ei oo makuuni, turhan tummaa 🙁

  • Anonyymi

   Eihän niitä vaatteita ole pakko ostaa, jos tykkää, että esim. Gossipilla on turhan tummaa.

   Pukeutumisneuvojalta (nehän ovat tavarataloissa ilmaisiakin) voisi silti saada vinkkejä yhdistelemisestä ja vaatteiden mittasuhteista. Voisit tosiaan yllättyä ja saada uusia vinkkejä, joku asiantunteva ulkopuolinen kun voisi hyvinkin keksiä jotain uutta.

  • Anonyymi

   Ja onhan Sokoksella paljon muutakin kuin Gossipin vaatteita! (Jotka muuten ovat aika heikkotasoisia…)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo on, mutta nepä eivät mene päälleni 🙂

 • anita

  hei.haluisin kysyä,että miksi et voinut kommentoida minun viestiäni mitenkään? yst.t. sirpa-anita

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hei, olen kommenttiisi vastannut juuri äsken. Kannattaa muistaa, että mulla saattaa kestää vastaamisessa sillä kommentit voin hyväksyä tuolla tien päälläkin mutta harvoin mulla on samantien aikaa vastata niihin mutta aina kuitenkin vastaan. 🙂 Kärsivällisyyttä! 🙂

  • Anonyymi

   Etpähän itsekään ole vastannut kysymykseeni Tampereen taideteollisesta korkeakoulusta?

 • Anonyymi

  Toi Tunika/mekko on aivan ihana, ja sopii hyvin sulle. Caprileggarit olis mun mielestäni parempi vaihtoehto tälleen kesällä noiden pitkien sijaan (:

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kyllähän ne olisi parempi vaihtoehto mutta katsotaan sit ens kesänä niitä enempi 🙂