aliens.jpeg
Blogi

Jos sunnuntai osoittautuu tylsäksi päiväksi – katso Ancient Aliens maratooni uusista jaksoista!

Meillä on hieman tylsähkö sunnuntaipäivä, ku jo jotenkin odotellaan ensi viikon uutta työviikkoa. Naureskellaankin aina, että vaikka sunnuntai on vielä vapaapäivä niin silti se ei tunnu enää yhtä huolettomalta kuin esimerkiksi lauantai, kun tietää että seuraava päivänä on maanantai ja silloin pitää raahautua (ihan kirjaimellisesti) työpaikalle.

Mutta ei meillä tylsää ole kovin kauaa, kun pistetään tässä muutamat jaksot uudesta Ancient Aliens -sarjasta latautumaan Youtubeen. Pystytään katsomaan tuo television kautta, kun isäntä kytkee television ja tietokoneen välille jonkun piuhan ja tekee jonkun asetusmuutoksen. Ja ennenkuin joku alkaa valittamaan, niin tämä on ihan laillista tehdä kun jaksot löytyvät tosiaan ihan Youtubesta.

Jos siis englanninkieli taittuu ja sarja kiinnostaa, niin eikun vaan katsomaan. Vähän toi on osittain kyllä hömppää mutta osa niistä silti pistää miettimään, että mitäs jos sittenkin.

Ps. ketä muuta huvituttaa tuon miehen hiukset? Muistelisin että ihan ekalla kaudella ne oli vielä siististi, mutta mitä useampia kausia on tullut – sitä pöyhkeämmäksi ne tulee. Onkohan tyyppi mahtanut pelästyä, kun noin pystyyn on hiukset menneet? (hihihi)

19 kommenttia

 • Anonyymi

  hei, tänään olisi vielä mp-messut porissa vanhalla citymarketilla, menkää katsomaan sinne jos on tylsää, siellä muutakin kuin moottoripyöriä, jos ei ne kiinnosta 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, mutta ei tuollaiset oikein innosta. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Helposti. Kun kaikki muut jutut on tehty ja toiset peruu tulemisia, niin nopeastikos siinä tylsää tulee. Mut onneksi Avaruusoliot pelastaa! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No osa noista on kyllä aika tylsiä, mut osa pistää pohtimaan.

 • Anonyymi

  Muistaakseni seurasitkin jo New Girl- ja The Mindy Project -sarjoja.

  Brittiläisen Sky-kanavan Walesiin sijoittuva draamakomedia Stella on mielestäni mainio (toinen kausi menossa), kuten on myös osittain samojen tekijöiden Gavin & Stacey sekä Ylellä alkanut HBO:n Girls, josta muualla on meneillään jo toinen tuotantokausi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä oon kattonu Girlsiä, mutta en oikein saa itteeni tykkäämään siitä.

 • Anonyymi

  Ei se ole pelästynyt, vaan muinaiset alienit vaan sieppaavat hänet. Hyvin hitaasti, hius kerrallaan.Katsotaan kymmenen vuoden päästä, hän saattaa olla jo jalat 10cm maan yläpuolella.

 • Anonyymi

  Te katsotte telkkua ja sarjoja tolkuttoman paljon? Kokeilkaas joskus sulkea netti, telkku, puhelin ja menkää museoon, kahvilaan, ulos lenkille tms?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei me kyllä todellakaan katsella televisiota tolkuttoman paljon. Mää kyllä seuraan montaa sarjaa, mutta niitäkin seuraan netin kautta omalla ajallani. Ulkosalla me ollaan kyl oltu ihan riittämiin tässä viikonlopun aikana. 🙂

 • Anonyymi

  Käyttekö koskaan yhdessä teatterissa, taidenäyttelyissä, elokuvissa, konserteissa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä me yhdessä käydään ulkona, milloin missäkin – paitsi nyt noissa konserteissa. Taidenäyttelyissä vois käydä kyl useamminkin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siitä on kyl niin pitkä aika, mut se oli tuossa Kirjurin kesäteatterilla ja siinä oli Salkkareista se yks naisnäyttelijä.

 • Anonyymi

  Noi muinaiset alienit on kyl mahtavaa viihdettä, naurattaa aina kattoo mitä kaikkee scifi-höttöö ne keksiikään jostain hiekan murusesta. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se on kyllä, mut on niillä välillä ihan mielenkiintoisiakin pointteja mut harvoin ne alkaa sitä pohtimaan enemmän siinä ohjelmassa.