videopostaus.jpeg
Blogi

Louis Vuitton Emilie

                  

Pienen tuumaustauon jälkeen ajattelin sittenkin paljastaa teille miten ihanan tsemppilahjan sain mieheltäni kun -20kg tuli täyteen. Olihan siitä tehtävä oikein unboxing videon mutta varoituksen sana, kun papupata pääsee vauhtiin niin se tosiaankin pääsee vauhtiin. Teille jotka ette jaksa koko videota katsoa, niin unboxing alkaa kunnolla 3:10 kohdalla.

Kyseessä on Louis Vuitton Emilie lompakko, epinahassa ja fuksianvärisenä. Yhdessä mieheni kanssa valittiin, niin on molempien mieleen – lahjanantajan kuin lahjansaajankin. Emilie on kyllä aivan ihastuttava lompakko ja plussaa on tosiaan siitä, että sinne mahtuu paljon – jopa kännykkä ja jonka takia lompakkoa voi käyttää myös pienenä clutchina.

Louis Vuitton Emilie
Epi Leather Fuschia

66 kommenttia

 • Haveaniceday1

  Tuollaiset tsemppi-palkinnot ovat parhaita. Hieno saavutus tuo kilomäärä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ne on vaikka en mä tuollaisesta siis tiennyt etukäteen mitään, että konkreettisesti vasta kun kilomäärä oli saavutettu. Seuraavia tavoitekilomäärien en kyllä ota, koska koin tuon silti stressaavaksi. Tai on siis tavoitemäärä mutta ei aikaa sille. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, vaatteista mutta en laukuista ja lompakoista. Muistaakseni ainakaan…

 • Anonyymi

  mun mielestä tuossa painossa (ja varsinkin kun olet itse itsesi siihen syönyt, eli ei ole tullut minkään somaattisen sairauden perusteella), -20 kg ei ole mikään suuren suuri saavutus. tiedän että et joko julkaise tätä tai jos julkaiset, kaikki sun muut lukijat hyökkää mun kimppuun, mutta siinä vaiheessa kun ylipainoa on noin paljon, tuo 20 kg lähtee helposti…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mikähän tämänkin palautteen pointti oli?

  • Anonyymi

   Samaa ihmettelen, että mikäs pointti tossa nyt oli 😀 kyllä se miinus 20 on kuitenki aina miinus 20! Hieno homma ja kiva lompakko =) Höpinöitä oli taas kiva kuunnella. Iloinen mieli tarttuu.

  • Anonyymi

   Pointti oli se, että se -20 kg sun painoisena ei ole niin supermahtavaa mitä itse sen näköjään luulet olevan : D

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mun mielestä 20kg painonpudotus on minkätahansa painoiselta erittäin hyvä suoritus.

  • Anonyymi

   Kyllä -20 on aina iso saavutus! (onnistuispa iteltäkin ) Ja vain hoikat ihmiset luulee että lihavat on vain syöneet itsensä läskeiksi. Ihan niin suoraviivaista se ei ole.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On se myös näin, mutta toki omalla kohdallani on käynyt se perinteinen eli itse olen itseni lihavaksi syönyt.

  • Anonyymi

   Hah! On kyllä itsekin ihmeteltävä tuota kommenttia, niin hassu se vaan on. Mikään ei oo hyvä, ei sais olla ylipainoinen ja sit kun laihduttaa niin sekään ei ole hyvä. Ei ainakaan saisi iloita siitä, että tuloksia tulee, vaan pitäisi painaa pää nöyrästi ja järsiä lisää porkkanaa kaikessa hiljaisuudessa. Ok. 😀 Etkö sä ano pysty ajattelemaan asiaa niin, että se pudotettu 20 kiloa motivoi Pipsaa jatkamaan projektia? Mitä väliä sillä on, kuinka paljon pudotettavaa vielä on, kunhan suunta on alaspäin?

  • Anonyymi

   Kyllä 20 kilon pudotus on todella hieno saavutus. Jo 5 % painonpudotuksella on nimittäin merkittäviä terveysvaikutuksia. Onnea Pipsa tästä suorituksesta, jatka samaan malliin! t. terveydenhoitaja

  • Anonyymi

   Aika inhottavaa kommentointia… Viitsisitkö alkuperäinen anonyymi sanoa noin ihan kasvotusten vaikka tutullesi? Että ei toi sun laihdutus/elämäntaparemontti ole oikein minkäänmoinen saavutus? Veikkaanpa että et. Vähän voisi käytöstapoja olla vaikka netissä kirjotetaankin, ihan ihminen niitä kommentteja kuitenkin ottaa vastaan, vaikkei kasvokkain kohdatakaan.

   Ja mun mielestä -20 kg on erittäin hyvä saavutus, hienoa Pipsa ja tsemppia jatkoon!

  • Anonyymi

   Lievästi ylipainoiselle 20 kilon pudotus on erittäin hyvä saavutus. Sairaalloisen lihavuuden kanssa taistelevalle samainen pudotusmäärä on ihan hyvä saavutus.

  • Anonyymi

   Kyllä -20kg on kova saavutus, varsinkin jos on aiemmin aina vaan lihonut! Sehän on hemmetti 40 voipakettia! Laitappa sellainen lasti selkään, huomaat että se on julmetun iso määrä. Jostainhan se on vaikeasti ylipainoisenkin aloitettava sitäpaitsi, et sä voi suoraa laihtua tyyliin 50kg, siinä välissä on nuo muut etapit, kaikki tärkeitä hyvinvoinnin ja terveyden kannalta, veikkaampa että tuo ekat 20kg oikeinkin olennaisesti. 🙂 ja Pipsahan tykittää eteenpäin, kun on vauhtiin päässyt, kyllä varmasti näitä saavutuksia kilahtelee lisää, hiljaa hyvä tulee, varsinkin laihduttaessa.

  • Anonyymi

   tarkoituksena ei ollut sanoa että itse se pudotus on huono asia, se ei vaan oo niin iso asia millaisena bloggaaja sitä mainostaa kun ylipainoa on noin paljon : D

  • Anonyymi

   Voi hyvänen aika… Sinäkö sen määrität mikä on kullekin iso asia, ja mikä ei? Huh huh, niin noloa… Tekisi kovin mieli kohdata silmästä silmään nämä kuittailijat, riittäisikö heillä pokkaa myös face to face? Ja millaisia oikein ovat ihmiset, jotka näitä suoltavat? Onnea Pipsalle uudesta lompakosta ja ihanasta miehestä!

  • Anonyymi

   Voi jeesus tätä kommentointia! Iloitse Pipsa jatkossakin avoimesti ihan mistä haluat – tosin luulen, ettei sinua tarvitse kahdesti käskeä. 🙂 Länkyttäjiä riittää hamaan tappiin saakka, mutta onneksi sinä keskityt olennaiseen. Täysillä eteenpäin! Aurinkoista kesää!

   Maria

  • Anonyymi

   Siis oikeasti joku tässä nyt on sitä mieltä että koska on reilusti ylimääräistä kiloa niin -20kg ei ole mitään!?! Ompa aika tökerö ja naurettava ajatus!!! Jos painoa on pudotettavana tosi paljon niin kyllähän se tsemppaa itseä kovasti kun saa juhlistaa isosti niitä välietappejakin. Jos pudotettavana kaiken kaikkiaan on vaikka 60kg (ihan vaan esimerkkinä ei nyt Pipsa ajatellen) niin aika masentavaa olisi jos aina pitäisi ajatella et vielä 40kg ja vielä 35kg jäljellä. Kun juhlii niitä välietappejakin niin motivaato pysyy paremmin yllä…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen joskus pyytänyt tulemaan sanomaan face to face mielipiteen musta, vaan eipä ole. Tällaisille huutajille en anna yhtään enempää huomiota kuin on tarvis.

  • Anonyymi

   Maailmassa riittää niitä, jotka saavat nautintonsa toisten lannistamisesta, mikä puolestaan kertoo heidän omasta huonosta itsetunnostaan. 20 kilon painonpudotus kertoo sinnikkyydestä. Houkutuksia riittää, mutta on iso juttu, että selättää ne eikä anna periksi ja palaa vanhoihin elämäntapoihin. Tsemppiä! (Perästä tullaan, 16. kilo työn alla…)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niitä tosiaan riittää mut voin sanoa et mua eivät saa lannistettua. 🙂 Onnittelut sinullekin, 16kg on varsin hieno saavutus! Tsemppiä!

 • Anonyymi

  Kiva video! Tykkaan tosi paljon sun Porinoista ja muista hopottely- tai esittelyvideoista!

  Kauniin lompakon olet saanut! Omani (ei siis mikaan sen kummempi merkki) on jo valmis roskikseen, se on jo ihan hajalla ja katselinkin eilen ostoksilla kaydessani vahan jotain uutta ja ihanaa vaihtoehtoa, mutta eipa tarttunut mitaan viela mukaan… Mulberrylla on myos mielestani kauniita tuotteita ja heidan asiakaspalvelunsa on ilmeisesti erinomaista (esim. jos jokin tuote alkaa rispaantumaan jostain syysta, he ottavat sen takaisin ja lahettavat tehtaalle).

  Oikein hyvaa heinakuuta sinne teille kaikille! 🙂

  -KKat

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. Pitäisi ottaa niskasta kiinni ja tehdä joku kerta Porinat.

   Kiitos, lompakko on kyllä todella kaunis. <3 Mulla ei oo Mulberrysta kokemusta, vain Furlasta ja Vuittonista, mutta sain itse niissä hyvää palvelua ja on sielläkin sama juttu, että jos tuote alkaa rispaantumaan tai tulee jotain muuta, niin takuuhuoltoon menee.

 • Anonyymi

  Sie oot ihana 🙂 Mie tulin niin hyvälle tuulelle tästä videosta!

  On muutein kaunein LV mitä tähän mennessä ikinä olen nähnyt. Värikin on niin hyvä.

  Ja hei, olet sie tämän niin ansainnutkin, tuo 20 kg on mahtava juttu.

  Ihanaa kesänjatkoa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tulit hyvälle tuulelle. 🙂

   Pakko myöntää mutta on se kaunis lompakko. 🙂 Ja juu, olen ansainnut. 🙂

 • Anonyymi

  20 kg on neljä vaatekokoa ja sen huomaa tuosta tunikasta! Alkaa jo roikkumaan päälläsi. Aiotko pienennyttää vaatteesi vai hankkia kokonaan uuden garderobin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei se vielä roiku, kuin yläosasta hievenen mutta ei haittaa kun nauhoilla voi kiristää. 🙂 Kyl mä jotain vaatteita pienennän, mut muuten varmaan uusinkin.

 • Anonyymi

  Ihan kiva lompsa. Onks teidän entinen talo jo mennyt kaupaksi? Mitä äipälle ja muulle suvulle kuuluu? Oot vähän juuttunut laihiksen myötä noihin juttuihisi. Olisi kiva kuulla normielmästäkin jotain 🙂 Onhan se toki nuorena kiva saada, ostaa ja kuluttaa mutta pidin tavispipsan elämää hauskempana.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Millaista normielämää mahdat tarkoittaa, kun mielestäni olen täällä ihan siitäkin kirjoittanut, tiettyjen rajojen mukaan kylläkin.

 • Katri

  Hieno palkinto hienosta suorituksesta! Onnea! Itse en oikein ymmärrä tällaista feikki unboxing postausta..Mikset vaan esitellyt lompakkoa jos se kerta jo käytössäkin on ollut? Lukijallekin oli selvää mitä siellä paketissa on niin miksi tehdä siitä tuollainen "jännitysnäytelmä"?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oli ihan mahtava palkinto. <3 No, mä vaan halusin tehdä että ei siihen erikoisempaa syytä ollut.

  • Anonyymi

   Mua kans ärsytti toi liiallinen dramaattisuus. Pikkuhiljaa vedetään lompakko esiin. Ihme kun ei rumpujen pärinää kuulunut taustalta! 😀 Mut hieno lompakko on kyllä et ei voi muuta sanoa! Mut tuota turhaa hihittelyä vois kyllä jo aikuinen ihminen hillitä! 😀 Aika teini tunnut olevan vielä vaikka ikää jo 30v ja risat

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mieluummin vähän lapsellinen kuin kamala tosikko. 🙂

  • Anonyymi

   No oot kyllä ihan oikeassa! 🙂 Sulla on aika helmi mies joten pidä siitä lujasti kiinni! Eipä moni mies tuollaisia lahjoja ostele

 • Anonyymi

  Mä olen ihan kyllästynyt näihin ostoksiisi ja hankintoihisi,jotenkin naivia esitellä jatkuvasti jotain merkkilaukkuja,mitä väliä sillä on mistä se laukku on hankittu ja minkämerkkinen,vai kertooko se jotain ihmisen arvosta? sitten en myöskään ymmärrä näitä "miehesi antamia" lahjoja ja tuliaisia kun aina olet itse jotenkin päättämässä niistä,eikö se antamisen ilo ole tärkeintä?? en vaan ymmärrä.
  Etkö voisi kertoa,miten tämä elämäntapa muutoksesi on vaikuttanut sinuun vai onke se juuri tätä merkkilaukkujen ostelua,eikö päänupin sisällä ole tapahtunut mitään? ihan oikeita asioita olisi kiva kuulla,muuten ei jaksa enää kiinnostua näistä jutuosta

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä pyysinkin heti videon alussa anteeksi teiltä jotka ei näistä ostoksien ja hankintojen esittelyistä tykkää.

  • Anonyymi

   Voi hyvänen aika. Jos on ihan kyllätynyt jonkun jutuihin, niin mitäs luet näitä? Ihan vapaa maa, saa lukea ihan sitä mistä itse tykkää ja mikä ei kyllästytä.

  • Anonyymi

   Ei ole blogin lukeminen mikään kansalaisvelvollisuus, joten ihan hyvin voit sen anonyymi 20.48 ohittaa elämässäsi kun noin risoo 😉

   Tottahan toki toiset jutut miellyttävät enemmän kuin toiset, mutta mitä sitä muuta voi olettaa kun ihmiset elämänsisältöineen ovat erilaisia. Mielestäni siis outoa purnata heti jos joku juttu ei mene millilleen oman toiveen mukaan.

   Pirteä postaus ja ihana lompakko <3

 • Anonyymi

  Muakin vähän ihmetytti lavastus. En jaksanut katsoa videota, kuuntelin. Hihkunta tais olla aitoa :-).

 • Anonyymi

  Mä ainakin tykkäsin 🙂 Aika ihana mies sulla, ostaa noin makeen tsemppilahjan! Ei tämmöistä kuulu pyydellä anteeksi, ei sun hihkunta ja ilo pitäis olla keneltään toiselta pois. 20kg on upea saavutus..kuka tahansa voi kokeilla tehdä perässä..mä en ainakaan saa aikaseks vaikka pudotettavaa kyllä olis.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On tuo kyllä aikas ihana mies <3 Ei voi muuta sanoa kuin että oon onnenplikka. 🙂 Mieluummin mie hihkun ja iloistelen – vai olisikohan se "tässä tää nyt on" ja vakavalla naamalla esiteltynä sitten parempi. Pitääkin joskus kokeilla. 😉 20kg on aivan loistava saavutus, sanokoot muut mitä sanoo. 😉

 • Anonyymi

  -20kg on mahtava saavutus! Onnea Pipsa 🙂 Ja kyllä muutaman kommentti pistää ihmetyttään, kun ei mikään aihe tunnu kelpaavan. Se on kiva, kun kirjoitat heti alkuun mitä aihetta käsittelet niin lukija voi itse päättää kiinnostaako. Mua ei esim. kiinnosta kissapostaukset, mutta jätän ne sitten lukematta ja ihan varmasti niille löytyy oma lukijakuntansa.
  Kyllä sulla on ihana mies 🙂
  Terkuin Noora

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, jossain postauksissa tulee kerrottua mistä postaus käsittelee mut sit on myös näitä joissa käsittelen moniakin eri aiheita 🙂

 • Anonyymi

  Itse pudotin muutamassa kuukaudessa 10 kg pois ja kyllä se on tosiasia, että kun juo vettä ja syö paljon salaatteja ja jättää perunat ja pastat pois niin ensimmäiset kilot lähtee helposti. Itselläkin lähti 10 kg pois todella helposti, mutta ne toiset 10 kg vaatii jo työtä. Vinkkinä että kun korvaa yhden ruoan salaateilla ja muistaa syödä 2 tunnin välein jotain niin pysyy nälkä poissa. Annoskoot on kyllä myös tärkeä osa painon pudotusta. Itse en puhu laihduttamisesta vaan elämäntapamuutoksesta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä ne annoskoot vaan on tärkeitä ja se vedenjuominen, sekä sopiva kalorimäärä, siis ettei nyt ainakaan näin isokokoisena yritetä jollain 1000kcal kitudieetillä laihduttaa. 🙂

 • Anonyymi

  Mitä se on se epinahka?

  Vähän ihmettelin tuota, että rahapussin sisusta ei kestäisi rahojen siellä oloa. Eikös ole tosi outoa, että se täytyisi suojata jollain muovilla. Vai onko nuo LV:t ollenkaan tehty tosi käyttöön? Ovatko ne vain koriste-esineitä, joita kohdellaan varovasti = ei käytetä siinä tarkoituksessa, mihin ne ajatellaan tehdyiksi.

  • Anonyymi

   Epi on LV:n nimitys läpivärjätylle nahalle, jossa on epätasainen/röpelöinen pinta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se rahapussin sisusta on ohuempaa kuin itse lompakon ulkopuoli. Ei se välttämättä mitään suojausta tarvitse, mutta ajattelin että sen voisi suojata kun ei se iso juttu ole. Jotkut pitävät koriste-esineinä mutta mulla tulee kyllä käyttöön.

 • Villa Kallio

  Minusta on ainakin hyvä asia tuo, että olet saanut -20 kg painoa pois. Vaikka tämä pudottamasi painomäärä ei vielä kunnolla näkyisikään niin sen varmaan kyllä huomaat jo itse omassa olossasi? Kerroppas nyt sitten miten sä olet onnistunut tuossa -20 ja annat mulle hyvät vinkit. Kyllä tuota pitää jo tuulettaakin ja hienon tsemppi lahjan olet mieheltäsi saanut. 🙂
  Tuo pudotettu painomääräsi on tietenkin pieni kuten joku täällä jo siitä mainitsikin. Mutta sehän onkin aloitus kohti sitä kokonaismäärää jota yrität pudottaa. Uskon kyllä, että pystyt siihe, koska itseluottamuksesi on kasvanut niin paljon tässä viime aikoina mitä olen täällä sivusta seurannut blogiasi. En titenkään tänne koko aikaa kerkiä kommentoimaan, mutta nyt oli pakko!! Hyvä Pipsa jatka samaan tahtiin!! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vinkit miten olen onnistunut painoa pudottamaan, löytyy tuolta kun klikkaat kategoriasta elämäntaparemontti auki ja luet muutaman postauksen. 🙂 -20kg on aivan loistava saavutus, oli se sitten keneltä tahansa tiputettu. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei ole tavoitetta, menee mitä menee.

  • Anonyymi

   Tuo on minusta vähän oudosti sanottu… Eli jos painonlasku loppuu huomenna, niin se on sinusta ihan ok?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On ehkä mutta kun mulla ei oo painotavoitetta, on aikatavoite. Eli vuodessa katsotaan mitä paino laskee ja sitten kun vuosi tulee täyteen, tehdään uus tarkastelu.

  • Anonyymi

   Kokonaistavoitetta oleellisempia on osatavoitteet, varsinkin kun pudotettavaa on paljon. Pysyy motivaatio paremmin kun ei ole vain se kaukainen lukema n, vaan ne pienemmät x, y ja z siinä ennen. Tai mitä nyt tavoitteeksi asettaakaan. Kaikki miinus on plussaa. =)

   -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Totta! Tiedän joidenkin laittavan 5kg välisaavutuksia, ja ne ovatkin musta hyviä. 🙂

 • Anonyymi

  Älä turhaan pyytele anteeksi kun teet näistä merkkituotteista postauksia. Olet ne varmasti ansainnut ja ainakin itsestäni on hauska katsella kun joku on saanut jotain uutta 🙂 – 20kg on hieno suoritus, siitä sinulle hatun nosto 🙂
  – J

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eihän sitä tarvitsisi pyydellä mut pyytelen kuitenkin. 🙂

 • Anonyymi

  Onnea saavutuksesta 🙂 Ihanan tsemppilahjan miehesi ostanut, olen ihan kade.. Ei paljon täällä tuollaisia lahjoja näy 😀