LV0.jpeg
Blogi

Louis Vuitton x 3

Tästä se sitten alkaa…. Louis Vuitton tavaroideni esittely.

Meinasin melkein tehdä tämän kunnon unboxing kuvien kanssa mutta loppujen lopuksi tulin toisiin ajatuksiin ja yksinkertaistin näiden upeiden tavaroiden esittelyn. Mulla on näitä tosiaan kolme kappaletta: Pikkulaukku, pussukka sekä laukkukoru. Neljäskin on tuloillaan – tuo tulokas on iso laukku, kooltaan GM eli isoin. Kaikki ovat ostettu käytettyinä mutta erittäin hyvin pidettyinä. Lisäksi olen myymässä tuon pikkupussukan pois ja ostamassa isomman kokoisen lompakon jota pystyy käyttämään myös clutchina.

Louis Vuitton Pochette Accessoires NM – Damier Ebene

Louis Vuitton Key Pouch / Cles – Damier Ebene

Louis Vuitton Candy Bag Charm – Multicolor

Ja tässä vielä koko kolmikko yhdessä kiven päällä

Lopuksi asukuvaa Pochetten kanssa

86 kommenttia

 • Anonyymi

  En ole LV:n ystävä, mutta plussaa kierrättämisestä! Miksi ostaa kalliilla uusia kun saa usein vähän käytettyjä kohtuuhinnalla. =)

  -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuota itsekin ajattelin. Mä siis tutkiskelin näitä LV:n laukkuja varmaan puolen vuoden ajan kunnes sitten ajatus tuosta pochettesta vahvistui. Ja on todella hyväkuntoisia käytetyiksi.

 • Anonyymi

  Kävin Stokkalla tsekkaamassa niitä Furlia. Kiva, jos sä tykkäät. Minä en. Iso musta oli tosi lötkön oloinen malliltaan.

 • Anonyymi

  Merkkilaukuista sen suuremmin tietämättä, millaista matskua noi laukkukorut on? Voisi kuvitella, että kestävät kulutusta varsin hyvin, hintaansa kun ajattelee?

  Peukku täältäkin käytettynä ostamiselle. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en tiedä mitä matskua nuo on mutta nuo isot roikkuvat ovat jotain paksua ja kovaa muovia, muuten on tuollaista kullattua metallia. Käsittääkseni nuo laukkukorut on kestäviä.

 • Anonyymi

  TAAS uusi laukku tulossa. Eikös sinun pitänyt olla ostamatta mitään vähään aikaan?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, pitihän minun mutta menin ja ostin silti 🙂

 • Anonyymi

  Suosittelen sinulle vähän isompia laukkuja. Iso nainen ja pieni laukku on hieman hupaisan näköistä.

 • Anonyymi

  Laukkukorut ja lukot saa laukkujen metalliosat ja nahan todella rumiksi nopeasti 🙁 en käytä enää edes epi speedyissäni lukkoja, kun lukot tekee painaumia ja jättää väriä nahkaan…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos kun kerroit, pidetään silmällä tuota. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, ihania ostoksia tosiaan ovatkin vaikka clesin nyt sitten myin isomman lompakon tieltä. 🙂

 • Lumina Scargall

  Hyvä kuva susta, musta sopii hyvin myös 🙂 ja todellakin plussaa kierrättämisestä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tottahan toki mustakin käy. 🙂 Kierrättäminen kunniaan! 😉

 • Anonyymi

  Pakko sanoa, etten ollenkaan ymmärrä näitä merkkilaukkujuttuja -anteeks vaan. En ymmärrä sitäkään miksi ne ovat niin kalliita. Tähän saan vastauksena laadun, mitä väliä, en halua kantaa samaa/samoja laukkuja koko ikääni. Ja mikä tärkeintä, ehkä tätäkään ei pitäisi sanoa, vaan sanon kumminkin, että ne on rumia. Helpotti, sain sanoa:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eihän niitä tarvitsekaan ymmärtää. 🙂 Mut hyvä että helpotti sanoa ääneen. 🙂

  • Anonyymi

   Itsekin omistan muutaman merkkilaukun ja pitää kommentoida.. Vanhimmat laukut ovat olleet minulla jo vuosia, enkä ole niihin kyllästynyt. Halvempiin kyllä. Toki tuohon vaikuttaa se, että ne kalliimmat ovat pitkään harkittuja ja klassisempia.

   Mutta jos kyllästyn laukkuihin, niin tiedän, että saan niistä omani pois. Sen verran laukkujen hinnat ovat nousseet. Eli ovat ns. sijoitus 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on totta, että merkkilaukut on jollakin tavalla sijoitus varsinkin jos ovat hyväkuntoisia ja siistejä. Itsekin olen näitä omia laukkujani harkinnut pitkän aikaa. Näitä Louis Vuittonin laukkuja vähän kauemman aikaa kuin Furlan laukkuja.

  • Anonyymi

   Jokin tässä yhtälössä ei nyt täsmää.

   Pipsa kierrätti ja osti edullisesti merkkilaukun eli halvemmalla kuin uusi olisi maksanut.
   Anonyymi tietää, että myydessään laukkunsa hän saa siitä sekä omansa pois että vielä vähän ylikin, koska laukkujen hinnat ovat nousseet.

   Sijoituskohteena voidaan pitää vain sellaista kohdetta, josta myydessään saa enemmän kuin mitä se on maksanut.

   Pipsan laukku ei ollut edelliselle omistajalleen sijoituskohde eli ei saanut siitä enemmän kuin hinta oli uutena, mutta se Pipsalle "jollakin tavalla" on sitä.
   Anonyymi tietää laukkunsa olevan sijoituskohde ja vaikka ei sitä vielä ole myynytkään, tietää hän saavansa siitä enemmän kuin on maksanut.

   Kumpi se nyt sitten on taloudellisesti järkevämpää; osaa uusi vai vanha laukku.
   Ehkä on parempi ostaa uusi laukku ja unelmoida siitä, kuinka paljon siitä nettoaa rahaa sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, kun sen myy. Heh.

  • Heli

   Vastaan tähän oman tietoni pohjalta ja itsekin merkkilaukkuja omistavana. Esimerkiksi Louis Vuittonilla on vuosittain hinnankorotuksia. Jos siis laukun ostaa vuonna 2015 uutena kaupasta, myy sen pois vaikkapa viiden vuoden kuluttua on hinta uudessa kaupassa ostetussa laukussa kohonnut. Eli myyjä kyllä saa omansa pois ja samoin ostaja hieman edukkaammin kuin täysin uuden kaupasta 🙂

  • Anonyymi

   Juuri niin. Yksi oma laukkuni maksaisi uutena lähes 300 euroa enemmän kuin itse siitä maksoin. Käytetystä ei saa uuden hintaa mutta omani ainakin tällä hetkellä saisin pois sen myydessäni.

  • Saara

   Kysymys: Miten te arkilaukkujanne oikein käytätte? Omani toki ovat olleet halpista mutta hajonneet aktiivikäytössä jo muutaman vuoden jälkeen. En oikeasti usko, että merkkilaukutkaaan ovat niin kovin paljoa kummoisemmasta nahasta tehtyjä, että vuosisotalla kestäisivät käyttöä (ehkä ennen vanhaan mutta nykyään ei). Eli jos ostat vuittonin ja käytät sitä esim. pari vuotta aktiivikäytössä päivittäin niin onko muka enää niin hyvässä kunnossa, että siitä saisi "omansa pois"?

  • Anonyymi

   Mulla on merkkilaukkuja ja voin kertoa, että just hajosi toisesta hihna, yhdessä mokka on kulunutta, yhdessä on kestotahra. Ihan samaan tapaan ne kuluu, kuin muutkin laukut jos niitä käyttää… En itse ainakaan jaksaisi kantaa laukkua niin, etten uskaltaisi edes hengittää, kun on niin hieno laukku, että…

  • Anonyymi

   Anonyymi 9.54… Ei syytä huoleen, kuten tuossa ylempänä Heli ja joku anonyymi toteavat; saat myydessäsi laukustasi ainaskin saman hinnan kuin ostaessasi sen.
   Eikä siinä vielä kaikki – saatat saada siitä jopa enemmän kuin olet itse maksanut.

   Pistä laukut kiertoon ja kylve rahoissasi 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itse käytän arkilaukkujani ihan aktiivisesti, joka päivä – tosin vaihtelen laukkuja että en käytä samaa laukkua monena päivänä putkeen. Siksi mä nyt halusinkin kokeilla näitä laadukkaampia laukkuja että miten kestävät kun aikaisemmat halvemmat tekonahkalaukut ovat kestäneet vaihtelevasti 6-12kk ajan. Ärsyttää siis laittaa 50-80€ laukkuun joka ei välttämättä kestä tuota kauempaa ja kun lasketaan pitkällä aikavälillä niin hintavampi ja näin laadukkaampi laukku voi tulla jopa halvemmaksi sekä olla ekologisempi. Ja näiden ongelmana on ollut tekonahan hilseily, joka ei aluksi haittaa mutta laajetessaan alkaa ottamaan päähän ulkonäköhaitan takia. Itse en näistä laukuista ajattele että saisin niistä joskus omani pois, vaan tarkoitus on käyttää kunnes ovat kuluneet. LV:ssa on ainakin se hyvä puoli, että siellä pystyy vaihdattamaan kuluneita osia uusiksi.

  • Anonyymi

   Saara, itse käytän samaa laukkua noin 5 päivänä viikossa. Laikkuun mahtuu läppäri ja työpapereita, pieni meikkipussi, puhelin, lompakko, vesipullo. Arkikäytössä on Mulberry joka täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Laukku on vuoden vanhempi kuin minä ja olen saanut sen käytettynä kummitädiltäni. Huollan laukun nahkarasvalla noin kerran kahdessa kolmessa vuodessa. Jos siihen tulee likaa putsaan kostealla sienellä ja jos kastuu sateessa, kuivaan pyyhkeellä kun pääsen kotiin.

   Saan laukusta jatkuvasti kyselyitä ja sitä ihaillaan, eipä saa enää 30 vuotiasta "vanhaa rouvaa" mistään, mallikin poistunut jo sellaisenaan valikoimasta. Uusien Mulberryjen laadusta en osaa vielä sanoa, uudempi pikkulaukku on vain 5 vuotta vanha, toki yhä uutta vastaavassa kunnossa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen kans kuullut sekä nähnyt kuvia näistä vanhemmista "mummoista" ja ovat todella hyväkuntoisia ikäänsä nähden. Siksi mä pitkän pohdinnan jälkeen uskaltauduinkin ostamaan vähän laadukkaampaa ja nimenomaan merkkilaukkuja. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei ole tietenkään pakko uskoa, mutta kyllä nämä ovat kaikki käytettyinä ostettu. 🙂

 • Anonyymi

  Överit oot taas vetänyt! Luuleks tosissas, että on hienoa omistaa useita merkkilaukkuja ja että se tekee susta jotenkin paremman?
  Turhat julkkiksetkin saavat pukunsa ja laukkunsa ilmaiseksi, heitä pyydetään esiintymään niiden kanssa ja siitä maksetaan. Oot ihan oudoilla jäljillä, tokene jo.
  Missä sä noita "hienouksiasi" käytät? Blogitapaamisissa vai vai äidin luona käydessä? Tunnen jotenkin myötähäpeää sun puolesta. Etsi nyt se fiinimpi työpaikka, sivistä itseäsi ja järjestä juhlapäivällisiä miehesi työkavereille, matkustele tai säästä pahan päivän varalle, niitäkin on tiedossa. Haloo Pipsa?!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sä oot ihan selvästi halin tarpeessa. *JAXUHALI*

   Mä sanon tämän nyt kaikella ystävällisyydellä että jos ostokseni nyt noin kamalasti ärsyttävät (tuo viestisi kuulostaa kyllä siltä) niin ehkäpä sun kannattaa lakata lukemasta tätä blogia. Ei ole kivaa olla kokoajan ärtynyt. Elämä on paljon kivempaa kun sieltä karsii niitä ärsytystekijöitä. Usko mua!

   Mukavaa kesää sinulle!

  • Anonyymi

   Ei ole mitään pakkoa sanoa, mut sananvapauden nimissä sanon silti, etten minäkään ymmärrä näitten ns. merkkilaukkujen päälle kyllä mitään. Keksin hetkessä varmaan kymmeniä, ellei satoja edullisempia ja kauniimpia ja arvokkaamman näköisiä laukkuja, kuin nämä muovisen näköiset laitokset.. lienevätkö muovia, hmm.. Kaunista kesää siitä huolimatta 🙂

 • Anonyymi

  Tosi nätti asukuva, laukku sopii hyvin tuon mustan mekon kanssa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, sopii mustan kanssa että tuon uudemman valkomustan mekon kanssa. 🙂

 • Anonyymi

  Tämä ei nyt liity postaamaasi aiheeseen mutta eksyin katsomaan YouTubessa tekemiäsi videoita ja pakko sanoa että miten IHANAN AITO olet!!!! Tykkäsin! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyllä söpö. 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa!

 • Anonyymi

  Voi ei miten ihana laukku :3 pitää alkaa säästämään ja ostaa itellekin oma ! <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Suosittelen säästämistä, on nimittäin tosi makeaa kun saa vihdoinkin ostaa. Itsekin säästin monta kuukautta ja ostin kerralla monet.

 • Anonyymi

  Tyylikäs laukku ja sopii tuollaiseen hillitympään (tummaan) asukokonaisuuteen. Itse ymmärrän hyvin tuon laukkuhurahduksen, joskus käynyt vähän samalla tavalla jonkin muun asian (esim. kenkien) suhteen. Huomaa että vanhat on "IHAN KAMALIA" ja sitten alkaa tekemään järjestelmällisesti uudistamista koko varastoon, lopputuloksena se, että on ostanut vähällä ajalla vaikka kuudet kengät… Hups… Näin kävi mulle tänä keväänä mutta kyllä nyt on kelvannut tepsutella uusissa popoissa… 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, voihan siinä tosiaan tuollaistakin olla. 🙂 Itekin teen vaatteiden suhteen niin, että myyn vanhoja pois mitä ei ole juurikaan käytetty ja voin sitten tilalle ostaa uutta. Nyt on myös käynyt niin, että muutamat mekot on käyneet liian isoiksi ja niiden kaventamisessa ollut sitten ongelmia. Niin oon suoraan vaan myynyt pois. Moni taitaakin luulla että mulla on joku tooosi iso mekkomäärä vaikka todellisuudessa ei ole. Mulla on vissii nyt joku 10 mekkoa ellen väärin oo laskenut.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Teen työtä josta saan palkkaa jolla voin ostaa laukkuja. Tosin laukkuja varten olen säästänyt pitkän tovin.

 • Anonyymi

  Toivon, että julkaiset kommenttini. Tarkoitus ei ole ilkeillä, vaan antaa ajattelemisen aihetta.

  Minusta on epäreilua esitellä blogissa, jota nuoretkin lukevat, kuukauden sisällä n. parin tuhannen euron ostoksia ja antaa ymmärtää, että ostoksia tehdään siivoojan palkalla, osittain säästämällä ja osittain DI-miehen lahjoituksina. Siivoojan palkka on keskimäärin vähän alle 1700 kuussa, josta vähennetään verot ja työnantajamaksut. Yleensä ihmisillä on asumis-, ruoka-, auto/julkisen liikenteen, puhelinlaskuja yms ylläpitokuluja, jotka pienentävät käytössä olevia tuloja. Vuodessa 1700 euron palkasta tulee noin 21 000 euroa tuloja, mikä on todella vähän verrattuna suomalaisten keskiansioonkin. On kai siis aika selvää, että keskivertosiivoojalla ei ole mahdollisuutta kuluttaa paria tonnia laukkuihin ja mekkoihin kuten sinä teet. Mielestäni se antaa väärän kuva lukijoille, joista vääjäämättä jokin osa haluaa elää kuten sinä ja harmistuu, kun rahat eivät riitä. Toki keskivertosiivooja voi säästää tuon tai korkeammankin summan, mutta kannattaako se silloin sijoittaa laukkuihin ja mekkoihin? No, kukin tekee rahoillaan mitä tahtoo, mutta ehkä blogisi ja monet muut vastaavat blogit antavat vääristyneen kuvan siitä mitä pitäisi tavoitella. Ehkä se tavoittelemisen arvoinen juttu ei ole kuitenkaan laukut, mekot, sormukset tai muu tavara ja mielestäni sitä viestiä ei kannattaisi nykynuorisolle enempää viedä, että tavaroiden ostelu on hienoa ja tavoiteltavaa. Minusta reilumpaa olisi avoimempaa kertoa rahoituksesta taustalla eikä antaa nuorisolle väärää kuvaa tuloista ja tuhlaamisesta.

  AL

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos palautteesta, mutta raha-asiani ovat yksityisasiani.

  • Saara

   Kyllä siivoojan tuloista voi säästää jos ei juo paljoa, ei polta, ei matkustele, ei ole lapsia, eikä tee heräteostoksia. Ja käsittääkseni pipsa ei todellakaan tee heräteostoksia vaan harkitsee muutaman euron kukkasten ostonkin tarkkaan.

   Itse en lähde tähän merkkilaukku/halpis-keskusteluun mukaan, ostaisin itsekin varmasti mieluummin merkkiä elleivät rahani kuluisi lähinnä matkusteluun ja yleiseen ilonpitoon. Sen sijaan sitä kyllä mietin, että mitä ihmettä teet noin monella laukulla 😀 Tulevatko kaikki käyttöön?

  • Anonyymi

   Olen kyllä ihan eri mieltä Anonyymi22.6.2015 12.17 kanssa. Mielestäni tämä antaa melkeinpä parempaa esimerkkiä nykyajan nuorille ja vähän vanhemmillekkin. Nykyajan trendihän on, että määtä korvaa laadun ja tästä taas kärsii jo ihan luontokin, kun tavaraa massatuotetaan ja kemikaaleja valuu vesistöihin ja tuotteet ovat yhden sesongin käytössä ja sitten kutsuu kaatopaikka. Rahaa kuluu silti se sama summa. Mielestäni fiksu ostaakin kalliimpaa ja kestäväpää, josta on iloa vuosiksi.

   Ja mitä epäreiluuteen tulee, niin elämä on. Toinen saa työpaikan ja toinen kuolee syöpään 20-vuotiaana. Itse en tienaa edes tuota 1700euroa bruttona ja asumiseen menee yli 500e/kk ja asun yksin, silti minullakin olisi varaa ostaa Vuitton. Ne on niitä jokaisen valintoja, jokainenhan määrittelee itse omat tavoitteensa ja arvomaailmansa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kaikki laukut ovat olleet jo käytössä eli vastauksesi kysymykseesi on kyllä, tulevat käyttöön. 🙂 Jokaiselle laukulle on siis oma tarkoituksensa. Pieni on pienempää tavaraa varten ja isommat isompaa. 🙂 Furlalta on kaks pientä ja yks iso. LV:lta yksi pieni ja yksi iso. Nämä riittävät.

   Se on totta, että elämä on epäreilua. 🙁 Todella ikävää 🙁

 • Anonyymi

  Ostokset ovat valintakysymyksiä. Itse en poilta, en juo enkä tee parin kympin heräteostoksia sinne tänne. Siitä kertyy yllättävän paljon vuoden aikana ja olen myös ihan tavallisessa työssä uhan tavallisella palkalla. Silti omistan kuusi LV laukua. Jokainen on pitkään harkittu, ja käyttöön tarkoitettu. Monogramin ja tuon ebenenkin monet "vastustajat" tunnistavat, mutta kun käytän nahkaista LV laukkua, kukaan ei huomaa mitään 🙂
  Joku tuolla aikaisemmin myös väitti ettei isomman kokoinen nainen voi käyttää pientä laukku. Höpö, höpö sanon minä. Itsekin käytän eri laukkuja tilanteen, mielialan ja muun asun mukaan. Enkä tosiaankaan ole missin mitoissa enkä iässäkään.
  Mukavaa kesää sinulle Pipsa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tämä on totta, valintakysymyksiähän ne on. Itsekään en polta enkä juo – eikä oo tapana tehdä heräteostoksia (no okei, muutama toki mahtuu mut ei mitään säännöllistä ostelua) Lisäksi nämä merkkilaukkuni olen ihan omilla säästöilläni ostanut ja säästänyt siis monta kuukautta. Jonka aikana olen saanut sitten tutkailla että mikä olisi sellainen kiva laukku jonka haluan. 🙂 Ite haluan kuitenkin vain tietynkokoiset laukut – eli tässä tapauksessa pikkulaukun ja ison laukun. 🙂 Saako kysyä millaisia LV:n laukkuja sulla on? JOs et tähän viitsi kertoa, niin laita vaikka sähköpostia mulle pipsan83@luukku.com. Mukavaa kesää sinulle kans!

  • Anonyymi

   Vastaan oikein mielelläni 🙂 MInulla on Speedy 25 damier ebene, Alma Pm monogram , Alma bb damier ebene, Speedy B 25 emprainte, Pochette accessoires monogram NM ja Pochette musta MC Eli tämmöisiä. Eilen just katsoin kuitista että tuosta ekasta speedystä maksoi 460e. Jokainen utelias .voi katsoa mitä maksaa nyt 🙂
   Sanompa tähän vielä senkin, että kun ostat auton sen hinta laskee kun ajat kaupasta ulos. Näin ei käy LV laukulle 🙂
   Toivottavasti ei tullut ihan mahdottomasti kirjoitusvirheitä. Vähän kiireellä näpyttelin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sä taidat tykätä Speedysta ja Almasta. 😉 Tuo emprainte on todella hienonnäköinen, katselin sellaisesta tehtyä laukkua Helsingissä ollessani.

  • Anonyymi

   Totta, ovat mielestäni täydellisen mallisia 🙂 Alma pysyy aina kuosissaan. Sellainen täpäkkä laukku. Speedy on toisella tapaa täydellinen ja tuo emprainte muuten aukeaa isommin kuin tavallinen speedy. Empraintea olen käyttänyt myös huonolla säällä. Oikeastaa vain monogram Alma on sellainen jota ei viitsi sateella käyttää. Ne vaaleat nahat niin kuin tiedät.
   Mieleni tekisi Montaignea emprainte nahkaisena, mutta hiukan täytyy vielämiettiä, onko se aivan välttämätön 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tiedän vaaleat nahat. Siksi en ole niihin oikein itse innostunut. Mä katsoin muuten Montaigne BB mono emprainte laukkua ja vielä abricot värissä, harkitsin sitä kauan kunnes päädyinkin pochetteen ja sit ihastuin tuohon thamesiin. 🙂

 • Anonyymi

  Oijoiiiiii ihania löytöjä!! Itse ostan myös vain merkkilaukkuja, koska tiedän niiden kestävän käyttöä. Ja jos kyllästyy niin myyntihintakin on vielä hyvä 🙂 Mukavaa kesää! Ja nauti laukuista!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   NIin, jos kyllästyy nopeasti niin melkein omansa saa pois mutta itselläni ei ole nyt sellainen ajatuksissa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No hihna ja muutama kohta on nahkaa, mutta tuo laukun päälipuoli on canvasta joka on ilmeisestikin kangasta jossa on muovipinnoite/päälinen. Näin muistaakseni LV:n myyjä kertoi.

 • Anonyymi

  Ymmärrän laukkuhulluuden, sillä itse poden samaa. Toisaalta nahkalaukkua en eettisistä syistä ostaisi, joten niitä ei minulla ole. Marimekon erilaisia olkalaukkuja, kasseja ja pussukoita on tällä hetkellä toistakymmentä erilaista…

  • Anonyymi

   Täällä yksi laukkuhullu ilmoittautuu. Minulla on sekä merkkilaukkuja että halpiksia. Pelkästään mustia olkalaukkuja on jotain 10 kpl. Tätä Vuittonia en sensijaan omista, jostain syystä en pidä niistä. Ruman ruskeita. Nyt olen ihastunut Kiplingin laukkuihin. Ne ovat edullisia ja käytännöllisiä. Tämä laukkuhulluus onkin sitten ainoa hulluuteni. Vaatteita ostan harvoin ja tarpeeseen. Tuo sinun hinkusi noihin sormuksiin vähän ihmetyttää kun kuitenkin käytät pääsiassa vain kihlasormusta (siinä vaiheessa ei näyttänyt löytyvän mielikuvitusta). Itse pidän vain korvakoruja (roikkuvia, jotka saa yöksi pois). Mutta laukkupostauksesi saavat minut kyllä ihan tärisemään innosta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä mä sormuksia käytän, muitakin kuin kihlasormusta. 🙂

 • Anonyymi

  Onpa ihme nillitystä laukkuostoksista. Tulee ihan koulukiusaajameininki mieleen, en usko että läheskään kaikki bloggaajat saavat näin paljon paskaa niskaan LV-ostoksista. Itse olen sh ja niin vaan minullakin on 7 LV- laukkua ja erinäistä pientavaraa. Rahaa jää ihan hyvin säästöön kun ei ole lapsia, sikakalliita harrastuksia tai lainoja ja puoliso jakaa asumiskulut. Sallin yleensä 1-2krt vuodessa itselleni jotain luksusta, suosittelen kaikille hapannaamoillekin. 😉

  • Anonyymi

   Mikäs saa sinut ajattelemaan, ettemme me hapannaamat suo itsellemme luksusta? Sinulle on luksusta kalliiden ns. merkkitavaroiden ostaminen, meille on luksusta ehkä ihan jokin muu kuin muovilaukut ja muut tavarat. Minä ainakin pystyn luomaan itselleni luksusta ihan ilman rahaakin..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No no, eipä nyt aleta nimittelemään yhtään ketään. Me jokaiset luomme omat luksuksemme, eikä niistä tarvitsisi kenenkään ärsyyntyä. Mulle luksusta on oikeastaan koko elämä, koska nautin niistä pienistäkin asioista jotka eivät maksa yhtään mitään. Mut sitten on myös nämä luksukset joista mielelläni maksan jostain. Eikä siitä pitäisi kenenkään ärsyyntyä tai ihmetellä, miksi sitä sitten haluaakin kutsua. Elämä on täynnä valintoja.

 • Anonyymi

  Liekö tässä nyt perimmäisenä ongelmana se, että aika moni kommentoi asioita periaattella "no en minä ainakaan" ja toruvat Pipsaa siitä mikä tekee Pipsan onnelliseksi. Siis jos LV:n laukku ei tee sinua onnelliseksi, älä säästä rahaa ja osta sellaista. Jos se kuitenkin tekee Pipsan onnelliseksi ja on hänestä kaunis, niin miksi ihmeessä ei voi asettautua hänen kenkiinsä ja iloita hänen puolestaan? On jotenkin kurjaa hyökkiä anonyyminä kimpussa ja selittää kuinka hän ei saisi tehdä omalla työllään ansaitsemilla rehellisesti tienatuilla rahoilla ihan mitä hän itse haluaa. Minusta aikuinen ihminen voi käyttää hienoista suodatinta noin yleensäkin kommenteissaan ja jos on ei ole ns. kivaa sanottavaa, niin mutisee sitten itsekseen. Pipsa toki määrittelee tämän blogin tahdin, en minä, mutta noin ihan yleisesti kommentoin, että aika katkeran kuuloista on osittain tämä kommentointi täällä. Minusta on ihanaa jos muoti ja muotoilu on asioita, jotka kiinnostavat Pipsaa ja tekevät hänet onnelliseksi. Toki monien muiden asioiden ohella. Moni hoki samaa virttä, että ei ymmärrä miksi joku ostaisi kalliin designerlaukun. No, se avainsanahan on "design" eli niissä maksetaan muotoilusta. Toki myös merkistä. Ihan samalla tavalla kun joku ostaa taulun kotinsa seinälle. Voi ostaa julisteen kehyksissä, jonkun tuntemattoman tekemän maalauksen tai vaikka panostaa ja ostaa vähän kalliimman maalauksen. Ei ole mitään syytä hyökkiä kimppuun jos joku tekee erilaisia valintoja kuin mitä itse tekisi. Ei sellainen henkilö luule itsestään liikoja, vaan on vain tehnyt erilaisia valintoja elämässä ja se on ja pitäisi aina olla OK. Minusta se on aikuisuuden ja kypsyyden merkki jos osaa iloita asioista toisen puolesta vaikka ne asiat eivät olisikaan sellaisia asioita mistä itse nauttisi. Minusta Pipsa näyttää kauniilta ja laukkuvalinnat sopivat hänelle erinomaisesti.

  • Anonyymi

   Eikö blogeissa ole parasta juuri se, että syntyy keskustelua? Itsekin googletin Vuittonin sivuja ihan vain Pipsan innoittamana. Jokainen laittaa rahansa minne haluaa. Blogi on tosi tylsä, jos kaikki vain myötäilevät bloggaajaa. Hyvä blogi herättää uusia ajatuksia lukijassaan. Itse seuraan mielenkiinnolla Pipsan laihdutusta.

  • Anonyymi

   Mielestäni on eri asia "vain myötäillä bloggaajaa" kuin kirjoittaa niin kuin tosi moni on tässä kommenteissa kirjoittanut. Peruskäytössäännöt olisi kiva aina muistaa netissäkin. Jotenkin tuntuu, että netti tuo esiin aina ne katkerimmatkin mielipiteet ja sitten niiden tuuletusta perustellaan "keskusteluna" tai "sananvapautena". Pipsa on kuitenkin aika monesti kertonut tämän olevan nimenomaan hyvän olon blogi. Minusta sitä voisi kunnioittaa.

  • Anonyymi

   Kylläpä jotkut laukut aiheuttaa purkauksia. Niinhän se on, että rahansa voi laittaa mihin haluaa.

   Itse jo vähän vanhempana kehotan pistämään rahat matkusteluun, eikä ajattelemaan että sitku oon eläkkeellä, sitku on sitä ja tätä ostettu. Uskokaa vanhaa sotaratsua, matkustelu ja ihmissuhteet, uudet kokemukset ja paikat ovat pitkässä juoksussa tärkeimmät.
   Moni sairastuu tai kaveri sairastuu, tulee liikkumisen kanssa ongelmia, vanhana kaduttaa kun ei nuorena reissannut. Pitkät lennot ei vaan enää onnistu.
   Elämä on valintoja.

  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä. Laukut on kuitenkin vaan laukkuja. Itse pidän tärkeimpänä sitä, että pysyy kunnossa ja suht terveenä mahdollisimman pitkään. Silloin voi/jaksaa matkustellakin. Toivottavasti Pipsakin jaksaa vielä tsempata sillä vaikka 32-vuotiaana on vielä terve ja lihava, voi tilanne muuttua niin että 40-vuotiaana on jo terveysongelmia alkanut tulemaan. Kannattaa miettiä nenäänsä pitemmälle tässä asiassa. Elämä on todellakin valintoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Keskustelua saa aina olla, enhän minä ole koskaan sitä kieltänyt – esimerkiksi nämä kommentit mitä täällä on, ovat mielestäni olleet ihan OK. Jokainen saa kertoa mielipiteensä. Mä olen ainoastaan toivonut että kun niitä argumenttejansa esittää, niin yrittäisi tehdä sen nätisti koska vaikka ois erimieltä niin asiat voi esittää hienovaraisestikin. Ja sitten yksi juttu mistä en sitten yhtään tykkää, on vänkääminen. Itse olen tätä pyrkinyt omalta osaltani vähentämään, koska itsekin syyllistyn välillä siihen. Tiedän myös että jotkut tekevät tuota tahallaan ja kun olen tuollaisen huomannut, keskustelu loppuu siihen.

   Mä haluan pitää tämän hyvänmielen blogina koska moni lukee tätä sen takia, että saa piristystä elämään. Ja mie haluankin tuoda mieluummin piristystä, myös kommenttipuolella ja siltikin voi olla eri mieltä ja keskustelu pysyy ilmapiiriltään kivana. Voi olla että pyydän liikoja koska maailmassa on ihan liikaa näitä huonotuulisia ihmisiä. Ja olenkin neuvonut näitä, jotka haluavat valittaa, niin menemään sinne erääseen keskustelusivustoon valittamaan.

   Mä tiedän että kaikki ei tykkää Louis Vuittonista, ei siitä että joku on iloinen ja onnellinen, tai mitä niitä syitä sitten onkaan. On mullakin blogeja joiden kaikista jutuista en pidä mutta mä en mene sinne sitä sanomaan. Mutisen itsekseni ja se on siinä. Jos joku blogi alkaa säännöllisesti ärsyttämään, niin mä lopetan sen lukemisen. Sitä mä oon tännekin yrittänyt sanoa, että jos blogi ei ole enää mieluinen niin kukaan ei ole lukemaankaan pakottamassa. 🙂

   Jokainen tekee omia valintoja mitä elämällään ja rahoillaan tekee. Toiset matkustelee, toiset tekee pesää (perhettä, taloa yms.), toiset ostaa kenkiä, toiset laukkuja, jne. Itsekin varmaan matkustelen mutta en kuitenkaan siinä määrin mitä ehkä joku haluaisi mun tekevän, mut uskokaa pois, mä matkustan ihan silloin kun itsestäni siltä tuntuu. Mun ei ole pakko matkustaa. 🙂 Ja sen takia tässä laihdutetaankin että sitä terveyttä riittäisi sitten 80v. mummona. 🙂

  • Anonyymi

   Niiiin samaa mieltä ekan anon (22.6. 22.39) kanssa.

   Ei ole keltään pois jos toinen elää elämänsä ja käyttää rahansa eri tavalla kuin toinen. Edes se ajoittainen "koska mä voin" -asenne ilman sen kummempia selittelyjä tai argumentteja (joka kaikille välillä sallittakoon) ei välttämättä ole v*****lua, jollaiseksi harmittavan monet ostoksilla fiilistelyn tms. tässäkin blogissa tulkitsevat.

   Keskustelua voi käydä myös samanmielisten kesken. Harmittavan usein nämä "hyvässä hengessä" -kritisoijat kuitenkin tuntuvat olevan sitä porukkaa, joka heittää asiaan x hyvin nihkeän ja huonosti argumentoidun mutu-fiiliksen ja sitten kun Pipsa tai joku muu vastaa jotain niin aletaan polkea jalkaa, että "väärin vastattu".

   Sitä voisi netissäkin muistaa, että on "hienoinen" sävyero todeta, että "en tykkää noista laukuista" tai "onpa kallis" ja edetä siitä, kuin paasata rivikaupalla ostoksen turhuudesta ja haukkua samalla laukun ostaja turhamaiseksi, rahoillaan leveileväksi tms. (ja huomatkaa nyt tämä tahallinen kärjistys tässä älkääkä takertuko pelkästään siihen..).

   Joku taisi puhua esimerkin antamisesta nuorille. Mielestäni Pipsa antaa hyvää esimerkkiä toisille siitä, että säästämällä, harkitsemalla ja kierrättämällä saa monia haluamiaan asioita, vaikka ei tuloilla juhlisikaan. Harmihan se on, ettei kaikilla ole silti varaa unelmiinsa, mutta sekään, että Pipsa myötätunnosta muita kohtaan jättäisi jotain ostamatta, ei auta meitä pienituloisia mitenkään.

   -AI

 • Anonyymi

  En löytänyt haulla facebookista mitään lv-ryhmää 😭 Auta tyhmää!

 • Anonyymi

  Anonyymi klo 9.44 Kirjota Facebookin hakuun Louis Vuitton niin löydät ton ryhmän mistä Pipsakin on veskansa hommannu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tuolla hakusanalla + katsoo ryhmä kohdasta niin löytyy muutama muukin. En vain tiedä miten ottavat noita jäseniä, niin kannattaa pistää liittymiset varmaan kaikkiin ja katsoa et mihin pääsee. 🙂

 • Anonyymi

  Pipsa, onko miehesi todella ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut DI?

  Pakko kysyä, kun jäi vaivaamaan aimmasta kommentista, jonka luin. Tämä ei liene salainen tieto?

 • Anonyymi

  Voi herran tähden teitä nimettöminä niuhottajia. Jos Pipsa haluaa LV laukun niin Pipsa SAA sen myös ostaa, hän ei ole sen laukun ostamiseen käyttänyt pennin jeniä TEIDÄN rahojanne joten mitä se teidän persiitä syyhyttää että Pipsalla on LV? Jos osaatte keksiä piristystä/hemmottelua itsellenne ilman rahaa niin onneksi olkoon ja tosi kiva nutta älkää siltikään käykö mollaamaan Pipsaa hänen valinnoissaan. Täältä kun lähdetään, ei mukaan saada mitään, ei edes nitä säästettyjä centtejä jotka säästötileillä makaa joten miks ihminen ei sais nauttia elämästään? Itse ostan pääsääntöisesti Michael Korsia ja Marc Jacobsia enkä ole yhdenkään laukun/kenkien/korujen jne ostamista jättänyt suorittamatta sen takia että mietin missä täällä maalla mä niitä käyttäisin, käytän vaikka ulkohuussiissa jos sille tuulelle isken tai navetassa, so what? Menkää jo sinne peilin eteen ja miettikää (toivon mukaan aikuiset ihmiset) mitä ihmettä te täällä päätänne auotte ihmiselle joka on unelmansa täyttänyt ostamalla LV:tä ja jakamalla sen ubelman meidän lukioiden kanssa. Hävetkää jo hiivatti soikoon!!