furlaperlatote1.jpeg
Blogi

Furla Perla Tote Onyx & Keyring Furla SmileSiinä ne nyt sitten ovat – Iso musta Furla Perla Tote ja sen laukkukoru. Kyseinen laukku on ihan samanlainen kuin se pikkuruinen mutta yllättävän tilava Furla Perla Crossbody (eli se pieni vaaleanpunainen laukku) – Tää on sen isosisko. Tämän saa samalla tavalla noista sivuista olevista nepparesta pienemmäksi mutta itse oon tykännyt käyttää just näin. Oon nyt yhden kerran ehtinyt käyttämään, ihan kokeilumielessä.

Tältä se näyttää sisältä eli yksi iso tila jonne mahtuu vaikka mitä. Sitten tuossa on myös tuollainen sivutasku, mikä on hyvä koska tykkään yleensä heittää kännykän sinne. Tää on laukku jolla sitten kuljetan suuremmat tavaraläjät mukanani, vaikka luulen että tämä jää silti vähäisemmälle käytölle kun pikkusisko on melkoisen hyvä arkikäyttöön tuon tilavuutensa takia.

Edit. 27.6. – Lisätty kuvat jossa näkyy mitä sinne mahtuu…


Kuten kuvasta näkyy, Furla Perla Toteen mahtuu kaksi A4-kokoista mappia, kännykkä sekä lompakko.

Tällaiselta se näyttää tuon uuden Japaninmekon kanssa. Unohdin sitten sopivasti ottaa kuvan missä laukku on käsivarrella mutta sitä sopii kyllä siitäkin kuljettaa, itse en vain ole oppinut tuohon tyyliin vaan se on oltava joko olalla, kädessä tai crossbodyna. Tätä uutta Perla totea olen kuljettanut kuvan mukaisilla tavoilla – vielä en osaa sanoa kumpi on mieluisampi.

Mitäs tykkäätte laukusta?

63 kommenttia

 • Anonyymi

  No nyt on hyvä laukku! Se pieni on vaan liian pieni sulle ja jotenkin lapsellinen. Tämä on tyylikäs ja hieno! Loistava valinta! Mekko on myös kiva ja sopii sulle! Siitä toisesta uudesta mekosta en pitänyt

  • Anonyymi

   Minä olen täysin eri mieltä – tämä musta laukku on kyllä tyylikäs mutta kyllä se pinkki oli 1000 kertaa söpömpi ja ihanampi 🙂 Kummatkin upeita

  • Anonyymi

   Jep, vihdoinkin hieno laukku! Minäkään en tykännyt siitä pienestä, koska se ei vain sopinut sinulle, mutta tämä on hieno!

  • Anonyymi

   Korusta en kyllä minäkään tykkää ja ihan naurettava hinta jostakin, joka ei ole millään tavoin välttämätön tai edes tarpeellinen!

  • Sofia

   Oho! oli pakko googlettaa mitä tuo kohua aiheuttanut laukkukoru maksaa ja täytyy myöntää että mullakin vähän loksahti leuka tuosta hinnasta 😀 Laukun hinnan ymmärrän mutta miten laukkukoru voi maksaa suhteessa niin paljon verrattuna muihin tuotteisiin? Mutta oon joskus ehkä tyhmempäänkin saattanut summan käyttää 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nyt on kyllä ihana laukku, onhan musta aina ajaton ja tyylikäs. 🙂

  • Anonyymi

   Onko täältä poistettu jotain kommentteja, kun en huomaa mitään laukkukorukohua o_O

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On kyllä, monikäyttöisin mutta veikkaan että eniten tulee silti käytettyä noita pienempiä koska muutamaa tavaraa on noin isossa vähän hassua kuljettaa. On siis tarkoitettu isomman tavaramäärän kuljetukseen jota on silloin tällöin. 🙂

 • Anonyymi

  Upea laukku ja upea asukokonaisuus, kehityt koko ajan pukeutujana, tarkoittaen että asuvalintasi ovat koko ajan entistä upeampia 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että olet tuota mieltä ja kyllähän se on vuosien saatossa parantunut. 🙂

 • Anonyymi

  Onko tuo Furla jokin kuuluisakin merkki? Joka tapauksessa tuo musta laukku sopii tyyliisi hyvin, paremmin kuin se pieni pinkki nukenlaukku.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan se Italialainen laatumerkki. Molemmat laukut on ihanat. <3

 • Anonyymi

  Toivoisin, että laittaisit blogiin kuvan vaatekaapeistasi / vaatehuoneesta. Olisi hauska nähdä, miten suuren tilan nämä lukemattomat vaatteesi vievät.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tämä onnistuu 🙂 Siinä vain voi vähän kestää kun ajattelin että otan kuvan samalla kun esittelen tätä kotia. 🙂 Mutta voi olla että tulet pettymään, sillä ei nämä vaatteet niin suurta tilaa vie. 🙂 Mutta toisaalta sekin riippuu miten me jokainen asian määritämme, minulle se voi olla pieni tila mutta sinulle suuri. 🙂 No, näemme sitten!

 • Anonyymi

  Varmasti hienoa merkkiä, mutta ei vaikuta kovin toimivalta. Yksi ainoa sisätasku. Laukkukoru on kyllä kiva.
  Mahtuuko muuten olalla pidettäväksi, jos sinulla on talvitakki päällä? Mielestäni laukku on hiukan tätimäinen, sopii jollekin kokouksesta toiseen juoksevalle virkanaiselle. Mutta yhtä kaikki onhan se hieno laukku.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itse tykkään tuollaisesta avoimesta mallista, siis ettei ole monia sisätaskuja jne. Onhan siellä vaihtoehto tuollaisellekin missä on. 🙂 En ole kokeillut mahtuuko mutta epäilen ettei. Silloin kuljetan varmaankin kädessä. 🙂

 • Anonyymi

  Olisi ehkä kannattanut kuvata laukku jotain muuta taustaa vasten, kuin mustaa sohvaa.
  En tiiä, jotenkin tätimäinen lookki, alaosan legginssit tekee asusta jotenkin raskaan ja varsinkin jos yläosassa ei ole mitään. Vaikket ihonvärisiä sukkiksia suostuisi julkisesti pitämään tai edes kokeilemaan, niin testaapa ihan huviksesi itseksesi, jos vaikka huomaisit eron ja alkaisit tykkäämään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo on totta, se olisi pitänyt mutta ajattelin siksi ottaa nuo asukuvat, niin siinä laukku näkyy vähän paremmin. 🙂 Voin sanoa, etten tule ihonvärisistä sukkiksista tykkään – olen mieluummin ilman. 🙂

  • Anonyymi

   Ok, no jos ei sit millään sukkiksia niin sit mieluummin ilman.
   Nyt vaan asu näyttää jotenkin alaosaan painottuneelta ja raskaalta ja kesähelteillä ei oo kivaa ahtautua mustiin, kuumiin legginseihin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No helteillä laitan varmaankin mustat sukkikset tai sitten shortsit sinne mekon alle suojaamaan reisiä sekä vilautusvaaraa. 🙂

 • Anonyymi

  Hassua, että moni ajattelee Pipsalla olevan paljon vaatetta 🙂 Itse tunnen lähinnä vaan naisia, itseni mukaan lukien, joilla garderobi tulvii huomattavasti runsaampana. Sitä paitsi Pipsa näyttää karsivan aina toisesta päästä. Upea laukku!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jonkun mielestä tuo vaatemääräni voi olla suuri määrä. Se on ihan miten itse määrittelemme nuo asiat. 🙂

 • Anonyymi

  Tuosta isosta laukusta ei tule sellaista "laadukasta" mielikuvaa. Se näyttää jotenkin lötköltä ja ohuelta, ainakin kuvissa. Ne Pipsan pienet laukut oli mun mielestä kivempia. Mun mielestä laukkukorut on jotenkin lapsellisia ja tyylittömiä, ei ainakaan merkkilaukkuun sovi kovin hyvin. Mutta Pipsan mekko on kyl ihana.

  • Anonyymi

   Ajattelin just samaa, ihan ok laukku mut toi koru pilaa sen! Mekko on kiva!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voin vakuuttaa ettei musta laukku ole millään tavalla lötkö vaan samanlainen jämäkkä kuin muutkin Furlani. 🙂 En tiedä sitten antaako nuo kuvat jotenkin väärän kuvan. Laukkukorut ovat kahtia jakava asia, toiset tykkää ja toiset ei. 🙂

 • Anonyymi

  Harrastatko hyväntekeväisyyttä? Ajattelin vain, kun sinulla sitä rahaa tuntuu riittävän jos jonkinlaisiin ostoksiin, niin eikö siinä jollain summalla voisi kartuttaa hyväntekeväisyyskohdettakin.

  • Anonyymi

   Tämä kiinnostaa myös mua! Mulla itselläni ei ole varaa ostaa merkkilaukkuja ja ruokaan saa myös laskeskella pennosia mutta lahjoitan Kissakoti Kattilalla lähes joka kuukausi pienen summan! Sinäkin kissojen ystävä voisit vaikka tutustua kyseiseen toimintaan! Ja vaikka käydä! Ihana paikka jossa saa paijata kodittomia kissoja <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllähän minä hyväntekeväisyyttä teen, olenhan siitä moneen otteeseen blogissakin kertonut. Moneen hyvään asiaan olen lahjoittanut joista nyt voisin mainita nuo kodittomat eläimet. Itse vien paikalliselle kissatalolle ruokalahjoituksia sekä lahjoitan tiettyjä summia ympäri Suomen kodittomille eläimille.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Enhän minä tuossa sanonut ettenkö avustaisi myös ihmisiä. Tämä kuuluu tuohon "moneen hyvään asiaan joihin olen lahjoittanut". Toisaalta, jos tarkoitat vapaaehtoistyötä, niin sille minulla ei yksinkertaisesti riitä aika.

 • Anonyymi

  Minä tykkään että on tuollainen isompi laukku. Meikeillä oma pussukka. Pikkusälä on kätsä siirtää laukusta toiseen kun on nille omat pussukat. Pari sellaista Marimekon nahkaista esimerkiksi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tommoset pikkupussukatkin on kivat. 🙂

 • Anonyymi

  Mielestäni tämä on laukuistasi parhain ja käytännöllisin! Todella hyvä ostos! Pärjäisit tässä ja sillä toisella pinkillä furlalla missä crossbody hihna! Se vaaleanpunainen oli kovin epäkäytännöllisen oloinen

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se vaaleanpunainen on myöskin crossbody, mutta sitä voi kantaa myös kädessä. Makuasia varmaankin miten käyttää. Epäkäytännöllisenä en sitä ole kuitenkaan nähnyt.

 • Anonyymi

  Miksi ostit tuon jos tiedät jo nyt että se jää vähäiselle käytölle? Miksi pitää olla miljoona laukkua jos tietää että joitakin ei oikeasti käytä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ostin sen siksi että minulla olisi isompi laukku niille hetkille jolloin tarvitsen mukaani enemmän tavaraa. Kyllä sille käyttöä on, vaikka vähäisempää.

  • Anonyymi

   Melkein neljänsadan laukkua ei monenkaan kannata ostaa vähäisen käytön vuoksi. Puolet kuukausipalkastani, auts…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan se iso kertaostos mutta kyllä se silti kannattaa. 🙂 Ja pysyypähän ehjänä pitempään. 🙂

 • Anonyymi

  Halusin vaan tulla kertomaan, että tänne sun blogiin on aina mukava tulla kun täällä on positiivinen meno. Olet rohkeasti oma itsesi, ylipainosta huolimatta. Itsekään en nykyisiä kauneusihanteita täytä, ja kanssaihmisten kommentit painosta satuttavat joskus. Mutta pitäisi vain olla välittämättä niistä. Sinulta se näyttää onnistuvan, vastaat ilkeilijöillekin ihailtavan asiallisesti.

  Myös videoitasi on kiva katsella.

  Ja laukku on hieno, innolla odotan LV-esittelyjä.

  Hauskaa kesän jatkoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tottakai tällaiseen positiiviseen menoon on mukava tulla lueskelemaan. 🙂 Ole itsekin rohkeasti oma itsesi, älä välitä heistä jotka haluavat vain satuttaa. 🙂 LV-esittelyt tuleekin myöhemmin tällä viikolla, olin suunnitellut niitä huomiselle. Mut tällä viikolla tulee. 🙂

 • Anonyymi

  Upea laukku, tyylikäs ihan business-tyyliinkiin. Jättäisin laukkukorun toiseen laukkuun, sillä se ei mielestäni sovi tämän tyyliseen furlaan. Laukkukoru voisi pukea leikkimielistä vaalean punaista pientä laukkuasi huomattavasti paremmin.

  Olen pyrkinyt itse aina noudattamaan vanhaa kunnon less is more -tyyliä, jolloin pelkistys tuo oleelliset asiat esille ilman turhia härpäkkeitä. Tosin onhan muitakin pukeutumisen ja asustamisen koulukuntia eli antaa kaikkien kukkien nkukkia!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, makuasiahan nuo tuollaiset laukkukorut on. Laukku toimii tosiaan ilmankin sitä. 🙂 Tuo less is more tapasi on ihan hyvä, suosittelen kyllä itsellenikin. 🙂

 • Anonyymi

  Paras neuvo less is more – tyylissä on se, kun katsot peiliin lähtiessäsi ulos niin vähennä joko yksi asuste tai yksi koru niin olet huomattavasti tyylikkäämpi. Olen itse noudattanut tätä, vaikka ensin epäilin. Mutta tosiaan, olen huomannut, että minulla on miltei aina liikaa joitain härpäkkeitä, jotka syövät tyylikkyyttä. Jos on näyttävät korkkarit niin älä laita kuviosukkiksia tai jos mekko on näyttävä niin jätä kaulakoru pois. Toimii!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pitääpä joskus kokeilla, kiitoksia vinkistä. 🙂

 • Anonyymi

  Jotenkin pelkistäminen tuo paremmin esille ne vaatteet/asusteet/korut, joita haluat tuoda esille, sillä eihän kukaan halua olla joulukuusi;)

  Vielä yksi seikka, oletko koskaan ajatellut kookkaita koruja, jotka sopisivat sinulle erittäin hyvin ja oikealla tavalla aseteltuina toisivat parhaat puolesi esiin- Perussääntöhän on, että pienet korut pienille, ,mutta isot korut (asusteet) komeille naisille!

  Tästäkin syystä olisin toivonut, että olisit ostanut leikkimielisen vaaleanpunaisen laukun suuremmassa koossa, silloin se sopisi kokonsa puolesta komeaan olemukseesi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Totta puhut, kukaan ei varmaan halua olla joulukuusi, tai mistä sitä tietää vaikka haluaisi ja se suotakoon sitten hänelle. 🙂

   En ole tuota sääntöä ajatellut, kuten olen tuonut varmaan useasti esille, etten juurikaan seuraa noita tyylikirjan sääntöjä. 🙂 Menen kokeillen oman mieleni mukaan. 🙂 Vaikka ymmärrän kyllä nuo säännöt ja ovatkin toimivia noin. 🙂

   No, mystiset ovat meidän jokaisten tiet. Itse tykästyin nimenomaan tuohon pieneen kokoon ja hommasinhan minä siitä sen isommankin koon, mutta mustana. 🙂