korvatoncooni.jpeg
Blogi

Apua, korvaton mustapantteri iskee!

Pakko jakaa teillekin tämä huisin hauska kuva Siiristä, kuinka onkin niin sopiva tilannekuva saatu otettuakin. Me siis leikimme kynäleikkiä Siirin kanssa ja mulla oli jostain syystä siinä kamera esillä, ja sainkin idean napsia Siiristä kuvia – yhdestä sitten tuli näinkin hauska.

Ainoastaan Siiri ymmärtää tuon kynäleikin päälle, mutta jostain syystä se osaa jättää kynän rauhaan kun sillä ei leikitä, eli jos kirjoitan tai kynä lojuu pöydällä – antaa Siiri kynän olla. Fiksu kissa.

Aina kun leikimme, osaa Siiri varoa kynsien käyttöä. Tuossakin näkyy yksi kynsi oleva esillä mutta mitään naarmuja ei mun käteeni siltikään tullut. Siiri on aina varonut kynsiensä käyttöä, kiinitettiin siihen miehen kanssa jo silloin huomiota kun Siiri meille tuli. Siiri muuten täyttää 23.1. 2 vuotta!

Tätäkin postausta tehdessä sain monen monta märkää nenäpusua (= Siiri tökkää omalla märällä nenällään omaa nenääni) ja puskua käteen/päähän. Sain myös kuunnella voimakkaan kehruumoottorin ääntä.

Ps. Kyllä Siirillä edelleen on korvat. 😉

8 kommenttia

 • Anonyymi

  Wau, onpa vinkee kuva, melkein pelottava ;)! Kauniita kuvia sinulla muutenkin, talvimaisemia katsellessa unohduin vaan haaveksimaan..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se on kyl hauska kuva, en ees tajunnu tota ennenku sain kuvat koneella ja katselin läpi. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, pitää tulla tutustumaan. 🙂

 • Anonyymi

  Olen ihan uusi lukija, ja aamulla luin tunnin verran sun vanhoja postauksia. Tykkään sun tavasta kirjoittaa ja ihania nää kissajutut ^-^ mjau

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla, että tykkäät. 🙂 Kissakuvat ovat aika toivottuja vaikka yritän niitä vähän hillitä. 🙂

 • Unknown

  Hui mikä peto! 😀 Meillä tykätään kynistä, ne on aina pakko tiputtaa lattialle jos ne sattuvat siinä pöydällä lojumaan. Joskus tiputetaan jopa mun kännykkäni, mutta kirjat saa sentään olla rauhassa 🙂 Ihan kiva olis kuulla jonkun kissapsykologin suusta että mistä tää toiminto johtuu?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pedolta ehkä näyttää, mutta lempee on. 🙂 Coonit on siitä hauskoja että niillä on joskus tuimiakin ilmeitä, mutta lällyköitä ne silti on. 🙂 Meillä ei mitään silleen tahallaan tiputeta, hännän kans joskus paperit saattaa lentää mut ei silleen kuin joskus videolla oon nähnyt et tassun kans oikee huitastaan. 🙂 Oisko se siin, et kirja on liian painava? Mut kaikki kevyemmät tavarat lentää… 🙂