love2.jpeg
Blogi

In Love with LOVE

Tässä hän nyt sitten on – mun ihana synttärilahja jonka hommasin itselleni. Hän on Rebecca Minkoff LOVE. Laukku on crossbody-mallia mutta pienellä muokkauksella siitä saa myös olkalaukun. Itse tykkään käyttää ihan crossarina.Väri on muuten vähän tummempi mitä näissä kuvissa, auringossa on tällainen vaaleampi pinkki mutta sisätiloissa tummempi pinkki. Just ihanan karkki.

Tämä siis löytyi yhdeltä FB-kirpulta. Taisin tätä muutaman päivän ajan katsella ennenkuin otin myyjään yhteyttä. Tämä oli myös se syy miksi hommasin synttärilahjan itselleni näin aikaisin, kirppiksellä ei voi sanoa että ”mä ostaisin tämän 2kk kuluttua”. En usko että tuolla lauseella olisi syntynyt kauppoja, heh. Kirpuilla kun liikkuu ja sieltä jotain löytää, täytyy se yleensä maksaa samantien. Olin ajatellutkin ostavani jonkun laukun itselleni syntymäpäivänä, mutta kohtalo päätti toisin. En kuitenkaan valita kohtalon päätöksestä.

Laukun sisälle mahtuu aika kivasti tavaraa, tykkään erityisen paljon siitä että tuo kamerani mahtuu laukun sisään eikä aiheuta mitään pullistumista ulospäin. Laukun takana on tuollainen pieni sivutasku jonne saa kivasti kännykän, tosin sen poissaanti sieltä on hieman vielä hakusessa. Kuvassa oon laittanut laukun sisälle: kameran, puhelimen, avainpussukan, lompakkopussukan (tuo punainen), linssisuojuksen ja nenäliinapaketin. Hyvin mahtuu ja mahtuisi vielä jotain pientä mukaan.

Rebecca Minkoff Love Crossbody

47 kommenttia

 • Anonyymi

  No joo, onhan se kuin karkki. Kuulun vaan niihin tylsiin jankuttajiin jotka ei ymmärrä tätä merkkilaukkujen hamstrausta. Kohta on taas joku laukku myynnissä ja uusia tulossa. Ihmettelen kovasti onko noin hienoilla laukuilla edes käyttöä sun arjessa. Mutta kai mulla on sama vika sisustusjuttujen kanssa, aina löytyy jotain ihanaa joka on pakko saada 🙂

  • Anonyymi

   Kaikilla mieltymyksensä! Minulla merkkilaukut, kengät ja astiat. Se on ihmisille aivan luontaista, että ostaa sitä mitä rakastaa ja mistä tulee onnelliseksi.

   Mulla on esimerkisi tällä hetkellä laukkuja n. 3000€ edestä ja astioita 1000€. Onko se järkevää? Ei varmaankaan muiden mielestä, mut mun mielestä on! Kun tekee kovasti töitä, töitä ja vielä töitä niin olen kyllä kaiken ansainnutkin. Joku kuitenki olisi voinut ostaa tuolla summalla kerran kalliin sohvan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jokaisella on tosiaan mieltymyksensä, eikä niistä voi väitellä. 🙂 Kyllä mulla on tämä pinkki laukku jo ollut käytössä ja ihan arkena. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä muista varmaksi mutta oisko olleet että K17, L24 ja S8.

 • Miina

  Ihana laukkunen. Olen monta kertaa hypistellyt ihastuneena pinkkejä laukkuja, mutta konservatiivisena luonteena olen päätynyt (melkein) aina mustaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tiesitkö että tuo hypistely kertoo sitä, että haluaisit sellaisen ostaa? Jos siis kerta toisensa jälkeen palaat hypistelemään jotain (vaatetta, laukkua, kenkiä yms.) niin se on alitajunnan vinkki että tää kantsis ottaa. Että otahan joskus itsellesi sellainen ihanan pinkki laukku. <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No juu, kyllähän se varmastikin riittää mutta se vain yleensä tarkoittaa tuota että jos kokoajan hypistelee tiettyä väriä tai vaatetta, niin yleensä sitä haluaa. 🙂 Mä ainakin kiinnitän tämmöiseen huomiota esim. jos oon vaatekaupoilla. 🙂

  • Anonyymi

   Ja vaikka haluaisikin, ei aina voi saada. Itse hypistelin eilen kolmensadan hintaista ulkoilutakkia, mutta sitten tulin järkiini ja ostin satasen hintaisen takin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, sitten on tämä rahakysymyskin mutta onneks samanlaisia saattaa saada halvemmallakin. Esimerkiksi näitä pinkkejä laukkuja, vaikka ois hypistellyt 1000e laukkua niin samantyylisen ja samanlaisessa värissä voi saada halvemmallakin. 🙂

 • @follower 678463525789921

  Olen livenä nähnyt tästä mustan version ja se oli minusta kaunis, hyvällä maulla tehty "köyhän tytön Chanel".

  Pinkki näyttää kuvissa minun silmään vähän erikoiselta, mutta voi olla luonnossa kiva ja hyvin simppelin vaalean asun kanssa toimiva. Se, mihin shokkipinkki sopii älyttömän hyvin, on Furlan Metropolis. Kun laukunmalli on hyvin simppeli, se kestää rajummankin värin, näyttämättä halvalta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mustaa versiota itsekin katsoin mutta rakastuin liian palavasti tähän. <3

   Tää ei ole oikeasti shokkipinkki vaan tummempi. Luonnonvalossa näyttää vaaleammalta mitä oikeasti on. 🙂

 • Anonyymi

  Laukku on tosi söpö. Minua on aina vaan arvelluttanut noiden ketjuhihnojen kestävyys (vaikka tuokin näyttää jämäkältä) ja lisäksi olen saanut päähäni että metalliosien pitää olla hopeanväriset. Karsii kovasti laukkutarjontaa, mikä ei näin "laukkuhullulle" ole välttämättä huono juttu :).
  -hss

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tämän ketju vaikuttaa jämäkältä. Ohuita ketjuja oon kans ite katsonut silleen että miten mahtaa kestää, mut en ole ainakaan lukenut että ois niidenkään kanssa ollut ongelmaa. 🙂 No hei, tästä löytyy hopeisillakin osilla – tosin ei tässä värissä. 😉

 • Anonyymi

  Tyylikäs laukku, mutta väri on aika vaikea. Itse olisin ostanut sen esim. vaalean beigenä. Olisi paljon helpompi yhdistää eri vaatteisiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sinä olet sinä, ja minä olen minä. 🙂 Että kyllä mä ainakin saan laukun sopimaan mun vaatteisiin. 🙂

 • Anonyymi

  OT tuossa reunassa näkyy blogisi fb-sivua. "datailisi", onko verbin perusmuoto datata?
  Syksyllä lupasit tehdä postauksen talvitakeista, kunhan tulee kylmät ilmat. Taisi siirtyä ensi talveen 🙂 ?
  Voisit esitellä kevät- ja välikausitakkisi ja pyöräilyvaatteet. Itsellä hakusessa kevyt takki liikuntaan, mutta isoja kokoja hankala löytää. Ilman takkia ei voi vielä pyöräillä vaikka tiet ovatkin jo sulat, mutta lunta on vielä yli puoli metriä.

  • Anonyymi

   Luulen että "dataa" verbillä ei ole ollenkaan perusmuotoa, koska ei taida olla oikeaa suomea, vaan internet-slangia. 🙂

   Itekkin odottelin innolla talvitakkipostausta, mutta ensivuonna sitten!

  • Anonyymi

   "Datailisi"-verbin perusmuotohan ois "datailla", mut ei se sana tosiaan taida mitään virallista suomea olla:) Sitä paitsi puhekielessä pelkkä datauskin varmaan taipuu vaan tyyliin "hei nyt mun on pakko dataa" (se datata kuulostais jotenkin juntilta :D)

  • Anonyymi

   Datailla ei ole perusmuoto. Aivan kuten ei ole oleilla, katsella eikä puhella.

  • Anonyymi

   "Datailisi" on siis yksikön kolmannen persoonamuodon koditionaalimuoto verbistä datata. Datailla ei ole verbin perusmuoto.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jaa juu, niimpäs sanoinkin että pitäisi tehdä mutta se nyt jäi. Kyllä ne takit silti tuolta garderoobi kategoriasta löytyy. 🙂 Ja kuten olen sanonut, mulla ei ole välikausitakkia. 🙂 Sellainen pitäisi löytää.

 • Anonyymi

  Ihana laukku <3 sopii todella hyvin sulle! Mulla kans metsästykssä joku ihana värikäs laukku, ehkä repaisen ja ostan tänä kesänä keltaisen! 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, on ihana <3 Uuh, keltainen kuulostaa muuten aikas maukkaalta ja pirtsakalta. Suosittelen! 🙂

 • Anonyymi

  Ostin eilen aivan ihanat legginssit, joten annan vinkin muillekin! Sloggin Casual ja kokoja on aina XL asti ja joustavat kyllä tosi paljon. Pipsa, suosittelen!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ja sinne saa ihanasti tavaraa, mä tykkään siitä! 🙂

 • Anonyymi

  Ihana laukku. Itse en uskaltaisi pinkkiä ottaa. Päätyisin varmaan mustaan tai ruskean sävyihin. Haave on Louis Vuittonilta joku, mutta taitaa jäädä haaveeksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Älä pelkää, kokeile. 🙂 Musta on kyllä sellainen turvallinen ja varma valinta. 🙂 Kyllä sä LV:ltä saat laukun kun alat vaan säästämään. Mä tein itse samalla tavalla, säästin palkasta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En valitettavasti sano sitä, mutta voit asian selvittää googlettamalla kyseisen laukun. 🙂

 • Anonyymi

  Miksi taas uusi (kallis) laukku? Ok, et varmaan julkaise tätä kommenttia, mutta toimintasi vaikuttaa hiukan pakkomielteiseltä, joten jos edes lukisit ajatuksella. Monesti sitä tulee syötyä tai ahmittua ns. tunnesyömistä, ja myös ylenmääräinen shoppailu voi juontaa tuollaisesta juurensa. Näitä olisi hyvä miettiä, eikä vain aina ostaa uusia juttuja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Miten niin taas? Edellisen laukun sain jouluna. 🙂 Äh, never mind! Piti vain sanoa, että ihanaa kun sä oot noin huolissasi musta mutta voin sanoa sen täydestä sydämestäni että ei sun tartte. <3