aamuanrinko.jpeg
Blogi

Aika palata arkeen

No nyt on kaikki joulun vapaat käytetty ja aika palata taas normaaliin rytmiin. Mä kyl niin toivon ettei mun tartte yhtenäkään aamuna nousta ylös kirosanatulvan saattelemana. Toivon siis että olen joka ilta saanut unimatin lassottua kiinni. Se hyvä puoli kyllä näissä vapaissa oli että sain pitää pikkuisen blogilomaakin ja samalla tosiaan akkuja ladattua. Seuraavaksihan mulla on viikon mittainen talviloma jonka ajankohdasta en vielä tiedä mutta tässä 1,5kk sisällä. Ja siitä seuraavat vapaat on pääsiäisenä ja vappuna.

Mun menoa voi muuten blogin lisäksi seurata Blogin FB-sivujen kautta tai Instagramin (@pipsa83) kautta – Varsinkin nyt kun olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja alkanut päivittelemään useammin.

Mulle voi muuten
sitten tästä päivästä lähtien lähettää postiakin. Eli mitä tahansa
fanipostia saa laittaa tulemaan mun poste restante osoitteeseen joka
löytyy tuosta vasemmasta sivupalkista. Mä jään innolla odottelemaan
mitäs kivaa te mulle lähettelette. 😉 Postikortteja otan erityisen
ilolla vastaan, että saan jatkaa tuon postikorttiseinän ”tapetointia”.


Ei sais unenpöpperössä tehdä yhtään mitään, ainakaan koskea astianpesukoneeseen. Meinasin nimittäin syödä aamupuurot likaisista lautasista. Eikä varsinkaan saisi matkustaa bussissa väsyneenä, oonhan sen itsekin niin monet kerrat nähnyt kun väsynyt opiskelija on nukkunut pysäkkinsä ohi. Nyt meinas itelle käydä samaten mutta onneks heräsin n. 10m ennen päätepysäkkiä. Eikä kannata hymyillä riemuidiootin lailla – muut voi pelästyä. Onko lukijoilla lisättävää eikä -sarjaan?

Meillä on käynyt pa-aaaljon vieraita tässä viikonlopun aikana, mm. äitini. Hän näki nyt ekaa kertaa meidän nuorimmaisen joka ei niin kauheasti ujostellutkaan äitiä. Samalla sain näyttää noita Yoursin vaatteitani ja takki varsinkin sai kehuja vaikka alkoihan se äiti heti suunnittelemaan että laittaisi takkiin napin jolla saisi kaulan avaraa kohtaa kiinnemmäs. Äiti, ei. Sitten odotettiin puoli tuntia taksia kun aina ne menee hukkaan kun tämän meidän osoitteen sanoo.

Ennen uutta vuotta
tein Yoursille toisenkin tilauksen ja koska en osannut tilaushetkellä
päättää kumpi näistä kahdesta violetista mekosta olisi parhain, otin
molemmat. Saattekin nyt auttaa mua ja kertoa oman mielipiteenne, että
kumpi mekoista olisi parempi mulle, Nro 1 vaiko Nro 2?
Vielä ei paketti ole saapunut mutta nyt onkin vasta tiistai. Ei saa
olla hätähousu ja määhän tunnetusti olen. Ainakin tietyissä asioissa.

45 kommenttia

 • Anonyymi

  Numero 1 on parempi. Hyvä kaula-aukko, erittäin hyvä pituus (tämä tosin moplemmissa).

  Numero 2:n vyötäröllä kulkeva "nauha" ei ole hyvä, asettuisi kuitenkin sinulla rintojen alle.

 • Anonyymi

  Ihania mekkoja nuo molemmat, tekis mieli itsekin tilata. Päällä sitten varmaan osaa tehdä valinnan, kumpi istuu paremmin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tilaa ihmeessä, siellä on nyt joku tarjous että ota 2 maksa 1. Saa halvimman ilmatteeks.

 • Anonyymi

  2. on juhlamekko. 1. on arkiasu. Molemmat on kivoja mut 1. varmasti monikäyttöisempi.

 • Anonyymi

  Pidän enemmän mekosta 2, mutta päällähän sen vasta näkee 🙂

  – Tilda

 • Anonyymi

  tässä pari postus ideaa mitkä kiinnostas nähdä sinulta.
  Ammattimeikkaaja meikkais sut vaikka joku iltameikki olis kuvat ennen ja jälkeen meikkauksen.
  Sitten postaus sun lempi monesta ruuasta kuvien ja ohjeitten kera.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo ruokajuttu on vähän hankala toteutettava, joten en sitä varmaankaan tee. Mut kyl mä mieluusti menisin ammattimeikkaajan meikattavaks jos sellainen löytyy Porin alueelta.

 • Anonyymi

  Ei saisi "nauraa" mielessänsä kun joku menee väärälle tiskille apteekissa kun oma vuoro koittaa- kun itse tein sen jälkeen saman :D, karman laki.

 • Anonyymi

  Hei, miksi et voisi pitää vapaata blogista muulloin kuin viikonloppuisin ja näinä juhlapyhinä? Kenelle olet tilivelvollinen?
  Postausaiheena taas uudestaan : vaatekaapin sisältö, mitä on tullut lisää ja mitä olet myynyt pois.

  Olisi kiva nähdä kuvia myös sisäänkäynneistä, mitä asetelmia tai lyhtyjä/valoja olette laittaneet piristämään harmaata talvea.
  Meillä onneksi on lunta, niin ei ole ihan säkkipimeää. Katuvalot on kaukana pihasta, joten laitan jo syksyllä joitain ledvaloja eteisen pöydälle yms, ja ne palavat kevääseen saakka.
  -Hannele

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis toki nyt voin pitää, pidänhän nytkin. Vaikka nyt totesinkin että tuli pidettyä blogivapaata tässä samalla ja että nyt palataan takas arkeen, niin ei se sitä tarkoita ettenkö pitäisi vapaata ihan silloin kun itse haluan. 🙂

   Tuo vaatekaapin sisältö pitäisi tehdä mutta teen sen vasta kun saan paremmin valoa. Sillon kun tuun kotiin töistä, niin alkaa olemaan jo pimeätä. Ja käytävän valaistus on ihan pepusta.

   En mä halua tehdä tuollaisia kuvia mistään sisäänkäynneistä ja asetelmista. Ettei vaan ketkään stalkkerit sitten tajua mikä ovi on meidän.

  • Anonyymi

   Joo sori, en ajatellut tätä ovi-asiaa! Ei tosiaankaan ole järkevää kuvata niitä.
   Entäs postaus astiakaapin sisällöstä? Keräättekö vanhaa arabiaa tms. tai jotain sarjaa? Tai onko sulla tallessa omia vanhoja leluja tai kirjoja tai muita aarteita 🙂
   -Hannele

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu ei se mitään. 🙂 Ei ole järkevää kuvata ettei vaan ala tapahtumaan mitään.
   Astiakaapin sisällöstä? Ei siellä oo mitään mielenkiintoista. Eriparisia lautasia yms. 😉 Joista oon jo aiemmin saanut kuulla ihan riittävästi joten ei enää. Löytyy meiltä vanhaa Arabiaa muutamankin sarjan verran mutten tiedä haluanko esitellä tänne. Ei katsos kaikkea. Vaikkei tuossakaan mitään ihmettä nyt ole. On mulla yks vanha lelu tallella ja oon sen esitellyt blogissakin 2012 kesällä ellen väärin muista. Isällä on varmaan noista mun kirjottamia juttuja tallessa, vois katsoa oisko siellä jotain mitä uskaltas jakaa tänne.

  • Anonyymi

   Jos sulla on PARI SARJAA Arabian astioita, niin ottakaa nyt toinen edes käyttöön 🙂 Hassua vaan muhituttaa tavaraa kaapissa ilman että niistä nauttisi arkea piristämässä.

   Olet kyllä tullut todella varovaiseksi blogisi kanssa, mikä on lukijalle harmi. Aiheet kiertävät samojen tylsähköjen aiheiden ympärillä. Jos omaa ulko-oveaan ei edes uskalla esitellä (ei kyllä olisi edes mikään kovin mielenkiintoinen postausaihe mun mielestä :D) niin kannattaisi varmaan laittaa jonkinlaiset tietojensalaamiset päälle muutenkin. Sun nimellä kun saa kaiken selville jos haluaa.

   Viimeaikojen parasta antia on ollut se kertomasi riita äitisi kanssa. Se oli OIKEAA pipsaa, ei sellaista siloteltua blogi-pipsaa, vaan jotain ihmismäistä, tuntevaa. Samanlaisia haluaisin lukea tai kuunnella lisää. Sellaisia oikeita ajatuksia ja mielipiteitä. Ei pelkkää höttöä siitä kumpi mekko on kivempi. Kai elämässä on muutakin kuin materian haaliminen (ja sen pitäminen visusti kaapin perällä säilössä, kuten nuo astiat, hih) 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllähän me niitä käytetäänkin. 🙂 Mutta ettehän te niitä näe kun harvemmin kuvailen ruokia blogiin enkä muutenkaan ole halunnut tuoda niitä isolla asialla julki.

   No ei mulla mitään salattavaa ole, että jos joku haluaa leikkiä salapoliisia niin siitä. No eipä se ulko-ovipostaus kovin mielenkiintoinen edes olisi mutta jos sen tekisi niin sitten kaikki tietäs missä kohdin asuiisin. Nyt ei varmaankaan ihan sitä tiedä. Mutta näin on monilla blogeilla, alkuun kirjoitetaan kaikkia tuntemuksia mutta myöhemmin aletaan varomaan.

   Siis kyllähän mää tänne kirjoitan sitä aitoakin Pipsaa, mut ne on sitten varmaan niin kuivaa aitoa, eikä sellaisia skandaalinkäryisiä juttuja mitä tunnutaan eniten toivovan. Sori, ei oo mitään kerrottavaa. 😉 Ja harvemmin mulla mitään tuollaisia riitoja onkaan. Mielipiteitä olisi kiva jakaa, mutta kun tästäkin oon saanu aiemmin kuulla vaan narinaa nin oon sitten arastellu kertoilla. Että kun joistain asioista liikaa valitetaan ja vittuillaa, niin se vaikuttaa. Mut kerrohan toki millaisia ajatuksia ja mielipiteitä sä sitten tykkäisit kuulla?

   Hei, ei ne astiat oo kaapin perällä vaan ihan käytössä. Tai no se toinen on kahvitussetti joten sitä käytetään kun käy vieraita. Mut harvemmin tänne kuvailen mitään ruokapöydän kattauksia jne. nin ette tietenkään voi nähdä. On paljon juttuja mitä en blogiin päästä.

  • Anonyymi

   Voihan toki astioiden kuvia laittaa, vaikka ei ruokakattauksista tekisikään postauksia! Mua ainakin kiinnostaa vanhat Arabiat!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Valitettavasti en ole laittamassa kuvia noista vanhoista arabioista.

  • Anonyymi

   Pelkäätkö että joku tulee ne varastamaan, vai mitä ihmettä? 😀 Minä en vaan käsitä miksi päätät jotain tuollaisia "en laita kuvia astioista", kun siitä saisit nimenomaan sitä monipuolisuutta postausideoihisi. En vaan keksi mitään syytä miksei jotain astioita voisi kuvata. Olkoon nättejä tai rumia, mutta ne on sun, ja sinä tykkäät niistä (toivottavasti), niin mikset niitä haluaisi esitellä muillekin blogisi kautta. Samaan postaukseen voisi muutenkin mietiskellä näitä astiastojuttuja, etsiä kivoja astiastoja nettikaupoista mitkä miellyttää silmää, jne. Hämmentäviä nämä sinun linjanvetosi joskus.

   Ja ei, en tarkoittanut aiemmassa kommentissani että tarvitsisi jotain skandaalinkäryistä sosiaalipornoa, vaan nimenomaan sitä mitä sinä Pipsa itse sisimmässäsi ajattelet. Ei sellaista siloiteltua "blogiminää" millaiseksi olet valitettavasti ollut jo jonkin aikaa muuttumassa 🙁 Älä päästä irti siitä kuka olet. Olet aina muistanut paasata siitä miten pitää muistaa elää ja olla rohkeasti sitä mitä on, niin muista elää itsekin opetustesi mukaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei sitä tiedä mihin jotkut voi sortua, vaikka varastamaan mun ihkut arabiat. 😉 Mut joo, ei teidän tarvitse ymmärtääkkää mutta en mä taas kyllä mitään astiastopostausta oo ajatellu tekevänikään. Varsinkin kun viimeks sain sellaiset arvostelut niskaani että ei kiitos. 🙂

   En mä sua meinannutkaan vaan yleisesti. Jos tänne kirjoitan jotain henk.kohtaisempaa niin heti joku alottaa sata kymmenen keskustelu jossain palstalla ja oikeen revittelee mun juttujani. Tämän takia oon alkanu olemaan enemmän blogiminäni vaikka joskus se aitokin Pipsa sieltä ponnahtelee pystyyn. Ja sitten on myös se että kun täällä NIIN MONI haluaa ymmärtää asiat väärin. Että mä kyllä elän oppieni mukaan, mutta en niinkään blogin puolella. 🙂 Teidän täytyy ymmärtää, ettei tänne vaan voi kirjoittaa mitä haluaa. Sitä pitää miettiä.

  • Anonyymi

   Siis häh, onko joku vetänyt herneet joskus nokkaan jostain sun astioista, vai viittaatko nyt johonkin ihan eri asiaan? 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en tiedä voiko nyt sanoa että veti herneet nenään mutta jonkinmoiset porut päästi kunnen käyttänyt hienompia lautasiani arkena. 🙂 Ne oli sillon spesiaalimpia, tosin ei enää. Nyt kun on nuo Arabian hienot vanhat astiastot sitä varten niin voi noita Iittalan juttuja käyttää rennosti arkenakin. 🙂

 • Anonyymi

  Tiettyä aihe vapaa-palstaa lukeneena sanoisin että todellä viisas päätös olla kuvaamatta kotitaloaan niin että sen pystyisi tunnistamaan… Etkö koskaan pelkää että joku näistä kahjoista blogistalkkereista seuraa sua?
  Minua pelottaisi ja paljon. :/ Onneksi Facebookissa vainoaminen on nykyään rangaistava teko, toivottavasti laki koskee muutakin somea…

  T: Mimmu

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllähän jotkut voivat tunnistaa missä asustelen enkä sitä silleen salaile mutta tarkoissa asioissa olen varovaisempi. Ei ihan siis tuollaisia kertoile mistä voisi tunnistaa todella hyvin. Onhan meitä joskus seurattukin mutten mä sitä pelkää, lähinnä suruttaa etteikö voisi nyt sen verran antaa olla.

 • Anonyymi

  Viikon ruokapäiväkirja postaus kiinnostaisi. Vai oletko rajannut nämä syömis/painojutut kokonaan pois blogistasi?
  Kivoja oli myös ulkopostaukset. Mistä paikoista pidät kotikaupungissasi? Mihin veisit vieraspaikkakuntalaisen ainakin käymään?
  Lempikirpputorit?
  Vaatekaupat, joissa useimmiten Porissa käyt?

  Olisi kiva myös työpäiväpostaus, joskus teit sellaisen samantyylisen…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllähän mä tänne jotain ruokakuvia olen laittanut mutta harvemmin kuitenkin. Syömis- ja painoasiat olen rajannut pois koska oon sen muutamaan otteeseen huomannut että riitelyksihän nuo aiheet aina menee. Nämä aiheet ovat punainen vaate joillekin.

   Ulkopostauksia saattaa joskus tulla. Nyt ei niin paljoa kun on kamalan näköstä. Synkkää ja masentavaa. Mä tykkään Meri-Porin alueesta, sinne veisin vieraspaikkakuntalaisen. Varsinkin Kalloon. 🙂 Ei ole lempikirppiksiä, koska käyn niillä niin vähä. Ja vaatekaupat, ei niitäkään oo. 🙂

   Työpäiväpostausta ei tule. Olen sellaisen tehnyt mutta olen myöhemmin poistanut sen. Syystä.

 • Anonyymi

  Eihän sulla aiheet tietysti ole lopussa, mutta jotenkin nämä postaukset kelaavat samoja asioita – joko suunnittelet uusia tilauksia, esittelet saapuneita tilauksia tms. Onko materia sinulle kaikkein tärkein juttu nyt elämässä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei se ole tärkeintä, mutta materia hallitsee aika monien elämää. Raja menee vain siinä milloin se on liiallista. Blogi on nyt valitettavasti tällainen, ei tänne enää uskalla kirjoittaa mistä vain kun sitten jonkin ajan päästä saa kuulla että taas on jossain palstoilla naureskeltu. Niin eipä paljon innosta kirjottamaan muusta kuin pinnallisesta.

  • Anonyymi

   Mutta etkö sinä ole monta kertaa kirjoittanut tai sanonut, että kirjoittakoot palstoilla mitä haluavat – et välitä siitä! Toki materia hallitsee monen elämää, mutta kaikki eivät pidäkään blogia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, mutta asioista ei tarvitse paisuttaa sellaista mitä ne eivät ole. Eli pysyisivät edes faktoissa eikä alkais sepittämään omiaan. 🙂

 • Anonyymi

  Huh nyt vasta pääsin lukemaan kaikki joulusta asti postaukset! Ollaan reissaamassa uudessa seelannissa eikä ole wifiä ollut tarjolla! Kivoja juttuja ollut sulla blogissa. Tilasin muuten ennen reissua sun innoittamana sen sarjakuvamekon, onkohan se laatikossa odottmassa. 🙂 täällä on muuten vaikka mitä plussajuttuja myynnissä kaupassa ja sopivasti alet! Meinasin seota… hauskaa viikonloppua! T.tiina

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai sä tilasit sen! Kerro sitten millainen oli kun pääset kokeilemaan. 🙂

 • Anonyymi

  Moro!

  Mekko numero 1 on varmaan tosi kiva sulle – ja ei sitten mitään paksuja legginssejä sen kanssa! Mieluummin paksut sukkikset, jopa samanväriset kuin mekko? Musta tai harmaa bolero yläosaan lisälämmikkeeksi ja käsivarsien peitoksi.

  Kieltämättä postaukset toistaa itseään (kissat mekot kissat mekot..), mutta koska et halua kertoa oikeasti itsestäsi tai elämästäsi (tai edes lempiruoistasi) mitään, niin lueskellaan sitten näitä mekko-kissa-postauksia..
  Ymmärrän tietenkin, jos pelkäät stalkkereita, mutta vähän jo puuduttaa.

  • Anonyymi

   eiköhän anneta pipsan kirjotella mistä haluaa. kyllähän se sitä paitsi on kirjoittanut elämästäänkin. ei mitään ihmeellisiä paljastuksia mitä ilmeisesti sä haluaisit kuulla? eikä noista kissoistakaan ole enää niin paljon tekstiä ollut. jos miettii muita blogeja niin harvoin sielläkään kukaan elämästään kertoo vaan ostoksia esittelee tai kertoo käyneensä jossain tilaisuuksissa. ehkä bloggaajat olisivat avoimempia jos niiden jokaista tekemistä ei syynättäisi suurennuslasin kanssa. muistan kun pipsakin kirjoitti enemmän.

  • Anonyymi

   Hei!

   Samaa mieltä olen valitettavasti edellisen Anon kanssa, kiva olisi lukea vähän henkilökohtaisempaa tekstiä. Mut ymmärrän kyllä toisaalta sit kuitenkin syyn miksei Pipsa paljoa itsestään kirjoittele. Sääli sinänsä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Harmillista, tiedän mutta valitettavasti ei tänne blogiin enää uskalla samalla tavalla kirjoitella kuin aikoinaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Öööö? Onko kirjeet, postikortit yms. faniposti materiaa?

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Tuo mekko numero 1 näyttää minusta paremman malliselta. Yhdistäisin sen johonkin boleroon ja vaikka leggingseihin tai siisteihin capreihin.