Heimeleikitaan.jpeg
Blogi

Cats

Jälleen kerran on sähköpostiini tupsahdellut useita pyyntöjä kuvata pikkuista sekä kissoja yleensäkin. Moni teistä on kysynyt miten pikkuruinen tulee toimeen kahden isomman kanssa. Joten päätin nyt olla mukava ja tekaista tällaisen kissatäyteisen postauksen jossa kerron noiden kuulumisia. Joten mikäli siellä ruudun toisella puolella on nyt sellainen lukija joka ei kissoista ole kiinnostunut, niin lukeminen kannattaa stopata tähän.

Kisulit tulevat aivan loistavasti toimeen keskenään. Välillä pitää suhista jos pikkuinen intoontuu liikaa hyppimään niskaan tai puremaan. Sevi on todella rohkea tapaus – ei tunnu pelkäävän mitään. On se kyllä sellainen pomppijavieteri. Täällä ne kaikki kolme karaa toistensa perässä – aina siis aamun ja illan juoksurallien aikana. Muulloin on melkoisen rauhallista.  Mutta on siis kolme ajankohtaa milloin riehutaan: Aamu, iltapäivä ja ilta. Väliajat sitten nukutaan. Meilläkin tytöt alkaa kohkaamaan siinä 5.30 maissa kun alkaa valosaa tulla.

Nyt on miehenkin toiveet käynyt toteen ja se on saanut oman pikkusen. Sevi kun on enemmän miehen perään kuin minun. No ihan hyvä kun kaks ekaa (isompaa) on mun perään, niin reilua että nyt edes yksi on tuo miehenkin perään. Yhtenä päivänä näin niin söpön näyn kun mies nukkui päikkäreitä niin pikkuruinen oli sen kyljessä kiinni. Niin suloinen näky ja pikkunen vielä kehräskin. Sevi tykkää nukkua sängyssä meidän kanssa mutta nyt kun alkaa 2vko tulla täyteen, niin oon huomannu että pikkuhiljaa aletaan menemään muuallekin nukkumaan.

Hauskinta on muuten se että kun Zilla ei ole aikoinaan oikein välittänyt tietyistä ruuista mutta nyt kun niitä tarjoillaan Seville, niin yhtäkkiä ne ovat Zillankin mieleen. Koeta siitä nyt takoa tämän päähän, että se on pikkusen ruokaa ja että Zillalla on viereisessä kupissa aikuisten ruokaa. Ollaankin välillä jouduttu viemään Sevi toiseen huoneeseen syömään. Oon usein kuullut että se on se lauman pomo joka ekana syö mutta Siiri jota olemme siis pomoksi ajatelleen antaa usein näiden kahden nuoremman syödä ensin ja sitten myöhemmin menee syömään. Paitsi jos on oikein kova nälkä niin silloin tuntuu syödän eka. Tästä instan kuvasta näkee hyvin miten nätisti meillä syödään.

Kun olisi aika shoppailla jostain nettikaupasta, niin käyttekö
koskaan tutkimassa mahdollisia alennuskoodeja? Itse törmäsin näihin alennuskoodeihin tämän vuoden puolella jossain blogissa ja sen jälkeen olenkin
yrittänyt aina tilatessani muistaa tsekata noita sivustoja hyvien
alekoodien toivossa. Joten kun sain sähköpostiini yhteistyötiedustelun www.alennuskoodi.fm -sivustolta innostuin taas shoppailemaan sekä hyödyntämään näitä koodeja. Sivusto on minulle jo ennestään tuttu koska tämän alennuskoodeja olen aiemmillakin shoppailukerroilla hyödyntänyt. Tällä kertaa käytimme hyväksi Zooplussan tarjousta kun tilasimme kissoille sapuskaa ja säästettiin tällä tavoin euroja- ehkä käytämme vielä uudelleen kun pitäisi tilata uusi kiipeilypuu noille. 

Toteutettu yhteistyössä www.alennuskoodi.fm-sivuston kanssa

20 kommenttia

 • Anonyymi

  Hassua, että nuo kissapostaustoiveet tulee aina s-postiin eikä tähän kommenttiosioon muidenkin näkyville…Lieköhän kukaan noista postausta toivo oikeasti. Mutta tottakai saat kisuista kirjoittaa niin paljon kuin tahdot. Oma on blogisi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ole kaikinmokomin tässä luulossa, mutta tosiasia on että saan sähköpostiin että Facebookkiin paljon viestejä. Ei kaikki kommentoi blogiin. 🙂

  • Anonyymi

   Mietin myös samaa, että jännä kun kukaan ei niitä kommenteissa pyydä. Eikä Facessakaan näy pyyntöjä saatikka tykkäyksiä kissapostauksistasi. Taitaa vaan aiheet olla lopussa kun kissoista pitää jatkuvasti postata.

   Mutta tosiaan, omapa on blogisi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No todellakin, oma on blogini. Ihmeellistä että tällainen asia tuntuu ärsyttävän. Mutta ihan sama mulle jos te ette nyt suostu uskomaan että kissoista pyydellään postauksia ja videoitakin. Ois se ihme juttu jos ne Facen pyynnöt näkyisi sulle kun ovat tulleet viestilaatikkoon, eikä suinkaan yleisesti kaikkien näkyviin. Mulle tulee paljonkin kaikenlaisia pyyntöjä ja juttuja jotka eivät ole koko kansan nähtävänä. 🙂 Enhän minä edes tänne blogiinkaan kaikkea kerro.

  • Anonyymi

   No tässä tulee julkinen kissatoive: jatkossakin paaaljon kissoja kiitos! 🙂
   Loppuu se nillitys taas… 😀

   T: Mimmu

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. Nuo tupsut on kyl söpöt. 🙂

 • Anonyymi

  Olet valtavasti kehittynyt valo kuvauksessa. Kuvasi kelpaisivat varmasti aika kausi lehtiin joten kannattaa ottaa yhteyttä!

  -Raili

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia vaikka en mä kyllä ole kehittynyt mihinkään. 🙂

  • Anonyymi

   Selvästi otat parempia kuvia kuin ennen! Laita mieluummin aina uusia kuvia, ettet vanhoja moneen kertaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä mielestäni kyllä ota ja nyt kun oon kipeänä niin ei oikein pääse kuvailemaan. Ja kotoa en keksi kuvattavaa – välillä tulee toki aikoja jolloin ei vaan innosta ja käyttää mieluummin vanhaa kuvaa.

 • Anonyymi

  Täälläkin tykätään kissoista!
  Paras tapa saada kissa tykkäämään jostai mistä se ei ennen oo tykänny on tarjota sitä jollekki toiselle. 😀
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, näköjään. Tosin ei Siiri tuolla tavalla tee mutta Zilla. Tuntuu sitä paitsi penturuoka olevankin yhtäkkiä mieleen, varsinkin pateet.

 • Anonyymi

  Mainioita kissoja sinulla, niiden kanssa ei taatusti tule aika pitkäksi!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei tuu aika pitkäks. 🙂 Paitsi ehkä 12-17 välillä kun nukkuvat.