zillasiiri2.jpeg
Blogi

Kissamainen tiistai

Kaikki lähti taas siitä että ollaan odotettu milloin Zilla innostuu menemään Siirin perässä keittiökaappien yläpuolelle. No nyt loppuviikosta se sitten tapahtui ja meno oli sen mukaista. Onneksi pääsin ikuistamaan tämän menon.

Täällä ollaan….…. Ja tätä mieltä Siiri oli kun menetti rauhapaikkansa.

Sitten tapahtuikin odottamatonta ja Zilla hyppäsi tuonne jääkaapin ylle, jonne Siiri ei koskaan ole uskaltanut hypätä vaikka onkin kuikuillut sinne.Tämä meidän nuorimmainen on osottautunut melkoisen huimapäiseksi APINAKSI.

Ilmojen halki käy Zillan tie….

Siiri oli aivan äimistynyt tästä hyppynäytöksestä.


Sitten kului muutama päivä jonka välissäkin Zilla oli hyppyytellyt kaapistojen päällä mutten ollut ehtinyt kameroiden kanssa kuvaamaan. Kunnes sitten kävi taas tuuria.


Ensin pidettiin nyrkkeilymatsit….

… Jonka Zilla vihelsi poikki hyppäämällä ”korkeimmalle vuorelle” jonne Siiri ei taatusti seuraa.

Kunnes sitten mustasukkaisuus yllätti Zillan kun näki että mamma paijasi Siiriä. Kiireen vilkkaan oli hypättävä takaisin.

Sitten meillä kun on tuo takka, niin olen aina saanut sanoa kaikille jotka vain ovat kysyneet ettei meidän neidit ole uskaltaneet katsellakaan takan suuntaan päin. No hyppelyistä ilmeisesti rohkaistuneena Zilla otti yks päivä ja meni takan päälle. En nähnyt miten sinne pääsi mutta näin miten tuli alas – hyppäämällä kaiuttimen päälle. Muutamaa päivää myöhemmin mies kertoi nähneensä että samaiselta kaiuttimelta se myös sinne takan päälle hyppäsi. Aikamoiset hyppyvoimat sillä kyllä tuossa parisen metriä on väliä.

Kattony ku mää oon söpö….Mamma koettaa saada huomiota…

Slurpsis! Vielä mä tuon ”linnun” nappaan!!!

VÄYH!

Takan päällä on kiva mietiskellä syntyjä syviä….

Ja sitten tähän loppuun painiottelu neitien kesken kun Zilla uskalsi mennä ottamaan Siirin lelun. Välillä ne leikkii nätisti mut välillä taas Siirillä menee nuorempaan hermot. Onneksi meno ei ole kuitenkaan pahaa vaan yleensä kun Siiri tuosta pienen uhittelun jälkeen lopettaa, niin Zilla meneekin ja läppäsee persuksiin. Sitten mennään tassut sutien.

33 kommenttia

 • Anonyymi

  Ihania kissoja, tuo Siirin ilme tuossa yhdessä kuvassa on aivan mainio.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, toi ilme on niin mahtava. Oli pakko napata pikaisesti kuva. Siiri oli äimistynyt.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, kerrankin niistä saa tommosta vähän actionkuvaa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   🙂 Täytyy kattoo jos joskus sais teille oikee menovideota kun nää kaks menee käytävää pitkin. 🙂

 • Universalis

  Mahtavia kuvia! Melkoisia loikkijoita ovat jo nuorena. 🙂 Mä kyllä odotin oikeen, koska innostuvat takan päälle. Meillä kun se on niin ihana ja yhdistävä paikka. Tarvittaessa on jokaiselle kolonen. Voin vaan kuvitella, miten tyytyväisiä tytöt on noihin kaapinpäällysiin! Ihania paikkoja tutkia ja hyppiä. Eikä sun tarvi siivota sieltä, kun puuhkahännät hoitaa pölytkin samalla pois sieltä… 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kisut hoitaa hyvin siivouksen tuolla ylähyllyillä. 🙂 Mä kyl aattelin ettei nuo kummatkaan mene takan päälle mut Zilla sinne vaan meni. Siiri vähän eilen kuikuili tuonne jääkaapin kaapiston ylle muttei sit uskaltanutkaan hypätä. En tajua, se on pidempi kuin Zilla nin ihan taatusti se sinne pääsisi. 🙂

 • Anonyymi

  Haha, hauska postaus! Kuvaaja on saanut ikuistettua kuvat juuri oikealla hetkellä 🙂

 • Anonyymi

  miks tosa viidennes kuvas näyttää ku kissalta puuttuis pala tassusta?

  • Anonyymi

   Johtuiskohan siitä, että eläinlääkärissä on ajeltu karvoja tassusta?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Molemmilta puuttuu palat tassuista kun siitä on sheiverillä ajatteu palat pois jotta kanyylit on saatu kiinnitettyä. Siirillä tosin on molemmista tassuista, Zillalla vaan toisesta. Mut kiva tumma peite on jo tullut, joten varmaan on kesäks jo piilossa. Masut ne vasta söpöt onkin, Zillalla varsinkin kun semmonen pinkki pullukkamasu. <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kerrankin. 🙂 Piti olla kytiksessä et sai otettua.

 • Anonyymi

  Onko teillä enää yhtään niitä vasta hankittuja lasitavaroita esillä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On meillä jotkut esillä mutta jos tarkoitat niitä punaisia, niin eivät ole ja sitten ne jotka oli kaapiston päällä niin nekin on jouduttu laittaa pois. Ois ollu entiset maljakot muuten.

 • Anonyymi

  Kivoja kuvaustilanteita ja söpöt kisut, mutta salamakuvat on vaan aina niin kökköjä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No salaman kanssa pakko toimia kun on pimeä ja kissat on mustia. Muulla konstilla en ainakaan saanut yhtä hyviä kuvia.

 • Anonyymi

  tosi upeita kuvia ja hienoja ilmeitä ! Onneksi et ilmeisesti ole kovasti minkään pikkutilpehöörin perään jota olisi eri tasoilla, saisivat epäilemättä kyytiä tuossa menossa…:) Mitä luulet, kun kissat ovat päivisin keskenään, nukkuvatko pääosin vai järjestävätkö ihan omia pippaloita ? Eli onko kotiinpalatessa löytynyt "tuhoja" tms.?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, en ole pikkutilpehöörin perään ja nekin isot maljakot mitä meillä oli niin ollaan turvallisuuskysymyksistä laitettu säilöön. Ehkä joskus ne vielä tulee esiin mut tuskin täsä asunnossa. Kisut nukkuu pääosin päivisin – välillä saattavat liikuskella mutta mitään isompia tuhoja ei olla löydetty. Et lähinnä eteisen penkin pehmuste voi löytyä jostain taikka lavuaarin nuppi. Mut ei siis isompia tuhoja.

 • Elisa

  Voi liikkis kun ihanat kissat! Zillalla on kyllä mahtavat viikset ja ´ilves-tupsut´korvissa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ilvestupsut on kyl ihanat. Zillalla varsinkin kun isommat.