teesiin%C3%A4nytsittenhommia.jpeg
Blogi

Kirjoittamisen vaikeus

Koeta siinä nyt sitten kirjotella kirjeitä kun eräs tekee siitä niin vaikeata. Ja kattookin vielä niin viattomasti että mitäs hän nyt on tehnyt kun mamma niin kovasti puhaltelee. En mä mitään, muuten vaan puhisen. ^_^ Niin että älkää rakkaat
kirjeystäväiseni (juu, mää tiedän että te osa ainakin luette tätä, tui
tui vaan)
niin älkää ihmetelkö jos kirjeissä joskus kestää – syyttää
voitte tuollaista söpöä mustaa marakattia joka tekee mamman
kirjoitteluista vähän vaikeaa.

Ostettiin kissoille Zooplussasta tämmöinen pussukka, mutta sehän on liian pieni noille meidän cooneille mutta Siiripä keksi käyttää sitä makuualustana. Problem solved!

Olin eilen pitkästä aikaa taas yksikseni kun mies lähti pelailemaan vaan eipä tuossa mitään – otettiin likkojen kanssa ilo irti! Kuuntelin siis musiikkia, lauleskelin ja kävin vanhoja valokuvia läpi. Asukuvienkin ottaminen on niin hankalaa kun tulee kotiin siihen aikoihin että alkaa jo parhaimmat valot olemaan vähissä. Mutta onneks kone on täynnä noita vanhempia kuvia. En muuten edes tajua missä välissä tuo syksykin oikein meni ohi kun tuntuu etten ehtinyt juur ollenkaan käyttämään tuota ihanaa huppariliiviä.


Huomenna käännetäänkin auton nokka kohti Tamperetta. Jeij! Täytyykin muistaa ladata kameran ja videokameran akut. Sillä tääytyyhän true bloggaajan nyt kuvia ja jopa videotakin ottaa. Koskikeskukseen on tarkoitus mennä ihmettelemään jos aika riittää – on se vaan niin kiva kun on tuollainen ostoskeskus missä on paljon liikkeitä yhdessä. Jotta sieltä sitten vaan bongaamaan meikäläinen ja rohkeasti juttusille!

Jeij! Mä sain kuin sainkin aikaseen tuon ”Tykkää” nappulan. Nyt siis jokaista postausta voi käydä peukuttamassa. Pikkusen piti kysyä omalta ohjelmointi-insinööriltä neuvoa mutta muuten ihan itte tein. Ohjeiden kanssa, luonnollisesti mutta itte tein kuiteski! Siis ihania tämmöset ylpistelymomentit.

Lukaisin eilen Satakunnan kansan nettisivuilta oikein mukavan uutisen. Kyl nyt aletaan jo tökkimään sitä omaa kipurajaa. Vaikka luulenpa maksavani vaikka 2EUR kirjeen lähettämisestä. Tosin kirjoittaminen tulee varmaan kestämään vähän kauemmin. Jotenkin mä odotan että se Viestintävirasto tulee vielä oven takaa ja vaatii Itellaa laskemaan taas hintojaan. Mää muuten viel muistan sen ajan ku postimerkki makso 0.65EUR. Muistaaks kukaan muu?

12 kommenttia

 • Unknown

  Meidän kisulla on tasan sama pussukka, se on niiiiiin sen lemppari ja se pitää aina ottaa hoitopaikkaankin mukaan, muuten ei tuu mistään mitään 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oletan että teidän kissa mahtuu sinne sisään? Se ois kyl varmasti kiva noillekkin, siis jos sinne sisälle mahtuisivat. Pitää ehkä miettiä että tekaisisi itse tuollaisen mutta ISON. Ei luulisi olevan vaikea. Joo, sana painolle LUULISI. 😉 Siiri on kuitenkin ominut sen pediksi että siinä se torkkuu ja tosi lämmin paikka onkin.

 • Universalis

  Tuttua tuo eteen ja tavaroiden päälle makoilu kun pitäs jotain tehdä! Huomaa mut! 🙂

  Meillä tykätään pusseista ja kasseista kovasti. Tänään just muovipussissa leikittiin, kun tavarat saatiin sieltä eka pois. Harmi vaan kun niissä on se vaarallinen kahva. 🙁 Ei saa vahtimatta leikkiä. Tommosta kangaspussia ei ole ollut koskaan.

  Jee Tampere! Toivottavasti on hyvät shoppailureissut, sieltä ainakin saa vaikka mitä yhden katon alta. Omalla laillaan parempi, kun Ideapark. Puolensa molemmissa! Postausta odotellen. 🙂

  Tykkään tykkää-nappulasta! Ja ihanasta kuvasta taasen. Postimaksujen hintojen korotuksesta en tykkää, ei varmaan kukaan muu kun Itella ite? En hirveesti mitään kyl lähettele, mut kuitenkin. Jos jostain tilaa jotain, niin aina kirpasee postimaksut. Eikös se ollut tulossa se ilmasten palautusten poistokin? Paljo huvittaa enää lähettää jotain takas, jos siitäkin pitää maksaa! Menee pian kymppi jo pelkkiin posti- ja palautuskuluihin. 🙁

  • Anonyymi

   Postimaksujen hintojen nousu on toki ikävää, mutta ilmaisten palautusten lakkauttamisen kanssahan ei Itellalla ole mitään tekemistä. Kyseessä kun on ihan EU-direktiivi, jolla on tarkoitus yhdentää käytäntöä muun Euroopan kanssa, jossa tuo maksullinen palautus on isoksi osaksi ihan normikäytäntö.

  • Universalis

   Joo tiedän ettei ole Itellan kans tekemistä, mut tuli tohon samaan yhteyteen siitäkin kirjotettua, koska se mua ärsyttää vielä enemmän.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, Siiri varsinkin tota harrastaa mut Zilla ei vielä ihan niin. Se on kyl jo oppinu tulee pöydälle mut ei viel pistä maaten paperien päälle. 🙂 Me ollaan uskallettu antaa muovipussi leikkeihin kun ollaan vaa leikattu eka ne kahvat pois, ni eivät voi ainakaan jäädä kiinni ja saada paskahalvausta sen takia.

   Tykkää nappula on kyl kiva.

   Postimaksujen nousu on ikävä kun ne aina nousee. Joka vuosi. No vielä mä tuon euron niistä maksan!

 • Anonyymi

  Musta ostoskeskukset on tosi tylsiä ja persoonattomia. Mieluummin kuljen kaupungilla pikkukaupoissa. Alkaa vaan valitettavasti kuolla nuo yksittäiset pikkukaupat ostoshelvettien alta.

  Eihän tuosta kirjemerkin 0,65e hinnasta niin kauan ole. Mä muistelen kaiholla sitä aikaa kun itse kirjoittelin kirjeitä eniten ja kirjemerkin hinta oli 1,80/2mk.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tykkää määki tuosta, et kuljeksella kaupungilla mutta nyt ei sellaista ideaa ollut. Että Koskikeskus oli paras vaihtoehto. Mut paljon jää näkemättä pikkukauppoja kun sijaitsevat jossain sivukadulla. 🙁

   Eikö tuosta muka kauaa ole? ON siitä jo reippaasti varmaan yli 5v. ?

 • Anonyymi

  Tamperehan on Porista vaan puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Miten ette käy siellä useammin ihan vaan ostoksilla?
  Kuinka usein sun pitää ladata kameran ja videokameran akkuja?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nooo, suurimman osan ostoksista mitä kaivataan niin saa kyllä Poristakin. Ja tykkään että Tampere pysyy silleen spesiaalina kaupunkina missä käydään välillä.

   Videokameran ehkä kerran viikossa, kameran lataus riippuu kuinka ahkeraan oon kuvannu ja oonko joutunu käyttää salamaa.

  • Anonyymi

   MInkä verran käytät tavallista kameraa? Sullahan on hyvä kamera nyt kännykässäkin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sitä tulee käytettyä silloin kun en ole töissä. Työaikana taas kännykkä toimii kamerana. NIi ja tuossa reissussa otin kännykän koska en halunut ottaa isoa reppuani vain sen takia mukaan joten valitsin kännykän. Mutta siis aina fifty-sixty. 🙂