mee2.jpeg
Blogi

Mitäs siihen viikonloppuun mahtuikaan…

* Olen nukkunut pi-iiiitkään. Ja vielä heräämisenkin jälkeen jäänyt sänkyyn lötköttämään ja tuijottamaan kattoon.

* Olen kuunnellut musiikkia ja laulanut sydämen pohjasta saakka. Ja nauttinut kiireettömästä ajasta.

* Kirjoittanut kirjeitä (No tietty, määhän kirjotan niitä joka päivä – aina se vaan ei tuota sanoja siihen paperille)


* Paketoinut paketteja. Iso kasa vaatteita lähtee taas parempiin koteihin. Koteihin missä niitä mahdollisesti käytetäänkin.

* Leikkinyt kissojen kanssa. (Zilla varsinkin on melkoinen noutaja.
Heitän sen leluhiiren eteiseen, se hakee sen ja tiputtaa jalkojen
juureen ja naukaisee.)

* Olen käynyt leffassa. Kävimme katsomassa tuon uusimman Hobitti elokuvan ja tykkäsimme!

* Olen nauttinut takan lämmöstä vaikka Onesie päällä tuleekin nopsaan liian kuuma.

* Olen viikonloppuna erään yön tunteina lueskellut kaverin kanssa hymyssä suin eräällä sivustolla tapahtunutta tappelua meikäläisestä. (En tiennytkään että se yksi juurikasvu voi aiheuttaa noin isot kränät – se on hei vaan juurikasvu) 

* Olen tehnyt pannukakkua. Ja saanut siitä vain pari palasta, nyyh. (Mitäs oon niin hidas syöjä) 

29 kommenttia

 • Anonyymi

  Monessa merkinnässä olet sanonut ettet lue susta kirjoitettuja nettijuttuja ja olet toivonut ettei kukaan sun lukijakaan niitä tänne linkitä tai niistä keskustele? Ja nyt olet itse yötä myöden lukenut ketjuja sinusta oikein kaverin kanssa ja asiasta vielä mainitset täällä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kai nyt kaikkea pitää kerran elämässä kokeilla. 🙂 Enkä mä noita keskusteluita itsestäni olisi nytkään normaalisti lukenut mutta kun sain tiedon sähköpostiini että musta taas kirjoitellaan ihania ja siinä kaverin yllytyksestä mentiin lukemaan. En voi sanoa että olisin kauhean loukkaantunut noista jutuista. Mutta ihmettelen moisia. Ja tiesin että tämä on se jonka tietyt bongaavat heti tuolta tekstistä. 😉 Nii että en mä siis itseäni googleta mutta pikkulinnut ne laulaa ja lujaa. 😉 Ja olenkin toivonut ettei siis tänne blogiin niitä kokoajan linkitettäisin (menisi koko kommenttiboxi ihan jumiin) tai keskustella, koska täällä ei niistä osata keskustella – olen kyllä noista keskustellut sähköpostin välityksellä. Ja ehkä mä nyt teen senkin poikkeuksen että voidaan tiettyyn rajaan saakka keskustella noista, tässä postauksessa. Jos nyt asioista on mitään keskusteltavaa.

  • Kilokiukuttelija

   Huvittavaa, miten Pipsan tekemiset ja tekemättä jättämiset aiheuttavat näin paljon kiinnostusta.
   Kenenkään ei ole pakko lukea tätä (mukavaa) blogia, joten mielenkiintoista on, miksi sitä luetaan niin ahkerasti joidenkin toimesta ja miksi se samalla aiheuttaa niin hirvittävästi reaktioita. Kertonee siitä, että näillä ahdistujilla on ahdistuksen syy jossakin ihan muualla ja sitä tullaan purkamaan tänne…

  • Unknown

   Mua itteeni tasan vko sitten kohtas aivan mielettömän suuri suru ja menetys, aivan yllättäen kuin salama kirkkaalta taivaalta, sellainen menetys josta ei koskaan vaan voi täysin toipua. Nyt ärsyttää jotenkin tavallista enemmän nämä pikkusieluiset ihmiset jotka etsimällä etsii vikoja ihmisestä jota eivät edes tunne (tarviiko niitä etsiä vaikka tuntisitte), mollaavat ja käyttävät elämänsä arvokkaita päiviä vttumaisuuteen. Mua ärsyttää ja säälittää aivan kamalasti se porukka, te elätte vaan tasan yhden ainoan kerran, eikö se olisi mukavampi viettää onnellisena, joka päivästä nauttien ja hyvää tahtoen??????????

  • Anonyymi

   hjk, älä viitsi vääntää asiaa että aina voi olla positiivinen,iloinen, ystävällinen… elämä ei mene niin ja tunteilla on aina vastakohdat.

  • Unknown

   Vähän tyhmästi vastattu, tahallaan vai tahattomasti? Samapa se oikeestaan mulle.. Ihan jo järkikin varmasti sanoo, ettei elämä aina ole yhtä viheltelyä ja auringon paistetta, mutta sitä se ei varmasti ole, jos etsimällä etsitään toisesta vikoja, vttuillaan täysin turhasta ja se energia käytetään muutenkin asioista aina sen nagatiivisyyden löytämiseen. Kukin tietenkin elää haluamallaa tavalla. Itse meinaan arvostaa elämää, itseäni ja muita ja varmaan jopa kohtelen muita niin, kuin toivon itseäni kohdeltavan. Jos menee huonosti, niin en ainenkaan pura sitä syyttömiin, tuntemattomiin ihmisiin! :/

 • Anonyymi

  Aivan upea sun iho tossa ekassa kuvassa, photaroitko ikinä kuvia vai onko sulla vaan ihan täydelinen ihon sävy 🙂 ?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis en normaalisti photaroi kuviani mutta tuota ylempää kuvaa on shopattu. Siloitettu ihoa. Oli ihan pakko kokeilla kun muissakin blogissa nähnyt tätä editointia. Ni pakko itekki kato kokeilla. 😉 Et ei oo täydellinen iho. 🙂

 • Anonyymi

  Oletko tehnyt mitään jouluvalmisteluja? Pannukakku näyttää tosi herkulliselta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En ole tehnyt, kunnei tarvitse tehdä. 🙂 Pannukakku on aina hyvää. Harmi tai ei, kunnen itse saa siitä koskaan kuin pari hassua palaa. 🙂

 • Anonyymi

  mukavastipa on siellä viikonloppu mennyt. miten sä voitkin nauraa noille kamalille keskusteluille sinusta? itse härötän aina kun näen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Viikonloput menee aina mukavasti ja mä tykkään viettää viikonlopun aina niin, ettei oo kiiretä mihinkään. Miksen voisi nauraa? Huvittaviahan ne keskustelut tuossa viikonloppuna ainakin olivat.

  • Anonyymi

   Se todennäköisesti on, nimenomaan lämmin, mutta myös hiostava. Kun noissa keinokuiduissahan tuppaa olemaan se vika, että ovat kylmällä kylmiä, mutta sitten myös lämpimällä kuumia/ hiostavia. Kun Pipsakin usein sanoo olevansa vilukissa, mutta esim. että sitten kaupoissa tulee herkästi kuuma.

   Villa, silkki ja pellava sen sijaan toimivat eri tavalla, ovat viileällä lämpimiä, mutta lämpimällä viileitä. Eivätkä hiosta:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm… on tämä kyllä lämmin mutta en vielä hiostavaksi ole kokenut. Paitsi sitten kun alkaa touhuamaan jotain oikein kunnolla, niin siinä kyllä tulee tosi kuuma. Hiostava.

   Ostaisin varmaan mielelläni villasta, silkistä ja pellavasta tehtyjä vaatteita mutta kun ei niitä oikein ole tarjolla. Ainakaan kovin isoissa kokomahdollisuuksissa + maksavat piruusti. Ai juu enkä mä voi villaa oikein pitää, mut kyl villakin hiostaa siinä missä tekokuituinenkin. KOkeiltu on. 🙂

 • Anonyymi

  Upeita kuvia. Onko sulle tuossa kuvassa kuulokkeet vai mikä tuolta näkyy?

 • Anonyymi

  Ihan selvästi kuvassa myös tukan väriä kirkastettu 🙂 onko kuva instagrammin kautta vedetty? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tukan väriä ei ole kirkastettu, kameran salama on sen vaan kirkastanu noin. Eikä tätä kuvaa ole Instagramissa, ainakaan vielä. 😉

 • Anonyymi

  Ihanaa tuo sängyssä makoilu ja kattoon tuijottelu! Hieman kateellisena olen, Puoleen vuoteen en ole tuollaista päässyt tekemään, koska olen saanut vauvan, joka herää virkkuna klo7 joka aamuy. VOih, tuollaisista aamuistakaan ei tajunnut ennen nauttia täysillä,. Onneksi sinä osaat!

  Maria s

  • Anonyymi

   Pikkulapsiaika menee ohi ennenkuin huomaatkaan, ja kohta sinulla on teinejä, jotka nukkuvat pitkälle iltapäivään… 😀
   Toivot jo, että he heräisivät ja yrität kolistella, mutta mitä vielä, mikään ei herätä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sitten kun ehdit, niin kokeileppa vaan makoilla ja tuijotella kattoon ja anna sen ajatuksen lentää. 🙂

 • Anonyymi

  Tähän aikaan vuodesta aika harvalla on mahdollista makoilla sängyssä ja tuijotella kattoon…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin jos ottaa sen asenteen että joka paikkaan on ihan hirveä kiire. 🙂 Mut ymmärrän kyllä senkin, mutta suosittelen ottamaan joskus noinkin rennosti.

  • Anonyymi

   En usko, että ylläoleva ano tarkoitti sen noin. Lähinnä niin, että tämä aika on erittäin kiireistä lähes jokaisessa työpaikassa näin Joulun alla. Sulla on aikaa syljeskellä kattoon ja nukkua päiväunia kun ei oo paljon töitä, ei lapsia eikä paljon kavereitakaan keitä tavata arkena.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en minäkään nyt arkisin pysty vetämään rennosti, mutta omaltakin osalta tämä oli ihan sunnuntain rentoilua. Ja mistä ihmeestä olet sellaisen käsityksen saanut ettei mulla ole paljon töitäkään? Jos ne laskee yhteen niin mennään mukavasti kokoaikaiseen. Ja joo, lapsiahan meillä ei ole eikä tule mutta kyllä niitä kiireitä muilla osin on täälläkin aina näin joulun alla mutta kyllä silti löytyy aikaa ottaa rennosti. 🙂 Ja kyllähän mulla ystäviä on, teille on vain jäänyt sellainen harhakuva ettei niitä ole koska en niistä täällä blogissa puhu mutta kantsii nyt huomioida etten mä toitota tänne KAIKKEA. Mut silti on asennekysymys (kuten moni lukija on mullekin sanonut) miten sen kiireen ottaa.