33 kommenttia

  • Anonyymi

   En halua sano tätä pahalla, vaan rakentavassa mielessä. Ulkokuvissa kuvainvakain ei pysy keinuntasi perässä kun kävelet, pystyisitkö kiinnittämään enemmän huomiota liikkumiseesi/tapaan pitää puhelinta, kun kuvaat videota kävellessäsi. Tuo keinuntasi ja kuvanvakaimen epästabiili toiminta luovat helposti monelle ns. merisairaan olon.

   Sisäkuvissa kuvanlaatu näyttää paikka paikoin todella pehmeältä, ovatko kamerasi asetukset varmasti optimoitu näihin sisäkuviin?

   Kissoja kuvatessa puolestaan kuva näyttää todella skarpilta ja automatiikka pysyy hyvin perässä. Kissojen kuvaamisesta en ylipäänsä välitä, mutta nämä otokset miellyttivät silmää.

  • Anonyymi

   Olen huomannut, että monet ylipainoiset ihmiset kävelevät eri tavalla kuin muut.

 • Miina

  Kivoja ovat olleet nämä joulukalenterivideot. Otahan rauhallisesti, jotta tervehdyt.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että oot tykännyt. Joo, kyllä mä ihan rauhallisesti oon ottanut. Ärsyttää vaan kun taaskin on ollut pari päivää ettei mitään oo sattunut ja ois heti juoksemassa salille. Kyl mä sinne pian aion mennäkin jos tuo kipu pysyy kauemmin poissa. Välillä sattuu vasemman lapaluun kohdalla ja oonkin sitä venytellyt.

 • Anonyymi

  Se sun kylkikipu voi hyvin olla tullut ns makaamisesta! Olet ollut kipeänä ja et ole liikkunut niin paikat jumittaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Enhän mä nyt vuodepotilaana oo kuiteskaan ollut vaikka kipeänä olinkin, etten nyt uskoisi sen tulleen siitä. Ymmärtäsin et voisi tulla jos ois sen pari viikkoa vaan maannut, mutta kun mä en maannut. 🙂

 • Anonyymi

  Ehkä toi kylki ei nyt kauhan kipeä ole kun siinäkin olit ja huidoit suht koht normaalisti 🙂 Hyvä että alkukokeet on otettu ja varmistettu ettei oo pahempaa mutta jos tuo jatkuu niin sitten vaan lisätutkimuksiin. Mulla aikoinaan kyljen pistos johti ensin keuhkokuumeeseen ja sitten pallean halvaantumiseen josta toki toipuu mutta pitkään se vei. Eikä juosta tai uida voi pitään. Kisuja oli kiva katsella. Joulun odotuksia teille….

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei se ihan aina satu niin paljoa, eikä silloinkaan mua mitenkään liikkumattomaksi tee. Tosin nyt se kipu on siirtynyt enemmänkin vasemman puolen lapaluulle, eli saattaa olla sittenkin jonkinlainen lihasjumi. Oon tässä tehnyt venytyksiä, että aukeisi jos siellä jotain semmosta ois. En tiedä varmaks. Kipeytyy edelleen tietyissä tilanteissa.

 • Anonyymi

  Ehdottomasti ens vuonna uudestaan joulukalenteri, näitä on ollut tosi kiva katsoa!! Tietty varmaan aika työlästä sulle toteuttaa tää mut jos suinkin vaan ehdit ja jaksat niin tee ens vuonnakin 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla et oot tykännyt. No ens vuodelle on paremmat edellytykset kun kerkee miettii aiheet kaikessa rauhassa ja alkaa toteuttamaankin kaikessa rauhassa. Vähän tässä kyl kiirusta pitää kun töiden jälkeen pitää noiden kanssa touhuilla. 🙂

 • Anonyymi

  Mulla kanssa tutkittiin kylkikivun syytä pitkään. Lopulta syyllinen löytyi selästä: lihasspasmi. Itse selkä ei ollut kipeä, vaan se säteili kylkikaaren alle. Parani itsestään parissa kuukaudessa. Ja auttoi, kun oppi välttämään tiettyjä liikkeitä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No höh että sullakin ollut kipuja. 🙁 Ei kiva, mut hyvä että syy selvisi. Mullakin on nyt tuo kipu siirtynyt enemmänkin lapaluun kohdille, mut silleen tossa kyljen tuntumassa. Oon venytellyt, kestää kyllä sen mutta sitten tiettyjä touhuja ei. Kovin tässä jo kyl oottelee salille menoa.

 • Anonyymi

  Lepää nyt ihmeessä, äläkä touhota. Ei ihmisellä syyttä ole kuumetta, vaikka olo olisi hyväkin. Ja joo, aika hyvin viuhdoit menemään, jos oli tosi kipeä kylki 😁 voisiko olla joku lihasjumi aiemmasta yskimisestä, jos ei näkynyt rtg-kuvissa murtumaakaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, oon mä ottanut rauhallisemmin mut ei mua silti sänkyyn oo saanu köytettyä. 😀 Mut voi hyvin olla joku lihasjumi, varsinkin kun on siirtynyt lapaluun puolelle mut kyljen tuntumaan.

 • Anonyymi

  Minusta nää videot on todella ihania ja tykkään kovasti katsoa. On ollut mahtavaa kun on joka päivä tullut jotain. Ihan parasta 🙂 Tee vaan ensi vuonnakin uudestaan. Sulo ja Piipu olivat suloisia <3 Paranemisia! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla et oot tykännyt, ehkäpä sit ens vuonna uusiks mut vähän paremmalla varoajalla. 🙂

 • Anonyymi

  Kivoja nämä videot.Kylkikipu voi olla ns.noidannuoli,siis lihaskramppi.Se ei näy missään kuvissa,mutta on jumalattoman kipeä.Minulla oli kyljessä sellainen ja kerran oli alaselässä.Lääkäriltä sain reseptin ja hain lääkkeen apteekista.Parissa päivässä parani.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mene ja tiedä nyt sitten oisko tääkin joku lihasjumi tai tommonen, mut en kyl mitään lääkkeitä oo saanu. Et vaan levännyt ja venytellyt tota selkää ja nimenomaan lapaluiden aluetta.

 • Anonyymi

  Kiitos, tämä on ollut minusta kivoin netistä löytyvä joulukalenteri, tosi mukava seurata 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, kiva kuulla että on ollut mukava seurata. 🙂

 • Anonyymi

  Olen tykännyt joulukalenteristasi paljon. Kiva kun on joka päivälle jotain katsottavaa ja erilaisia juttuja. Suosikkejani ovat olleet videot, joissa puuhailet jotain jouluista nopeutetuna ja joulumusa soi taustalla eli esim. paketoiminen ja korttien tekeminen. Tykkään tuollaisesta arkisesta puuhailusta ja nopeutusta on rentouttava katsoa 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla, että tommoset on olleet mieleen. Pitää sit ehkä ens vuodeksi miettiä lisää kaikenlaisia touhuja. 🙂

 • Anonyymi

  Olen samaa mieltä, joulukalenterisi on kiva ja ison vaivan olet nähnyt näiden kanssa!

  Yritäthän nyt ihan rauhassa hoitaa itsesi kuntoon. Olet ollut niin pitkään sairaana, että toipuminen vaatii aikaa, vaikka se tylsää välillä onkin.
  Nyt on vaan maltettava jättää salikäynnit vähäksi aikaa ja muutenkin rauhoituttava. Eikä mitään kylpyläreissuja sairaana.
  Ja pukeuduthan kunnolla,nuo tekokuitumekot on kylmiä, vaikka takki olisikin lämmin. Ja kaulahuivi ja myssy käyttöön!
  Nytkin olit videolla kylmissäsi, kun tulit sisälle.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että oot tykännyt, se antaa intoa tehdä lisää. 🙂

   Oon nyt tosiaan ottanut ihan rauhallisesti ja kyllä tää tästä. 🙂