051_.jpeg
Blogi

Miks valintojen tekeminen on aina niin vaikeaa?

Ihana viikonloppu takana! Mitään muutaku lepoilua ja kirjeitten kirjottamista – oon ollu tuossa nyt niin laiska, joten teki oikeasti eetvarttia raapustella kynä sauhuten kuudet kirjeet. Harmillista vain et jouduin parin kirjekaverin kohdalla tekemään lopetuspäätöksen koska aika ei vaan yksinkertaisesti riitä niinkuin aikoinaan riitti. 

Harmillista että tänään on ollut viileämpi päivä ja lunta on satanut (joka kylläkin on sulanut heti kun maahan tipahtaa) mutta kyllä tämän jaksaa kun loppuviikosta lupailee +7 asteen päivälämpöjä ja yölläkin pienesti plussan puolta. Jeij!

Oon melko varma minkä kummilahjan hommaan – oli aika vaikea valinta mutta nyt mulla on kaksi hyvää vaihtoehtoa joiden välillä teen valinnan. En nyt uskalla täällä sanoa mitkä ne valinnat on, kun tiedän kummipoikani äidin lueskelevan tätä blogia, mut enköhän mie voi ristiäisten jälkeen laittaa kuvan tänne.

Meillä on käynyt vähän hassusti ruokaostoksilla – tai siis isännällä on käynyt. Mulla alko tuossa hetki sitten kauhea himoitus hapankorppuja kohtaan (näin käy aina välillä, saan himoituksen ties mitä kohtaan ja sitten se menee ohitse – kropan oma vihje mitä se tarttee) No himotus ei ole se ongelma vaan se, että vaikka mä kuinka kirjoitin kauppalapulle että HAPANKORPPUPAKETTI niin isäntä ei sitä muistanut tuoda. Sitten kun hän oli tarpeeks monta kertaa unohtanut tuoda, niin nyt se mussukka tuo niitä kokoajan – vaikken siis mitään ole pyytänyt. Nyt meillä on kaappi täynnä noita hapankorppupaketteja. En pidä tätä pahana kun onhan noissa pitkä säilytysaika kuitenkin. Pakettien tuonti loppui siihen kun mie yks kerta otin mussukan kasvot käsieni väliin ja katsoin suoraan silmiin sanoen samalla ”Ei sun mussukka tarvitse noita nyt joka kerta tuoda, mää sanon kun taas tarvitsen…”
Meillä on muuten sama ongelma juuston kanssa ja se on vähän ikävämpi juttu kun sitä ei niin paljoa sitten menekkään.

Sitten mie oon kuulemma taas alkanu yöhöpöttelemään miehelleni. Viime yönäkin olin alkanut höpöttelemään hälle jotain ihmettä maidosta ja aiemman yön höpökohtauksen aiheesta ei isäntäkään kunnolla muistanut mitään – muistaa vain että tökkimällä tökein hänet hereille, sanoin asiani (siansaksalla joten ei ihmekään ettei muistanu asian laitaa kunnolla) painoin pääni takas tyynyyn ja aloin kuorsaamaan. Näitä tämmösiä tulee aina sillontällön.

Todella hämmentävää, mut tällä kertaa sainkin Yoursin paketista melkoisen pienen – ei siellä niin paljoa ollut sellaisia tooodella kutsuvia vaatteita. Mut muutama ihana ja yksi vielä sellainen että voisin kelpuuttaa ristiäisiin. Sopisi mun punaisten kenkien kanssa ihanasti yhteen.

Vaatteetkin on sitten pientä pohdintaa vaikka ja tässä mie tarvitsenkin
nyt teidän murmelien apua. Kumpi mun pitäisi ottaa? Keskittykää nyt lähinnä
KUVIOON – eläinkuviollinen vaiko kukallinen? Vai pitäskö jättää kumpikin ottamatta? (eläinkuviollistahan mulla ei tällä hetkellä ole ainakaan tuossa värissä)

36 kommenttia

 • Anonyymi

  Kivoja molemmat, mutta värikäs kukkakuosi "mätsää" ainakin pirteään olemukseesi 🙂 ?

 • Sanna

  Jos jompi kumpi, niin eläinkuviollinen 🙂 Hieno tuo maisemakuva.

 • Anonyymi

  Eläinkuvio mielummin, noista kukista tulee lähinnä verhot mieleen.

 • Anonyymi

  Eläinkuosi ehdottomasti! 😀 Tuo nimenomainen kukkakuosi on minusta vähän turhan tylsä ja epämääräinen…

  -Tellu

 • Anonyymi

  ELÄINKUVIO!! 😀 sanoin sen jo tuollaa aikasemmin ja liputan sen puolesta edelleen:) Eiks sun mieski tykänny tosta tommosesta eläinkuviosta, taisit joskus mainita ku sulla oli aikasemmin joku ton tyyppinen, vai muistanko väärin?:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, siis kyseessä on tuo harmaa mekko mikä kuvassakin on päällä. 🙂

 • Heli

  Kaunis paita. Moni on täällä leopardin kannalla, mutta itse näen sinulla räväkämpää sävyä eli kukkakuosista löytyy niin väriä kuin mustan tuomaa särmää. Kaunis malli paidassa 🙂

 • kati

  Mä tykkään tuosta kukkakuviosta enemmän. 🙂 Punaiset kengät ja tukka, musta paita alle ja mustat housut/leggingsit – avot!

  Aivan huikea tuo lato-kuva!! Oot varmaankin itse ottanut? Tosi hieno.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mie mielelläni mitään kokomustaa haluaisi, et jotain väriä täytyy löytyä mekosta sitten. 🙂

   Kiitoksia, oon sen itte tosiaan ottanu. 🙂

 • Anonyymi

  Pipsa, tarkistathan kummilapsesi äidiltä että onko hänellä mitään toiveita kummilahjan suhteen, varsinkin jos olet sylikummi? Jotkut vielä haluavat perinteisen kummilusikan perään ja on noloa jos kukaan kummeista ei "älyä" semmosta ostaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, asia on tarkistettu. 🙂 Kummilusikan kyllä olen älynnyt mutta katsotaan jos tuo kummisetä ostaisi vaikka sitten sen. 🙂 JOs ei, niin sitten kummitäti ostaa. 🙂

 • Anonyymi

  Kukkakuvio on parempi! En oikein ymmärrä eläinkuviota vaatteissa ylipäätään. Usein vielä jostain syystä juuri ylipainoiset ihmiset käyttävät leopardi-kuosia. Se on hassua, sillä leopardista tulee mieleen sulavalinjaisuus, jäntevyys ja nopeus. Jotenkin tuosta kuviosta tulee outoja konnotaatioita, kun se on vaatteessa.

  Hmm, ehkä tämä on vain minun ajatukseni. Tykkään kyllä tyylistäsi ja mielestäni kukkakuviot sopivat sinulle hyvin!

  • Anonyymi

   Mä olen sitten sellanen laiskan pulskea leopardi kun niitä tykkään pitää 😀

 • Anonyymi

  Kukkakuosi!! Vaikka tykkäätkin nuorekkaasta niin leopardikuvio on vähän turhan teini eikä sovi sun tukkaan läheskään niin hyvin kuin tuo kukallinen joka muutenkin mun mielestä matchaa hyvin sun neuletakkeihin ja muihin asusteisiin!

  • Anonyymi

   Miksei? Perustelut ? terveisin : nainen joka ei muita käytäkkään 😉

 • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

  Kiitoksia kommenteistanne.
  Oon ite tullu tulokseen etten ehkä ota kumpaakaan. (jos tuun katumapäälle ni voin toki myöhemmin sitten alesta ostaa jos kokoja viel sattuu olemaan)

 • Anonyymi

  Toi paita, mikä sulla on päällä tän postauksen kuvassa istuu btw tosi hyvin.

 • Anonyymi

  Jos noista kahdesta on pakko valita, niin sitten kukkakuosi – leopardikuvio on tosiaan no-no…

  Ehdottaisin kuitenkin jotain värikkäämpää sulle; ehkä keltaistakin mukaan? Punaiset kengät saattaisi silti sopia kokonaisuuteen. Älä laita legginssejä, vaan ihan sukkikset, ne on paljon siistimmät ja keveämmät ristiäisiin, on kuitenkin niin juhlava tilaisuus.

  Ja tyvikasvu piiloon NYT HETI!!

  • Anonyymi

   Jep, ei todellakaan mitään legginssejä – mieluummin sukkikset.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, ei oo täällä tyvikasvua ja kyllä ne on ihan legginssit jotka laitan jalkaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No minä menen. 🙂 (oijoi mikä suuri katastrofi – haters gonna hate)

 • Marikamaria

  Onnea kummiudesta! 🙂
  Mulla on myös vaikea valinta lahjan kanssa, kun musta on tulossa ens kuussa myös kummitäti. 🙂 Pienelle suloiselle tytölle. ♥