remppa17kk_3.jpeg
Blogi

Matkalla kohti kevyempää ja terveellisempää oloa – 17. kuukausi

Heipä hei, täällä ollaan taas kertomassa mitä tähän kuluneeseen kuukauteen kuuluu. Tässä onkin tehty sellaisia muutoksia että nykyään pyöräilen joka päivä ja ei, en vieläkään seuraa kilometrejä tai minuutteja – toki se olisi selvitettävissä karttaohjelmilla sun muilla mutta mä en ole lähtenyt siihen – mä vaan menen eteenpäin ja tykkään maisemien katselusta. Käyn toki edelleen salillakin, ettei se ole muuttunut miksikään mutta sen lisäksi on tullut tämä pyöräily. Huimapäänä mää poljen eteenpäin *lauleskelee* Toinen muutos on ollut se että vedenjuontia on pikkaisen laskettu mikä on tuntunut helpottavan yöllä nukkumista kun ei ole tarvinnut herätä monta kertaa vessaan.

Mutta siis ihan hyvin on edelleen mennyt, ruokaa tulee syötyä ja mikään ei tunnu pahalta. Sulamon ruokapäiväkirjaa siis täyttelen ja seurailen siinä erityisesti makrojen täyttymistä. Se on ollut kyllä hyvä kun sillä pystyy seuraamaan noita ruokia. Olen huomannut että tällä hetkellä mulla tulee suolaset korvista ulos eli varmaankin siirryn nyt kesän ajaksi makeisiin, luultavasti sellaiseen lakritsinmakuiseen jäätelöpurkkiin. *nauraa* Tää menee niin omalla painollaan, päivä kerrallaan. Edelleen liputan tämmöisen elämäntaparemontin puolesta kuin kitukuurien. Kitukuureilla ei saa muutakuin aineenvaihduntansa sekaisin.

Tämä nilkkavertailu piti laittaa jo aiemmin mutta otin sen nyt tähän samaan postaukseen. Huomasin tuon siis ihan sattumalta kun muokkailin tuota ylintä kuvaa että näyttääpäs tuo oikea jalka jo suhtkoht kunnolliselta. Ja pistin sitten vertailuksi vuoden takaisen koipikuvan – huomaa muuten että viime vuonna ei juurikaan aurinkoa saatu, hei vaan kalkkilaivan kapteenin sääret. Tänä vuonna ollaan otettu viime kesän edestä rusketusta pintaan ja vielä jatketaan. Kamala vaan kun tuossa yläkuvassa on koivet ihan itikanpuremia täynnä. Mutta rusketus, ei voi muuta kuin tykätä <3

Onhan noilla koivilla vielä matkaa edessä mutta tää on jo positiivista muutosta. Ylemmästä kuvasta jopa näkee miten tuollaista outo pöhö on alkanut lähtemään. Sitä ei muuten ihan arjessa edes huomaa miten jalat on muuttuneet, kai niihin on tottunut. Onneks otan kuvia niin joskus tarttuu silmään tämmöset muutokset. Toki onhan tuo mies tuota mutissut jo hetken että tuo oikea jalka näyttää lähes normaalilta, verrattuna vasempaan. Oon kyllä niin iloinen ja ylpeä että alkaa pikkuhiljaa näkyä näissä koivissakin nuo muutokset.

Siis vautsi vautsi vaaaau!!! Tässä kuussa tulikin aikamoinen yllätystulos että meinasin persiilleni lentää kun puntarissa kävin. Nyt siis ei tullut mitään tulosta mittoihin mikä on ihan ymmärrettävissä kun näette tuon painossa tapahtuneen muutoksen. Paino tippui tässä kuussa peräti -3,2kg verran, vaaaaauuu!

Mä oon olossani tuntenutkin että jotain muutosta on tapahtunut, en osaa sanoa miten sen tuntee mutta sen vaan tuntee ja tietää että nyt on tullut jotakin. Mie oon kyllä nyt erittäin tyytyväinen tähän tulokseen. Olisi kiinnostavaa tietää mikä sen nyt noin rykäisi alaspäin, veden tasoitus vaiko pyöräilyn lisäys? No ihan miten vain kyllä tästä ollaan tyytyväisiä ja jatketaan taas matkaa eteenpäin – ensi kerralla tuleekin sitten tasan 1,5v. täyteen tätä mun remppaani!

Kroppamuutokset:
Paino: -35,4kg (-3,2kg)
Vyötärö: -29cm (Ei muutosta)
Lantio: -34,5cm (Ei muutosta)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Elämäntaparemontissa auttamassa:

122 kommenttia

 • Anonyymi

  Niin upea tulos ! Ja nyt huomaa että jalat on mennyt puoleen ! Jatka samaan malliin ☺

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti, on kyl kiva tulos. 🙂 No ei ne jalat nyt viel puoleen oo mennyt mut pikkuisen kaventuneet lähtötilanteesta 🙂

 • Anonyymi

  Wau mikä tulos 🙂 hyvä homma !
  Liikunnan lisäys tuo puhtii pudotuksee kun käyt salilla ja pyöräilet näemmä aktiivisesti nii rasva liikkuu pois ja paino tippuu 🙂
  -Janni

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei voi sanoa varmaksi onko se liikunta se puhdintuoja, mut hyvä jos on. 🙂

 • Anonyymi

  Oletko huomannut ihon kiinteytymisessä mitään, tai huolettaako sinua, että iho alkaisi vaikka vatsassa tai käsivarsissa roikkumaan?

  Itselläni on ylipainoa 35kg, ja jotenkin pelkään että laihtuessani iho alkaisi roikkumaan. Tiedän, että kun laihtuminen tapahtuu hitaasti terveellisen ruoan ja sopivan liikunnan tasapainoisella yhdistelmällä, ei isompia ongelmia pitäisi tulla.

  Mutta silti! Vaikka nyt peilissä näkyy t-paidan hihoista tursuavat höllyvät allit ja roikkuva maha (eli ei mikään upea näky..), roikkuvat heltat ja ihopoimut pelottavat ihan yhtä lailla…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En ole kiinnittänyt tuohon mitään huomiota mutta kai jotain pienen pientä on voinut tapahtua. Ei mua huoleta tuo ihon roikkuminen. Se on sitä paitsi sitten sen ajan murhe kun alkaa enempi roikkumaan. 🙂 Saa ne leikkauksella pois. 🙂 Ei ne allit kenties ole upea näky mutta mitä sitten? Nyt on kesä ja sillon mennään vähemmässä vaatetuksessa. 🙂

  • Anonyymi

   Oon laihduttanut yli 60kg, ja seuraillut myös monien muiden vastaavia pudotuksia, ja mitä tulee roikkuvaan ihoon, niin yksilöllistähän se on. Toisilla ei jää hämmästyttävästi juuri mitään, ja toisilla, kuten itselläni jää ihan järkyttävät roikot. Se on myös kovin ihmiskohtaista, minkä verran ne häiritsevät, jotakin voi haitata tosi paljon jo vähän ruttuinen ja löysä mahanahka ja hakeutuu kaikkiin leikkauksiin, joihin vaan pääsee, sitten taas osa ei halua pahoillakaan roikoilla leikkauksiin, sillä onhan ne isoja leikkauksia ja riskejäkin on. Omalla kohdallani varmaan jossain vaiheessa leikkauksia tulee, ainakin rintojen pienennys/kohotus, mahanahan poisto ja allileikkaus, mutta tällä hetkellä keskityn elämässä muihin asioihin, ja roikot saa lepatella omia aikojaan. 😀 Ei ne nyt silti niin kamalat ole, kun huolehtii vaan tosi hyvin hygieniasta ja pukeutuu sopivalla tavalla, rumat toki, mutta mieluummin terveys ja löllyvät nahat kuin sairaalloinen lihavuus ja liitännäissairadet, joita omalla kohdalla oli monia.

  • Anonyymi

   Joo totta tuokin että ylipainosta on terveysriskejä, roikkuvasta ihosta ei. Itse olen nuorena sairastunut keuhkoahtaumaan, j sen seurauksena on tullut myös sydänongelmia kuten kohonnut verenpaine Ylipaino ei todellakaan helpota hengästymistä tai pulssin ja verenpaineen nousua.

   No, pudotusta on takana viitisen kiloa nyt. Saa nähä miten kehonkuvan kanssa käy jatkossa. Mä oon aina nähnyt kehoni tosi negatiivisessa valossa, jopa silloin kun olin nuorempana laiha. Joten siitä varmaan johtuu nää mun pohdinnat.

  • Anonyymi

   Joo, kyllähän kaikki vaikuttaa, miten kokee sitten asiat. Muakin välillä ärsytti ja inhotti nuo pahat roikot, mutta sittemmin oon tullut paljon armollisemmaksi, keho on joutunut kestämään paljon ylipainon takia, ihan hyvä kehohan tämä on ja toimiva, vaikka vähän lerputtaakin. 🙂

 • Miina

  Vautsi vau – hieno kuukausipudotus! Tuo sinun elämäntaparemonttisi etenee kuin oppikirjoissa. Maltti on tosiaan valttia painonpudotuksessa – kuten myös liikunnassa. Itse ainakin olen kerta toisensa jälkeen tehnyt sen virheen, että kalorit minimiin liikunta maksimiin. Ja huonostihan siinä käy – hetken kuluttua sitä väsyy ja palaa entisiin tapoihin.
  Paino ei jostain mystisistä syistä aina tipahda tasaiseen tahtiin, mutta sulla on kyllä suunta täysin oikea 🙂
  Täytyy vähän kritisoida noita telkkarin laihdutusohjelmia (Jutta ja puolen vuoden superdieetit, suuri painonpudotus ja mitä niitä lie). Niistä ihmisille jää vääristynyt kuva siitä miten ja kuinka nopeasti sitä pitäisi laihduttaa.
  Joillekin toki saattaa tuollainen raju remppa sopia, mutta useimmille varmaan ei.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, ei missään nimessä kaloreita minimiin. Mäkin oon tehnyt aiemmissa yrityksissä just sen että kalorit sinne 1000-1300kcal luokkaa ja sit ihmettellään miksei paino tipu. Tai jotain muuta. Tottakai kaloreita pitää laskea mutta ei noin alas. Mäkin syön vajaat 2000kcal päivässä ja silti laihdun. 🙂 Maltillinen laihdutus on ollut parempi koska tällä tavalla voi mennä kauas, kitukaloreilla taas ei voi. Siinä sekottaa vaan aineenvaihduntansa. Joo, nuo ohjelmat antaa vähän väärää kuvaa siitä terveellisestä laihdutuksesta ja että kaikki pitäs saada samantien pois. Ei ne oo hetkessä tullu eikä ne hetkessä lähde. Ja itsensä kituuttaminen ei oo se avain. Raju laihdutus ei sovi, ihan siis terveyden takia. Justhan tosta Suurimmasta Laihduttajasta on tehty tutkimus miten suurinosa niistä laihduttajista on lihonneet takaisin ja että nyt se laihdutus ei ookkaa niin helppoa kun aineenvaihdunta käy hitaammalla. 🙁

 • Anonyymi

  Jee! Kyllä noista "räpylät" vielä saadaan. =) Katsoin jo aiemmissa postauksissa, että jo vain alkavat polvet ja sääret erottua toisistaan. Täällä sitä omaa "inspiraatiota" edelleen odotellessa. Mutta kuten sinäkin aina sanot, ei väkisin..

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, saadaan saadaan. Joo, ei sitä inspiraatiota väkisin saa tulemaan. Mut pieniä muutoksia voi tehdä jo sitä inspistä odotellessa. 😉

 • Anonyymi

  Kyllä näytätkin solakalta. Onnea painonpudotuksesta. Sehän tuli,kuin synttärilahjaksi. Hyvä rusketus. Vielä kolme päivää niin loma alkaa jee,jee.Miten sitä oottaakin niin innokkaasti.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mie solakkuudesta tiedä mut kyllähän sitä pikkuisen kapeampana ollaan kun vaikka viime vuoteen vertaa. 🙂 Joo, niinpä muuten tulikin. 🙂 Musta tuntuu et toi rusketus on vaalentumassa joten yritän tänään palvoa aurinkoa moneen otteeseen. 🙂 Aijai, sulla on noin pian loma. Mulla on viel muutama viikko mut sit alkaa piiiitkä loma. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti, on kyllä. 🙂 Mä oo niin ylpee tästä, et oon mennyt vaan eteenpäin. 🙂

 • Riitta

  Hienoa, kyllä huomaa hoikistumisen. Varmaankin liikunnan lisäys antaa lisäboostia laihtumiseen. Jatka samaan malliin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No lisäboostista ei voi tietää onko se ollut se vai mikä, mutta katsellaan tässä jatkuuko lasku kun kokoajan teen samalla tavalla. 🙂 Kroppa vaan on siitä hauska, ettei kaikki oo välttämättä niin yksinkertaista kuin luulee. 🙂

 • Tiina-Kaisa

  Wau! Upeeta!!! Hienoa! Jalat on tosi paljon terveemmän näköiset.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, onhan niissä jo pienet muutokset tulleet. Saas nähä missä kunnossa ens kesänä. 🙂

 • Anonyymi

  Todella hieno tulos tuo -35kg!! Aivan mahtavaa! Onneksi olkoon!

  Olet kyllä sitkeästi jaksanut tällä hitaammalla tavalla tiputtaa kiloja. Olet samalla ollut ainakin mulle sellainen tsemppari ruokavalioni muutosta suunnitellessani. Kiitos siis järkevästä "remppa"mallista!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, on kyllä kiva tulos. Ja siitä vaan jatketaan! 🙂 No ei tässä oo ollut mitenkään vaikeaa olla, niin siksi kai sitä on jaksanut kun mistään ei oo tarvinnut luopua. Vain kattoo miten syö. Sisukkuus palkitaan matkan lopussa. 🙂 Ja suosittelen kaikille tätä maltillista, se kyl vaatii sitä pitkäjänteisyyttä mitä luulin ettei mullakaan ole mut onhan! Joten jos mulla on, niin aivan taatusti on jollakin muullakin!

 • Anonyymi

  Moi, löysin blogisi vasta tänään, mutta tämä vaikuttaa tosi hyvältä blogilta! 🙂 Itsekin kamppailen todella monen liikakilon kanssa, joten blogisi on mulle sopivaa luettavaa 😀

  Paljon tsemppiä sulle painonpudotuksen kanssa!! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tervetuloa joukkoon! Kiva kuulla että vaikutan hyvältä blogilta. 🙂 Toivottavasti tästä on sulle apua. 🙂 Muista vaan, ettet aloita mitään kitukuuria. 🙂

 • Anonyymi

  Kommentoinkin jo silloin aiemmin, että nilkoissa on muutosta ja tuossa kuvaparissa se kyllä hyvin näkyy. Onnea myös hyvästä tuloksesta! Olen inspiroimanasi alkanut myös käydä kävelylenkeillä, 3 kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Se tuntuu olevan minulle helpoiten lähestyttävä liikuntamuoto. Tsemppiä elämäntaparemontin jatkoonkin!! -kirmi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että oot löytänyt itsellesi mieluisan liikuntamuodon. Peukku sille! <3 Mie oon nyt alkanut pyöräilemään, joka päivä käyn vetämässä lenkin jonka matkaa en arvio millään tavoin. Liikun vain ja nautin. 🙂

 • Anonyymi

  Ketä sä hämätä?Jalat ovat yhtä paksut kuin viime vuonna,seisot vain eri asennossa ja jalat ovat ruskeammat ja kengätkin vaikuttavat asiaan.

  • Anonyymi

   Mun mielestä ei ole sairasta todeta, että muutosta ei kyllä näy. Mun silmään vasen jalka on "normaalimman" näköinen kuin oikea?

  • Susanna

   Pipsa tarkoitti omaa oikeaa jalkaansa.. Kuvasta katsottuna vasenta 🙂

  • Anonyymi

   No totta 😀 olinpas ajattelematon. Joka tapauksessa, mä olen ylipainoinen itsekin ja omat nilkkani ovat noin kolmasosan pipsan nilkoista. Että normaaliin on vielä matkaa.

  • Anonyymi

   Niinpä niin, joskus todella kannattaisi ajatella ennenkuin suoltaa kaiken näppikselle ja painaa enteriä… Ja itsekin ylipainoisena sulla on jonkin verta matkaa "normaaliin". Vai mitä Ano 21.58?

  • Anonyymi

   Joo on tietenkin matkaa normaaliin mutta nilkkani ovat sitä aina olleet 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm… kyllä mä kuvissa näytän suht samassa asennossa olevan. Ihan täydellisen samaahan ei voi koskaan saada. 🙂 Ja tosiaan kun puhun oikeasta nilkasta, niin tarkoitan kuvassa vasenta. 🙂 Normaaliin on toki matkaa, mutta enhän mä missään vaiheessa sanonut näiden olevan nyt normaalit? 🙂 Mutta sinne ollaan suuntaamassa. 🙂

 • http://tuijankortteilua.blogspot.com

  Hieno saavutus, saat olla ylpeä itsestäsi. Ei toi niin helppoa ole.
  Selvästi noissa jaloissa on vuoden mittaan tullut muutosta.
  Ootpa saanut ruskeat jalat jo tänä vuonna. Mä olen kalkkilaivankapteeni edelleen 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, olen kyllä. 🙂 Joo, on kyllä tullut muutosta ja se on ihanaa koska olen sitä odottanutkin koska painon puolesta olen niissä lukemissa että pitäs alkaa näkyä. 🙂 Mä oon alottanut arskan palvonnan ajoissa, nyt tutuu et alkaa taas vaalenee joten tänään otan moneen otteeseen elvytystä niille. 🙂

 • Anonyymi

  Tsemppiä kaikkeen! Muutosta näkyy ja elämänilo välittyy myös! Motivoit varmasti monia 🙂 Ihanaa kesää 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, se on kiva kuulla että elämänilo välittyy kuvien perusteella. 🙂 Ja sitä sopii toivoa että motivoin muita. 🙂

 • Anonyymi

  hienoa, sulla on ihanan tervejärkinen asenne! olen itse laihduttanut sellainen kolmisenkymmentä kiloa, ja on ihanaa, kun elämäntaparemontti, joka ei ole mikään kaikkein helpoin juttu toteuttaa, tuli palkituksi keveämmällä ololla 🙂 anteeksi, kun utelen, mutta mikä tää jalkajuttu on? ei ole pakko vastata, ajattelin vain, että onko jokin erityissyy seurata nilkkoja. 🙂 tsemppiä ja ihanaa kesää!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siitä saan kiittää Ringaa joka pitää mut tässä tervejärkisessä rempassani. 🙂 Yksin yrittäessäni olisin varmaan sortunut taas kitukaloreihin ja muutaman kuukauden yrittämisen jälkeen repsahtanut taas kerran. Tuo nilkkaseuranta on siis siitä kun ne on tuollaiset… hmm.. turvonneet. En tiedä virallisesti minkään lääkäri kautta mikä niissä on vialla, lääkärit on vain sanoneet että ovat läskiä mutta jotain turvotusta niissä siis on. Eivät ole juurikaan kipeät mutta ei nätin näköiset. Joskus joku lukija puhui jostain lymfaödeemasta tai sellaisesta ja samoiltahan nuo näyttää kun kuvia katselee googlesta. Mut ymmärsin että laihdutuksen pitäisi auttaa tuohon. 🙂

  • Anonyymi

   Mainittiinko sulle tää lipedeema: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lipedema (mahtaneeko linkki toimia…) Teksti on englanniksi, pahoittelut siitä mut suomeks ei oikein helposti löydä materiaalia. Tai ainakaan mä en äkkiseltään löytäny :-). Enivei, halusin vaan varmistaa et oliko kyseessä just tuo. Musta näin mutulääkärinä (;-D) sulla on ihan selkee diagnoosi tossa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, näyttää samalta. Oon näyttänyt jonkun sivun kuvia lääkärilleni mutta se ei ole ottanut asiaan mitään kantaa – on edelleen sitä mieltä että se on vaan läskiä. 😀

 • Anonyymi

  Hieno saavutus ja nilkoista näkyy nyt jo selvästi muutos👍Paljon on tapahtunut jaksa vain jatkaa😊

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, kyllä tästä jaksetaan jatkaa. Ei oo mitenkään paha. 🙂

 • @follower 678463525789921

  Hei, nää on minusta mielenkiintoisimpia postauksia, näiden takia jäin seuraamaan aikanaan blogia. Ja tosi hyvinhän Sun laihdutus sujuu. Tsemppiä ja onnea isosti!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tää sujuu oikein mukavasti. Päivä kerrallaan, enempiä stressaamatta. 🙂

 • Anonyymi

  Jesjes hyvä! 🙂 Vitsit, että oon iloinen sun puolesta, tosi hyvä tulos! Hyvä että nilkatkin on lähteneet parantumaan, autsis miten kipeän näköistä tuo turvotus ollut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On se kipeännäköistä vaan mutta yllättäen ei yhtään kipeää. 🙂 Mie oon kans itteni puolesta tosi ilonen että oon jatkanu vaan eteenpäin ja Ringan kanssa on ollut mukava mennä. 🙂

  • Anonyymi

   Tuli mieleen, oletko kokeillut ikinä laittaa noihin sääriin ja nilkkoihin jotain jalkavoiteita, esim. Relaxant tai Hirudoid? Vois auttaa nimittäin hitusen sekin tuohon että niistä poistuisi tuota massaa, nuohan parantaa verenkiertoa ja sikäli voisivat vielä jelpata painonpudotuksen ohessa lisää. 🙂 Kyllähän nuo selkeästi paremmalta jo näyttää noinkin, mutta varsinkin kun liikut nyt enemmän, niin esim. Relaxant varmaan tuntuisikin päivän päätteksi laitettuna varsin mukavalta ja rentouttavalta jaloissa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon tuota Relaxantia kyllä käyttänyt mutta en ole nähnyt siinä mitään sen ihmeempää parannusta noihin nilkkoihin. Kivalta se kyllä jaloissa tuntuu mutta ei auta mitenkään huomiotaherättävän paljon. 🙂

 • Anonyymi

  Upeasti olet toteuttanut elämäntaparemonttia. Olet tärkeä esikuva monelle. Jotkut typerykset yrittävät pilata hyvää mieltäsi, mutta ei anneta sen häiritä. Vertailukuvista näkyy muutos selkeästi! Jalkasi ovat terveemmän näköiset ja muutenkin olet solakoitunut aivan upeasti. Eniten ihailen kuitenkin sitä, että pidät huolta nimenomaan terveydestä ja hyvästä olosta. Ulkonäkö on toissijainen asia. Terveys ja hyvinvointi ennen kaikkea!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kivahan se on jos on esikuvana muille, että tällä tavalla se laihdutus kannattaa tehdä – elämäntaparemonttina eikä kitudieettinä. No ne jotkut saavat yrittää mutta yrityksesihän se on aina jäänyt. 🙂 Siis se terveys on nimenomaan tärkein, ulkonäkö tulee kakkosena. Mä haluun voida liitoa sitten 50v. tuolla ulkomailla. 😀 Olo tuntuu jo terveemmältä. 🙂

 • Anonyymi

  Wau! Hieno pudotus, ennen kaikkea ihailen sinun kestävää päätäsi. Olet jaksanut pitää elämäntaparemontistasi kiinni, harva siihen pystyy!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, tää on ollut yllättävän helppoa että uskoisin muidenkin pystyvän tähän jos heillä ois samat eväät kuin mullakin. 🙂

 • Anonyymi

  Upeaa työtä taas! Sulla on kyllä niin uskomattoman ihailtava ja upea asenne tähän elämäntaparemonttiin. Tykkään todella paljon siitä, että kiinnitätä niin paljon huomiota omaan oloon ja fiilikseen, siitähän se kaikki lähtee ja siihenhän sitä pyritäänkin 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, siis oma olo ja fiilis on tärkeää. Sitä pitää tiedostaa et tää on pitkä matka ja ottaa sen kanssa silti rennosti. 🙂 Ja koska tää on remppa, niin tällä pystyy jatkamaan eteenpäin – pieniä muutoksia tehden jos on tarpeen. 🙂 Voi kun voisin antaa tätä apua monelle muulle, kertoa tarkemminkin näistä jutuista. 🙂

 • Anonyymi

  Todella upea suoritus jo nyt 🙂 en malta odottaa millälailla ulkoisesti kokoajan muutut 🙂
  Sun mahtavat kasvotkin on alkanu erottuun todella paljon! Kaunokainen! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No blogi on siitä hyvä että tällä näkee niitä muutoksia. Toki ne ei näy kun joka päivä kuvaa, et siksi on hyvä että oon alkanut nyt ottamaan kerran kuussa noita kuvia edestä ja sivuilta. 🙂

 • Sara

  Ihan mahtavaa, muutos on kyllä huomattava! Sulla on hieno asenne ja sen avulla tulet pääsemään pitkälle 🙂 Hyvää kesän jatkoa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No toivotaan näin. 🙂 Mukavaa kesää sulle kans!

 • Anonyymi

  Voitko kertoa, mitä maksaa Ringan ohjelma? Itsekin kiinnostunut ja paljon ylipainoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sitä sun pitäisi kysyä Ringalta, mutta nopeasti katsottuna heidän sivuiltaan näyttäisi ruokavalmennus olevan 265e mutta kannattaa tosiaan kysyä Ringalta. 🙂

 • Satu

  Hieno tulos taas kerran! Onnea! Toi paino kyllä käyttäytyy välillä niin oudosti. Välillä ei putoa mihinkään ja jumittaa paikallaan ja sitten tullaankin taas rytinällä alas. Ihan outoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinhän se käyttäytyy mutta sitä pitää olla vaan sitkeenä jos tietää tehneensä prikuulleen oikein. 🙂 Mut kroppa on semmonen ettei se käyttäydy aina samalla tavalla. 🙂

  • Satu

   Mulla on ihan sama ongelma. Ei mitään logiikkaa kehon toiminnassa. Mutta kai se lopputulos eli parempi olo on kaikkein tärkein. On hirveän vaikeaa päästä eroon siitä painokeskeisestä ajattelusta, etenkin kun se tuntuu esim. lääkäreille olevan tärkein terveyden mitta.

 • Sara

  Mahtavaa 🙂 tulokset näkyy selvästi.
  Korsetilla missä on metalliset luut pystyy kaventamaan vyötäröä helposti antaa myös ryhdikkyyttä ja korsetti päällä ei tule myöskään syötyä niin paljon kuin ilman sitä 🙂

  • Anonyymi

   Ootko tosissasi, korsetti? Kuka haluaa sellaista pitää päällänsä, on jotain todella epämukavaa. Mieluummin vaikka joku muotoileva alusvaate.

  • Anonyymi

   Kyllähän korsetti on kauniimpi ja naisellisempi kuin kainaloon asti vedetyt jättialushousut 😉

  • Anonyymi

   No on kai niitä nyt muitakin muotoilevia alusvaatteita, kun kainaloon asti vedettäviä pöksyjä. Ovat paljon mukavempia ja käytännöllisempiä kuin joku korsetti.
   Sitä paitsi, Pipsa on joskus sanonut ettei ole kiinnostunut muotoilevista alusvaatteista.

  • Sara

   Mutta korsetilla pystyy muokkaamaan kroppaa 🙂 ja sitä on mukava käyttää näyttää seksikkäältä päällä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia mutta sanon nyt kyllä ei korsteille ja muokkaaville alusasuille. 🙂 Mie meen ihan naturellina näissä asioissa. 🙂

 • Anonyymi

  Sulla on onnistujan asenne, pitkäjänteisyys voiton vie 🙂 Ja nilkat on silminnähden paremmat nykyään.
  T: Annie

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, mä yritän muistaa nämä sanat kun tulee negahetki. Mullakin on toki niitä mut sillon Ringa, ystävät ja mies tsemppaa eteenpäin. Ja toki myös te ihanat lukijat. <3

 • Anonyymi

  Jeeee Pipsa!! Hyvältä näyttää ja nilkoissasikin näkyy kyllä ihan selvä muutos. Olen niin iloinen puolestas!

  • Anonyymi

   Eiköhän Pipsankin tavoitteena ole normaalipaino? Olen samaa mieltä anon 16.15 kanssa, että Pipsa on upeasti urakan puolivälissä eli palkinto siintää jo silmissä <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pakko nyt tulla tämän verran tähän kommentoimaan, ettei taas lähdetä kertomaan tarinoita muihin svääreihin. 🙂 Mullahan EI siis ole mitään tavotteita, paino tippuu minkä verran tippuu. 🙂 En ota kantaa siihen olenko urakan puolivälissä vai missä. 🙂

  • Anonyymi

   Meinasitko että 35 + 35, ja sit ois normipaino. Sitäkö tarkottaa,että puolessa välissä? Mä kyl vähän veikkaan, että reilusti yli puolenvälin ollaan tuolla logiikalla :)Hyvällä mallilla on jo 🙂

  • Anonyymi

   Eka ano ilmeisesti olettaa tietävänsä mikä on Pipsan lähtöpaino? Mehän ei sitä tiedetä eikä pelkkien kuvien perusteella voida sanoa oikeastaan yhtään mitään. Eikä tarvitsekaan.

  • Anonyymi

   Ja näyttää siltä, siihen normipainoon on paljon enemmän kuin 35kg.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hhihiihih, te ette tiedä yhtään mitään enkä minä aio kertoa teille enempää. 😉 😀

  • Anonyymi

   Kuule Pipsa,netti on täynnä sun mittaisia naisia,käyttävät samankokoisia vaatteita ja ovat ilmoittaneet painonsa joten kyllä sun painosi arvataan (130kg)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hhahahha, aamun parhaat naurut sain tästä – kiitos. Sä ihan oikeasti väität tietäväsi mun painon TÄLLÄ tavalla? Oot katellut jossain lihavien naisten kuvia jossa ilmoitettu paino ja näin olet päätellyt että mä painan 130kg.
   Makes sense…. NOT! 😀

   Kuule, olisiko nyt aika vain jättää nuo painojuttujen tutkimiset pois kun se kuulostaa vähän pakkomielteiseltä yrittää tuollaisella tavalla selvittää meikäläisen paino. Antaisit vaan olla. 🙂

 • Anonyymi

  Hei hienoa!!! Olen täysin samaa mieltä, että kitukuurit joutaa romukoppaan. Kunnon ruokaa ja kunnon määriä niin paino tippuu. Itse myös käyttänyt sulamoa ja syön n. 3000 kaloria päivässä ja paino tippuu silti. Toki pudotettavaa löytyy 35 kiloa. Millaisiä määriä sinä suunnilleen syöt päivässä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nimenomaan näin. Sulamo on hyvä ohjelma, tykkään. Eikä pahanhintainen. 🙂 En sano tarkkoja kaloreita mutta vajaat 2000kcal syön päivittäin. 🙂 Herkkupäivänä sit sen 550kcal enemmän. 🙂

 • Anonyymi

  Hei! Todella hyvä! Sun jalat näyttää jo paljon paremmilta ja iho terveemmältä. 🙂

  Näytit jokin aika sitten kuvia ruokailuistasi. Tiedän että noudatat ammattilaisen ohjeita, mutta jos korvaisit jotkin 200-250 kaloria avokadolla, oliiviöljyllä tai siemenillä tai muilla hyvillä rasvoilla, paino tippuisi varmaan nopeammin. En itse ennen uskonut siihen ennen kuin kokeilin. En siis tarkoita nyt mitään karppausta, mutta keho tarvitsee myös rasvaa päästäkseen siitä eroon.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moikka! Joo, näyttää jo paremmilta mutta vielä o toki matkaa. 🙂 Kiitos mutta mulla on rasvoja kyllä ruokavaliossa. 🙂 Totta turiset, keho tarvitsee rasvaa – se on tiedossa. 🙂

 • Anonyymi

  Aika hyvä pudotus! Auttaiskohan muuten tohon yölliseen vessaheräilyyn jos joisit suurimman osan vedestä jo aamulla/aamupäivällä? Jalat on kyllä kaventuneet selkeästi ja pyöräily varmaankin on vauhdittanut painon putoamista. Hyvää kesän jatkoa ja tsemppiä remppailuun! 🙂

  • Anonyymi

   Niin, tai ainakin ettei joisi illalla teetä ainakaan kovin suuria määriä. Tee (riippuu toki teestä) kun toimii diureettina.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä oon kokeillut tuota noin mutta en ainakaan heti huomannut vaikutusta. Kaikki parani kun vähensin sitä juomaani määrää tuonne 2-3l/pvä. Aiemmin join siis 3-4l. Tee on kyllä ihan kamalaa, sitä pyrinkin juomaan aamupäivin, varsinkin vihreä tee on sellainen että samantien saat juosta vessaan. 😀

 • Anonyymi

  Moi! Olen aika uusi lukija vasta blogissasi ja kiinnostuinkin alunperin vain näistä sinun elämäntaparemontti postauksista, sillä koen että saan motivaatiota laihduttaa myös itse sinun blogistasi 🙂 mutta mietin vain että onko sinulla ollut jokin syy alunperin miksi et halunnut paljastaa aloituspainoasi täällä blogissa? Jokatapauksessa, mahtavaa työtä, uskomaton määrä kiloja jo pudonnut ja voin vain kuvitella kuinka kevyt olo sinulla jo nyt on 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että saat motivaatiota näistä, se on mahtavaa kuulla! En ole lähtenyt kertomaan painoani kahdestakin syystä, eka on se että sillä ei ole väliä koska näkeehän sen kuvia katsomalla että liikaa on ja toinen syy on se etten ihan kiusaksenikaan halua sitä antaa koska eräät negatiiviset nillittäjät varmasti haluaisivat tietää sen. Saan siis omalta osaltani kiusata myös heitä. 😀 Olkoot he omissa luuloissaan painoarvioiden kanssa, jotka btw on aaaaaivan päin honkia. 😀

 • Anonyymi

  Hienoa Pipsa! Mä en ihan tavoita tuota, miksi sinun pitäisi kertoa aloituspainosi blogissa. Minullakin elämäntaparemontti menossa, korjasin ruokavaliota ja lisäsin liikuntaa. Nyt on painoa pudonnut 11 kiloa n. 5,5 kk aikana (välillä meni 2 kk, että ei pudonnut yhtään) ja 9-11 kg pudotus olisi vielä toiveissa. En ole kenellekään kertonut lähtöpainoani enkä kerro vielä nykyistäkään painoa. Riittää, että itse tiedän painoni! Tsemppiä Pipsa jatkoon, sinnikkäästi vaan eteenpäin. Ja kiva, että välillä putoaa vähän reilummin, se kannustaa mukavasti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näinhän se on, pääasia on että itse tietää ja voi näin seurata. No ystäväni, Ringa ja mieheni tietää kyllä painoni. 🙂

 • Anonyymi

  Mä pistän vielä paremmaksi: en tiedä edes itse painoani!:D

  En halua stressata laihdutuksesta ja painon seuraaminen stressaa, kuten aikaisemmista kokemuksista tiedän. Joten mulla on määrätty t-paita ja määrätyt pitkät housut, joista näen, missä mennään. Ne oli alussa tosi kireät, tyyliin pinkeät makkarankuoret, nyt jo paljon väljemmät. Tavoitteena on, että ne näyttävät selkeästi liian suurilta. Silloin punnitsen itseni ensimmäisen kerran 🙂

  Pipsa, onnittelut hienosta tuloksesta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hei onpas kiva tapa. Kuulostaa hyvältä ja estää varmasti stressausta kun ei hypi vaa'alla. 🙂 Ja vaatteistahan se parhaiten näkee, kaventuminen. 🙂

 • Anonyymi

  Ei kai kukaan haluakaan, että aloituspaino kerrottaisiin blogissa! Ihmetyttää vaan, kun joskus kommenteissa on Pipsaa määritelty jo normaalipainoiseksi ja sinnehän on matkaa vielä vaikka kuinka.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä siellä jotkut haluaa, mutta ihan vääristä syistä. 🙂 No kaikkihan sen nyt näkee, että en ole normaalipainoinen enkä itseäni sellaiseksi edes sano. Kukin saa toki sanoa mitä haluaa, tiedostan kyllä itse kokoni. 🙂

  • Anonyymi

   Tai sit Pipsa räväyttää urakan lopussa lukemat eetteriin… Pysy siis kanavalla 😉