042_.jpeg
Blogi

Milloin saapuu aamu – jolloin voi todeta et nyt saa kiskasta kesävaatteet päälle? (Sais tulla ja vähän sassii!)


Hieman erilainen tiistai tällä kertaa, kunnen mennytkään äidille vaan tulin suoraan töiden jälkeen kotiin ja ihan hyvä – sillä saan sanoa hyvästit meidän tv-tasolle sekä sohvapöydälle kun uusi omistaja tulee hakemaan ne illemmalla. Sitä ennen pitää putsata pöydät pölyistä.

Aurinko saisi paistaa joka päivä – jos multa kysytään. Heti piristyy ottamaan vaatekuvia – harmi vaan ettei kameran akku ollu mun kanssa samaa mieltä. Ja sanokaa mitä sanotte, mut hitto soikoo noi mun hiukset on ihanat – just sopivan pituset, et jaksaa hieman latvoista vetää kiharalle ja kivan punertavat. En mää tairakkaa mennä mihinkää kampaajalle (joo älkää ny olettako et toi ois absoluuttinen totuus, mieli vaihtuu varmaan viel parikytä kertaa ennenku kesäkuu on)

Oon tässä alkanut tuijottelemaan Yoursin (ja toki muidenkin kauppojen) vaatetarjontaa, mutta tällä hetkellä ei ole niin montaa ihanuutta että lähtisin vielä tilaamaan. Kuten jo tiedättekin, tilaan useamman vaatteen samalla kertaa joten pienesti toivon että mun kokoja olisi vielä jäljellä kun tilaamaan pääsen. Mutta mitäs tykkäätte tästä mustasta Yoursin mekosta? Olen sitä nyt jo varmaan kuukauden – ellei kaksikin jo – tuijotellut ja miettinyt että ostaisiko. Yleensä koetan välttää mustaa – sain siitä niin tarpeeksi sillon nuorempana. Miehän siis lopettelin pelkkien mustien vaatteiden käyttöä vuonna 2007. Siitä lähtien oon pikkuhiljaa tuonut vaatevalikoimaani väriä.

Musta Yoursin Mekko

Ihan muuten oikeen että saivat elinkautisen (tarkoittaen nyt tätä Iltalehden uutista) Mä en voi ees käsittää et mitä hemputtia on noidenkin kahden mielessä pyörinyt sillo kun 8-vuotiasta tyttöä pahoinpitelivät – tuon ikäisellä kun ei oo mitään mahdollisuuksia puolustautua. Mä niin toivon, että sosiaali-ihmiset ottaisivat vähän parempaan syyniin nämä tällaiset – sillä voihan sitä aina feikata et kaikki on niin ruusunpunaista ja ihanaa kun ne sossuihmiset tulee kyläilemään sovittuna aikana. Tekisivät joskus semmosen yllärikäynnin ni näkisivät miten siellä kotona OIKEASTI on asiat. Oikee itkuraivotärinät tuli kun tuosta tapauksesta luin.

Nyt
saa naapurit taas tuta miun päivän hyvää oloa kun mittää muuta teekkää
ku hoelottelen kappaleita ”My Stereo don’t play lovesongs at all – it`s
ever since you came and broke my heart” Josset vielä tiennyt, ni sillo
ku Piia on hyvällä tuulella ni se hyräilee tai hoelottelee sydämen
pohjasta saakka. (suosittelen muuten lauleskelua, on todellakin
terapeuttista!) Blogin tekstit syntyykin joillain osin musaa kuunnellen
ja siitä energiaa ammentaen!

Hahahah! On tää todella hauskaa – Kun aloitin kirjoittamaan tätä postausta, oli vielä vanha sohva myymättä. Nyt kun alan olemaan loppupuolella tämän postauksen kirjottelun kanssa, niin vanha sohvakin on löytänyt uuden kodin ja isäntäkin ilmoitti skypessä, että uudet sohvat on saapuneet. JEIJ! Niin, että ei meidän tarvitsekkaan murehtia että joudutaanko kattelemaan televisiota hetken aikaa lattiatasolta.

GUESS what?

41 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. No tuota hiusten väriä on käsitelty, ettei se noin punainen ole kuin auringonvalossa. 🙂 Muttei siis paljoa kuitenkaan. 🙂

 • Anonyymi

  olishan toi tukka kiva, jos se oikeesti olis noin punanen. miks muokkaat ton väriä näissä kuvissa niin paljon? eihän se nyt todellakaan ole tuon värinen, kyllä sen videoilta näkee mikä on oikea väri..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis ei tuohon ole väriä paljoa tuotu ja oon nyt löytänyt ittestäni muokkausinnostuksen joten on tullu kokeiltua. 🙂

   Juu, kyllähän te oikean tukkavärin tiedätte – eiköhän mun ois vähän hömppää yrittää teille esittää et tämmönen tää nyt on kun videoilta näkee oikean. 🙂 🙂

   Mut eiks ookki kivaa miten pienellä muokkauksella saa aikaan? 🙂 Kattokaa vaa, mää vielä kuvankäsittelyllä teen vaikka mitä ihmeitä – vaikka sen virheettömän ihon. hahahah! 🙂

 • kati

  Pituus on kiva ja kiharat! 🙂 Väriä päivittäisin, jos olisi oma pää. 😉

  Sosiaalitoimen käytännöistä sen verran, että kyllähän sossut tosiaan tekevät yllärikäyntejä. Tuosta tapauksesta on vaikea sanoa oikein mitään sos.toimen osalta, koska sossut eivät voi paljastaa tapauksesta ja sen kulusta yhtään mitään julkisuuteen vaitiolovelvollisuutensa vuoksi. Onneksi asiaa tutkitaan myös siltä osin. Mutta totuus tänä päivänä on se, että lastensuojelu ei pysty nykyisillä resursseilla vastaamaan lasten ja perheiden tarpeisiin. Se on kamalaa myös työstekijöille, jotka näkevät mitä tapahtuu, mutta aika ei vain riitä. Lisää työntekijöitä soisin sinne puolelle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep – väri päivittyy kesällä sitten. Mut en tiedä kantsisko ihan punaiseks laittaa ku aurinko sen kuitenkin polttaa… Vaikeita päätöksiä. Mut tuosta väristä tykkää, minkä pienellä muokkauksella tein. 🙂

   Ai tekee vai? Voin ihan omasta kokemuksesta sanoa, ettei ne kyllä tee – ainakaan ihan joka tapauksessa, missä mun mielestä kannattaisi. Mut joo, oot ihan oikeassa – yhellä sos. työntekijällä on niin iso taakka kannettava ettei se ihmekään ole. Ei ne ihmiset oo ihmeihmisiä jotka jaksaa 24/7 tehdä hommia joten lisää työpaikkoja! Mut eeeei, ku kaikessa vaa säästetään – et yks ihminen saa tehdä viiden muunkin hommat.

  • kati

   Kotikäynti voidaan tehdä ilmoittamatta, mikäli epäillään hätää. Tällöin mennään yleensä poliisin kanssa. Muussa tapauksessa ei ole laillista mennä ilmoittamatta vaan ilmoittaa pitää aina. Eli lakimuutos tarvittaisiin tähän sinun toiveen taustalle tai sitten sos.toimen huoli hätätilanteesta ja poliisin kanssa sisään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai siinä on ollut tommonen lakijutska. No se selittääkin, ettei voi mennä ilman poliisien seuraa. Mä kyl muistan sossujen joskus sanoneen et voivat tehdä yllärivisiittejä, mut eipä ne musta kovin ylläreitä oo jos sovittu aika. Mut kyl mä suosittelen tota yllärikäyntiä, ihan just sen takia ettei pystytä feikkaamaan.

  • Anonyymi

   Kati, Hki:n sosiaalijohtaja myönsi tapauksen tiimoilta, että resurssit ovat maan isoimmat eikä kyse tässä tapauksessa ollut resurssipulasta. Ilmoituksia erilaista tehtiin 11 kpl vuoden aikana ja kaikki mitätöitiin. Tänä aikana on kuitenkin tehty muita huostaanottoja luonnollisesti.

   Ei tässä turhan takia olla kaikkia henkilöitä kuulusteltu ja syyttäjätasolla päivitelty. En tajua mikä pakkomielle sinun kaltaisilla ihmisillä on ymmärtää näitä sossutätejä, jotka olisivat voineet pelastaa tytön hengen. Yllätyskäynti kotiin oli tarpeeton sillä tytöstä oli löydetty hakkaamisjälkiä ja sitten oli vielä ne11 ilmoitusta! Aivan pöyristyttävä tilanne "ymmärtää" ja hankkia itselleen sädekehää

  • kati

   No en nyt kyllä ole ketään ymmärtämässä, kun juuri sanoin etten tiedä ks tapauksesta mitään ja myös sanoin, että on hyvä että tutkitaan. Tämähän on ihan hirveä juttu ja se on pakko tutkia. Puhuin resursseista yleisellä tasolla, en tämän tapauksen kohdalla. Totuus monessa kunnassa on karu.

 • Anonyymi

  Jösses, miten ihana tuo musta mekko <3 Siis TODELLA tyylikäs.

  Voisin ajatella itsellenikin tuollaista, paitsi, että mulla pitäisi olla siinä päällä jotain, koska inhoan paksuja käsivarsiani. Argh.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oi, kiitoksia. 🙂 Ja mä luulen ettei sulla on näitä mun megapaksuja käsivarsia ni siittä vaa hihattoman kanssa kesällä ulos! Ja toisaalta – se on sen ihmisen ongelma jos täytyy zuumailla toisen käsivarsia. 😉 Mut jos ihan tosta vaan et uskalla heittäytyä, ni käytä hihattomia ensin vaikka kun käyt viemässä roskat taikka jossain pikaisesti kaupassa. Ni saat ensin siedätyshoitoa. 🙂

 • Catsu

  Moiii iki-ihana Pipsa 🙂 Löysin sun blogin sattumalta ja kiitän onneani siitä. Sä olet aivan ihanan loistava persoona. Monet voisi otta sinusta mallia. Oot positiivinen, iloinen, ainutlaatuinen ja kaunis ihminen. Susta tuli mun uusi idoli 🙂 Luin sun blogin alusta loppuun asti ja sain omaankin blogiin jotain vinkkiä. Kiitos kun olet noin aito ihminen 🙂 Kelpaisko sulle uusi ystävä. Asun ite Porin naapurikunnassa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No moi moii! Kiva kun blogini löysit – mie oon siun blogiisi törmännyt tuossa just äskettäin. En muista mitä kautta bongasin siun blogin. 🙂 Olin vaa et vaaau ja et naapurikaupungista. Et paappa ihmeessä mailia tulemaan, ystäviä ei oo koskaan liikaa. 🙂

 • Anonyymi

  Jes jes jotenkin niin vanhanlainen Pipsa-postaus, tuli mieleen blogin viime vuotiset ajat 🙂

  Tehtiin ukon kanssa tänään omatekosta pitsaa Pipsan täytteillä, oli aivan ihanaa <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai tämmösiäkö postauksia ne eräät on kaivanneet? Siis kyllähän näitä varmaan taas alkaa tulemaan kun kesä tuosta lähenee – talvella kun on vähän hankala innostua vaatekuvailuista ja vaatteista yleensäkin.

   Ai teitte vai? No kiva kuulla, et tykkäsitte. 🙂 Meillä kyl yleensä on ollu tuon kebabin tilalla katkarapuja mut niitä ei ollu tuolloin kaupassa ni valittiin sit kebabbia. 🙂

 • Anonyymi

  Pipsa, joko kävit allekirjoittamassa kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliittolaista?

 • Anonyymi

  On oikeesti outoo kun et millään halua värjätä hiuksiasi (syystä tai toisesta…) kuin sen pari kertaa vuodessa. Kuitenkin hehkutat kaunista väriä hiuksissa jonka olet saanut kuviin muokkaamalla. Miksi et sitten vain värjää tuollaista väriä kun kuitenkin tuosta väristä kovasti tykkäät? Pidät kauniista vaatteita, tykkäät ostaa vaatteita ja kuvissa poseeraat "sexysti" ja silti kuitenkin vastustat monia kauneuteen liittyviä asioita. Ymmärrän sen että jokainen tekee niinkuin tahtoo, tietenkin, mutta joskus puheet ja teot ovat ristiriidassa. Tämän asian perään muutkin usein kyselevät, eikä siis arvostelevasti vaan lähinnä ihmetellen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en tiedä mitä mä voin enää edes sanoa. Siis tottakai mä tykkään hiuksia värjätä ja vaatteitakin käyttää (ois aika järkkyy painella menee alasti) mut mie vaan en välitä käydä parin kuukauden välein vetämässä tyvikasvua piiloon. Se on miun juttuni. Onhan se joillekki erikoista ja sitä ei voi ymmärtää. Mut mie oon mie, eikä kenenkään varsinaisesti tarvittekkaa kaikkea tekemisiäni ymmärtää. 🙂 Ja miehän sanoin, et jos kysyy oikeita kysymyksiä ni ehkä joku ymmärrys joskus syntyy – niin että kysykää vaan kysymyksiä jos niiden vastaukset antaa sitten ymmärtämään. Olihan tuolla aikaisemmassakin jotain kysytty tuohon hiusjuttuun liittyen. Teot ja puheet… nii onhan ne varmaan välillä ristiriidassa kun mieli vaihtuu usein. 🙂

  • Anonyymi

   Siis mun mielestä se oli riittävä vastaus, kun Pipsa vastasi, että hän TYKKÄÄ HIUKSISTAAN TUOLLAISENA. Jos on kerran saavuttanut sen mistä tykkää niin miksi sitä pitäisi muuttaa? Vaikka me muut EI TYKÄTTÄISI noista hiuksista, niin so what…

  • Anonyymi

   Jos TYKKÄÄ HIUKSISTAAN TUOLLAISENA, miksi sitten MUOKKAA HIUSTEN VÄRIÄ KUVIIN?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi sinnuu… Mä todella harvoin muokkaan kuvia ja kuinka nyt sit just satuin innostuu leikkiimään muokkaajaa – tosin en mä noihin kuviin oo mitään ihmeempiä tehnyt, pikkaisen vaan lämmitin sävyä. Miks teidän tarttee tehdä näin pienestä asiasta iso härkänen? Okei, mä tykkään hiuksista noinkin kun ne on muokattuna ja sellaisetkin jossain vaiheessa värjäytän mut mä tykkään myös mun ihan perustylsistä ja haalistuneistakin hiuksista. Tässä ei ole mitään sen ihmeempiä syitä tai muutakaan, et te nyt itse väännätte tästä ihan liikoja. Ja miun osalta tää asia on nyt loppuunkäsitelty, kysymyksiä saa toki esittää jos niiden avulla vielä jottan selviää mut jos on pakko ihmetellä tätä tukkaa ja muokkauksia, ni menkää te ihmettelijät sinne keskustelupalstoille pölisemään keskenänne.

 • Miisa

  Hyvännäköinenhän tuo musta mekko on. Voihan siihen aina yhdistää jotain värikästä, jos ei kokomusta houkuta ;). Hyvä blogi sinulla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aivan ihana idea, harmi vaan et mä en osaa yhdistellä. 🙁 Jos osais ni sitten kyllä!

 • Anonyymi

  Voisitko kokeilla joskus (+kuvata) sellaista "pikkumyy-nutturaa"? Sellaista jossa hiukset tulee ihan ylös kiinni. Sellaiseen varmaan yltäisivätkin paremmin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voisin jos osaisin sellaisen tehdä. 🙂

  • Anonyymi

   Laitat pään alaspäin, keräät hiukset päälaelle, teet ponkkarin, jota et viimeisellä kiristyksellä vedä läpi, vaan jätät "nutturalle". Tadaa! Kyllä sie osaat!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kokeilin, ei kyl ihan onnistunu. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näkyvät huomisessa Porinoissa. 🙂

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Tuo musta mekko näyttää tosi hyvältä ja tyylikkäältä. Senhän voisi yhdistää värikkäisiin asusteisiin ja kenkiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No punaiset kenkulit on jo ja punainen laukku – tuossapa muuten kiva idea vaatekuvaukseen. 😉 Kiitoksia tästä! 🙂 Oon vaa niin huono yhdistelemään asusteita, joten näille heräilee vasta ku joku vinkkaisee, kivat sille. 🙂

 • Anonyymi

  Miksi sanot aina kaikkeen ettet osaa? Kyllä kai kolmekymppinen voi edes yrittää? Vaikka onhan se "en osaa" helppo tekosyy kaikkeen mitä ei uskalla kokeilla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tämäpä kolmekymppinen ei ole koskaan saanut ideaa että teempäs itselleni pikkumyynutturan. Ja kyllähän mää sitä tuossa kokeilin ja ei, se ei vaan onnistunu. Ja en mä kyllä kaikkeen sano etten osaa – vain sellaisiin mitä en siis ihan oikeasti osaa ku ei näitä hiusjuttujakaa oo tarvinnu vatvoa. Se on joko hiukset auki tai hiukset ponnarilla. Riittää mulle. 🙂

 • Männinkäinen

  Ihana musta mekko, mä haluun =D
  Oletko tilannut tuolta ennen? Mietin vaan miten hyvin ja nopeasti toimittavat…Siellä näytti olevan kaikkea kivaa ja pitäisi jotain kesävaatteita varmaan uskaltaa pikkuhiljaa katselemaan (olen kyllä varma ettei mitään kesää tule….)
  Kiva blogi tulen lukemaan useamminkin, hauskaa kevään odottelua =)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä olen Yoursilta tilannu jo vissii parin vuoden ajan. Paketti tulee yleensä n. viikossa – joskus voi kestää kauemminkin mut yleensä viikossa kuitenkin tulee. 🙂

 • Anonyymi

  hei löysin sut youtubesta tänään mieletön se laulu! voisit laulaa enemmänkin + ihana asu!!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Löytyy ne täältä blogistakin ja kaksin kappalein. 🙂