thames1.jpeg
Blogi

Louis Vuitton Thames GMTässä pieni demonstraatio miten kivasti sinne mahtuu kaikkea, vaikka nää kyllä oli vähän huonot tavarat jolla esitellä mutta kun ei mitään muutakaan tarttunut käteen. Kamerakin kuuluu tuohon mutta sillä piti luonnollisesti ottaa kuva. Mitään A4-kokoisia kansioita tänne ei mahdu, mutta sitä varten onkin sitten olemassa Furla Perla Tote, se onkin tätä isompi. Lisäsinkin tuohon Furlan esittelypostaukseen kuvan mitä kaikkea sinne mahtuu (2 A4-mappia + kännykkä ja lompakko).

Louis Vuitton Thames GM

Tällainen tämä ihanuus nyt sitten on, LV Thames GM joka on aivan ihastuttava laukku. Tuota tulee ihasteltua pitkin päivää, koska se vaan on niin upea. Laukun koko on täydellinen vaikka luulinkin sitä isommaksi. Mä muuten tykkään tosta punaisesta sisuskankaasta. Olen tämänkin laukku ostanut käytettynä enkä voi kuin ihailla miten uudenkarheassa kunnossa tämä ikäisekseen on. Itse halusin Louis Vuitton laukun nimenomaan tällä Damier ebene kanvaksella koska tämä sietää jonkin verran sadetta, mitä taas nahkalaukut ei. Itse monogram kanvas ei innostanut ja Damier azur vaikutti liian vaalealta ja herkältä värilät, niin siksi Damier ebene. Nyt voin todeta että mulla on kaipaamani viisi laukkua – jos joskus uutta ostan, niin jonkun vanhan pitää väistyä tieltä. Mut nyt on sellaiset laukut joista olen kaikkia jo käyttänyt ja on ihanaa, kun on monta erilaista mutta kuitenkin ihan kohtuullinen määrä.

29 kommenttia

  • Anonyymi

   Mä taas yllätyinkin siitä miten pieni tää on, jos ei mitään a4-kokosta mahdu 😀 jotenkin oletin siis koon väärin..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en ole kyllä kokeillut mutta ei sinne kyllä nuo paksut a4-kokoset kansiot mene. Ohuemmat ehkä voisi saada. Se on tuo laukun suuaukko joka ei aukea tarpeeksi paljon, vaikka muuten kokoa kyllä riittäisi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En muista nyt ihan millilleen mutta joku 33cm pitkä ja 40cm leveä tais olla. Olen tsekannut.

 • tiinuli tiina-kaisa

  Kivan kokoinen laukku. Mä en henk.koht tykkää ruskeasta väristä, mutta muuten kiva 🙂 Mulle laukussa on tärkeintä piiiitkä hihna ja musta väri. Toki muunkin värisiä laukkuja on.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mulle noissa pikkulaukuissa oli tärkeää pitkä hihna ja isommissa laukuissa, että sen saa olalle. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tällaiset jätän blogista pois. Jos se kiinnostaa, niin google antaa kyllä vihjausta asiasta. 🙂

 • Anonyymi

  Laukut on jännä juttu: minulla ainakin joskus tulee sellainen olo että joku tietty laukku on vaan saatava. Ja tällä metodilla on kaappeihin päässyt kertymään melkoinen läjä laukkuja ja kun niitä on niin paljon, tulee yleensä vain tiettyjä suosikkilaukkuja käytettyä. Tosin laukkua hankkiessa ei koskaan tiedä, mistä laukusta tulee se suosikkilaukku. Mutta arvostan kovasti sitä että omat laukkuhankintasi ovat kuitenkin sangen maltillisia, vaikka kerralla oletkin useamman laukun hankkinut 🙂 ja myös sitä, että maltat myydä vanhoja laukkuja pois ja ostat uusiakin käytettyinä. Tosin tuo(kin) laukku on niin siisti, että luulisi sen tulleen suoraan kaupan hyllyltä.
  -hss

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mulla on tuolla samalla metodilla kertynyt niitä vanhoja mut nyt pistin kaikki pois ja järkeistin laukkumäärän viiteen. 🙂 Mä luulen et pochettesta on tullut suosikki mut tykkään kyl muistakin. 🙂 Joo, siis thames on niin siisti et melkeen vois luulla ihan uudeksi.

 • Anonyymi

  Kyllä noilla viidellä laukulla pärjää, mutta itse hankkisiin vielä mustan nahkaisen keskikokoisen olkalaukun. Esim. jos joudut joskus menemään hautajaisiin niin ei sinne pinkin laukun kanssa voi mennä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Älä nyt anna mulle syytä ostaa uutta laukkua 😉

 • Anonyymi

  Hei!
  Saanko udella, miksi olet ihastunut juuri LV:n laukkuihin? Ja tuohon kuosiin?
  Itse koen, että tuo ruskea on vähän hankala väri yhdistellä juuri sun värikkäiden vaatteiden kanssa.

  Mut makuasioita. En itse löytänyt yhtään iskevää LV:n laukkua, olivat sit miten arvokkaita hyvänsä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tuota kuosiasiaa pohdin pitkään, monoa en halunnut koska se on niin näkyvä. Vaalea ruutukuvio liian arka joten se oli sitten tämä. 🙂 Ruskea väri on hankala yhdistellä jos sellaisia kovin tarkkaan katsoo, mä vaan käytän. 🙂 Mut syytä en osaa sanoa, mä vain ihastuin näihin. En mä edelleen kaikista laukuista välitä mut kun sen oikean kohtaa, ni sen kohtaa. 🙂

 • Anonyymi

  Heipsan Pipsa! Kysyn vielä uudestaan miksi laukun voi kuvata ulkona, muttei sinua? Monet huippubloggarit kuvaa kotonaan , pihallaan ja lähiympäristössä?

  • Anonyymi

   No eihän tuollaisissa laukun tai asusteiden ulkona kuvaamisissa taustalla näy kokonaiskuvaa vaikkapa pihapiiristä, joka todennäköisesti laajemmassa henkilökuvauksessa näkysi (riippuen tietysti paikasta mutta pointti nyt tulee varmaan tästä ilmi), ja tätä nimenomaan Pipsa ei halua esitellä. Ihan ymmärrettävää. Tietysti kuvauspaikka voi olla muukin kuin oma piha. Tosin, onhan Pipsalla täällä kuvia itsestään jotka on otettu ulkona, katsopa vaikka juhannuksen aikoihin tehtyä päivitystä. ihmettelen, mikä pakkomielle tämä lukijoille on. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ylläoleva jo aika hyvin kiteyttikin kaiken.

   Nii ja kiitos kun korjasit kommenttiasi. Sitä edellistä en oikein voinut julkaista. 🙂

  • Anonyymi

   Eikös nämä kalliit merkkilaukut ole yleensä nahkaa? Ei kai kukaan nyt mistään muovilaukusta satasia maksa.

  • Anonyymi

   Ei tosiaankaan välttämättä ole nahkaa. LV:n laukut voivat olla myös nahkaa, mutta useimmiten muovitettua kangasta, hihnat saattavat olla oikeaa nahkaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä niitä nahkaisiakin on, mutta nämä omani ovat muovitettua kangasta, mutta on näissäkin hihnat + muutamat osat nahkaa. Ja sisus tietty kangasta.

 • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Mun mielestä tää lv on vähän muovisen näköinen. Furlat ehdottomasti nätimpiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No makuasia, mutta kyllä mä silti oon samaa mieltä isommassa mittakaavassa että Furlat on nätimpiä.