12 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei kyllä tänä vuonna taida onnistua kun emme ole ajatelleet ostaa joulukonvehteja, mut pistän tämän ylös ensi vuotta ajatellen. 🙂

 • Anonyymi

  Oletko Pipsa miettinyt miksi blogisi kommenttiboksi tuntuu tyhjenevän koko ajan? Onkohan syynä sinun omien vastauksien/kommentointien viivästyminen vai mikä? En usko että suurin osa kommenteista joudutaan hylkäämään niiden painokelvottomuuden takia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En ole ehtinyt asiaa miettimään mitenkään isommin, mutta ei tää nyt kovin tyhjältä vaikuta. Mut varmasti viivästyminenkin vaikuttaa siihe ja olen pahoillani, välillä on ollut kiirusta joten kommentteihin vastaus on välillä jäänyt, mutta olette silti ajatuksissa, että heti kun vain kerkeän, niin vastailen. 🙂

 • Miina

  Kiva joulukalenteriluukku – olen aiemminkin tainut kommentoida, että olen myös koukussa noihin asmr-videoihin. Melkein joka ilta ennen nukkumaanmenoa kuuntelen/katselen kännykästä ASMR-videoita. Minä tykkään scratching-videoista (esim ASMRMagic on tehnyt hyviä). Kyllä hiusten harjauskin aiheuttaa väristyksiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit ja mä teen muuten samaa, et kuuntelen ennen sänkyyn menoa yhden tai kaks videota, se rentouttaa aika kivasti. 🙂 Enkä oo muuten tuon tekijän videoita tainnut katsoa, joten kiitoksia siitä. 🙂 Oma vinkkini on Jades ASMR Garden (tai tommonen, tummatukkainen ja Jade niminen)

  • Anonyymi

   Jade on paras, poimin vinkin täältä! Eli kiitos tuhannesti Pipsa, että toit Jaden kanavan tietoisuuteeni. 🙂