Asut2011.jpeg
Blogi

5v. synttäripostaus – 2011-2015 eli viiden vuodet asut

 -2011-
 -2012-
 -2013-
 -2014-
-2015-

Nyt kun viisi vuotta tuli blogilla täyteen, on mukavaa katsastaa miten sitä tulikaan pukeuduttua tänä aikana ja miten se on tässä vuosien varrella muuttunut, vai onko edes.  Mähän olen ollut 2011 vielä melko
untuvikko tämän pukeutumisen suhteen, vasta lähtenut kokeilemaan mikä
olisi minua. Aloitin melko iisisti eli tunikoilla ja värikkäillä paidoilla. 

Huomaan muuten että 2012 on jäänyt muutamat tunikat, joita käytän vielä
tänäkin päivänä – Numerot 3, 5 ja 10. Tässä vaiheessa mulle taisi alkaa
vahvistumaan ajatus että mekot on mun juttuni. Silloin niitä alkoi pikkuhiljaa ilmestymään vaatekaappiin.

Kaikista eniten olen ollut ”kotona” tämän 2015 vuoden tyylin kanssa. Se on myöskin suurta edistystä vuoden 2011 vaatekokonaisuuksiin, niin kuvanlaadun suhteen kuin tyylinkin kanssa. Omasta mielestäni jopa tyylikkäin vuoteni noin vaatetuksen saralla ja kun katsoo aikaisempia vuosia. Tähän päättyykin blogini synttärikuukausi. Muistakaahan vielä käydä osallistumassa minun sponsoroimaan synttäriarvontaan jossa palkintona Furlan avainpussukka. Nyt jatketaan taas seuraavat viisi vuotta! Kiitoksia teille kaikille jotka ootte matkanneet kanssani. Tervetuloa uudet lukijat matkaan mukaan ja vanhat jatkamaan matkaa!

Mikä sun mielestä on ollut paras pukeutumisvuosi?

21 kommenttia

 • Anonyymi

  Heips,

  Mun mielestä kivoimmat asut löytyvät vuodelta 2013, jos pitää puhtaasti valita näistä esillä olevista.
  Sulla on varmasti monta kivaa vaatetta, joista saa yhdisteltyä nättejä asuja. Vaikka se työlästä onkin, niin olis mukavaa saada kokonaiskuva sun garderobista. 🙂

 • Anonyymi

  Yllättävää, että vasen jalkasi ei ole aina vispannut sivuun, v. 2014 kuvissa se alkoi, ja v. 2015 kuvissa jokaikisessä. Oikeaa poskeasi olet sen sijaan näyttänyt kameralle viimeksi v. 2013.

 • Anonyymi

  Olen välillä lueskellut blogiasi mutten ole aiemmin kommentoinut. Onnea hienosta painonpudotuksesta ja elämäntaparemontista! Hyvä Pipsa!

  Olen järkyttynyt joistain kommenteista joita saat 🙁 Miten ne ilkeät ihmiset pystyvät katsomaan itseään peiliin?? Mahtaa heillä olla paha olo.

 • Anonyymi

  Ai että sulle sopii todella hyvin tuollainen lyhyt polkka hiuksiin. Jotenkin olemus pirtsakampi.
  Olen vasta vähän aika sitten alkanut lukemaan blogiasi ja olikin kiva nähdä näitä kuvia menneiltä vuosilta.
  Jatka samaan malliin!!

 • Anonyymi

  Ihana oman tyylin kehitystarina! 🙂 mun lempparimekko on tuo oranssi kukkamekko 2012-2013 vuosilta. Vieläkö sulla on se? Jos on niin voisiko saada kuvaa se päällä nyt vuonna 2016? -E

 • Anonyymi

  Joku on taas niin järkkyttynyt kommenteista mutta minä järkytyin jaloistasi.uskon vahvasti siihen että lääkärissä käynti auttaisi vaikka väität muuta

  • Anonyymi

   Pipsalla taitaa olla niin pieni tuo jalkaterä et näyttää nilkat ja sääret paksummilta kun onkaan. Eikä me kaikki olla samalla muotilla tehtyjä. Muistelen et hän on käynyt siellä lääkärissä,ei hätää.

 • Anonyymi

  Hienoja asuja. Vuosi 2015 sisältää mielestäni parhaat kokonaisuudet. Onnistut kuvissa hyvin. Ja todella näyt olevan mekkoihminen. Itsekin haluaisin pukeutua mekkoihin, mutta arjessa asuni on aina farkut.

 • IlonaK

  Miun silmään nappaa parhaiten vuosi 2015 – oiskohan siksi, että eniten yksivärisiä asuja … vaikka on niitä kyllä muinakin vuosina näkynyt. Ja jos on yksi asu nostettava esille, se on 2015 toinen asukokonaisuus, siinä vaan kaikki on jotenkin kohdallaan. Ok, värit saattavat olla "tylsät" eli rauhalliset, mutta jotain tyylikästä tuossa kokonaisuudessa vaan on.
  Toisaalta, mie kyllä tykkään erilaisista kuoseistakin, oransseista ja keltaisista eniten. Sulle kyllä passaa aika moni väri …

 • Unknown

  Tosi kiva postaus, juuri tällaista toivoin jossain vaiheessa. Hienoja asuja! 🙂

 • Anonyymi

  Moikka! Olikos siis niin, että menit myymään sen punaiset H&M:n peplum topin? Voi miksi ihmeessä, vastahan se oli ostettu 🙁 Muutenkin mielestäni erittäin nätti päälläsi, ja toi mukavaa vaihtelua ikuisiin kukkakuosisiin mekkoihisin (jotka nekin nättejä!). Ja taisit puhua siitä tavoitetoppiakin, jos oikein muistelen?

  Vai katoinko ihan väärin siitä myyntipostauksesta, jota ei kyllä enää löydy. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, myin peplumin pois – mä kyllästyin siihen. En niinkään peplumiin mallina. Joo, kyllähän mä siitä taisin puhua tavoitetoppina.

 • Anonyymi

  Tyyli on muuttunut vuosi vuodelta, mutta aina vaan parempaan suuntaan! Muutama vuosi takaperin asut olivat aika epämääräisiä, mutta viime vuoden asut on jo todella kivoja! Niissä on naisellisuutta, selkeyttä, ryhtiä ja linjoja. Kivat ja laadukkaat asusteet ja kevyt meikki tekee myös todella paljon. Hiukset on nyt hyvän väriset. Ehkä jotain erilaisia kampauksia voisit joskus kokeilla.

 • @follower 678463525789921

  Moi! En osaa sanoa, mikä on paras, kaikki on hyvin tyyliäsi. Varsinkin tuo 2013 näyttää siltä, että oma tyylisi on selkeästi tietynlaisia mekkoja ja vaan mekkoja. 🙂 Jos saa kysyä, niin liittyikö tuohon vuoteen 2013 myös painonpudotusta? Minusta ainakin kesäkuvassa näytät kuin olisit hoikimmallasi vai katsonko väärin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vaikea sanoa, mä oon yrittänyt niin monet kerrat laihduttaa että voi hyvinkin olla että olen ollut tuolloin hoikimmillani. En muista varmaksi.

 • Anonyymi

  – Ihanan uskaliaasti käytät värejä! Ite oon tälläin perus musta / lila / harmaa- ihminen joten senkin takia ihastelen sun vaatteita :D. Toi keltanen kukkamekko ja sit toi maximekko on aivan ihania <3.

 • Anonyymi

  2015 oli mielestäni paras, mutta myös 2014 oli kiva. Tykkään noista mustissa tennareista (vai ovatko ne tennarit, en ole ihan varma) mitä sinulla on vuonna 2014 jalassa muutamassa kuvassa.

 • Susanna

  Ihania asuja, huomaa kuinka olet muuttunut ja hoikistunut! Ihanaa pia, sun blogissa on kiva kävästä lueskelemassa. Parhaat asut ovat ehdottomasti 2014 vaaleenpunanen ja 2016 beige valkoinen.

 • Voice of Mummo

  Kyllä on jo KIVAN näköisiä asuja sulla! Tosi raikkaita 🙂 Pirteitä! Eniten tykkäsin v.2013 mutta joka vuonna on kauniita. Kiva kun löysin tänne. Pitääpä lukea oikein ajan kanssa enemmänkin. Pistän kirjanmerkkeihin. Jatka samaa rataa. Terquin Leila