Silla1.jpeg
Blogi

Mitä tapahtuikaan Värikkäässä elämässä vuonna 2017?

Remppapostaukset väheni aikalailla, kun ei innostanut niiden tekeminen, mutta remppailu ja saleilu Wellgo Training Centerillä jatkui kokoajan – välillä mentiin päin mäntyjä mutta eteenpäin jatkettiin. Ps. Remppapostaukset jatkuu taas jossain vaiheessa. 

12 kommenttia

 • Anonyymi

  Hyvä, että remppa ja remppapostaukset jatkuvat! Ei kannata antaa periksi, kun olet tehnyt muuttumisen eteen niin paljon töitä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei tässä periksi oo annettu, vaikka huonostikin on välillä mennyt. 🙂

 • Anonyymi

  Kivankuuloinen (pl.kissankuolema)vuosi, toivottavasti tämä vuosi on myös kiva.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, oli tossa kyl paljon kivaa vaikka toki ikävääkin. 🙂

 • Anonyymi

  Mihin loppuvuosi unohtui? Teit silloinkin kaikkea kivaa, mm. joulukalenterijutut jäivät tästä blogivuodesta mainitsematta.
  Oletko huomannut miten paljon blogi on hiljentynyt? Ihan harmittaa kun kommentoinnissa ei keskustella enää. Ennen oli kiva postauksen jälkeen lukea myös kommentointia mutta nykyään postauksiin tulee max 20 kommenttia. Harmi että on hiljentynyt niin kovasti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tarkoituksella jätin pois kun on kuitenkin niin tuoretta juttua, niin keskityin enemmän näihin muihin. 🙂 No jaa, onkai se vähän hiljentynyt kun nuo modet tuli kuvioihin mutta eipä se oikeastaan mua haittaa.

  • Anonyymi

   Minä myös jäin odottamaan jatkoa, vuosi ikäänkuin loppui töksähtämällä kesken. Tuli mielikuva, että aloitit innolla muttet jaksanut/ei enää kiinnostanut tehdä vuoden kuvausta loppuun.

   Mitä tulee tuohon kommenttien vähyyteen, on outoa ettei sinua se haittaa. Vai onko niin ettet pysty ottamaan vastaan palautetta tekemisistäsi? Silloin kyllä kannattaisi harkita koko blogin lopettamista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä näe siinä mitään outoa, ettei kommenttien vähyys mua haittaa. Kyllä niitä saa enemmänkin tulla, mutta en pahastu jos ei tule. 🙂 Pystyn kyllä ottamaan palautetta vastaan, mutta mitä vanhasta jo muistelen, niin aika moni "palautetta" antanut ei ihan aina ollut hyvillä tarkoitusperillä niiden annon kanssa. 🙂 Enkä nyt tarkoita että sen palautteen pitäisi olla vain positiivista hehkutusta, mutta sellaiseen neutraaliin kritiikkiin ei kovin moni tunnu pystyvän. Tai kenties haluavankaan. Ja saahan sen palautteen laittaa vaikka sähköpostiin. Ei blogi ole ainut kanava sen annolle. 🙂

 • Anonyymi

  Ihan totta muuten tämä blogin hiljentyminen. Itse kävin ennen lukemassa blogia päivittäin, mutta nyt tulee käytyä ehkä parin viikon välein. Blogista on tullut tylsä kun keskustelut on siivottu pois. Kannattaa miettiä, onko pidemmän päälle enää mieltä jatkaa koko blogia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, totta se tuossa tapauksessa on, jos blogin kiinnostavin anti on ollut siellä kommenteissa. Siinä tapauksessa kannattaa varmaan miettiä kannattaako tätä blogia enää lukea, vai etsiä sellainen blogi jonka kommenttiboxi antaa enemmän. 🙂 En kyllä ymmärrä miksi tällaisen takia minun pitäisi lopettaa blogi? Kun asia ei itseäni haittaa. Kuulostaa enemmänkin lukijan tekemältä päätökseltä.