35 kommenttia

 • Anonyymi

  Hauskaa Wappua! 🙂

  Upeaa että matkasi terveempään elämään on alkanut hyvin, mutta kuvasta päätellen vielä on monta maratonia siihen että noin pukeutuneena voisit kaupungille lähteä… 😮

  • Anonyymi

   miksei Pipsa voisi lähteä ulos noin pukeutuneena?mukavan näköiset vaatteet ja sopii Pipsalle hyvin:) äesyttäviä nää anonyymit haukkujat:(

  • Oili-Maria

   Kerrotko että mikä estää lähtemästä? Tai no joo, parempi ehkä että nimenomaan et kerro – jotain äärimmäisen typerää tekstiä sieltä tulis tuon edellisen lauseesi perusteella kuitenkin.

   Hauskaa vappua, kiva ja onnistunut tilannekuva 🙂

  • Anonyymi

   Siis mitä helvettiä oikeesti? Mikä oikeuttaa anonyyminä kirjottamaan tollasta? Sanoisitko noin jollekin päin naamaa? Pöyristyttävää…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   *nauraa*

   Kyllä mä nyt vaan menin tämmösen asun kanssa tuolla kaupungilla. 😀 Eikä tää ees isommin eroa mun normaaleista asuistakaan. Että mikähän tässä nyt ihan oikeasti mahtaa haitata? No onneks mie kuule vähät välitän jos tämmösellä asukokonaisuudella pilaan jonkun näkymät. 😀

 • Anonyymi

  Hauskaa vappua 🙂 Kiitos blogista ja onnittelut sopivasta etenemisestä
  elämäntapamuutoksessasi 🙂

 • IlonaK

  Hauska Vappu-Pipsa ! Erinomaisen hyvää alkanutta toukokuuta Poriin kaksi- ja nelijalkaisille toivottaa IlonaK ja kissa !

 • Anonyymi

  Antoiko dieetti myöten edes yhdelle munkille ja simalasilliselle?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olisi se antanut vaan en ottanut. 🙂

 • Anonyymi

  Olipas räväkkä Vapputervehdys! Kiitos siitä, piristi kivasti päivää! Muuten veikkaan, että on vuoden takainen kuva, koska vaikutat nyt paljon hoikemmalle.

  Pikkuvinkkinä tänään on XXL-shopista 25% alennus siis nettiostoksista. Tuli mieleen, että sinullekin sopisi hyvin salitreeniin kompressiotrikoot. Tilasin nyt ensimmäiset ns. kevytkompressiot itselleni, vielä oli kokoa XXL, jonka uskoisin olevan sinulle sopivan. XL voi myös olla ok, vaikea sanoa, mutta kannattaa kokeilla, sillä salilla ovat kehuneet kompressiota kovasti. Voi muuten tilata laskulla, joten palauttaminen on helppoa.

  Hyvää Wapun jatkoa myös kisuille!

  Inka

 • Anonyymi

  Voi että, miks ei Pipsa vois lähtee ulos noin pukeutuneena? Ärsyttää nuo anonyymit kommentit. Niinku joskus aiemmin sanoin hävettää kaikkien meidän anonyymien puolesta.
  Ihanan raikas asukuva. Tuli oikein hyvälle tuulelle tuosta. Lämpimiä aurinkoisia päiviä sulle Pipsa.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, ei kannata välittää noista joistakin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei oo vanha kuva, eilen otettu. No onneks ei, sain puhallettua uutta eloa hattuun. 😀

 • Anonyymi

  Miten mä oikein meninkään lankaan kuvan ottamisajankohdan osalta? Ensinnäkin Pipsan tyyli on vuodessa muuttunut niin paljon tyylikkäämmäksi ja hän osaa valita vaatteita, jotka ovat edullisia hänen vartalolleen.

  Joten kun olin nähnyt sinut Pipsa upeissa mekoissa niin en arvannut ollenkaan, että kyseessä on tän vuoden otos! Huomaatko kuinka sanoin, että näytät nyt hoikemmalta ja se johtuu juuri uudesta tyylistäsi. Vappuasu on ihana (tosin et olisi puhaltanut henkeä liian pieneen hattuun ;), mutta tyylikkäät mekot pudottavat jostain syystä painoa reilusti pois.

  Totuushan on, että hyvä ryhti ja istuvat tyylikkäät vaatteet saavat heti kantajaltaan 5 kiloa veks 😉 Ja pistä mietintämyssyyn nyt seuraava painonpudottaja: korkokengät. Jo 5-6 cm vaikuttaa ryhtiin ja olemus on komeempi!

  Mukavaa viikkoa sinulle Pipsa ja miehellesi + karvahanureille!

  Inka

  P.S. Minäkään en pidä loukkaavista kirjoitteluista oli ne anot tai nimelliset henkilöt. Mielestäni, jos on negatiivistä kommentoitavaa niin senkin voi sanoa fiksusti ja jos ei voi niin silloin ainoa vaihtoehto on jättää sanomatta. Hyvin yksinkertaista!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Totta kyllä puhut, että kun vaatteet on just sopivat, niin vievät kantajalta muutaman kilon ylimäärästä jopa pois. 🙂 Korkokengät ois kiva, mutta mä en pysty kävelemään noin korkeilla koroilla, sellainen 4cm on ihan maksimi.

   Joo, negatiivisen kommentin voi sanoa nätimminkin. Olen sellaisiin törmännytkin ja sellaisia haluaisinkin että ne kommentit ois. Ei kaiken oo pakko olla aina sitä ihanaa ja hienoa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan caprit ovat, muistaakseni ostettu KappAhlista.

 • Anonyymi

  Moikka!

  Sulla huikeen iloinen asenne elämään! Moni voisi ottaa mallia!

  Haluaisin kysyä sulta sellaista, kun olet kiinnostunut muodista ja "ajan hermolla" siinä, niin etkö ole kiinnostunut meikeistä? Mietin vaan,kun ne usein kulkevat niin käsi kädessä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti!
   No ainoa meikki mitä käytän välillä, on BB-voide ja huulikiillot. Pari huulipunaakin omistan. Mut muuten ei isompi meikkaus kiinnosta.