kukat.jpeg
Blogi

Lahjoja ja kukkia

 

Nyt sitä ollaan vanhennuttu yhdellä vuodella eikä muuten tunnu missään. Kiitoksia kaikille onnittelijoille ja erityiskiitos kahdelle lukijalle jotka lähetti mulle ihanat nomination palaset – kissa jo pääsikin rannekkeeseen mutta lahjapaketti odottaa vielä vuoroaan sillä väliin pitää ensin laittaa kivipala.

Lahjoja en saanut mutta vanhemmat antoivat rahana lahjansa. Ja se summa menee säästöön objektiivia varten. Ja kiitoksia muuten kuohuviiniehdotuksista – kävin tänään Alkosta hakemassa kaksikin pulloa koska en osannut valita kahden välillä. Niitä sitten maistellaan viikonloppuna – toinen on kuiva ja toinen makea. Makeaa meillä ei muistaakseni aiemmin olekaan ollut joten kiva päästä maistamaan.

Olen tänään ollut niin onnellisella ja iloisella tuulella että se on kyllä näkynyt kilometrien päähän. Eräs nainen kysyikin että onko mulle sattunut jotain erityistä kun olen niin onnellisen näköinen. Totesin siihen vain että kesäloma lähenee, ettei juurikaan muuta erityistä syytä. Lomani alkaa siis vasta 1,5kk kuluttua mutta ei oikeastaan haittaa. Sain siis vihdoinkin kuulla lomani ajankohdan joten nyt on hyvä alkaa suunnittelemaan kaikenlaisia reissuja.

24 kommenttia

 • Anonyymi

  Kuinka pitkä loma sulla sitten on siitä heinäkuun lopulta alkaen?

 • Anonyymi

  Etkö saanut mieheltäsi mitään lahjaa? Mä olisin ainakin aika myrtsinä, jos en saisi…

  • J

   Me ollaan ainakin oman kanssa sovittu, ettei lahjoja. Enemmän suuttuisin, jos sovitusta huolimatta saisin jotain. 🙂 Ei kaiken aina tarvitse olla materiaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En saanut koska ollaan sovittu ettei osteta. 🙂

 • Tirli

  Eli se blogimiittikin menee sitten heinäkuun loppuun tai elokuun alkuun varmaankin 🙂 Hyvä että sait loma-ajan vihdoin tietää ja harmi ettet saanut toivomaasi kahta viikkoa jo tässä kuussa.

  Kivat korut sait synttärilahjaksi lukijoilta 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, miitti menee joko ihan heinäkuun loppupäiviin taikka elokuun alkuun. Pitää nyt katsoa vähän mitenkä mun ystävälle sopii. Kun häntäkin menen sinne Tampereelle katsomaan. Juu oli kyl kiva vihdoinkin saada tietää eikä tuo etten saanutkaan kahden viikon lomia haitannut koska itse muutinkin sen tuoksi 4vko koska meille onkin ilmaantunut jos minkänäköistä reissun mahdollisuutta. 🙂 Juu, todella ihanat. Kissa jo pääsi rannekkeeseen ja lahjapakettikin kunhan saan tilattua toisen tiikerinsilmän tuohon väliin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, ihanat. Itekin katselin tota kissakorua mutta en (onneksi) mennyt ostamaan. 🙂

 • Anonyymi

  Kyllä Sinusta tykätään! Porinoita on kuunneltu ja laitettu korvan taakse toiveesi näistä
  Nomination palasista. Minä ainakin olisin erittäin otettu tällaisesta huomiosta. Onnittelut minultakin
  ja hyvää kesää!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kiva kuulla ja huomata, että tykätään. 🙂 Ja olen kyllä otettu noista Nomination palasista sillä en mä tarkoittanut että lukijoiden täytyisi hommata vaan lähinnä itselleni tuota ranneketta keräilen mutta on kiva että siihen on päässyt lukijoiltakin palasia. Niitä katsellessa tulee niin iloinen olo. 🙂 Että kenenkään ei suinkaan oo pakko lähettää mulle lahjoja. Kortitkin ja pelkkä muistaminen riittää. 🙂

 • Anonyymi

  Kiva et sait tollasen kissapalan ku puhuit siitä, toi paketti on kans hieno. 🙂 Mun nominationis on edelleen vain yks pala ku ne on niin kalliita. 😀
  T. Virpi

  • Anonyymi

   Anonyymi 15.36 antamasta linkistä löytyy tuollainen samankaltainen kissa-palakin. Lähes yksi yhteen tuon Pipsan saaman Nomination-palan kanssa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No oli se hyvä etten ite mennyt sitä kissapalaa ostamaan vaan ostin tuon tiikerinsilmän sen sijaan. 🙂 Enkä mä kyllä tuota kissapalaa edes katsonut vaan yhtä toista.

   Aidot Nomination palat on toki kalliita mutta niistä ei oikein löytynyt sellaisia mitä halusin. Siis toki muutaman mutta ei montaa. 🙂 Kiitos linkistä tuolla näkyi olevan paljon kivoja paloja. 🙂

   No samalta tuo kissapala näyttää mutten tiedä onko tuolta ostettu vai mistä. Ei tullu kuittia mukana 🙂

  • Anonyymi

   Tuolta linkistähän näyttää tosiaan löytyvän vaikka mitä ja paljon halvemmalla. Mites jos se alkuperänen ranneke on aito niin kai noi sit sopii siihen?
   T. Virpi

  • Anonyymi

   Olen tilannut korukorusta monta kertaa ja hyvät kaupat olen joka kerta tehnyt 🙂 Ja tosiaan, korukorun palat sopivat myös aitoon nomination rannekkeeseen!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tossa kissakorussa lukee hattentatti takana joten ei ole aito pala ja hyvin ainakin meni rannekkeeseen. Ja mitä katselin noita sivuja niin tuolla ainakin lukee että onko vai eikö yhteensopiva Nomination Classicin kanssa.

 • Anonyymi

  "Nyt sitä ollaan vanhennuttu yhdellä vuodella eikä muuten tunnu missään. " Et kai ihan oikeasti luullut, että vuosi vaikuttaisi?

 • Anonyymi

  En ymmärrä miten kukaan haluaa käyttää noin lapsellisia koruja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No hei, ei sun tarvitsekaan ymmärtää kenenkään muun tekemisiä ja käyttämisiä kuin ihan omiasi vain. 🙂 Susta lapsellista, musta ei. 🙂