Klingel.jpeg
Blogi

Nettikauppavinkki: Klingel.fi (Myös pluskoot!)

Yhteistyössä Klingel.fi

Kuinkakohan monelle Klingel.fi on tuttu kauppa? Itselleni kauppa on nimenä tuttu mutta en juurikaan ole siellä asioinut koska ajattelin ettei siellä ole plussakokoja. Nyt pääsin tutustumaan heidän sivustoonsa ja yllätyin positiivisesti koska täältä löytyy vaatteita isossa kokoskaalessa (38-66)! Osat on vähän tylsiä omaan makuuni mutta kyllä sieltä muutamia kivojakin vaatteita löytyi. Kas, tässäpä muutamat poiminnat mitä itselleni heidän kaupastaan ottaisin. 

Itse bongasin vaatteista (siis mekoista) nämä mekot jotka kiinnostivat. Tuosta raitamekosta tulee mieleen yksi toinen mekko jota sovittelin kuukausia aiemmin. On vissiin jäänyt mieleen kun tämän nappasin heti kiikariini. Sitten tykästyin tuohon mustaan mekkoon (tunika?) koska tuo kaula-aukon koristus on todella kaunis. Mähän en normaalisti mustista silleen tykästy mutta tämä pysäytti ja nappasin mukaan tähän mitä voisin Klingeliltä ostaa. Tuo keltainen maksimekko pysäytti mut täysin, värit ja kaikki huutaa niin mun nimeäni. Yhden ongelman toki mekosta huomasin, se on todella pitkä! Jos tuon siis ostaisin, pitäisi mun käydä lyhentämässä sitä ja reippaasti! Viimeiseksi nappasin tällaisen söpöisen mekon, en tiedä mikä siinä on mistä tykkään mut jotenkin se puhuttelee mua.
Huomasin myös samalla että Klingelin vaatekoot ovat 38-66 välillä eli kokoskaalaa löytyy!
Lisäksi Klingeliltä löytyy paljon kaikkea muutakin, kuten esimerkiksi kenkiä, sisustustuotteita, kodinkoneita, hyvinvointiin liittyviä yms.
Mä iskin silmäni pariin pyyhkeeseen, eikö vain toimisi hyvin meidän kotona tämmöiset pyyhkeet? Käsipyyhkeitä me tarvittaisi enemmänkin, joten harmi kun en sellaisina näitä löytänyt.

Kurkatkaapas samalla kun nettikaupassa käytte, sieltä löytyvä ilmainen E-kirja: Tietokoneopas kaikenikäisille. Itsekin lukaisin sen läpi vaikka suurinosa olikin mulle tuttua, mutta pieni kertaus on silti ihan hyvä asia. Esimerkiksi hiiren oikeaoppinen käyttö aiheutti pientä hymyilyä kun muistelin äitini tietokoneen opettelua, se hiiren käyttö oli niin vakeaa. Itselleni taas tulee tuo oikeaoppinen käyttö ihan selkärangasta, tullut heti kun tietokoneen olen eteeni saanut. Pitääkin ladata tämä äidin tabletille ja pistää opettelemaan. Vaikka olenkin melko konkari tietokoneen käytössä, niin opein minäkin jotain uutta – nimittäin hyödyllisiä näppäintoimintoja, kuten esimerkiksi CTRL+C pystyt kopioimaan vaikkapa tekstinpätkän nopeasti. Kirjasta löytyy myös neuvoa miten siirtää kuvia kameralta/kännykältä tietokoneelle. Kannattaa siis kurkata, josko sieltä löytyisi vinkkiä.   

9 kommenttia

 • Anonyymi

  Kiva kun otit Klingelin esille! Olen tilannut sieltä jo noin 10 vuoden ajan ja ollut tyytyväinen laatuun. Kokonumerointikin on pääosin kohdillaan ja etenkin kenkä- ja saapasvalikoima on ollut myös laadukas. Monet hyvät nilkkurit ovat löytyneet heidän valikoimistaan. Etenkin erilevyiset lestit kannattaa ottaa huomioon. Tukevampana tyyppinä olen käyttänyt normaalia leveämpää lestiä ja hyvin on korkkareilla pystynyt menemään koko päivän 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että oot tykännyt kaupasta. itsekin löysin sieltä muutamia kivoja vaatteita, yhdet ballerinat ja kissapyyhkeet. 🙂

 • Anonyymi

  Etkö todellakaan tiennyt ctrl+c yms. pikakomentoja? Niitähän on vaikka kuinka, mutta kai nyt nämä yksinkertaisimmat kuuluu tietää. Hyvä,että luit oppaan!

  Oletan oppaassa olevan tuon perusteella hyvinkin perusohjeet,joten vaikka en mikään it-nörtti olekaan, en usko tuosta olevan minulle hyötyä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis tiesin kyllä että pikakomentoja on, mutta en ollut koskaan käyttänyt niitä joten en tiennyt mikä toiminto teki mitäkin. 🙂 Tuolla oli kunnon taulukko joten se auttaa. 🙂 Ja kyllä ne on tosi hyvät ja selkeät ohjeet, että ymmärtää vaikka nörtti olisikaan. 🙂

 • Anonyymi

  Klingel on saksalainen ketju, jossa on vaatteita ja muuta laidasta laitaan. Osa vaatteista tanttamaisia, osa nuorekkaita ja kaikkea siltä väliltä ja koot tosiaan myös tosi isolla skaalalla. Itse tykkään kyllä tilata tuolta, koska tykkään naisellisista vaatteista kivoilla yksityiskohdilla. Olen ollut tyytyväinen asiaks jo pitkään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että oot tykännyt. Vaikuttaa kivalta kaupalta. 🙂

 • Miina

  Olen joskus tilannut Klingelilt ja nyt sitten tämän
  jutunu perusteella käväisin tilaamassa yhden puseron ja neuletakin. T. Yllytyshullu…

 • Anonyymi

  Älytön hinnoittelu,vaatteissa, vain koot 36 ja 38 halvemmalla. Jo 40 on monta euroa kalliimpi. Suomessa ei todellakaan näin hinnoitella. Itse olen kokoa 40 ja harmittaa! Kengät kyllä sitten ovat samanhintaisia kaikissa ko´oissa!