024_.jpeg
Blogi

Mikä oli mielestäsi viimeisimmän Yoursin paketin parhain vaate?Mikä sinun mielestäsi oli parhain vaate
viimeisestä vaate-esittelykierroksesta
(voit kertoa parhaimman tai laittaa ne paremmuusjärjestykseen tai vaikka kertoa mielestäsi se ihan kamalin vaate – sana on vapaa!)

34 kommenttia

 • Kristiina

  Suosikkejani ovat huppari, mintunvihree toppi ja musta trikootakki. Liehuvahihaisesta paidasta en taas tykkää yhtään! Perustella en kylläkään osaa 😀

 • J.B

  Ihan ehdottomasti tuo valkovioletti tunika. Sopii sinulle ja ikääsi ja on ylipäätään kaunis.

 • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

  Erään anonyymin kommentti joka mennyt väärään postaukseen. Antoi äänensä liehuvahihaiselle paidalle. "Juhlava ja kaunis paita. Ite tykkään noista ns. lepakkohihoista. Mut itelle on liian lyhyt "

  Eli tähän postaukseen äänet. 🙂

 • Anonyymi

  Heittäydyn hankalaksi ja toivon, että kaikkien asujen kuvat olis tässä postauksessa. 🙂

  Ja äänestän kyllä tuon alaosaltaan violetin tunikan puolesta. Ja sen pinkin hupparin! Sellaisen ottaisin itsellekin, mutta yors ei harmillisesti ole sopiva ostospaikka kokoni puolesta.

 • Anonyymi

  ärsyttää tässä postauksessa se,että pitää painaa linkkiä nähdäkseen vaatteen.

  Olisi mukavempi jos sinulla olisi tässä postauksessa jokainen asu päälläsi ja kuvat näkyisivät.
  numero järjestyksessä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tiedän että tuo on ärsyttävää mutta mulla ei ole kaikista vaatteista kunnollisia kuvia tai kuvia ollenkaan, niin siksi ne on nyt tuolleen linkkien takana. Jos videolta otettu pysähdyskuva kelpaa, niin voin toki sellaiset tähän tekaista?

 • Anonyymi

  Ehdottomasti liehuvahihainen paita! 🙂 Sopii sulle täydellisesti, eikä muissakaan mitään vikaa siis ole, mutta suosikkini tuo eka, jolla voi juuri toppien myötä väriä vaihdella.. monipuolinen ja upea!

  -Kiki

 • Anonyymi

  Linkkejä en jaksa kymmenittäin avata ja kuvissa on musta möntti vasten ovesta tulevaa valoa, joten paha sanoa. Pliis älä kuvaa vastavaloon jos et hallitse kameran säätöjä siihen hommaan.

  • Anonyymi

   Jos näet kusissa vain mustan möntin, näytön asetukset ovat sulla pielessä. Pliis älä käytä internetsiä jos et osaa muuta kuin nillittää.

  • Linnea

   Itse asiassa minäkin näen kuvissa vain mustan möntin, vaikka näytön kirkkaus on vedetty maksimiin. Enkö nyt saakaan käyttää "internetsiä"? Hui kamalaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei ollut kamera kyllä kuvaamassa joten ei voinut paljon mitään säätöjä tehdä. Enkä tosiaan huomannut sitä vastavaloa ennenkuin vasta homman valmistuttua enkä todellakaan alkanut tekemään uudelleen. Nykyisin olen kyllä ollut varovaisempi näissä asioissa.

   Hassua että näette kuvissa vain mustan möntin koska itse näen kuvien asut ihan hyvin eikä tässä ole mitenkään ihmeellisesti näytön asetuksia laitettu. Ja kännykälläkin katsottaessa näkyi ihan hyvin. Siis eihän nuo kuvat ole parhaita mahdollisia mutta kun ei ollut muutakaan mahdollisuutta kuin ottaa kuvankaappaukset videoista. Koettakaahan nyt kestää. 🙂

  • Anonyymi

   No kalibroidulta näytöltä ei ainakaan näy kuin tummia mönttejä. Tokihan niistä näkee "jotain", mutta ei kyllä siten miten asuja haluaisi nähdä. Joten arvon kusista puhuva anonyymi voi nillittää ihan muualla näytön asetuksista.

  • Anonyymi

   Toka anonyymi huomaa varmasti itsekin eron ylärivin kuvien ja alhaalla olevien vastavalossa otettujen tummien hahmojen välillä. Kummalla tavalla itse katsoisit mieluummin asukuvia – niin että niistä näkee jotain, vai että pitää arvailla mikähän väri on kyseessä ja istuuko tuo nyt tuosta ja tuosta vai onko se vain varjoa.

   Pipsa, vinkkinä sullekin että kandee kalibroida näyttö jos sulle näkyy nuo kuvan asut ihan hyvin. Suurin osa kuitenkin surffaa oikein säädetyillä näytöillä, niin lukijallekin on sit kivempi jos laitat sellaisia ns. normistoihin sopivia kuvia. Jos photaroi kuvia vaikka sellaisella koneella missä on näytön säädöt päin prinkkalaa, niin oikein säädetyillä näytöillä ne näyttää todella kummallisilta.

   Kirjoitin tästä jo aiemminkin, mutta ei tullut vissiin perille, vai onko vain liian tiukilla sun kommenttiseulasi…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä veikkaan että "kusista" puhuva anonyymi on tarkoittanut kuvaa mutta tullut sitten pieni moka. 🙂

   Mun näytön pitäisi olla ihan normiasetuksilla, en ole niihin koskenutkaan. Näen itse kyseiset vaatteet ihan OK, siis en nyt suinkaan noin hienosti kuin nuo ylinnä olevat asut. Mutta mää sanoin kyllä ettei mulla ole kaikista vaatteista kunnollisia kuvia ja siksi laitoinkin linkit noihin asuvideoihin mutta koska pyydettiin tekemään jonkinlaiset kuvat noista asuista, niin tein vaikka tiesin kyllä etteivät ne ole mitään laadukkaita kuvia.

   Oon ottanut vinkiksi että ens kerralla mä kuvaan kaikki nuo vaatteet – nythän en siis kuvannut kaikkia kunnolla. Ja tuolloin kun kuvasin niin en vielä tiennyt mitään vastavaloista sun muista, nykyään tiedän ja osaan välttää niitä. 🙂

   KOmmenttiseula ei ole nyt ollut mitenkään tiukilla, olen suurinpiirtein kaikki kommentit tänään julkaissut paitsi nyt mitään tappeluviestejä siitä oliko kyseessä kusi vaiko kuva.

   Pahoitteluni nyt kuitenkin teille joilla kuvat näkyvät tummana möykkynä, mie en voi tietää näistä kun katson kuvia omalta näytöltäni.

 • Anonyymi

  Ääni mustalle trikootakille. Oletko muuten käyttänyt tota liehuvahihaista paitaa? Voisin kuvitella että on aika epäkäytännöllinen. Muutenkin tuntuu että blogin kuvissa näkyy vain joitain tiettyjä vaatteita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen käyttänyt muutamia kertoja. Noo, ei sitä kyllä takin kanssa käytetä joten siten on kyllä epäkäytännöllinen. Niin, blogin kuvissa näkyy tiettyjä vaatteita koska mulla ei monia erilaisia vaatteita ole enkä ole sellainen isolla korukasalla vaatteita piristävä. En vaan osaa. 🙂

 • Anonyymi

  Multakin lähtee ääni mustalle trikootakille. Ja tuosta liehuvahihaisesta paidasta (oletko muuten käyttänyt?) en tykkää yhtään. Jotenkin "halvan" näköinen.

  Ja kiva kun lisäsit tähän nuo kuvat, ei oikein toiminut kysely muuten (ei siis jaksanut avata kaikkia linkkejä).

 • Anonyymi

  Mä tykkään ihan hirmuisesti tuosta turkoosista tunikasta! Ja samaten tuo kukkatunika on ihana!
  Hei muutes, ollaan tulossa mieheni kanssa Poriin 2 viikon päästä yksiin häihin ja ajateltiin tulla jo perjantai aamusta, joten osaisitko neuvoa mitä/missä Porissa kannattaisi käydä/tehdä? Osaatko sanoa jotain kivaa ravintolaa tms? 🙂

  • Anonyymi

   Pipsa ei kauheasti käy missään ulkona syömässä mutta itse voisin suositella esim:
   nepalilainen ravintola, Miami (jenkkityylistä ruokaa), Amarillo (texmex tyyppistä ruokaa) ja perus Rossojen ja Martinoiden lisäksi vähän fiinimpää ruokaa rannan Buccosta.
   Jos taas haluatte täytettyjä leipiä tai muhkeita omavalintaisia salaatteja suosittelen Isokarhun alakerrassa olevaa kahvilaa 🙂

   Tsekatkaa ihmeessä Porin Taidemuseo, kirpparit ja käykää Kirjurinluodossa kävelyllä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No juu, ei mulla kovinkaan monesta ruokapaikasta oo kokemusta joten kiva kun anonyymi tuossa vähän kertoi. 🙂 Mutta suosittelisin käymään Leineperin Ruukilla, Mäntyluodon Kallossa, Reposaaressa, Pirunpesällä jos se vain onnistaa. Ja tietty kirppikset kannattaa aina kiertää läpi. 🙂

 • kukkis

  Onko jokin erityinen syy tälle kyselylle? 🙂 Mä tykkäsin eniten mustasta trikootakista, kun se on ehkä monikäyttöisin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei mitään erikoista, on vain vähän myöhässä. 🙂

 • viv

  Valkovioletti tunika on kaunein, tykkään myös kovasti tuosta trikootakki & toppi -yhdistelmästä. 🙂 Kivoja vaatteita kaikki!

 • Anonyymi

  Ongelma kuvissa on vain selän takaa tuleva kirkas valo, olisi pitännyt olla toisinpäin 😀

 • Anonyymi

  Mun mielestäni tuo mustavalkoinen GG-tunika ei sovi alkuunkaan. Helma loppuu väärälle kohtaa, leveimmälle kohtaa, joten saa Pipsan näyttämään entistäkin isommalta. Mittasuhteet pielessä!