kynttil%C3%A4.jpeg
Blogi

Huhtikuun eka!

Vihdoinkin sateeton päivä ja mä pääsin töiden jälkeen nauttimaan keskustan vilkkeestä. Olen tämän kertonut varmaan monta kertaa, mutta nautin ihmisten näkemistä. Joskus tykkään vain seistä paikoillani ja katsella kun ihmiset menee menojaan. Nautin myös siitä omasta rauhastakin, olen siinä mielessä vähän kaksimielinen mutta sellaisiahan Kaksoset ovat. Poikkesin samalla myös äitini luona ja meillä oli mukavaa. Paljon kaikkea keskusteltavaa, kun äiti on niin kovasti antamassa neuvojaan tulevan kodin sisustukseen liittyen. Ja vaikka emme kaikesta olekaan samaa mieltä, niin tällä kertaa se oli ihan mukavaa keskustelua ja näkökulmien kerrontaa.

Äitini tilasta on tullut uutta tietoa, eli saadaan huokaista
helpotuksesta sillä kyseessä ei ole mitään vakavaa. Löydökset mitä
tuolta maksasta löytyi, olivat vaarattomia verikasvaimia. Mutta niitä
kuitenkin seurataan, ettei yhtäkkiä ala muuttumaan.Vaikka meillä
ongelmia onkin, niin rakastan silti äitiäni enkä halua luopua hänestä
vielä – vaikka äidillä alkaa toki ikääkin olemaan, hän täyttää syksyllä
70 vuotta!

Kävin samalla moikkaamassa Siljaa kun sain vinkin että korulippaita kantsis katsoa oikein kultasepänliikkeestä. Ja sopivan löysinkin mutta ostelen vasta ens viikolla. Samalla sain ulkoiluttaa uusinta tulokasta, Anna sormusta mutta granaattikivisenä. Tämä on aivan ihana! Koruharakka minussa on herännyt.

Käytiin kierrätyskeskuksessakin. Heitettiin sinne turhaa elektroniikkaroipetta kuten mm. kahvinkeitin, roskis ja huonoksi mennyt rikkaimuri. Tuo imuri oli kyllä turhin ostos ikinä, siitä ei ollut juurikaan mitään hyötyä koska se ei imenyt kunnolla – koskaan. Eikä se siis ollut mitenkään rikki, siinä ei vaan ollut tarpeeksi tehoja eikä me tajuttu sitä ostovaiheessa. No mentiin kantapään kautta mutta ainakin opittiin.

Tänään oli myöskin aprillipäivä – moniko on mennyt lankaan? Itse en ole kertaakaan mennyt, tosin otin aamusti jo sen asenteen, etten usko mitään. Tosin ei mun kaveripiirissä juurikaan juksailla. Oon tykännyt lehdistä ja muista blogeista katsella että mitkä olisi mahdollisia piloja.

Taas oli luonnoksiin jäänyt tällaiset kivat kuvat käyttämättä, joten käytetään ne nyt ennenkuin se kesä ehtii tulemaan. Pienen takatalven tuntua, kun tuossa pari päivää sitten satoi lumi maahan, mutta eipä se kauaa siinä kestänyt. Ja äsken satoi pienen pieniä rakeita. 

2 kommenttia

  • Anonyymi

    Tunnistan ihan itseni tuosta että tykkää katsella ihmisiä ja olla ihmisten seurassa ja välillä taas kaipaa totaali yksin oloa. Myös kaksonen 🙂 on ollut muitakin juttuja mistä olen aattellut että ihan kuin minä 😀

    • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

      No mulla on yhden kaverin kans se, että kun ollaan molemmat kaksosia niin kun me aletaan kahdestaan keskustelee, ni se on oksat pois. 🙂 Kaks räpätättii kattos. 😉