Mustikka5.jpeg
Blogi

Hoitohuone Mustikka – Kokovartalohieronnassa

Yhteistyössä Hoitohuone Mustikka

Hoitohuone Mustikka on Porin Pihlavassa, Saarnitie 6 sijaitseva hoitola josta saa kohtuuhinnalla hierontaa (myös vyöhykehierontaa), sokerointia, kasvo-, käsi-, ja jalkahoitoja sekä meikkausta. Hoitola on aloittanut toimintansa tämän vuoden maaliskuussa. Hoitolasta ei saa laitehoitoja vaan kaikki tehdään käsin, koska käsintehty hoito on paras hoito. Tavallista hoitopalvelua, tavallisille ihmisille.

Hoitola sijaitsee kodin yhteyteen remontoiduissa huoneissa –
hierontapiste remontoidaan tulevan syksyn aikana. Hierontaa on siitä
huolimatta saatavilla. Odotusaulasta löytyy aina kahvia ja kastamista. Hoitoihin kannattaa tulla ajoissa, sillä myöhästynyt
aika vähennetään hoitoajasta. Hoitolan pihasta löytyy pysäköimistilaa autolle ja bussilla liikkuessa pääsee Pihlavan keskustaan Meri-Porin linjoilla nro 31, 32 ja 35 – pysäkiltä on n. 500m kävelymatka hoitolaan.

Hoitolaa pitää Sari Tuomisalo, hän on 32-vuotias ja valmistunut vuonna 2009 kosmetologiksi ja tehnyt sen jälkeen hoitoja kotikäynneillä kunnes ajatus omasta hoitolasta ja itsensä pomonsa olemista alkoi kiinnostamaan enemmän. Niin se Hoitohuone Mustikka valmistui omaan pihapiiriin ja tässä lähiaikoina Sari on käynyt lisäksi sokerointi- ja jalkojenvyöhyketerapiahieronta koulutukset. Sari tekee myös kotikäyntejä jos asiakas näin pyytää – esimerkiksi vanhukset, liikuntarajotteiset tai perheenäidit jotka eivät välttämättä saa hoitajaa lapsilleen, niin silloin hoito asiakkaan kotona on mahdollinen. Sari tekee myös palvelutalokäyntejä. Tavatessani Sarin minulle välittyi hänestä heti todella mukava kuva, hän on hyvin puhelias ja mukava persoona joka sulattaa kanssakeskustelijan iloisuudellaan. Sari on hyvin sosiaalinen jonka kanssa tulee varmasti toimeen. 

Kokovartalohieronta on kehoa ja mieltä rentouttavaa hierontaa joka
tehdään kevyillä otteilla. Hierontaa voidaan käyttää laihdutuksen
yhteydessä poistamaan kuona-aineita vartalosta. Hoito pistää
aineenvaihdunnan liikenteeseen. Tehoaa parhaiten 3-5 sarjan hoitona.
Hieronta on hiljainen hoito, mutta hoidon aikana saa myös puhuakin mutta
parhaimmat tehot saa kun hiljentyy ja päästää itsensä rentoutumaan.
Hoidon aikana voi myös nukahtaa, mutta se on yksilöllinen vaikutus –
toiset nukahtaa, toiset ei.

Oli aika mennä hierontahuoneeseen jossa kokovartalohieronta tapahtui.
Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin kokovartalohieronnassa, olen
muistaakseni vain kerran käynyt niskahieronnassa. Keskellä huonetta oli
hierontapöytä jolle kapusin, hieman siinä mietin että miten pystyisin
olemaan mahallani, lähinnä isojen rintojeni takia mutta ihan turhaa
murehdin sillä pystyin olemaan aivan hyvin. Näin vinkiksi muille
isorintaisille. Sain jättää rintaliivit ja pikkupöksyt päälleni eli
ilkosillaan ei tarvinnut olla. Sari peitteli mut isolla pyyhkeellä ettei
tullut kylmä ja paljasti sen verran ihoa kun kerralla hieroi.

Ihan ensimmäiseksi Sari levitti selkääni hierontaöljyä ja kysyi oliko jotain sellaista kohtaa mikä on vaivannut mutta en osannut kertoa kuin oikean lapaluun sekä hartian, että niissä on ollut jumin tuntemuksia. Lapaluun kohdilta ei kuulemma löytynyt mitään ihmeellisempää mutta oikeasta hartiasta löytyi sellainen jumipatti että auts. Sari hieroi sitä muutamaan otteeseen auki ja joka kerralla sattui, vaikka Sarin painallus ei ollut mitään runnomista. Pitää mennä hieromaan tuo patti paremmin auki, se ei nimittäin tässä täysin päässyt auki mutta selvästi helpotti. Yritin olla hieronnassa mahdollisimman rentona mutta jännitin kuitenkin jonkin verran. Sarikin sen huomasi että rentouduin täysin vasta kun hän alkoi hieromaan jalkojani. Ekana mä höpöttelin tosi paljon kunnes hiljenin kuulostelemaan vartalon tuntemuksista. Sarin hyvässä hieronnassa mie sitten melkein nukahdin, olin siis jonkinlaisessa torkkutilassa mutta tiedostin silti kokoajan mitä Sari teki. Omaan makuuni hieronta olisi juuri sopivaa, ei mitään rajua runnomista.

Jälkituntemukset hoidosta
Mulla kävi ainakin niin että aineenvaihdunta napsahti samantien päälle kun hieronnasta lähdin pois. Siinä sitten jalasta ristissä istuskelin bussissa että pääsin kotiin ja vessaan. Itselläni siis kokovartalohieronta nähtävästi toimi sen väittämän kohdalla että pistää aineenvaihdunnan käyntiin. Jonkin ajan kuluttua muhun iski kamalan raukea olo ja sitten iski väsymys, niin voimakas että hyvä kun jaksoin pitää silmäluomiani auki. Torkuin sitten sellaiset kivat kolme tuntia, jonka jälkeen kropassa tuntui rennommalta ikinä. Ehkä se johtui siitä että kaikki lihakset oli hierottu auki mutta tommosta tunnetta mulla ei oo ollut koskaan, tosin ei mua ole aiemmin hierottukaan tällä tavoin. Voin suositella!

Tarjous blogin lukijoille
Hoitohuone Mustikka haluaa nyt tarjota blogini lukijoille
kokovartalohieronnan (n. tunnin mittaisen) 35€ hintaan (norm. 55€)
Muistathan aikaa varatessasi kertoa lukevasi blogiani ja saaneesi tarjouksen täältä.
Tarjous on voimassa 23.6.-16.7.

16 kommenttia

 • Anonyymi

  Voi, miksi ollaan ihan eri puolilla Suomea! Kokovartalohieronta kuulostaa ihanalta ja hinta tosi edullinen. Jutusta ei käynyt ilmi, onko Sarilla myös hierojan koulutus?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Harmillista tosiaan. 🙁 Ei ole hierojan koulutusta mutta on käynyt hierontakurssin tuon kosmetologi koulutuksen yhteydessä.

 • Anonyymi

  Alkoi tehdä niin paljon mieli hierontaa, että varasin ajan vielä täksi illaksi. Ihme kyllä aika löytyi, vaikka on juhannusaaton aatto.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että noinkin pienellä varoajalla löytyi aika ja vielä juhannusaaton aattona. 🙂 Toivottavasti tykkäsit. 🙂

 • Tiina A

  Täähän oli hyvä juttu! Olen suuntaamassa just Poriin heinäkuun alussa – pitääkin varata aika Mustikasta. Kroppa on ihan jumissa ja vaikea löytää hyvää hierojaa ihan summa mutikassa joten tämä sun suosituksesi tuli niin tarpeeseen – kiitos!

  http://www.decopixbytiina.blogspot.com

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että tuli just sopivaan aikaan tämä suositukseni. 🙂 Ja mukavaa lomailua Porissa. 🙂

 • Anonyymi

  Noilla hinnoilla minäkin voisin mennä hierontaan. Meillä kaikki hoidot maksaa maltaita.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, isoimmissa kaupungeissa hinnat on korkeammat mut ihan ymmärrettävästi. Mut mee ihmeessä hierontaan, se teki kyllä hyvää. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Miksipä ei, mutta kannattaa varmaankin kysyä Mustikasta asiaa.

 • Anonyymi

  Käyttäisin tarjouksen hyväksi, jos asuisin siellä päin. Pitää ehdottomasti käydä hierojalla kyllä lähiaikoina. En edes muista milloin on viimeksi tullut käytyä, mutta nyt iski inspiraatio.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Käy ihmeessä, kyllä tuosta hieronnasta on ollut hyötyä kun kroppa tuntuu … en osaa edes sanoa kunnolla mutta silleen oudolla tavalla kevyeltä. Ihan kuin joku paino ois nostettu selästä pois, et kai mä sitten pikkuisen olin jännitysklimpissä.

 • Anonyymi

  Aaaah, kyllä tekisi hieronta hyvää meikäläisenkin kireille hartia- ja yläselkälihaksille! Kiristää ja koskee joka paikkaan 🙁

  Ihanan söpö olet tuossa kuvassa, jossa makaat masullasi <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sitten varmasti olisi hieronnasta apua jos paikkoihin koskee, mutta tuosta söpöydestä en voi olla kanssasi samaa mieltä. 😀

 • Anonyymi

  Onpa hyvä tarjous, melkein tekisi mieli itsekin hyödyntää kun samalla paikkakunnalla asutaan. 🙂 Hierottiinko sinulta jokainen osa-alue mikä kokovartalohierontaan kuului, vai saako/saiko hierontaa sovellettua? Lähinnä mietin että itsellä ei mikään paras itsetunto ole, niin en välttämättä kokisi oloani hevin mukavaksi jos joku hieroisi löllykkämahaani 😀

  Aurinkoisia lomapäiviä! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei mulla ihan kaikkea hierottu, eli sitä saa soveltaa kunhan muistaa vain sanoa ennen hieronnan aloitusta. 🙂 Suosittelen suuresti!