WP_000339.jpeg
Blogi

Kylmääkin kylmempi keskiviikko

No nyt sekin päivä sitten iski, että oli pakko aamusti vetästä pörrötakki päälle. Sen verran vilpoiselta tuntui. Mä siis lähdin neuletakissa, mutta en ehtinyt terassia pidemmälle, kun jo totesin että on liian vähän vaatetta päällä. Vaan näyttääpä tuo lämpötila nousevan plussankin puolelle, joten neuletakki tulee vielä valikoitumaan päälle. Oliko siellä suunnassa tänään, jotenkin erityisen kylmän tuntuinen aamu? Nyt nämä blogin kuvituskuvat sopivat postaukseen, kun ollut kylmä. Ja kyllä, nuo ovat minun ottamat ja muokkaamat kuvat.

Sanoinko, että meidän kissat on alkaneet viihtymään takan päällä? Ei nyt
ihan silloin kun siellä on tuli, mutta sanotaanko että sitten n. 8
tunnin kuluttua, kun se on viileämpi mutta kuitenkin vielä lämmin.
Hauska oli nimittäin yhtenä aamuna bongata kaks mustaa kissaa sieltä
täydestä unesta, aiemmin vain Silla on ollut siellä nukuksissa.

Muutamat virastoasiatkin piti tuossa päivällä, ja melkoiselle kiireellä soittaa, kun teimme samalla lähtöä asuntonäytölle. Mä en tajua, miksi mun pitää aina kauhealla kiireellä tehdä yhtään mitään, varsinkin kun inhoan ylikaiken kiireessä tehtyjä asioita. Varmistin siis blogia varten muutamat verotukseen liittyvät asiat, vaikka olin noista kyllä tietoinen mutta halusin kuulla sen ihan viranomaiseltakin.

Huomenna pääsen ihanan Anniinan käsiteltäväksi. Enkä ole vieläkään päättänyt, millaiseksi haluaisin hiukseni leikkauttaa. No, ehkä annan Anniinalle vapaat kädet sen suhteen. Oon kuitenkn ihan innoissani tämän suhteen, vaikka pitäisi kyllä vähän hillitä tätä hiustenlaittamista. Ystävänikin naureskeli, että mites mä nyt noin olen innostunut, enkä osannut sanoa mitään syytä kuin että kokeilunhalu kaiketi. Mä oon varmaan muutaman vuoden yrittänyt päästä hierottavaksi, jalka- ja kasvohoitoon, ja nyt olen ajatellut että joulukuussa aion yritän mennä näihin kaikkiin.

Huomenna olisi myös edessä vaatevideon tekoa, jonka olen ihan tahallani jättänyt tuohon, kun tulen parturista. Sillä tavalla saan kaksi kärpästä yhdellä iskulla, eli pääsen esittelemään uudet vaatteet, kuin myös uudet hiukset. Vaatteiden suhteen olen kyllä ollut todella ailahtelevainen, että onko ollut mieleen, vaiko ei. Kaikki on kyllä niitä kehuneet, varsinkin pitsimekkoa.

8 kommenttia

 • Anna

  On pitänyt jo pitkään kysyä (on nimittäin häirinnyt :D), että mitä tarkoittaa "aamusti"? Tarkoitatko sillä että aamulla, aamusta, vai mitä? Esim. aamusta asti on satanut lunta. Tai esim. aamulla puin takin päälle. Onko se porin murretta vai mitä? 🙂 Osuu usein teksteissäsi tuo silmään ja joudun lukemaan lauseen aina uudelleen kun kuulostaa niin oudolta itä-suomalaisen korvaan 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis murrettahan tuo on. 🙂 Aamusti = Aamulla/Aamusta jne.

 • Tirli

  Täällä oli eilen tiistaina todella kylmä, aamusta oli kylmä tuuli ja alkoi vähän satamaan räntää. Iltapäivällä sit tuuli vaan yltyi ja kyllä sai tutista kylmyydestä bussipysäkillä. Tuli kyllä pipoa ja talvitakkia ikävä silloin. Itselläni vielä käytössä kesätakki ihan vaan siitä syystä etten omista syystakkia ja talvitakki liian kuuma. Kuten sullakin, niin hiki valuu jos laittaa talvitakin. Kesätakin alle sopivasti vaatetta niin tarkenee. Paitsi tuulisella bussipysäkillä 🙁

  Mites teidän asunto-asiat, ovatko jo hyvällä tolalla vai vielä pahasti kesken? Eli löytykö sopiva talo 🙂

 • Anonyymi

  Ihanan talviset kuvat. 🙂 Mäkin tilasin uuden talvitakin eilen, mulla on kyllä takkeja niin ettei kämppään meinaa mahtua mutta pahimmille pakkasille sopivia vain pari.
  Toivottavasti tulee kivat hiukset!
  T. Virpi

 • Anonyymi

  Samoi kuin porilainen menee yöseeks kaverille tai töihin. Siis yöksi. Hassu sana.

 • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Eilen aamulla oli ennen seitteämää -3.5'C, kun starttasin kohti Poria. Tänään oli -6'C samaan aikaan. HYI hitto tänään tuntui kylmältä! Koska tähän taas tottuu. Ja tama pimeys, yök! Onneksi kohta tulee jouluvalot katukuvaan, niistä tykkään.

 • Anonyymi

  Kaikkien säiden ja lämpötilojen sietäminen on pukeutumisesta kiinni. Mitään talvitakkia en ole vielä ottanut esille – syksytakkeja on muutama eripaksuinen, niillä selviää vielä aika pitkään. Talvitakkejakin taitaa olla kolme erilaista. Paras (villakangastakki) on kohta kymmenen vuotta vanha, oli aikanaan tosi kallis, mutta on sitten kestänytkin.