229 .jpeg
Blogi

Keltainen väri piristää kummasta mieltä + pieni pyöräretki lammen rannalla

Mekko Yours Leggins Anttila Laukku Guess (Maddes)

Juhannus oli ja meni – oli se kyllä niin piristävän kivaa vaikka mieltä maito loppuikin mystisesti kesken kaiken. Ostettiin sitä neljä litraa (millä kyllä pärjätään normaalisti melko pitkäänkin ellei sitten eräs nimeltämainisematon maitovasikka käy tyhjentämässä kaappia) ja lauantaina todettiin että kaikki on mennyt! Onneks hätä ei ollu sen isompi kun muistin että Valtsu olisi sunnuntaina auki. Illalla sainkin sitten nautiskella oikein nautinnon kera vaniljakaakaosta. Nams!

Mutta siis ollaan oltu niin kaksistaan kuin käyty vierailemassakin. Pihajuhlissa kävimme ja sitten meillä on käynyt kavereita. (shakkiakin yritin pelata, mut eih – tämä päänuppi ei vaan ymmärrä sitä, tarttis harjotella) Kokkoa ei jaksettu lähteä katsomaan ja oltiin toisekseen jo otettu lasilliset viiniä, niin rattiin ei silloin mennä kun on pienestikin alkoholia veressä. Pihajuhlia varten sain hieman laittautua – Jeij! Ja mun on ihan pakko tehdä tunnustus – on se vaan tuplasti hienompaa kun on kunnollisella kameralla otetut kuvat.

Siiri haaveilee ulospääsystä

Sain mieheni vanhan kameran pieneksi ajaksi koekäyttöön ja oon nyt niin pahasti tykästynyt tähän kuvanlaatuu, että täytyyhän se kompakti järjestelmäkamera ostaa. Nyt haluaisinkin käyttökokeuksia noista kompakteista järkkäreistä (ja jos vain mahdollista, niin testikuvia myöskin) eikä merkillä varsinaisesti ole väliä mutta olen erityisen kiinnostunut Panasonic Lumix, Canon, Nikon ja Olympus kameroista. Tässä postauksessa nähdyt kuvat olen itse ottanut tuolla mieheni lainassa olleella kameralla. (tai lainassa ja lainassa, oon sen varmaankin saamassa itselleni mutten ihan heti) Joten joudutte nyt vielä hetken aikaa kestämään tuota vanhaa pokkarilaatua, mikä mun mielestä on aikoinaan ollut ihan kelpolaatuista mutta nyt oon tässä jo kuukauden aikana huomannut että kuvista tulee enemmän tai vähemmän rakeisia – tosin voihan se olla ihan kuvaajastakin kiinni, että kun EI VAAN OSAA. Täytyykin testata – lyödä kamera miehelle käteen ja pyytää ottamaan hieman kuvia. Katsoo tuleeko hänelläkin rakeisia! Jos ei tule, niin sitten saa opettaa että mitä ihmettä mä oon tehnyt väärin. 

Oon ihan tyystin unohtanut sanoa, että ollaan laitettu lasimaljakot takaisin hyllyille. Siiri on käynyt niitä kyllä haistelemassa mutta antaa nätisti olla. Kiitoksia vaan eräälle lukijalle joka mulle vinkkasi asiasta! Hänen ehdotuksesta työnnettiin siis maljakot seinämpään ja näinollen Siirille jäi tilaa käpytellä kaikessa rauhassa eikä tarvitsisi väistellä maljakoita. Television ylläoleva hylly kestää 10kg painon ja ollaan laitettu kunnon ruuveilla kiinni seinään (ei todellakaan niillä mitkä tuli hyllyn mukana) mutta kyllähän se hieman mietityttää että mitenköhän mahtaa käydä. Siiri kun on ottanut nyt aikamoista painospurttia eteenpäin – neiti painaa tällä hetkellä 3,2kg! En ole täysin varma paljonko painoi kun meille tuli mutta siinä 2kg puolella kumminkin. 

Koko sunnuntai meni meillä siten, että nautiskeltiin kauniista päivästä takaterassilla. Raahattiin sinne vihdoinkin jonkinlaiset tuolit että saatiin istua. Siirikin haisteli tuulia mutta tyytyi vain makoilemaan kuin olisi halunnut lähteä pitemmälle tutkimaan. Siiri teki tuttavuutta Iso L:n kanssa!

Oon melkein joka päivä tehnyt pyöräni kanssa lenkkejä ja vihdoinkin tuossa torstaina perskannikkaat antoi periksi – sen jälkeen pidin pienen tauon ja nyt ollaan taas menty! Lähdettiin ykskaks miehen kanssa pyöräilemään, ihan vain tarkoituksena katsella maisemia täältä meidän asuinalueelta. Ja hitsit, mehän löydettiin pien paratiisi lammenrannalta! (tiedetäämpähän mistä aletaan katselemaan sitä OKT kun sen aika tulee) Edes minä, Porilaisena, en tiennyt tuosta paikasta joten mahtavaa kun löytyi tuollainen kävelylenkki – pyörän kanssa sitä ei päässyt kunnolla tekemään. (alla kuvia tuosta pikkulenkistä)  Mutta ihan hemputin kivaa oli ja sitten ku tultiin kotii, ni mentiin (melkein) suoraa saunaan ja suihkuun. Sitten istuskeltiin taas takaterassilla ja pohdittiin että tämä tarttis kylmän oluen (mitä meillä ei yleensäkään ole) mutta tekaisin sitten mehusta ja kivennäisvedestä meille juotavat. Life is GOOOOOOD!

67 kommenttia

 • Anna / Kuvan mukainen

  Anna / Kuvan mukainen

  Voi missä ihanissa maisemissa sitä ollaan poljeskeltu, vaan noottia kypärättömyydestä, soo soo!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo! Täytyyki näyttää tuo paikka sulle, voitas mennä tekee se kävelylenkki. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kivasti sopii mekko ja Guessi yhteen. 🙂 Ja voi mikä omakotitalon paikka tuolla lammen rannalla olisikaan <3
  Ja kyllä kampaajalla käynti on piristänyt kivasti ulkonäköäsi!
  *KataMaria*

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, niinhän se näkyy sopivan. 🙂 No kuulemma ei tuonne saa rakentaa OKT mutta aina voi toivoa että joku joskus myisi. 😉 No melko läheltä tota lampea on kyllä myynnissä OKT. 🙂 Parturilla käymine piristää aina, saas nähä joudunko menee parturiin tuossa syyskuun alussa vai koetanko parturoida itse. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Siinähän sulla on hyvä kamera, jos kerran miehesi ei sitä tarvitse. Ei aina tarvitse olla ostamassa uutta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No itseasiassa, nyt kun mä löysin tuohon kameraan uuden akun (jostain syystä mies ei näitä uusia akkuja ollut löytänyt) niin mies onkin että taitaakin pitää sen kameran ja että ostetaan semmonen kompakti järkkäri sitten tänne kotiin. Mut ihan oikeassa olet, ei sitä uutta aina tarvitse ostaa mutta tässä tapauksessa ei voi edes ajatella että pärjättäisi tuolla yhdellä. Ei sellaista puolinsuntoisin pompottelua kestä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ymmärrän kyllä hyvin, että ette pärjäisi yhteisellä kameralla. Jos ihan oikeasti olet kiinnostunut valokuvaamisesta, suosittelen kyllä ihan oikeata järkkäriä eikä mitään kompaktikameraa. Järkkäriin saa sitten hankittua erilaisia objektiiveja sen mukaan, miten kuvaaminen kiinnostaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Miten sitten kompakti järkkäri eroaa isosta järkkäristä? Kun mä olen ymmärtänyt (ainakin noita nettisivuja lukemalla) että kompaktiinkin saa vaihdettua objektiiveja. Sehän ero taitaa olla pokkarin ja järkkärillä että pokkariin ei saa objektiivia.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   On kai nykyään kompakteihin jo saatavana vaihto-objektiiveja. Miksi sen pitäisi olla kompakti? Aloittelevan kuvaajan käyttöön saat järkkärin jo kolmellasadalla ja siinä on jo ihan käypä objektiivi mukana. Sitten kun innostunut, hankit 200-500 euron lisäobjektiiveja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On niihin olemassa vaihto-objektiiveja. Ainakin noihin mitä katselin. Ja kompakti siksi, että sitä on mukavampi liikuttaa mukana – jotenkin tuollainen iso järkkäri niin, ei sitä tulisi liikuteltua mukana. Mut toisaalta, ehkä sitä hommaan vaan uuden pokkarin ja koetan saada lainaan tuota miehen kameraa kun haluan ottaa jotain spesiaalimpia kuvia. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos! Laittamalla siitä saa kyllä viel kivankin, mutta harvoinpa mun tarvitsee laittaa sitä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pitkä pyörälenkki olikin kun tuo lampi on sun kodista muutaman sadan metrin päässä. Rakennuslupia noihin rantoihin ei enää myönnetä ja nuo talot jotka tuossa jo on maksaa 400 000 ylöspäin. Mut ainakan voi koittaa niitä ostella?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No väitinkö mä että kyseessä oli pitkä lenkki? Tarkoitus oli vain pyöriä tässä kotialueella ja ihastella taloja. Mut tuli tuolla lenkillä bongattua muutamia potenttiaalisia reittejäkin. Mut kyllä tuolla aikaa sai silti kulumaan kun osittain käveltiinkin. Aika jännä ettei myönnetä, me ihmeteltiinkin että miksei oo rakennettu sinne toiseenkin suuntaan mutta tuossahan se syy – ei heltiä lupia. 🙂 Mutta siis ei me mitään omaa olla ajateltu rakentaa vaa nimenomaan ostaa tuosta sitten jos semmone sattuu tarjolle tulemaan (vähän kyllä epäilen) 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ehkä se syy on just se mitä kirjoitit blogissa. Paratiisi. Tuskin pystyis pyöräilemään/kävelemään siellä kun ois taloja ja aitoja välissä. Siinä ois pilattu tuokin ihana paikka kun ois rakennettu täyteen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tätä mäkin meinasin että siksipä varmaankin. Kiva huomata että jotkut vielä haluaa säilyttää pienen osan paratiisia, kuin vetää se täyteen taloja – vaikkakin Rivari/OKT, mutta siltikin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, nyt on sopiva ja värikin on hyvä – sitten kun tää haalistuu ni se on siltikin kiva väri. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Älä välitä, en mäkää Porilaisena ja kaikkitietävänä tienny että täällä on tämmönenkin. Bongasin ihan sattumalta kun google mapsia katselin. 🙂 Mutta siis Viikinäisistä löytyy, Lammenranta on tien nimi. 🙂

 • Heli

  Heli

  Tosi kiva väri ja leikkaus sun hiuksissa nyt. Komppaan myös, että kannattaa pitää tuo ja huollattaa se myös. Sipii sinulle erittäin hyvin ja näytät tosi pirteälle 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä leikkauksesta tiedä ja muutenkaan, mut nyt on kyllä fiilis että kiva ois pitää hiukset aina tälleen lyhyempinä ku jotenkin ne mulla menee ikäväksi kun on pitkät. Ei yhtään semmoset pitkät, sileät ja suorat. 🙂 Mut mä meen niin spontaanisti näiden hiusten kanssa, joskus tykkään odottaa vaikka kaks vuotta ennenku teen yhtikäs mitään.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kyllä pitkien sileiden ja suorien hiusten eteen täytyy nähdä vaivaakin, jokaisen. Käyttää muotoilutuotteita ja suoristusrautaa.

   Ps. sun arvonta loppui jo eilisiltana, niin miksei silloin tullut voittajaa julki? Eikä ole tähänkään hetkeen mennessä tullut…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nii se on kyllä totta, että vaivaa hekin joutuvat näkemään mutta toisilla taas on normaalistikin pitkät ja sileät hiukset. Kateeks käy. 🙂

   No no, eipäs olla hätähousua. Kyllä se voittaja selviää tässä lähipäivinä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Jaa-a, mulla on pitkät, suorat ja sileät hiukset, enkä käytä mitään muotoilutuotteita enkä suoristusrautaa. Omat hiukset niin vahvat ja hyväkuntoiset, että ei todellakaan tarvitse juurikaan vaivaa nähdä. TangleTeezer on kyllä nyttemmin ollut silloin tällöin apuna, mutta pärjään tavallisella harjallakin hyvin. (lähinnä ano 16.32:lle tiedoksi)

  • Anonyymi

   Anonyymi

   En hätähousuile, ihmettelen vaan miksi arvonnalla on selkeä päättymisajankohta jos sen jälkeen voittajaa ei julkaistakaan.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   On mun hiukseni ainakin pitkät, suorat ja sileet ilman muotoilutuotteita ja suoristusrautaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen kateellinen teille joilla on suorat hiukset, ihan tuosta vain. 🙂 Omani kun pakkaa aina menemään kippuralle.

   Mitä tulee arvontaan, niin yleensä niissä on päättymisajankohta mutta harvemmin olen nähnyt että kukaan bloggaaja ilmoittaa voittajaa saman päivän aikana. Oma arvontakin meni illalla klo 22.00 umpeen. Ja tänään on taas ollut menoa. Nyt vois melkein sanoa että jos joku vielä kerrankin narisee arvonnasta, niin saatte odottaa toiset kaks viikkoa voittajan julkistusta. 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Oot tavallistakin pirtsakamman ja onnellisemman näköinen! Taitaa uusi tukka tehdä tehtävänsä, ja ehkä osuutta asiaan on myös tolla mekolla, hyvällä kuvanlaadulla ja tietysti noilla maisemilla. Tonne olisi kiva päästä käppäilemään. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, onnellinen voi olla niin monista asioista, mm. noista mainituista. 🙂 Jos vain asut Porissa tai lähiseudulla, niin mene ihmeessä. On nin seesteinen paikka. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tosi kiva mekko, sopii sulle täydellisesti! Itse en oo koskaan tilannut tuolta Yoursilta. Miten noi koot siellä menee? Ootko onnistunut tilaamaan aina sopivia kokoja? Mä oon yläosasta 48/50 tai xxl ja alaosa 50. Zizzin vaatteet ei jostain syystä istu mulle (etenkää yläosat), uskaltaiskohan kokeilla tuolta tilaamista?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No Yoursilla esim. koko 26-28 vastaa suurinpiirtein suomikokoa 54-56. Joissain vaatteissa koko voi olla suurempikin. Mut melko usein nuo koot on olleet sopivat. Ja kiristysnauhoilla saa kiristettyä jos pakkaa olemaan yläosasta suuri. Jos ei oo nauhoja, niin sillon käytän kokoa 22-24. Jos olet tilaamassa, niin tee kuten minä ensikertalaisena – tilaa ekalla kerralla vain pari vaatetta. Veikkaisin että sulle voisi sopia joku 16-20 koon haarukasta.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva tukka, kiva tunika, kiva laukku. Mutta. Legginssit mekon kanssa kesällä? EI kiva. Argggggh!

  Meilläkin on maljakot aseteltu ylähyllyllä ihan seinän viereen, ettei muodostu "kissan mentävää aukkoa" seinän ja maljakon väliin. Ja toistaiseksi ei ole vielä yhtään maljakkoa pudonnut (*koputtaa puuta*).

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hhihihihi, kyllä niitä legginssejäkin tulee pidettyä mut hei, ainakaan ei perse vilku! 😉

   Joo, Siirikin osaa väistää eikä ainakaan tuollaisia painavampia ole kokeillut tiputtaa lattialle. Muuta kyllä on tiputellut. 🙂

 • Kaisa

  Kaisa

  Mun facebookin kaikki uusimmat kuvat on kuvattu Nikonin 1J1 minijärkkärillä (pois lukien kännykkäkuvat). Kahdella objektiivilla olen pärjännyt ja on minusta sopivan kokoinen ja helppokäyttöinen. Toki nykyään on tullut jo uudempiakin versioita, mutta kannattaa harkita mikrojärjestelmäkameraa jos haluaa parempia kuvia, muttei jaksa kanniskella isoa järkkäriä. Muiden merkkien mikroista ei ole kokemusta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mirkolla tarkoitat varmaan kompaktijärkkäriä – ainakin sillä nimityksellä noita myydään. 🙂 Nikoniakin katselin ja tommonen lyhyt merkkisarja perässä. 🙂 Pitää siis tutkailla vähän sun Facea. 🙂

  • Kaisa

   Kaisa

   En tiedä, mitkä ovat "viralliset" termit, mutta Nikon (Nikonin sivut) tuntuu myyvän mikrojärjestelmäkameroina pienet kamerat, joihin voi vaihtaa objektin ja kompaktit ovat kiinteillä objekteilla.

   Itse siis tykkään, että on mahdollisuus vaihtaa objektiivi, laajentaa kameran käyttömahdollisuuksia, mutta on silti vielä kooltaan kannettavissa käsilaukussa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mikro taikka kompakti. 🙂 Vähän tuollaista oon kans ajatellu et voi laajentaa mutta ehkä mun pitää pistää tämä taas jäihin kun tuolta mieheltä tulee niin sekavia juttuja liittyen tuohon kameraan. 🙂 Eli siis nyt olenkin saamassa tuon Panasonicin mutta toisaalta sitten tarvitsisin pokkarin. 🙂 Ku tommosta isoa möhkylää on ikävä kantaa mukana.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eikö sun kännykälläkin saa otettua kuvia, joten uusi pokkari on ihan tarpeeton vai onko vanhassa pokkarissa jotakin vikaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei mun kännykällä saa noin hyviä kuvia kuin pokkarilla. 🙂 Mut vanhassa alkaa olemaan vissii jotain häikkää kun kuvat alkaa olemaan kovin rakeisia vaikka asetuksia säästäisi. Onhan se 4v. vanha ja ollut aikamoisella kulutuksella viimeiset 2v.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olen menossa tällä viikolla samaan kampaamoon missä sinäkin käyt. Toivottavasti näytän yhtä hyvältä sieltä tullessani 🙂 hyvää loman jatkoa!

 • Veera

  Veera

  Mä suosittelen lämpimästi Olympuksen PEN sarjan kameroita. Itse olen kuvannut erilaisilla PENeillä jo parin vuoden ajan kaiken työn ulkopuolella ja jotain jopa työssäni. (Olen siis ammattivalokuvaaja)

  Paras kamera on sellainen joka kulkee mukana, eli pienet peilittömät järkkärit ovat huomattavasti perinteisiä peilijärkkäreitä pienempiä ja myös objektiivit pienempiä ja kevyempiä. Mutta valinnanvaraa noissa objektiiveissa kyllä löytyy valtavasti.

  Kuvanlaadussa ei uusimmat peilijärkkärit enää häviä käytännössä lainkaan peilijärkkäreihin. Hyvänä esimerkkinä esim se, että mun tämän hetkisellä PEN e-pl5 kameralla uskallan kuvata isompia isoherkkyyksiä kuin työkäytössä olevalla Canon 5D Mk II:lla.

  Mä en enää kenellekään perusharrastajalle suosittele peilijärkkää, vaan kehotan tutkimaan nuo peilittömät mikrojärkkärit. Itse harkitsen vaihtavani jopa työkamat peilittömään runkoon jossain vaiheessa.

  Mitähintoihin tulee, niin esim. Olympuksen PENien hinnat liikkuu välillä 300-1000 € riippuen mallista. Eli löytyy monen hintaista.

  Veera/tyyliä metsästämässä

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Iso kiitos! Oon tuota Olumpysta kans miettiny, siitä lähtien kun sä siitä blogissasi mainitsit jossain yhteydessä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minusta olisi reilua, että Veera mainitsisi tässä(kin) yhteydessä saaneensa noita pen-kamoja olympukselta, ja jopa edustavansa ko. firmaa eri tapahtumissa. Varmasti hyviä kamoja, mutta syö kehujan uskottavuutta kun ei kerro kytköksistään vaan esiintyy vain käyttäjänä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No Veeran blogissa nämä asiat on kyllä mainittu, että tarviiko sitä nyt toisissakin blogeissa alkaa sanomaan.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No ei kai nyt voi olettaa, että kaikki olisi asian lukenut veeran blogista?

   Kyllä minusta olisi (noinkin tarkan) selonteon yhteydessä hyvä mainita että edustaa ko. merkkiä, silloin lukija voisi todella arvioida itse, minkä painoarvon tekstille antaa.

   Vai oletko joskus tavannut edustajan, joka ei pidä omaa tuotettaan parhaimpana?

  • Veera

   Veera

   Voi pahoitteluni, että en sitä nyt tässäkin maininnut. Mutta kyllä mulla on niitä mielestäni oikeus ihan käyttäjänäkin kehua, vaikka firman kanssa yhteistyötä teenkin. On niihin kamppeisiin omaakin rahaa pistetty.

  • Veera

   Veera

   Ja pakko vielä sekin sanoa, että puhuin tuossamyös ihan yleisesti mikrojärkkäreistä, ellet sattunut huomaamaan.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tottakai on oikeus kehua ja hyvää tuotetta on syytäkin kehua. Silti minusta on oleellista mainita myös ne kytkökset firmaan. Kameroihin saa menemään paljon rahaa, ja siksi toivoisin ainakin itse saavani hyvin avoimia neuvoja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en oo nyt tekees – katsokaa vanhoja, saavat luvan riittää hupinpitoon. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihanan pirteä ja kaunis Pipsa:) Uudet hiukset sopii sulle hyvin ja tuo mekko. Itsekin haaveilen tuollaisesta 50-luvun tyylisestä mekosta. Ehkä pitäisi tutustua Yoursin tarjontaan, vaikkakin arastelen ulkomailta tilaamista:/ Teillä on ollut kauniit pyöräilymaisemat. Rentouttavaa ja aurinkoista loman jatkoa sulle:) Minäkin jatkan täällä hölläilyä..

  Pioninkukka

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi kiitoksia. 🙂 Kuule, ihan reippaasti vaan tilaamaan – ittekki arastelin kunnes mies vähän avusti siinä, niin hyvin on mennyt. Katsoo vain että on luotettava firma. Yours ainakin on, olen saanut kaikki ne vaatteet, oikeassa koossa jotka olen tilannutkin. Ja n. viikko menee tilauksen toimituksessa. 🙂 Oikein mukavaa jatkoa myös sinne, hölläillään! 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pori vaikuttaa mukavalta paikalta.. ja jos siellä on lisää yhtä aurinkoisia ihmisiä kuin sinä Pipsa, niin sinne mars 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä tää nyt menettelee, vaikka kyllä mä ehkä Tampereella mieluummin asuisin. 😉

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *