kortit.JPG.jpeg
Blogi

Anna tuulen tuivertaa murheesi pois

Eilen saapui tämän joulun ensimmäiset joulukortit, pääsevät pian postikorttiseinälleni. Innostuin ihan täysillä näistä. (kiitoksia muruset korteistanne)

Itsehän en ole enää moneen vuoteen lähettänyt kortteja vaan lahjoittanut tietyn summan verran hyväntekeväisyyteen, tarkemminotettuna löytöeläimille. Mutta ostin silti muutaman kortin jotka vien työpaikalle.

Töiden jälkeen käväisin nopsaan ystäväni Hennan luona, hänellä on korustudio Linna täällä Porissa. Tarkemmin sanottuna Isolinnankatu 11, että sinne vaan katsomaan kauniita itsetehtyjä koruja. Mullakin oikeen kuola tuli suuhun (harakka kun olen) niitä kauniita koruja ihastellessa. Ei mulla muuta kuin W A U !

Nappasin samalla yhdet villasukat jotka yks Hennan tuttu oli tehnyt. Nyt on sopivat villasukat mun jalkaani ja ihanan lämpöset. Sekä pinkit pinkit pinkit! <3


Sitten pikapikaa näin äitiä että sain antaa Tosielämää lehden hänelle luettavaksi ja samalla päätettiin että lopetetaan noiden hömpänpömppäharlekiinien tilaus koska ne ei vaan enää anna mitään. Enkä mä edes ehdi niitä nykyisin lukemaan. Sovittiin et käydään divareissa sitten vaihtelemassa kun siellä voi katsoa et onko pokkarin tarina iskevä vaiko ei.

Kovalla kiireellä sitten toimistolle kokoukseen vaikka nautein reippaasta kävelystä sinne. Jossa olinkin loppupeleissä hyvissä ajoin. Bussikuskikin naureskeli (siis ei tässä samassa yhteydessä vaan jo aiemmin) kun näki mun pysäkillä nauttivan tuulen tuiverruksesta (ei ihan vielä myrskynnyt joten siitä saatoi nauttiakin) Mulla oli siis simmut kiinni, kädet leväällään ja annoin tuulen vaan tuulla. Siinä tuli niin huoleton olo, ihan kuin se tuuli olis puhaltanu kaiken murheen pois niskoilta.

Sain esimieheltä joululahjan, siellä on jotain liikkuvaa joten sitä aattoa nyt odotellaan. Olin muuten ainoo lapsenmielinen joka heti alko ravistelee omaa pussiaan. Ihan mukula mä oon edelleenkin vaikka jo 30 vuotta jo ollaankin. Tuon sydämen lähetti kirjeystävä, se on jo kerran löytynyt Siirin kainalosta kun oli sen käynyt tosta pyödältäni nyysäämässä. Täytyy kattoo löytyskö sille kissavarmapaikka.

Tässä näkyy muuten ne pinkit villasukat jotka kävin hakemassa + tuo Yoursin paketista paljastunut ihanaakin ihanampi (+ ihanan lämmin!!!!) Onesie. Miten mä en oo tämmöst jo aiemmin hommannu. Miten mä oon tullut toimeen ilman tämmöstä. Kysynpähän vain. Tassu ylös te joilla on onesie tai vastaava. Harmittaa muuten että jouduin myymään ne siniset mekot pois mutta kun eivät olleet hyviä. Onneksi ovat saaneet jo uuden kodin ja voin sitten ens vuoden puolella miettiä uusintatilausta. Mekkoja nekin – punainen ja musta.

Mulla on huomiselle aikamoinen haaste, nimittäin saada kuvattua pari vaatetta tästä Yoursin tilauksesta. Toivotaan siis aurinkoa tai ainakin valoa. Muutenkin täällä jo fiilistelen huomista päivää sillä sen jälkeen alkaa jälleen kerran viikonloppu ja sitten on enää viikko hommaa kunnes alkaa viikon joululoma. (On the Floor, Timber ja Jossu) Sillon kun Piia kuuntelee musiikkia ja hyräilee, ni se on hyvällä tuulella ja sillo se suostuu (melki) mihin vaa, et pankaa muistioon jos kaverit yritätte taivutella johoki. Aijuu, mulle tultiin taas töissä sanomaan et heeei, meillä on täällä julkkis hommissa. Sain antaa jopa nimmarin lehteen. Jeeeij!


Se
on kyl niin et mul on maailman paras esimies. Sain sitten koko jouluviikon vapaaksi.
Jesss! Ja talvilomakin on vielä ens vuoden puolella. Talviloman aikana
aion sitten mennä Tampereelle yhdeks päiväks ja sillo vois miettii
jotain blogimiittiäkin. Onks porukka messissä? Vallotetaa joku kaffila! 

12 kommenttia

 • Anonyymi

  Täältä löytyy onesie 🙂 ja totta on lämmin, maailman mukavin vaate pittää kotosalla.
  Miespuolisen mielestä oudoin vaate minkä on eläissään nähny 😀 mutta aiva sama tykkään, nää niitä makuasioita 🙂

  T.Poronpurija

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon nyt pari päivää tätä käyttänyt ja ei oo enää vilponen. Mieskin on alkanu pohtimaan et pitäskö hänenkin ostaa, tosin sillehän menis ne kunnon OnePiecet yms. Ja sen verran kyl jänskätin et onko liian iso mulle, mut koko oli just sopiva. 🙂

 • Anonyymi

  Multakin löytyy sellainen haalari, tai potkupuku niinku ite sanon 😀 joka päivä on käytössä jos ei oo likainen 🙂 pitäs ostaa toinenki! Tän ostin Halpa-Hallista!
  Mä oon myös pitänyt sitä töissä yövuoroissa kun siel ei oo kukan näkemässä 😀

  Sinikka

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hei miten sä oot pessyt ton potkupuvun? Toki tuossa varmaan on pesuohjeet mukana, mut onko kukaan siis uskaltanut kuivarissa kuivattaa? Ai halpiksessa on tommosia? No pitää raahata mies sinne sitten. 🙂

  • Anonyymi

   Meillä on warpin jumpsuitit ja niitä olen ainakin kuivurissa pyörittänyt,testaile vaikka jollain miedommalla lämpötilalla ensin ja hengarissa kuivattaa sitten loppuun.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, kokeillaan noin siis. 🙂 Tai siis meillä kyl tulee miedollakin lämmöllä ihan kuivaks.

 • Anonyymi

  Naapuri viime talvena hehkutti tota onesietä, että on aivan ihana ja lämmin ja kaikkea. Mua vaan mietitytti onko se sitten oikeesti kätevä koiran kanssa kun pitää lenkillä käydä, mutta kai sen vois sinne toppavaatteiden alle jättää..?

  Mä en tosin ole niin kovin vilukissa, tykkään olla kevyissä vaatteissa kotona, joten ehken siksikään moista ole tullut hankkineeksi. 🙂

  Ihanat nuo villasukat! Ja se alimmainen joulukortti, jossa peuroja/porja/hirviä, hirmu kaunis.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, en mä tämän kanssa kyllä ulos menisi mutta ehkä ne neutraalimmanväriset vois olla semmosia. Ja miksei voisi jättää toppavaatteiden alle. Siitä vaan kokeilemaan. 🙂

   Mä oon vilukissa, mut nyt Onesien tultua en oo kertaakaa valittanu et ois vilu ja nyt on sisälämpökin tällä hetkellä 20.2 eikä oo kylmä. Oonkin miehelle sanonu et nyt voidaan alkaa säästää sähkönkulutuksessa. 🙂

   Villasukat on kyl ihanat, just oikeanväriset + tykkään noista nauhoista. Äiithän mulle tykkää villasukkia kutoa mut ne on yleensä pikkusen liian isot + hän ei osaa noita nauhajutskia tehdä. Tuo peura/hirvikortti lähtee yhdelle kaverille joulukortiksi. Piti vaan perjantaina se lähettää mut unohtu. Ups. 🙂

 • Kristiina

  Toi Prisman kassi lahjapaperina on niin hyvä idea! Ei tuu turhaa jätettä painokuvioidusta lahjapaperista ja ton voi vielä varmaan käyttääkin ennen kierrättämistä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Esimies on hyvin kattos nää asiat miettiny. 🙂 Joo, siis meillehän toi tulee lehtikassiksi kun mies meni edellisen heittää pois – ei ollu tajunnu mitä ajoin takaa sillä et kaikki ilmaisjakelut laitetaan sinne pussiin.

 • Anonyymi

  Mä oon pessy sen ihan niinku muutki vaatteet, laitan vaan sen vetskan kiinni. Kuivurissa oon kuivannu, mut vähä on tullu kyl nukkaa, mut ei se haittaa.

  Sinikka

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, nukkaa varmaan tulee mut oon huomannu et ku ihan uudet työhousut pesin ekan kerran ni ne oli täynnä nukkaa. Mut onneks ovat työhousut ni ei mitään väliä.