miehassu1.jpeg
Blogi

Bodycon tyylistä mekkoa mä metsästän

Olen tässä nyt miettinyt uuden mekon ostamista, se saisi olla jopa tavoitemekko. Haluaisin sellaisen mekon joka näyttää kroppani jokaisen makkaran ja kaaren. Ihan sen takia että sellainen mekko näyttäisi heti kun muutosta on tapahtunut ja tämä siis ihan teitä lukijoita ajatellen, koska te ette näe mittanauhani tai vaakani näyttämiä tuloksia kuten itse näen. Siksi ajattelin että tuollainen jokaiset kroppani virheet näyttävä mekko olisi loistava. Sellaisena mekkona pidin tätä Elloksen kesämekkoa mutta yllättäen kuukaudessa onkin tapahtunut sen verran että mekko on käynyt jo löysäksi eikä käytä kunnolla jokaista kaarta.

Siksi olenkin suunnitellut että mun tarttee hommata joku bodycon tyylinen mekko. Mä siis vähät välitän mun makkaroiden näkymisestä, se on vaan hyvä! Tiedostan siis ettei tämän tyyppinen mekko ole ihanteellinen kroppaani ajatellen, mutta mä taas ajattelen että se on ihanteellinen just tätä laihdutusta ja teitä ajatellen. Mä oon löytänyt muutaman kivan mekon, mutta ajattelin kuitenkin kysyä teiltäkin, kun teitä vartenhan se on, että olisiko nuo omat löytämäni teidän mieleen? Jos ei ole, niin tuonne kommenttiboksin puolelle saa heittää linkkiä mekosta, joka olisi vieläkin parempi. Huomatkaa, ettei se saisi olla kovin kallis eli mielellään aletuote ja maksimissaan 40€.

Tässä linkit mekkoihin joita olin itse ajatellut (olkaa huoleti, eivät ole mainoslinkkejä)

Musta mekko, Ellos (linkki)
Mustapinkki minimekko, Jills (linkki)
Mustakelta mekko, Yours (linkki)

133 kommenttia

 • Anonyymi

  Pitäis olla ehdottomasti vaalea mekko, musta/tumma peittää liikaa kuvissa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm…. niin varmasti mutta yllättäen vaalean värisiä ei oikein ole.

 • Anonyymi

  tiesithän että sinun tietojasi levitellään mitä olet kirjoittanut louis vuitton ryhmässä.kaikki tietää sun uusimman laukkuoston.nyt ne meuhkaa aihe vapaalla miten laitat kys. ryhmässä naamakuvia ja levität blogisi osoitetta.moni siellä ryhmässä haluaa että suksisit v***n.ajattelin vain kertoa että tiedät mitä siellä ryhmässä ajatellaan susta.itse en olisi tuollaisessa ryhmässä sekuntiakaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jaha, vai että sellaisia. No tulkoot sanomaan mulle omalla naamallaan että pitäs suksia muualle, muussa tapauksessa aion roikkua ryhmässä. 🙂

 • Anonyymi

  Oi, mä tykkään eniten tuosta Yoursin mekosta, mutta en musta-keltaisena vaan musta-pinkkinä! Taidanpa tilata sen itselleni. Kiitos vinkistä! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että löytyi jotain kivaa. 🙂 No noista mä varmaan itekki ostasin tuon Yoursin mekon koska se on semmonen jonka näkisin itelläni muutenkin. 🙂

 • Anonyymi

  Minusta nuo kaikki on rumia mekkoja. Itse olen kokoa 50 ja sinua paljon pidempi, mutten ikinä laittaisi tuollaisia koteloita päälleni, tuskin vaikka laihtuisin 10 kokoa. Itse ostaisin jonkun ihanan vaatteen jonka ostaisin jos olisin laiha ja pitäisin tavoitteena mahtua siihen. Onko sulla säästössä mitään vanhoja pieneksi jääneitä vaatteita? Tai mitä jos tekisit vyötärösi mittaisen narun tai vyön ja näyttäisit siitä paljonko on löystynyt. Tuo päälläsi oleva Elloksen mekko näyttää koko ajan paremmalta. Ei vaatteiden tarvitse olla tiukkoja näyttääkseen hyvältä. Jos ostat uuden mekon, sehän on hyvä vain tietyssä koossa, eli jos tarkoitus on laihtua, se jää isoksi heti kohta. Mutta noista vaihtoehdoistasi valitsisin Yoursin mekon

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se on varmasti makuasia. 🙂 Ite kyllä noista käyttäisin nimenomaan tuota Yoursin mekkoa. Mut tuo sun vinkkisi narusta oli aivan loistava, sitä voisi ehkä kokeillakin!

 • Anonyymi

  Katsopas myös Marks and Spencer. Ihan Suomessakin jo liikkeet, joten voi sovitella. Suomessa tosin mielestäni vähän malleja ja kokoja saatavilla. Suurin koko taitaa olla 28. Sulle mahtunee 24 tai 26.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, kiva malli mutta nyt en kaipaisi tuollaista koristetta tuohon kohtiin.

 • Anonyymi

  Tilaa nyt sitten mahdollisimman pieni mekko, jos kaikki kurvit ja kummut pitää näkyä!

 • Anonyymi

  Siis onko nuo yllä olevat mekot otettu ennen vai jälkeen 20 kilon painonpudotuksen?

  Jos haluat seurata kropan muuttumista kilojen tippuessa, on tuo Elloksen mekko varmaan pätevin. Eikä ole edes pahan hintainen!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No vähän ennen, ne on kesäkuun laihispostauksen kuvat. 🙂 Se voi olla, että se on siihen pätevin, tai ehkä paras ois jus joku trikoomekko joka on tosi myötäilevä.

 • Anonyymi

  En ymmärrä pointtia siinä että tilaisit jonkin noista mekoista. Käyttäisitkö niitä oikeasti? Vai haluatko vaan tilata mekon, joka on mahdollisimman tiukka(siis sen ajan kuluttua kun saat tietyn määrän vielä painoa pois)? Voithan hyvin käyttää jotain nykystä vaatetta näyttämään miten paljon se on löystynyt nykyhetkeen verrattuna sitten myöhemmin. Tai voit ostaa jonkin vaatteet josta oikeasti pidät ja siitä vaan sitten pienempi koko.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, siis kyllä mä sitä käyttäisinkin mutta kuitenkin silleen että se ois mahdollisimman tiukka ja kun saa painoa pois, niin se muuttuu sopivammaksi mutta että siinä vaan kestäis. Elloksen kesämekon piti olla semmonen mut se menikin kuukaudessa jo löysäksi. 🙁 Miten se onnistuu että voi näyttää, muuta kuin tietty vetämällä. Mut haluan siis sivukuvaa varten jonkun myötäilevämmän näyttämään paremmin.

  • Anonyymi

   Ei siihen uutta mekkoa tarvita – esittelet vaan ne löysät vanhat mekkosi. Vedä löysät käsiin sivulle tai eteen ja näytä kuinka isoja ovat. Höperö.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tämäkin on toki yksi tapa vaikka en itse oikein tykännyt siitä.

 • Anonyymi

  Elloksen mekko on mielestäni paras näistä. Ajaa asiansa ja on ihan kivan näköinenkin. Ja edullinen. 🙂

 • Anonyymi

  Ihan joku H&M trikoomekko, vaalea väriltään, ei mitään tommosia ihmehärpäkemekkoja!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sekin mutta en mä mielestäni huomannut kun katselin. Onko sulla tiedossa joku?

 • Anonyymi

  Lidlin trikoomekko!
  Ostin just Lidlistä maksitrikoomekon, olisi saanut olla M-kokoa, ostin L-koon. Nythän niillä on tarjouksessa sekä pitkiä että lyhyitä trikoomekkoja ja hinta on huimat 9 euroa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jos siel ois XL kokoa niin semmonen vois ottaa vaikka en tiedä meniskö viel päälle.

  • Anonyymi

   Krhm.. Mä oon 165cm pitkä ja painan 88kg ja mä käytän kokoo XL. 😀 et ei varmaan "ihan" vielä mee sulle XL…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se riippuu toki vaatteesta, mutta kyllä mulla semmonen toooosi joustava XL saattaisi mennä. 🙂 Kun nyt on tarkoituksena näyttää kaikki makkarat, ni toimis hyvin. 🙂

 • Anonyymi

  Minusta ei ole kannattavaa tilata mekkoa vain lukijoiden takia, jos sille ei tule oikeaa käyttöä. Uskoisin että siitä toppi ja shortsit asusta tai vastaavista näkisi ihan hyvin sun laihtumisen 🙂

  Jos välttämättä haluat mekon sitä varten ostaa, niin osta ihmeessä sellainen mieleinen mekko, mille löytyy myös käyttöä sitten olet saanut sopivaan kokoon asti tiputettua painoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis kyllähän se ihan käyttöönkin tulisi mutta voi olla, että shortsit ja toppi toimis hyvin, tarttis vaan ostaa pienempää toppia kun tuo alkais käymään isoks ja lörpöks. Hmmm… pitää pohtia!

  • Anonyymi

   Topista ja shortseista näkyy ehdottomasti parhaiten sun laihtuminen! Mekko on kuitenkin lörpöllä reisien päältä jne, joten jos haluut kaikki muhkurat näyttää kuten sanoit, ni ei silloin mitään mekkoa! Shortseja ja toppeja tarviit kuitenkin pienempiä käyttöönkin, niin ei mee hukkaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Totta, tuo on melko hyvä asu siihen. 🙂

 • Anonyymi

  Alin! Ehdottomasti tyylikkäin! Siitä mekosta on kuule sulle iloa vielä pitkään. Ihana!

 • Anonyymi

  Alin on ihana, mustakeltainen siis! Sitä voit varmasti ihan julkisestikkin käyttää kun tunnet laihtuneesi tarpeeksi!

 • Anonyymi

  eiköhän joku hiihtopuku tai jumppa-asu näyttäisi ne kurvit parhaiten,niitähän voi sitten käyttää jatkossakin urheillessa

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No muuten kyllä mutta kun en varmaankaan urheillessani käyttäiis tuollaisia. 🙂

 • Anonyymi

  Olet mukavan pirteä ja porinoita on aina mukava kuunnella, videopostauksia odotan aina eniten 🙂 kauheaa miten ihmiset välillä kommentoi niin ilkeästi sinulle…vaikka jostain ei pitäisi miksi se pitää tulla kertomaan täällä, pitäisivät mölyt mahassaan! Mukavaa kesänjatkoa sinulle 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että tykkäät Porinoista. Huomenna on tulossa! 😉

 • Anonyymi

  Minä äänestän pinkkimustaa minimekkoo. Se on ihana! Ja sinun Furlan laukut sopii kivasti sen kanssa. 😊 Repäise nyt kunnolla ja hanki tuo näyttävä mekko ja näytä kaikille ilkeille kommentoijille. 😉 Terv. Kirsi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niimpä, Furlat kyllä toimis sen kanssa ihan täydellisesti. Ehkäpä mä repäsen ja ostan sen 20 tai 22 koossa. Kun nyt käytän siis kokoa 24.

  • Anonyymi

   m&s koot ovat paljon pienempi yleensä kuin esim yoursit, joten niiden kanssa kannattaa harkita isompaakin…vain ihan löysissä trikoovaatteissa voi mennä pienempi, mutta bodycon mekot ovat aika pientä kokoa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Yoursin koko 24 vastaa siis kokoa 52, vaikka mun mielestä se menee parhaiten suomikokona 54. Riippuu toki vaatteen materiaalista. Eli mun ois tarkoitus ottaa tuo bodycon koossa 22 eli suomikoko 50. JOs ei mene vielä päälle, niin jossain vaiheessa sitten. 🙂

 • Anonyymi

  Miten jaksat kun AV-palstalla jatkuvasti vatvotaan asioitasi ja haukutaan sinua? 🙁 Minua ainakin ottaa tosi pahasti päähän se. Mitä se niille akoille kuuluu, mitä ostat ja mitä teet.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinkin yksinkertaisesti että kun en lue niitä juttuja mitä siellä kirjoitellaan. Sillä tavalla sitä kestää kun ei tiedä mitä siellä kirjoitetaan ja kaikinmokomin, keskustelkoot siellä niin pysyy blogi siistimpänä. 🙂 Eikä mun tartte lukea niitä. 🙂 Jos siitä haukkumisesta tulee parempi olo, niin ihan vapaasti vaan. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On se ihan toteutettavissa oleva. 🙂

 • Anonyymi

  Hmm, vaikea valita noista kolmesta! Ehkä eka tai viimenen ois hienoimmat 🙂 onnea hurjasti onnistuneesta elämäntaparemontista! Olet mulle nyt esikuva tässä hommassa 😀 meillekkin tuli nyt kolmas kissa, alkaa tuntua perhe täydelliseltä (minä, puoliso ja kisut ♡) Porinat on aina olleet mun lemppareita, liian pitkiä ei voi ees olla. Lisää niitä jos jaksat porista ^.^
  -kiia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mimmonen kissa teille tulee? Onnea pikkuisesta <3

  • Anonyymi

   Ihan maatiais poikakisu tuli. Hirveen on aktiivinen ja utelias pentu 🙂 jes, porinat tuli tänään, kiitos Pipsa 🙂
   -kiia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Minkä värinen? Miten muut kissat reagoi? Ihanaa varmaan tuollainen pieni energiapakkaus <3

 • Anonyymi

  Näin sinut livenä joku päivä. Olit huomattavasti hoikistunut! Tsemppiä jatkoon!

 • Neferta

  Tulin vain sanomaan että tulin hyvälle mielelle tästä(kin) postauksesta 🙂 Nukkumisvaikeuksista kärsivänä laitoin edelliset Porinat käyntiin… ja kuuntelin… ja nukahdin 🙂 Ja tämä siis vain ja ainoastaan positiviisessa mielessä!!! <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oi kiva että Porinat auttaa tuossa. Ihan vinkkinä, kokeilehan etsiä youtubesta muutamia ASMR videoita. Ne ei kaikilla toimi mut vois ehkä sulla toimia. Niiden pitäs rentouttaa jonkin verran.

 • Anonyymi

  Mä keksin; otat alusvaatekuvan niin tulee halvemmaksi! 😀 Ja varmaan näkyy kaikki virheet.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Valitettavasti ei toimi blogissa. 🙂

 • Anonyymi

  Tuli vaan mieleen kun tykkäät kirjotella kirjeitä, että oletko koskaan kokeillut Postcrossingia? Siinä lähetellään postikortteja ympäri maailmaa ja veikkaan, että voisit tykätä siitä. Täältä voit lukea lisää: https://www.postcrossing.com/

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, tiedän postcrossingista ja siihen piti joskus lähteäkin mutta se sitten jäi eikä nyt enää oikein kiinnosta. 🙂 Hauska harrastusta tuo. 🙂

 • Anonyymi

  Mä en ymmärrä näitä mekkoja ollenkaan. Näyttää kaikki muodot kyllä, mutta mun mielestäni noissa on huonoa se, että helma kapenee. Ei tule ehkä sopimaan sinulle koskaan oikeasti käytettäväksi, koska tuollainen helman kapeneminen tuo liikaa esiin seka eturöllykän että takamuksen. Parempi olisi suorahelmainen malli.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No olisiko sulla näyttää esimerkkinä tuollainen suorahelmainen malli?

 • Anonyymi

  Miksi vauva-fi -keskustelut poistuvat jos sinua ei haittaa jos ihmiset keskustelevat susta?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vaikea sanoa kun en ole perehtynyt kyseisen sivuston toimintaan. Ehkä asiaa kannattaisi kysyä sivuston ylläpitäjältä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No voithan aina ehdottaa jotain mikä olisi mielestäsi parempi. 🙂

 • Anonyymi

  Musta tää vähän kuulostaa tekosyyltä hankkia (taas) uusi mekko. En sitten tiedä yritätkö perustella sitä itsellesi vai lukijoillesi. Onko oikeasti kuitenkaan hirveän järkevää ostaa kokoajan uusia vaatteita kun itsekin näät että niitä jää kokoajan pieneksi ihan vähäisen käytön jälkeen? Ei heti tarvitse hankkia uusia vaatteita, varsinkaan mekoissa (housuissa eri asia, kun ne isommaksi jäätyään esim. tippuu alas kokoajan) kun vähän saa painoa pois.

  Ja ketä varten ihan oikeasti laihdutat? Itseäsi, puolisoasi, personal traineriasi, lukijoitasi tms? Saatko motivaatiota siitä että voit näyttää lukijoille tyyliin "hahaa, katsokaas nyt kuinka minä olen laihtunut enkö olekin hyvä ihminen"? Koska ainakin minulle se alkaa näyttää siltä, kun perustelet esimerkiksi ihonmyötäisen mekon ostoa sillä, että haluat näyttää blogisi lukijoille laihtumisesi. Sanoit myös tuolla jossain aiemmassa kommentissa että sinua ei haittaa ne vauva.fi:n keskustelut yms muut negatiiviset kommentit ja kuittaat ne sanomalla että vapaasti vaan. Kuitenkin tuntuu että haluat kokoajan todistella kaikille laihtumistasi, onnellisuuttasi ja varakkuuttasi. Ja ei, en kirjoita tätä kateudesta pianonpudotukseesi, elämäntilanteeseesi tai esimerkiksi laukku- tai mekko-ostoksiisi.

  Mulla on itsellänikin 40 kiloa ylipainoa, mutta se on tullut monta vuotta kestäneen ahmimishäiriö tyyppisen syömishäiriöin myötä. Tiedän miltä se tuntuu kun haluaisi vain näyttää kaikille että minä kyllä onnistun tässä laihtumisessa. Tiedän miltä ne ilkeät kommentit painosta tuntuu, vaikka sulle ne tuleekin oikeilta ihmisiltä, mulle pääni sisältä (ja toki vuosia kestäneen koulukiusaamisen kommentit tuntuu välillä edelleen, siitä on nyt tosin useampi vuosi ja nyt yliopistossa kiusaamista ei ole). On tosi hienoa että sä olet saanut painoa pois ja ilmeisesti myös huomannut ihan fyysisessä olossakin muutosta, mutta kilomäärällä tai siltä miltä näytät ulospäin ei oikeasti ole mitään väliä! Merkitystä on vain fyysisellä hyvällä ololla ja sillä, että viihtyy itsessään ja itsesnsä kanssa.

  • Anonyymi

   Uskomaton kommentti! 😀

   Itse olen ainakin mielettömän iloinen Pipsa sun puolesta,kun olet onnistunut painonpudotuksessa!! 🙂

   Eikö se nyt ole juur se ja sama,ketä varten paino putoaa!! Pääasia että putoaa!! Ei ketään lukijaa nyt voi ainakaan ärsyttää se,jos huomattavasti ylipainoinen saa kiloja pois ja iloa sitä kautta myöskin elämään!

   Hommaa Pipsa vaikka sata uutta mekkoa 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jos sulla on parempi vaihtoehto tuon ostamisen sijaan, niin kerrohan toki. Huomaa että tarvitsen siis sivukuvaa varten vaatteen tai jonkun jutskan, jolla te lukijat näette miten se sivukuvan profiili muuttuu ja mun mielestä se ei toimi jos vaate alkaa roikkumaan päälläni. Siksi sen pitäs olla jotain tosi myötäilevää. Että kerro ihmeessä!

   Ja ihan itseäni varten mä laihdutan mutta tykkään mä teillekin näyttää miten sitä muutosta tulee. 🙂 Ja perustelen mekon oston sillä etten keksinyt muuta tapaa näyttää teille miten se muutos tapahtuu koska en voi teille näyttää alenevia painolukuja tai mittanauhan lukemia. Siksi ne sivukuvat on hyviä enkä keksinyt tosiaan muuta kuin tosi myötäilevän bodycon tyylisen mekon.

   Mä en itse kyllä yritä todistella kenellekään mitään, että se on ikävää jos jotkut kokee tämän sellaisena.

  • Anonyymi

   Minusta laihduttamisessa on parasta juurikin se tunne, kun voit kertoa ja näyttää muillekkin että sinä (tai kuka tahansa muukin) pystyy siihen! Motivoi muitakin ylipainoisia kun Piia näyttää että hei tää toimii!

  • Anonyymi

   No miks helkkarissa sun täytyy näyttää lukijoille yhtään mitään? 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ööö? No eihän minun mikään pakko olekaan näyttää mutta ajattelin että teitä kiinnostaisi konkreettisesti nähdä kun laihdutus etenee ja tuloksia voi nähdä. Voin mä tehdä koko laihdutuspostauksen niinkin, että ilmoitan vain kuukausitulokset ja kokonaismäärä. Olisiko se sitten parempi? Ei kuvia eikä turhia jarinoita.

 • Anonyymi

  Tykkään eniten musta-keltaisesta, mutta hinnan takia ostaisin varmaan mustan, koska kalliimman kohdalla harmittaisi jos se mekko olisi epäimarteleva ja väärän mallinen siinäkin vaiheessa, kun se olisi oikean kokoinen tai ihan hitusen löysä. Toisaalta se musta-keltainen (tai sama mekko musta-pinkkinä) saattaisi näyttää hyvältäkin siinä vaiheessa, kun olisi sopivimmillaan.

  Jills'in musta-pinkistä mekosta en tykkää, koska toi näyttää kuvassa jotenkin halvan näköiseltä kummallisesti ruttuun menevältä trikoolta, etkä luultavasti käyttäisi noin lyhyttä mekkoa myöhemmin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siitä ei tarvitse murehtia koska kyllähän ne vaatteet saa myytyä jos ei toimi.

 • Anonyymi

  Minusta taas nimenomaan joku vanha mekkosi löysemmäksi tulleena näyttäisi painonpudotuksesi parhaiten, ei uusi. Ota joku nykyisistä mekoistasi ja kuvaa se ylläsi joka kuukausi ja kuvasta sitten näkyy, miten aina vaan se käy löysemmäksi ja löysemmäksi. Ei siihen mitään uutta ostosta tarvita 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No itseasiassa kun ei niistä näy, ovat sillä tavalla vähän huononmallisia, Usko pois, mä oon ite huomannut tämän asian ja siksi mietinkin että mulla pitäs olla joku tiukempi mekko näyttämään sitä muutosta ja nimenomaan sivukuvasta. Et jos sulla on joku parempi ehdotus, niin kerro ihmeessä!

 • Anonyymi

  Hanki tiukka t-paita ja sen kanssa laitat kuvaan legginssit. Sivukuvasta huomaa kyllä varmasti kapenemisen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, tai ehkä mene tuolla toppi+legginssit yhdistelmällä. Pitääpä harkita.

 • Anonyymi

  Halensilla oli tarkoittamani raitainen trikoomekko…XL koko suurin mutta jos haluat että mekko on tiukka…Katsastas Halensin tarjonta!

 • Anonyymi

  samoin halensilla tuo happy holly mekko (kuvioitu mekko pehmeästä kauniisti laskeutuvasta trikoosta), 22,95 euroa hinta, koot 52/54 asti…en saa nyt linkitettyä :(.

  -äskeinen

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Katsoin tuon Halensin tarjonnan ja sainkin siitä idean että ehkä voisin tilata samanmallisen mekon Ellokselta kun mulle on sinne aletuotteisiin koodikin. 🙂

 • Anonyymi

  mekothan nimenomaan piilottaa niitä ongelmakohtia vaikka olisi kuinka tiukka : D

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Miten se piilottaa jos on myötäilevä, vähän kuin toinen iho? Niin kireätä mä oon etsimässä. 🙂 Eihän nämä mun nykyset mekot toimikaan koska ne piilottaa. 🙂

  • Anonyymi

   eniten varmaan muutoksen näkiskin niin että laitat vierekkäin jonkun vanhan kuvan ja sitten nykyhetken kuvan samassa mekossa, joka on muuttunut pudotuksen myötä löysäksi… näkee siitä istuvuudesta sitten paljon 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kokeilin tätä eikä onnistunut ainakaan niiden mekkokuvien kanssa joista mulla vanhemmat otokset ja kun kaikista ei ees oo sivukuvaa kun en sillon alussa älynnyt ottaa 🙁

 • Anonyymi

  noi mekkovaihtoehdot on ihan naurettavia,miksi se jumppa-asu ei käy?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Linkitä mulle joku tuollainen jumppa-asu.

  • Anonyymi

   en osaa linkittää,mutta laitoin googleen jumppa-asu ja esim zalandon sivuilta aukesi ihan perustreenivaatetta niken toppi 20e ja trikoot saa mistä vaan halvalla tai niitä sulla jopa saattaa olla entuudestaan.Noitahan voi sitten hyödyntää siinä kotijumpassa (eikös sulla ollut joku treeni minkä vedät kotona)

  • Anonyymi

   Anonyymi taitaa tarkotta viimeks nähtyä leggarit&toppi yhdistelmää, ei mitään uutta ostettavaa.. Kaikkein toimivin ja järkevin ratkasu, tiukat perusvaatteet on hyvä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai mä luulin et tarkoitettiin jotain oikeata jumppa-asua. 🙂

 • En ymmärrä...

  Minä en nyt ymmärrä ollenkaan… Ostaisit tiukan mekon vain siksi, että me näkisimme kaikki muhkurat ja muut? No, pukeudu uimapukuun! Niitähän olet esitellyt meille ennenkin ja niistä tosiaan näkyisi muutos todella hyvin.

  Kuule, mitäs jos nyt haastaisin sinut oikeasti olemaan ostamatta mitään vaikka kahteen kuukauteen? Koska shoppailusi alkaa kuulostaa aika sairaalta. Ei siinä mitään, jos olisit vaikka ostanut mekon, johon rakastuit, mutta sinä keksit syitä, jotta saisit ostaa lisää tavaraa.

 • Anonyymi

  Ostolakko olisi varmasti ihan hyvä juttu. Tavarataivas on koukuttava.

  • Anonyymi

   Aina löytyy lisää kivoja laukkuja, kauniita mekkoja, maistamattomia teelaatuja jne. Oikeasti, mietitkö omia ostamisiasi kuinka paljon?
   Ja vastaa jotenkin muuten kuin mitääm sanomatta + hymiö, kiitos.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllä mä niitä tovin aina mietin, mutta ymmärrän että vaikuttavat teistä extempore ostoksilta joita kyllä harvoin teen mutta ymmärrän kyllä sinun tuomaasi näkökantaa. Kelpaako tuo vastaukseksi, sillä en osaa mitään syventävämpää vastausta antaa.

 • Anonyymi

  Jalathan sun ongelma on, joten toppi ja leggarit oikein hyvä ja siisti ratkaisu 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kai me nähdään sit eri asiat ongelmina koska mä näen ongelmakohtana tuon lantion alueen. 🙂 Mut nyt oon pistänyt tilauksen Ellokselle, et katsotaan mimmosia ovat kun tulevat. 🙂

 • Anonyymi

  Minusta sinun ei kannata tehdä tätä meitä lukijoita varten. Ei kannattaisi liikaa lipsua laihdutusblogiksi – muistatko, kun sanoit, että se oli aikanaan virhe. Älä pilaa hyvää projektiasi tekemällä siitä liian julkista ja tavoitteellista liian tiukkine mekkoineen, makkaroineen, vertailuineen. Minusta alat astua tietä, joka ei ole hyvä tie. Elämäntaparemontissa ei tarvita edes mitään tsemppausmekkoa, vaan innostusta uuden terveellisemmän elämäntavan johdosta, tapahtuu ulkoinen muutos sitten missä tahdissa hyvänsä ja huomaammeko sen muutoksen joka välissä vai emme. Ihan ystävällisenä neuvona tämän annan… Olet tehnyt hienoa työtä, mutta pidä se alun matala profiili jatkossakin, ettei upeasti alkaneesta jutusta tule liikaa paineita ja ahdistusta.

  • Anonyymi

   Anonyymi 14.41, tämä oli hyvä kirjoitus. Olen samaa mieltä. T.neiti

  • Anonyymi

   Elämäntapamuutokset huomaa tosiaankin blogista, vaikka niitä ei joka välissä korostakaan. On niitä, jotka haluaisivat tietää painosi. On niitä, joiden mielestä et tee laihdutusta oikein. Mutta jos jätät koko laihisjutut vaan vähemmälle, kerrot päivistäsi ja ihan vaan taviselämästä. Kuvista huomaa paljon, vaikka senttimääriä ei kerrotakaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En minä tätä lukijoiden takia teekkään, siis laihduta eikä tämä laihdutusblogiksi muutu ja sen varmentaa juurikin tuo kerran kuussa tehtävä raportointi. Joka on sekä itselleni että myös teille. Mä vaan ajattelin että tuollaisella vaatteella tekisin näkisitte hyvin, mutta toisaalta se toppi+shortsit ajaa saman asian. 🙂 Ainakin vielä. 🙂 Eikä tällaisesta kerran kuussa postauksesta tule mitään paineita ja ahdistusta. Mut mä oon vaan tämmönen et kun ei voi näyttää konkreettisia lukuja, niin oon miettinyt et miten sitä sit sais parhaiten näytettyä ja siitä tuo mekkoidea iski, että toimisiko. 🙂

  • Anonyymi

   Siis tietenkin katson ja varmaan muutkin, edistymistäsi kuvin ja mekon avulla jne. tosi mielellään. Tämähän on ihan huikea juttu. Ajattelin tuolla kommentillani vain (14.41), että miltä sinusta loppupeleissä tuntuu olla arvioitavana. Ehkä sitä ajattelee itseään ja omalta kannaltaan, ettei ikinä sopisi minulle mitkään "makkaroiden esittelyt" ja sitten ajattelee, ettei se sovi muillekaan 🙂 Tee toki, miten haluat. Onnea kovasti jo tähän astisesta huimasta pudotuksesta ja tsemppiä jatkoon! Olet sä aika mimmi 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei musta tunnu oikeastaan miltään, se makkaroiden esittely kuuluu mielestäni tähän. Kun ei tuo edestäpäin otettu kuva paljoa kerro, vähän vähän – paremmin se sivukuva näyttää ja siinä näkyy ne makkarat. Sitä paitsi mähän näytän ihan upealta makkaroitteni kanssa 😉 Mitä arvioimiseen tulee, niin sitähän tulee joka tapauksessa, ilman makkaroitakin. 🙂 Mä vaan uskallan näyttää ne huonotkin puolet koska en häpeä itseäni vaikka tämän kokoinen olenkin.

 • Anonyymi

  Olen seurannut blogiasi noin reilun vuoden, välillä tiiviimmin ja välillä harvemmin, kommentoinut en aiemmin ole, mutta hengessä ollaan mukana 🙂

  Olet ihana persoona, juttujasi on aina mukava lukea, porinoita odotan aina innolla! On hienoa miten vahva nainen olet, et välitä vihapuheista keskustelupalstoilla etkä ikävistä kommenteista, hyvä! Minusta blogisi on mukavan monipuolinen. Kissapostausta taas välistä toivoisin, olisko sellainen mahdollinen? Itsekin kolmen kissan "äitinä" niitä tykkään lukea 🙂

  Laihdutuksesta haluan sanoa sen verran, että olen itse laihduttanut noin 50kg pari vuotta sitten, nyt yritän pysytellä normaalipainossa. Oma taistelunsa sekin, toistaiseksi kuitenkin on ruodussa pysytty :). Ihanaa nähdä miten kutistut, varmasti olokin paranee kadonneiden kilojen myötä. Jatka vaan aivan samaan malliin kuin tähänkin asti! Minusta tuo "kuvausmekko" oli hyvä idea, ymmärrän mitä ajoit tuolla takaa. Olisinpa itsekin keksinyt sen aikanaan! Olisi kiva katsoa niitä omia ennen-kuvia.

  Tsemppiä painonhallintaan ja kissoille rapsutuksia täältä savon sydämestä! Kiitos ihanasta blogistasi. <3

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Pitää tuollaista kissapostausta ajatella, tai jos oon laiska ni teen jonkun kissojen leikkihetkivideon. 🙂 Tykkäisitkö? Vai onko kuvat enemmän mieleen? Itteeni kans harmittaa ettei tullut alussa otettua sivukuvaa tuollaisen tosi kireän vaatteen kanssa.

  • Anonyymi

   Oih, videotkin olisivat ihania! Luin juuri viimeisimmät postauksesi, kiva kun niissä on taas kissatkin enemmän esillä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pitää katsoa jos Porinoihin kuvaisi kissoja 🙂

 • Anonyymi

  Osaatko ommella? Sähän voisit kaventaa mekkoja helposti vain ompelemalla sivusaumoista vanhoja mekkojasi kapeammaksi! Älä leikkaa kavennettuja kankaita pois, aina uusi sauma vanhan viereen… Säästät paljon rahaa ja mekot saavat käyttöä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Osaan mä jotain mutta kavennus ei kyllä onnistu. Et veisin ne suoraan ompelijalle. 🙂

 • Anonyymi

  Mekon tulisi olla tiukka, mutta myös ohut ja vaalea, jotta se näyttäisi kaiken! Ihan ohutta trikoota oleva lyhyt mekko toimisi siis hyvin. Nuo linkkaamasi mekot oli kaikkea muuta. Tummia ja paksuhkoja, joten ei ne kerro koko totuutta. H&M:ltä saat ohuen tiukan trikoorievun 10€:lla!

 • Anonyymi

  Hienoa, että elämänmuutosprojektisi etenee! 🙂

  Tuosta kalliiden laukkujen ja muun ostelusta tuli mieleen, että yritätköhän ostamisella täyttää jotakin sisimmässäsi olevaa "aukkoa"? Siis että se olisi ns. korviketoimintaa sille, että oikeasti pysähtyisit miettimään, että mitä sinulle kuuluu ja millä asioilla haluat täyttää elämäsi ja millaiseksi ihmiseksi haluat kasvaa.

  Kestävä onnellisuus ei tule ulkoisista asioista vaan mm. siitä, että punnitsee arvomaailmaansa ja miettii, että millä kaikilla tavoilla voi kehittyä ihmisenä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen kuullut tätä pohdintaa myöskin ja asiasta ollaan varmaan montaa mieltä, mutta itse en ole ajatellut että sisimmässäni olisi jokin aukko jota täyttäisin vaikka nyt oonkin ostanut tavaroita. 🙂

  • Saara

   Monestihan käy niin, että riippuvainen ihminen siirtää riippuvuuden asiasta toiseen. Ongelma voi olla ruoka, alkoholi, shoppailu, mikä lie. Kun riippuvuudelle asettaa rajat, se lähtee rönsyilemään jossain toisessa kohtaa. Pitääkin varmaan vain puntaroida mikä riippuvuus on oikeasti haitallista ja mikä ei. Jos saa ruokailunsa ja fyysisen terveytensä kuntoon ja sen sijaan ostelee omilla rahoillaan mitä lystää niin mitäpä se on keneltäkään pois.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näinhän siinä tosiaan voi käydä. Omasta ostelustani ei ole kukaan huolestunut, vähiten minä. Olisin sitten vasta huolissani osteluistani kun alkaisin niitä velalla ostamaan.

  • Saara

   Tätä nimenomaan meinasin, että jos korvaava toiminto nyt ei muodostu uudeksi ongelmaksi (tyyliin shoppailua velkarahalla) niin mitäpä se kenelle kuuluu mitä kukin rahoillaan tekee. Eiku annat mennä vaan!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, oonkin antanut mennä vaan. 🙂

 • Anonyymi

  ^Samaa olen miettinyt. En ole uskaltanut sanoa sitä ääneen. Olen aika monta kertaa törmännyt samanlaiseen ilmiöön.

 • Anonyymi

  Moikka Pipsa! En oo pitkään aikaan katsonut sun blogia, mutta huomasin yhden jutun. Oot nimittäin laihtunut! 😀 Onnea!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moikka moi! Niinhän sitä on käynyt että -20kg on kropasta yhtäkkii kadonnut. 🙂 Kiitoksia. 🙂