aamulla3.jpeg
Blogi

Ombre!


Kaksi lomapäivää mennyt ku siivillä ja kolmas alkoi. Jotenkin ihan järkyttävän nopeasti aika mennyt kun nyt jo eletään keskiviikossa.

Sain tänä aamuna viimeinkin istahtaa paikoilleni ja nauttia aamupalan kaikessa rauhassa. Avasin sälekaihtimet, istahdin laiskanlinnaani jossa otin erittäin hyvän asennon ja katselin siinä hetken ajan ulkona olevaa menoa kunnes sitten jatkoin lainaamani kirjan (Dave Peltzer – Pimeä poika) lukemista eteenpäin. Olen jäänyt koukkuun tuohon kirjaan eli kiitoksia sinulle joka kyseistä kirjaa mulle suosittelit.

Tällaiset kiireettömät aamut ovat parhautta. Ei tällaisia voi oikein arkiaamuisin tehdä ellei vapaalla ole. Pistin tuon saamani tuikkukynttilän palamaan samalla ja haistelin tuoksua joka ei todellakaan pistänyt suuremmin nenään.

Siirinkin uteliaisuus heräsi ja tuli tuikkua katsomaan. Ihan valvovan silmän alla sai katsoa, mutta ei todellakaan mennyt liian lähelle. Zilla taas katsoi viisaammaksi pysytellä kaukana. Meillä ei noita tuikkuja kovinkaan paljoa poltella – juurikin kissojen vuoksi.

Maanantai mulla meni luonnollisestikin Tampereella hiihdellen ja tarkoitan tuota ihan kirjaimellisesti sillä niin kamalan liukasta tuolla reissussa oli. Onneksi otin ns. työkengät jalkaani niin ei tarvinnut pelätä kaatumista. Mutta noista Tampereen touhuista sitten perjantaina paremmin.

Kun olin ollut parisen tuntia kotona ja katselin noita Tampereen reissun
kuvia niin tajusin että voi hitto miten jäätävä tuo juurikasvu onkaan (kuva alempana josta tajusin tämän jäätävyyden) Sitten mulle iski visio että haluan ombrevärjätyt hiukset joten eikun pikainen yhteydenotto luottokampaajalleni eli FeatherLookin Anniinalle ja onni oli mukanani kun tiistaille löytyi aika.

Mulla oli suunnitelmissa mennä äitini luokse vasta tänään mutta sain siinä sitten idean että kun keskustaan menisin muutenkin niin poikkeaisin äidillä sitten samalla. Vaikka eihän kuuden tunnin oleilua voi juurikaan poikkeamiseksi sanoa. Oli kuitenkin kivaa oleskella äidillä vähän kauemmin ja tuli siinä jutusteltua niitä näitä. Näin myös samalla reissulla siskonpojan joka pian valmistuu liikunnanohjaajaksi ja muuttaa Poriin.

FeatherLookiin oli tullut uusia merkkejä, oikealla puolella REF ja vasemmalla puolella ROCK YOUR HAIR. Sekä noita ihania pampuloita – oonkin jo hetken miettinyt noiden ostoa mutta vielä en oo tehnyt ostopäätöstä. No ehkä pian, pian. Ens tilistä pitää kyllä mennä hakemaan tuota REFiä – se tuoksui niin ihanalta. Ja hyvähän sitä on olla olemassa tuollainen vähän parempi aine kuin joku Pirkan shampoo, jota siis nykyisin käytän. Tosin taitaa olla viisaampi nyt jättää sen käyttö ja hakea joku punasävylle sopiva shampoo.

Anniina myös suositteli Colormaskin ostoa ja sellaisia multa löytyy onneksi jo kaksin kappalein kaapista. Ja just sitä oikeaa sävyä. Sitä sitten laittaa hiuksiin jokaisessa pesussa. Vois sävy sitten pysyä tukassa pidempään.

Tällainen ihanuus siitä tukasta sitten tuli. Pitää joskus parin kuukauden kuluttua käydä sitten vähän päivittelemässä. Tykkään todella paljon. Tää on siis ombrevärjätty mutta vain luonnonvalossa tuon erisävyn huomaa parhaiten. Latvat on siis vaaleammanoranssit ja tyvi on tummempi.

PipSa tykkää! <3

87 kommenttia

 • Anonyymi

  Tervehdys! Tosi hyvä väri du hiuksis ny, mä tykkäsin myös tosta kuvasta jos sul oli kiharat tosi hyvä

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Väri on ihana ja kiharat oli kivat kans – mut ei tuon juurikasvun kanssa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti, tukka on kyl upee. 🙂 Mä just keksin että jos olisin oikee rikas rikas, ni hommaisin Anniinan itelleni personal hairstylistiksi. 🙂

 • Anonyymi

  Vihdoin… Oonkin miettinyt et vääristääkö sun peili vai missä on vika, kun otat kyselyt hiusten värjäyksestä vittuiluna. Shampoo on väärä kohde säästää jos kerran hiuksia värjäät… Pirkka käy vessan, ei hiusten pesuun. Meinaan, että väri pysyy muilla tuotteilla pidempään. Ja kyllä, sun juurikasvu oli karsee. Itse pidän värjäystä kalliina, joten en värjää ollenkaan, mutta onpahan siistin näköinen. Kiiltoshampoota vain pari kertaa kuussa ja joka toinen kk leikkaus, mutta mun oma väri onkin kaunis. Ehkä tilanne on toinen sitten, kun tulee harmaita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis olet nyt ymmärtänyt asian väärin. En mä ota tuota juurikasvun ja värjäyksen kyselyä/pohtimista vittuiluna mutta mä alan vaan kyllästymään kun joka kuukausi saan asiasta kuulla. Ja käydä samat asiat läpi. Olen siis kyllästynyt toistoon! LEVY KULUU PUHKI! Nytkin olen toki hetken aikaa miettinyt värjäystä mutta odottanut sitä extemporefiilistä.

   Kyllä Pirkka on ihan sopiva hiustenpesuun,mutta kuten sanoin – ei punavärin pesuun. Että tätä varten on otettava taas punasävyyn sopiva shampoo.

  • Anonyymi

   Punainen väri oikein korostaa juuren harmautta, joten punaisissa hiuksissa itsellä ainakin oli entistä tarkempaa milloin juuren värjäsi – muuten näytti ihan siltä kuin olisi tuhkasanko kaatunut pään päälle! Sulla tuossa kuvassa vähän sama fiilis. Harmi sinänsä, että olit näköjään laittanutkin hiukset kerrankin tuollein kiharalle jne, niin ainut mitä kuvasta huomaa on tuo juurikasvu 😀

   Uusi väri on ihana! Kannattaa tosiaan käyttää punaisissa hiuksissa colormaskia joka pesun yhteydessä, tai edes kerran viikkoon, niin juurikasvukaan ei sitten tule esiin niin radikaalina ainakaan heti. Ootko kaupan värejä kokeillut? Juurikasvua voi värjätä helposti esim moussesävytteillä, ja näin pidentää kampaamokäyntiväliä. Itse kyllä värjään kestoväreillä hiukset aina itse kotona, ja lopputulos on jopa parempi kuin mitä kampaamoissa olen saanut. Itse värjääminen on helppoa, moni pelkää sitä ihan syyttäsuotta. Teilläkin varmaan on veskissä peilikaappi, niin sen avulla voit katsoa että saat värin levittymään joka puolelle ja lopuksi hierot oikein kunnolla väriä pyörivin liikkein pitkin päätä, niin jokainen suortuva varmasti peittyy väriin 🙂 Ja marketista kestoväripaketin saa kympillä, joten sillä värjäilee tosi edullisesti! Eikä tarvii olla tuhkapäänä 🙂

  • Anonyymi

   Värin levittämiseen voi myös pyytää mieheltä apua, jos pelkää, ettei itse onnistu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, kyllähän se punaväri nimenomaan korostaakin sitä mikä on harmi. Mutta siis en mä ollut hiuksiani laittanut – sain tuon laiton ihan ilmaiseksi. Näette sitten perjantaina Tamperepostauksessa. 🙂 Mutta tosiaan, nyt sen juurikasvun nimenomaan NÄKI. Tällaiset tilanteet saa mut aina heräämään et okei, nyt on aika taas värjätä. 🙂 En mä yleensä muutaman sentin pituisesta juurikasvusta hätkähdä mutta tuollaisesta kyllä.

   Pitää kokeilla Colormaskia vaikka ei se viimeksikään kyllä sitä juurikasvua hidastanut.

  • Anonyymi

   Annat olla sen maskin pelkästään juuressa vaikka puoli tuntia kun käyt saunassa jne, niin saa vaikuttaa kunnolla, niin varmasti tarttuu juurikasvuunkin ja niin ei tule niin selkeää pomppausta "harmaan" ja punaisen välillä.

  • Anonyymi

   Suoravärillä et saa tyveen, luonnolliseen värjäämättömään hiukseen väriä. Käytä sitä oranssia sävyä pituuksiin ja latvaan niinkuin neuvoin. Tyveen sitä on turha ajaa, mutta ei se siellä haittaakaan tee.

   Anniina.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Anniina,
   Näin mä muistelisinkin joten teen niinkuin sie neuvot. 🙂 Ja kun itekki tiedän ettei toi suoraväri oo aiemminkaan juurikasvua peittänyt. 🙂

 • Anonyymi

  Aivan ihanat hiukset! Täytyis varmaan itekki saada aikaseks varata se kampaaja aika 🙂

 • Rousk

  Todella nätit hiukset, väri sopii sulle kuin valettu! 🙂 Itsekin haaveilen liukuvärjätystä tukasta, mutta kasvattelen eka vähän pidemmäksi tätä reuhkaani, niin se näyttäiskin vähän vaikuttavammalta. Kovin tuntuvat vaan hitaasti kasvavan… 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, hitaasti tuo taas kasvaa. Itekki on tässä nyt semmonen fiilis et haluan kasvattaa pidemmän tukan. Mut katsotaan miten käy kesällä, et meneekö hermot. 🙂

 • Anonyymi

  Väri on onnistunut ja kieltämättä juurikasvu näytti "hieman jäätävältä".Colormaskia voin suositella varsinkin jos värjäysväliä haluaa pidentää.
  -TanjaP

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se oli jäätävä. Jotenkin se ei noissa omissa kuvissa ja videoissa näyttänyt niin mutta kun kampaaja laittoi sen jakauksen "oiken" niin johan alkoi näyttää karseelta. Tosin kyllähän tässä jo hetki ollaan mietitty sitä värjäystä, nyt vasta sain innon. Ku oon tommonen extemporeinnostuja näidne kanssa. Mut jotakuinkin tuota pituusluokkaa saa juurikasvu olla ennenku hermostun. Pienellä ei vielä haittaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On kyllä. Anniina ylitti itsensä taas tuossa värisävyssä. 🙂

 • Anonyymi

  Tämä ei ole kettuilua mutta jos minulla olisi ollut samanlainen juurikasvu ja oma väri noin hyvä olisin pyytänyt kampaajaa värjäämään latvat sopivalla värillä mikä olisi "liukunut" hyvin omaan väriin, silloin ei juurikasvut haittaa:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oma väri noin hyvä? Siis tarkoitatko sinä että tuo mun maantienvärinen väri on HYVÄ? 😉

  • Anonyymi

   Kyllä sinulla on paljon nätimpi oma väri kuin minulla! 🙂 Itse olen kierteessä värjätä tummemmalla ruskealla, ei vain maltti riitä raidoitukseen ja värinpoisto tekee niin huonoa:/

  • Anonyymi

   Ei omassa värissäsi ole mitään vikaa. Mikä ihme niin monilla naisilla on omaa hiusväriään vastaan? Oma väri sopii monelle parhaiten ja oman värin kanssa monet vaate väritkin sopivat. Voi olla räiskyvä ja värikäs persoona, vaikkei aina värjäisikään hiuksiaan punaisiksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei se väri sitä tee että pitää olla punainen kun on räiskyvä ja värikäs persoona. Oon vaan aina tykännyt punaisesta. Tämä väri tuntuu luonnollisemmalta. Kodikkaammalta omassa päässäni. 🙂 Ei mun omassa värissä mitään isompaa vikaa ole, mutta se olisi saanut olla vaaleampi. Mut hei, eikös me naiset olla tämmösiä et mihinkään omaan ei olla tyytyväinen? 🙂

 • Anonyymi

  Toiston toiston voimaa voimaa… eli hienot ovat hiukset 🙂 !!

  – Tilda

 • Anonyymi

  Tuli mieleen hiustenväräyksestä hauska juttu, mikä kävi tänään, jäin nimittäin miettimään sitä, että miksi joka kerta kun joku juputtaa sulle hiusten väjäyksestä, sinä juputat yhtä paljon takas. Lopulta kuitenkin aina teet miten on sanottukin. Nyt hiukset on värjätty, sama kävi sukkahousujenkin kanssa… Aina kuitenkin annat ymmärtää, että vika on lukijoissa, heidän mielipiteet on vääriä ja he on niitä juputtajia, mutta kyllä sä itse olet pahin! No tätä mietin ja sitten kun mieheni jotain juputti sanoin, että sähän olet ihan kuin Pipsa! Samanlaista juputusta… Siinä sitten tajusin, että joo kyllä sä Pipsuli olet näitä tyyppäjä, jotka jostain ihme "periaatteesta" aina j u p t t a a vastaan, vaikka sanottais ihan asiasta. Sun pitää itse saada "keksiä", että kyllähän se juurikasvu on kamala. Daa. :-). Sait mut kuitenkin hyvälle tuulelle, jos jotain hyvää siinäkin, että yleensä juputuksesi lähinnä ärsyttää…T. Inkku

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siis määhän oon tämänkin asian sanonut MILJOONA kertaa että olen aluksi asioita vastaan. Pitäskö se laittaa tuohon kissankokoisin kirjaimin että varmasti menee ihmisten jakeluun? Tätäkään kun ei jaksaisi sanoa joka käänteessä. Mu tapanani on miettiä asioita kaikessa rauhassa ja sitten kokeilla. Ja oon tästä blogissakin aina maininnut että kiitoksia lukijan vinkin, nyt menin sitten kokeilemaan. Vaikka värjäyksessä mä kyllä käytän aina omaa fiilistä. Mä meen siis aina sen mukaan, enkä sen mitä lukijat sanoo tai kuinka jäätäv se juurikasvu on. Tosin kyllä mullakin on tuolle juurikasvulle tietty rajansa.

 • Anonyymi

  No huh hei mikä juurikasvu Pipsa! ;D Kivat kiharat kuitenkin tuossa kuvassa. Teitkö ite ja jos niin miten se onnistuu?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en todellakaan tehnyt itte. 🙂 Perjantaina Tamperevideossa selvinnee miten nuo kiharat mulle ilmestyi. 🙂

  • Anonyymi

   Eri ano vastaa. Jos aikoo Muumimukinsa jälleen myydä ja tarra mukista puuttuu se laskee mukin arvoa todella paljon.

  • Anonyymi

   Sellaisella tarralla kuitenkaan ei ole mitään virkaa josta näkyy että mukia on pesty. Moitteeton tarra kertoo käyttämättömyydestä, ja siksi mukin hinta on korkeampi. Tässä muki on kuitenkin otettu käyttöön, joten ihan sama olisi ottaa se tarra poiskin, koska sen funktio arvon suhteen on jo pilattu ensimmäisessä pesussa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Huvittaa oikein tämä keskustelu kun yhdessä vaiheessa joku narisi mulle miksen käytä muumimukejani ja nyt kun käytän, niin siitäkin valitetaan että laskee mukin arvoa. Mitä ihmettä? Mä oon noita mukejani käyttänyt jo ties kuinka kauan ja mä kun en ole myymässä mukejani enkä ole mikään keräilijä niin sehän on ihan tuo ja sama onko tarra vai ei. Mua se ei nyt haittaa, joten olkoot siinä niin kauan kun pysyy.

  • Anonyymi

   Hetkinen hei, Pipsa, eihän tässä nyt sun nimenomaiseen mukiin mitenkään puututa. Vaan puhutaan yleisesti muumimukien tarroista. Ei ihme että koet että sulle valitetaan joka asiasta, teet miten päin tahansa, jos tämänkin keskustelun otit henkilökohtaisena narinana. Ensin joku kysyy miksi tarra on pinnassa, toinen vastaa että jos sen poistaa niin laskee arvoa, kolmas kertoo ettei pestyllä tarralla kuitenkaan ole arvostatusta, tämä keskustelu vain lähti tuosta sinun postaamasta kuvasta. Ei kukaan käsittääkseni kritisoinut juuri SINUN MUKINKÄYTTÖÄSI. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aijaaa, kyllä tuosta yhdessä kommentista tuli sellainen käsitys että mun mukini tarrallisuutta ihmeteltiin että miksen sitten ota pois sitä jos en kerran myy eteenpäin. Mua kun ei oo se tarran olemassaolo häirinny ni en oo ottanut pois. Ja on tuota jo monet krrat pesty mutta tarra on edelleen ihan siisti. Otan sen pois kun sen aika on. 🙂 Onhan mulla edelleen kuulokkeissakin tuo muovijutska. 🙂 🙂

 • Anonyymi

  Neuvoisin kokeilemaan seuraavan kerran sopivan väristä KC colormaskia, kun se tarttuu sulla niin hyvin niin voisit juurikasvulta välttyä ihan sillä. Siis juurikasvuun ensin ja sitten lopputukkaan vähäksi aikaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tätä mulle nimenomaan neuvottiin, mutta mä en ymmärrä miten tossa voisi välttyä juurikasvulta koska ainakin ennen se juurikasvu kyllä tuli vaan, ei estänyt siis mitenkään.

  • Anonyymi

   colormask ei ainakaan mun tietääkseni tartu värjäämättömään hiukseen, siksi juurikasvun estoon hyödytön tuote, värjäyksen ylläpitoon toki toimiva..

  • confetti

   "Välttyä juurikasvulta" on vähän harhaanjohtavasti sanottu, pikemminkin colormaskien avulla voi vähän koittaa häivyttää juurikasvua, koska ne värihuuhtelut ottaa jonkin verran värjäämättömäänkin tukkaan kiinni, joskaan ei yhtä hyvin kuin värikäsiteltyyn. Ei siis paista niin pahasti jos juuressakin on vähän punertavaa. KC ei kyllä itelläni ole suosikkimerkki, mun kokemuksella se tekee aika epätasaista jälkeä ja sotkee enemmän kuin monet muut suoravärit. Kantsii tutkia vaihtoehtoja 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä mä tuota Colormaskia aion kokeilla kun sellaisia nyt pari pulloa löytyy kaapista. Tosin voi olla että pitää Anniinalta kysyä että joskos oikein alkaisi sitä tyveä värjäämään piiloon niillä kunnon aineilla. Tosin mun tarttis vaa tietää et mikä sävy, ettei tyvi sitten paista tosi räikeästi erivärisenä. 🙂

 • Satu

  Kauniit hiukset Pipsa. Ihan jokaiselle ei sovi noin näyttävä väri mutta sinulle sopii! 🙂

 • Anonyymi

  Aivan upea uusi tukka!! 🙂

  Ei pahalla ja voi olla että tää puhelimen näyttö vääristää mutta mun silmään tuo juurikasvusi on aivan harmaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi en mä pahastu, siltä se mullakin nimittäin näyttää. Mut tommonen se mun mielestä kyl ihan luonnostaankin on. Maantienharmaa.

 • Anonyymi

  Multa löytys kohtuun kallista punasille hiuksille tarkotetut aineet, shampoo ja hoitoaine jotka pitävät värin todella hyvin päässä. Kesällä oli punanen tukka niin käytin pariin otteeseen. Ei raaskis heittää pois ku yks putilo oli 20e paikkeilla. Ja itse käytän reffiä tällä hetkellä,tekee todella hyvää hiuksille:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, semmosia aineita kantsii käyttää. Oon huomannu et punasävy pysy pitempään kirkkaana kun käytti punasävyille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta.

  • Anonyymi

   Ajattelin kyllä lahjotus mielessä niitä shamppoita mut olisko se outoa….. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihanko oikeasti ajattelit lahjoittaa mulle tuollaiset aineet? Etkö itse niitä enää tarvitsisi? No siis ihan ilolla mie ne vastaanottaisin ja erittäin kiitollinen olisin. Jos siis haluat lahjoittaa niin tuossa vasemmassa sivussa on osoitteeni jonne saa lähettää. 🙂

  • Anonyymi

   Empä usko et enää tarvin, oli niin hankala väri mulle 🙂 pääsis halvemmalla ja helpommalla ku toisin ite postilaatikkoon kun asun täällä puolen poria myös mut jos et oikeaa osoitetta voi antaa ni voin lähettää 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä kyllä oikeen uskalla oikeaa osoitetta antaa. 🙂 Tosin voitsä yrittää löytää oikean postilaatikon. 😉 Jos yhtään kuvista osaat katsella missä kohdin asustelen. 🙂

  • Anonyymi

   Onko se poste restante vain kirjeiille vai voiko paketteja laittaa? (Olen eri ano).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tietääkseni voi laittaa pakettejakin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, katsellaan ja mää odottelen josko vaikka joku paketti tippuisi. Ellet sitten laita sähköpostia ja koetetaan katsoa jos vaikka treffattas jossain, Valtsulla?

 • Saary

  Kiharat sopii sulle tosi hyvin! Yks helppo kikka saada kikkarat on laittaa suihkuillan päätteeksi vielä hieman kosteisiin hiuksiin vaahtomuovipatukat. Niitä saa ihan tavan sittareista ja prismoista. Jättää yöksi päähän ja aamulla kauniit kiharat ovat valmiit! Nukkuessakaan eivät paina kun ovat pehmoiset 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiharat on kyllä kivat. Harmittaa kunnei siivoustyön takia kannata viikolla tehdä mitään hiuksille ja viikonloppusin ei taas jaksa vaivautua paitsi jos käy jossain. 🙂 Voi mulla on niin herkkänahkanen pää että aivan taatusti nuo haittaisi unissa. 🙂

 • Anonyymi

  Tätä ei varmaan saisi sanoa, mutta näytät kauniilta…jos laihtuisit, olisit upeaMPI :), iihana tugga!,

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, oon kyllä samaa mieltä. 🙂

 • Universalis

  Mahtavan upeet hiukset, wau! On niin sopiva väri sulle! Mua sun juurikasvu ei ole häirinnyt, mut miten se tuossa kiharakuvassa niin kovasti korostuukin. 🙂 Mut nätit kiharat, ne sopii ja myös tuo suoristettu on aivan ihana. Personal hairstylist olis kyl mahtava juttu, olis ihanaa kun joku laittas hiukset aina nätisti… <3

  Mulla taas kasvaa tosi nopeesti hiukset, nytkin niin kuumalta tuntuu tuo pehko vaikka vielä lyhyt onkin. Mut toisaalta näin pidempänä (viime leikkauksesta) se on helpompi laittaa tai oikeestaan olla laittamatta ja mennä vaan. Lyhyempänä jotenkin vaati enempi laittoa. Mut värjätä mun pitäs kans, väri on jopa valmiinakin. Mut en pysty näillä käsillä värjään ite, joten se on jääny. Auttaskohan mies…? 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jostain syystä se korostuu tuossa isommin, en tiedä miksi. KOska kun muita kuvia katselen niin ei se nyt ihan niin hyppää syliin. Mut toi personal hairstylisti ois kyl kova sana. 🙂 Mut ehkä sitten kun oon miljonääri. 😉

   Pistä mies auttamaan! Mun kans pitäs pyytää auttaa mut saas nähä uskaltaako se auttaa…

 • Anonyymi

  Aivan älyttömän makeen väriset noi hiukset nyt!! T:kateellinen 🙂

 • Anna / Kuvan mukainen

  Tosi nätti hehkuva väri mä tuumaan! ja toi suoristus. Se on kyllä niin sun juttu jos on kunnon kiharatkin.

  • Anonyymi

   Samaa mieltä Anselmin kanssa! Suoristettuna sun hiukset näyttää upeilta, ja samoin tuollein kunnon kiharoillekin laitettuna. Ehkä voisit ostaa jonkun suoristusraudan, useimmilla niillä saa väkerrettyä samalla kiharatkin, niin on monikäyttöistä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Väri on kyllä ihana. Harmittaa vaa ettei oo mitään järkee nähä hiuksiin vaivaa viikolla kun on töissä. Mut joskus vois suoristella ja kiharrella itekki. 🙂

   Joo, on mulla suoritusrauta muttei siitä oo hyötyä kun jos aamusti suoristan on ne puoleenpäivään mennessä taas sen näköset et vois suoristaa. Ei toimi siis siivoustyössä ja mun hiustyypillä.

  • Anonyymi

   Blogin otsikko on oikeassa. Olet todella värikäs, ainakin uusien hiusten kanssa. 🙂 Haluaisin itsekin taas pitkästä aikaa punapääksi, mutta en viitsi värjätä ja sitäpaitsi punainen taitaa olla hankalin hiusväri.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, uusien hiuksien kans on kyl värikäs. 😉 Punaväri on hankalin mutta harmillista kun se on ainut väri mistä itse hiuksissani tykkään. Oon kyl joskus kokeillut puolivaaleankin. 🙂

 • Anonyymi

  Hommaa pipsa kunnon rauta ja kunnon aineet niin kyllä pysyy tukka suorassa. Minulla on todella kihara ja helposti pörröytyvä tukka , mutta kunnollisilla tuotteilla pysyy suorana, vaikka mm. Saunotan työssäni ihmisiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmm… kerro ihmeessä nuo kunnon aineet niin pääsen itsekin kokeilemaan. Onhan mulla ollut ihan suoraan parturissa laitetut hiukset mutta kun töihin menee, niin ei ne pysy. Ois kiva ku vois mennä töihin suoristetussa tukassa eikä se päivän päätteeksi ois sen näköinen kun sille ois tehty mitään. Ni vois useamminkin tehdä noille hiuksille jotain. Nyt en siis ole sen takia tehnyt kun arkisin ei vaan kannata.