InMemoriam_Silla.png
Blogi

Muistoissamme: Silla (the Höpsö vessapoliisi)

Nyt kun vihdoinkin pystyin katsomaan tuon videon, laitan sen tänne. Olen tehnyt videon aikaa sitten, en muista tarkalleen milloin, mutta silloin en pystynyt videota ilman itkemistä katsomaan ja päätinkin, että julkaisen tämän Sillan muistivideon täällä vasta kun pystyn sen itkemättä katsomaan läpi. Se päivä oli tänään. Tämä olkoon myös viimeinen päivä kun kirjoitan Sillasta tänne blogiin. Tästä päivästä eteenpäin saan vihdoinkin antaa pirstoituneen sydämeni kasaantua takaisin yhteen.  
Te jotka ette asiasta tiedä, niin Silla löytyi lempipedistään kuolleena 8.1.2017 klo 17:00 aikoihin. Tämä oli minulle suuri shokki koska Silla oli minun kissani, minun höpsö vessapoliisi. Sillan kuolinsyyksi todettiin sydämen tai aivojen sähkötoiminnan häiriö. Lohduttavaa tässä on ajatella, että kaikki tapahtui nopeasti. Silla haudattiin 6.5.2017 rikkomansa puutarhakoristeen juurelle, kivikasan alle. Lepää rauhassa, mamman oma muru <3  

18 kommenttia

 • Anonyymi

  I know how you feel.Meidän koiravanhuksen kuolemasta on puolitoista vuotta,ja vasta nyt pystyn muistelemaan koiraa ilman kyyneliä silmäkulmissa.Kuvien katsominen on lohduttavaa,kun muistaa kaiken hauskan ja onnellisen.Pieni tyhjyys sydämessä tulee aina tuntumaan,mutta on parempi iloita hyvistä muistoista kuin surra menetettyä.
  Meidän koira piti lopettaa vanhuudenvaivojen takia,elämä alkoi käydä sille liian raskaaksi.
  Tiesimme että päätös oli oikea,mutta tilanne oli ihan kamala.Lääkäriä edeltävänä iltana itkin ja koira tuntui ymmärtävän täysin mistä oli kyse.Siinä istuimme lattialla toisiamme lohduttaen.
  Itse lopullisella hetkellä koira olikin sitten täysin tyyni ja rauhallinen.Paras ystävä loppuun asti.
  Lemmikin menettäminen ei ole koskaan helppoa,oli se yllättävää tai suunniteltua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kun ne lemmikit pääsee sydämeen asti, se luopuminen on aina niin rankkaa vaikka joidenkin kohdalla se on se parhain päätös. Itse en olisi Sillasta vielä luopunut, mutta Universumi päätti toisin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Kesti vaan aikansa saada se laitetuksi tänne.

 • Susanna

  Tiedän tunteen ja otan osaa. Lemmikit ovat kuin perheenjäseniä, sanoo joku muu mitä tahansa. Ne ovat kuin lapsia, niistä on huolehdittu ja ne ovat tuoneet niin murhetta, huolta kuin iloa ja rakkauttakin <3 Olen itse saattanut monta kissaa ja koiraa viimeiselle matkalleen ja joka kerta se on aina yhtä raskasta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä oon huomannut että sitä lemmikin menettämisestä tulevaa tunnetta, olotilaa, ei voi ymmärtää ellei sitä ole itse käynyt läpi. Toki on sympaattisia ihmisiä, jotka voivat kuvitella sen tunteen. Sillan kuolema oli itselle tosi raskasta koska Silla oli enemmän mun kissani. Mun oma höpsöni joka jutteli ja puski.

 • Anonyymi

  Otan osaa suureen suruusi. <3 Kauniista kirjoituksistasi näkee miten paljon rakastat kissojasi. Voi Silla-pientä, kun piti niin aikaisin lähteä, mutta onneksi hänellä oli hyvä elämä luonasi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olisi saanut kyllä olla vielä kauemminkin, liian aikaisin lähti. 🙁 Mut lohdutan ajatuksella, että näet hänet sitten kun oma aikani on täys.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. Sillasta olisi enemmänkin pätkiä mutta musta nuo oli just hyvät tähän. 🙂

 • Anonyymi

  Rakkaan lemmikin menetys särkee sydämen aina, voimia sinulle :,( Oma rakas koirani jouduttiin pari viikkoa sitten lopettamaan kasvaimen takia. Olo on tyhjä mutta ajan kanssa aika kultaa muistot <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon kamalan pahoillani. 🙁 Voimia sinulle sinne. Aika helpottaa.