IDBA_kiitos.jpeg
Blogi

5v. synttäripostaus – Kuka ottaakaan kuvani? Salaisuus julki!

Nyt voisikin olla hyvä aika paljastaa kuka ottakaan nämä kuvat blogiini koska selvästihän se en voi olla minä koska seison kameran edessä kuvattavana – enhän? Pitäähän sen ilmeisesti
olla joku ammattilaistasoinen kuvaaja kun niin erinomaisen
hyviä kuvia tulee heitettyä tänne blogiin. ^_^

Multa usein kyselläänkin että kuka nämä kuvani ottaa ja ajattelin sen nyt paljastaa kun tuli sopivasti 5v. bloggaustakin täyteen, että eiköhän nyt olisi jo aika paljastaa asia – vaikka mä kyllä muistan kertoneeni tämän joskus mutta otetaan se kertauksena. Ja varsinkin kun tämä on ollut joskus aika kuuma keskustelu tuolla keskustelupalstoilla, joten helpotetaan nyt niidenkin ihmisten elämää kertomalla tämä suuri salaisuus, vaikka en mä kyllä rehellisesti sanottuna ymmärrä tämän uutiskynnystä.

No mutta sehän on JALUSTA!

Kuvani ottaa siis minä itse, suurimmaksi osaksi – jalusta toimii erinomaisena apuna ja minijärkkärin ajastustoiminto on mahtava! Joskus harvoin kuvani saattaa olla kaverini tai mieheni ottamia, mutta nämä ovat erittäin harvinaisia kertoja. IT WAS ME – I’M THE SECRET! Minä itse otan kuvani, kiitoksia vain ammattilaistaitoisista kuvakehuista sinne netin palstoille!
Ja kun tätä varmasti vielä kysytään, niin jalustan merkistä mulla ei ole harmainta aavistustakaan, olen sen kaveriltani saanut kun hänellä ei sille ollut käyttöä. Ja kamera on ihan Olumpyksen E-PM1 eli minijärkkäri – millään kahden kilon järkäleellä en suostu kuvaamaan. Kokeilu on, kun kotoa myös sellainenkin löytyy.
Ps. Tämä postaus on sitten kirjoitettu pilke silmäkulmassa, älkää siis ottako sitä niin vakavasti. Mäkään en ota. ^_^ 

24 kommenttia

 • Myrsky

  Hehee en olekkaa ainut jolla ei ole ketään kuvaajaa aina mukana. 98% miunki kuvista on kolmijalan avulla räpsäisty

 • Anonyymi

  Kolmijalan merkki näkyy olevan Slik. Järkkäriä en siihen kyllä uskaltaisikaan laittaa…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sähän salapoliisi olet. 🙂 Mut niin näyttäisi olevan – Slik Master Standard.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Okei, sulla on hyvä näkö koska mä en saanut tuosta kuvasta kyl selvää. Itekki katsoin ensin sieltä, sitten käännyin ympäri ja katsoin jalustasta. 🙂

 • Elina

  Hehee, minua kiinnosti vain vinkin ominaisuudessa.;) Kun itsekin tulee mietittyä kuvausjärjestelyitä. Omat kuvani ottaa mies, tai sitten ovat käsivaraselfieitä. Pääasiassa kuvaan muita kohteita.

  Jalusta-asiasta olikin jo puhetta sen videopostauksesi yhteydessä.:) Kiva kuulla, että sillä konstilla onnistuu myös poseeraukset.:) Tosin ulos lähtiessä hieman hankalampi toteuttaa, kenties… Täytyy miettiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, varmasti on ihan hyvänä vinkkinäkin mut tosiaan onhan tuosta spekuloitu joskus että kuka ottaa jne. 🙂 Mut suosittelen jalustaa, on siitä hyöytyä ollut. 🙂 Ei tartte häiritä muita. 🙂

 • Marja

  Munkin pitäisi siirtyä jalustaan, nimittäin kuvan ottajille ei aina kehtaa kiekua että ei tuosta tule yhtään mitään 😉 (Eli vältän kuvaajia ja otan ne itse, tosin käsimitalla…)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se ois viel suuri apu jos kameraan saa semmosen etälaukaisijan, vai miksikä niitä nyt sanotaan. Tähän mun malliin ei tainnu saada. Et nyt joudun siis joka kuvan jälkeen käymään painamassa kameran ottamaan kuvan.

 • Anonyymi

  Siis ihan oikeasti teit tästä ihan oman postauksen? Alkaa ilmeisesti olemaan ideat tosi vähissä. Eiköhän tää asia ole ollut hyvinkin selvä vähääkään blogia lukeneille, alkaa olemaan jo lukijoiden aliarvioimista. Olen seurannut blogia jo pitkän aikaa ja nyt viime aikoina huomannut kuinka se on hiukka kuivahtanut kasaan.

  • Anonyymi

   Niin, kyllä se mullekin on ollut ihan tiedossa, että otat itse kuvat jalustan avulla. Samaa mieltä anon kanssa, ihan tyhjänpäiväinen postaus.

  • Anonyymi

   Kuten Pipsan tekstistäkin tuli ilmi, asiasta on käyty aika paljon väittelyitä erilaisilla keskustelupalstoilla, kuten mammasivustoilla. Postaus siis lienee ironinen vastaus useampaan eri suuntaan.

   Jos tämä blogi taas tuntuu "kuivahtaneen kasaan" tai postaus on "tyhjänpäiväinen", voi siirtyä toisiin blogeihin kommentoimaan. Siis hei hei vaan teille anot 6.04 ja 12.31 :D! Jatkukoot kommentointienne rakentavat ja myönteiset vaikutukset ihan jossain muualla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siinäpä tulikin hyvä vastaus joten en lisää enempää. 🙂

 • Anonyymi

  No jopa oli turha postaus, meinaako ideat loppua kun kierrättävät vain vanhoja kuvia ja paljastelet näinkin huimia "salaisuuksia"

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, sulta on mennyt postaus ihan ohitse – suosittelen lukemaan viimeisen lauseen. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis enhän mä nykyään enää jaksa niitä itse lukea, mutta saan silti kyllä kuulla niistä – valitettavasti. Mä luin noita sivuja silloin joskus kun blogista alettiin siellä keskustelemaan, eikä sitä juttua jaksanut kauaa katsella kun oli niin negatiivista länkytystä ja totesin etten halua voida samalla tavoin pahoin kuin ne eräät keskustelijat. Olen paljon onnellisempi kun ei tarvitse lukea niitä keskusteluita enkä usko että jään mistään paitsit – enkä myöskään usko että niiden keskusteluiden tyyli on muuttunut miksikään tässä muutamassa vuodessa.

  • Anonyymi

   Ei varmasti kannatakaan lukea ja sinuna sanoisin näille ystävällisille sieluille, jotka sinulle keskusteluista vinkkaavat, että ei kiitos.

 • Anonyymi

  On siellä keskustelupalstoilla fiksua porukkaa kun ei edes näin itsestään selvää asiaa ymmärrä/saa selville 😀 oivoi mutta nytpähän tietävät tämän hurjan salaisuuden. Mitähän ne seuraavaksi keksivät ihmetellä?